World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
van egy olyan kari aki herbalista/bányász, és hát csak a vadász cuccokból elég sokáig tartana összevakarni...
úgy emlékszem én egyszer már ráfutottam erre, de nem vagyok benne biztos...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Én ezt próbáltam de sokkal többet szívtam vele mint amennyi haszna lenne.. Eleve: Ice trap hamarabb megszakadhat, wingclip stb-bõl lehet trinketelni, potion, stb stb, van amikor más hunterekét méri a tied helyett, szerintem nem jó. EZ. Lehet van ami mûködik is, az viszont engem is érdekelne 😊
Tudja vki annak az AddOn-nak a nevet, ami ki tudja jelezni egy indikator csikkal, h mennyi ido van meg vissza a Wingclip-bol, Freezing Trap-bol, stb. ?
Ha jol emlekszem letezik ez az AddOn a rogue-oknak is, ami kijelzi a kulonbozo stun effektek hatralevo idejet.
Kösz a választ elõre is...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(csak kicsit elkanyarodtunk a def. témától)
ugyanez warrior. protost leverek így is, de arms/fury, vagy bármi máshoz shadow priest kell, mert amúgy necces.
Penteken meg menjen az ember szenvedni Veal-lal meg kidobni csomo penzt repair-ra, de Razort mar levertek, sry, errol lemaradtal kisoreg. Na kb most ilyen hangulatban vagyok es haragszom a vezetesre ez miatt.
<#buck>#buck><#nyes>#nyes><#worship>#worship>
en vok
te voksz
o vokik
mi vokunk
ti vokuktok
ok vokuknak
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ezen már 5 perce röhögök folyamatosan <#nevetes1>#nevetes1>
amúgy nekem is kék vállasom van.
vigasztaljon a tudat, hogy aki elvitte, jódarabig nyugiban lesz, mert gyakorlatilag lenullázta vele a dkp-it 😄
mondjuk én meg hakkar sziven sz*ptam egy nagyot.
én vittem 550 dkp-ért, az utánam lévõ meg 50-ért...aszittem' magam alá sz*rok a kíntól ott helyben és azonnal ^^
amúgy meg te legalább kaptál azonnal netherwind bracit, tõlem meg még azt is sajnálják...most hogy hirtelen minden héten le birjuk verni BWL 1st boss-át, mintha mindenki kezdené felrúgni az alapvetõ szabályokat, amiket voltaképp õk hoztak.
na mind1... ahogy mondani szokták, türelem rózsát terem, vagy mi 😊
ring-ek: 2 db ring of spell power
trinket: zandalarian hero charm + talisman of ephemeral power + ZG-s mage trinket + mind quickeing gem (kinek mi szimpi és mihez jut hozzá hamarabb)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ját Jeanette cuccaival nem is csoda <#hehe>#hehe>
tegnap nekünk is kidobta Razor az elsõ Blackwing Cabal Mantle-t.
horror összegû dkp-ért ment el...majd betárazok pár hét múlva én is egyet, jó kis cucc az <#kacsint>#kacsint>
bár én még mindig arra várok, hogy kiessen végre a nyomorék ToEP-em...talán majd e héten... <#rolleyes>#rolleyes>
szerintünk is táp a pap, múltkor hárman - 2 mage és 1 holy priest - rommá aoe-ztük egész Tyrs Hand-et, pár perc leforgása alatt.
eredmény: napi 200g/fõ simán... <#vigyor>#vigyor>
és AB-ben is táptáráp, ha van pár holy priest, aki szénné heal-ezi a közelharcosokat és az aoe-zõ mage-eket.
szal' priest = imba <#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Az igaz, hogy a 12-16 evesek nagy resze valami dobbenetesen szarul fogalmaz, sokszor vagyok ugy, hogy 2-3x at kell olvasnom, mire kihamozom belole, hogy mire is akart kilyukadni.
RP szerverhez hozzaszolva: Ha valaki azt irja RP szerveren hogy LFG SM, akkor ne reklamaljon hogy le "lol"-ozzak, ha ott ennyire divik az ignore, akkor a sracot jo esetben fel szervernek ignore-ra kellett volna csapnia kapasbol. Errol meg ennyit.
Reelex: Ne sajnald az idot atmenni egy PVP szerverre, 40. szint nem sok, foleg hogy most fejbol ismered a kuldiket amiket meg kell csinalnod (ha meg1x ugyanugy csinalod ahogy eloszor), igy gyorsabban fogsz haladni. Teljesen mas a jatek PvP szerveren, szerintem is jobban erezned ott magad.
A minap egy ??-es paladin verte le az altomat minden ok nélkül. Mikor visszaszaladtam a hullámhoz, látom hogy ott áll egy 60-as hordás mage elött. Odamentem a paladinhoz és elkezdtem köpködni, csirkézni, rudeolni. Levert. Aztán a mage verte le kb ugan olyan gyorsan, mint a pala engem. Aztán megint.
Érdekes.. a büszke harcos! a szent paladin! ugyan miért nem ment neki egy nálánál nagyobbnak? Miért csak a csikcska kissebbet bántja? Soha nem fogom megérteni az ilyet....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
tudom hogy en vagyok csak ilyen beteg, hogy nem tamadok meg xpzo meg questelo allykat meg hogy pvp server, de igy 3-4ev pvp utan mar tud az ember disztingvalni es pontosan tudom milyen szar lehet a masiknak az a 5 perc mig visszamaszik a hullajahoz ill bennem van annyi gerinc hogy nem duoval fogok nekimenni a masiknak hanem 1vs1 v 2vs2. bar szerintem egyertelmu olt hogy nem pvpzek hanem eppen xpzek. na mind1.
anti hero
anti hero
nerf shadowmeld <#banplz>#banplz>