World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha értem. És ennek a Scatter shot-nak mennyi a cooldown-ja? És ugye nem mindegy hogy instant-e vagy castolni kell mint az aimed shot-ot 3mp-ig...
MrStokes
Tudtommal csak az adhat le adott szakma altal keszult targyakat aki az adott szakma muveloje, szoval nem sajna.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tudja valaki hogy a darkmoonos jegyekért leadhat-e olyan ember is thorium widgetet pl aki nem engineer?
van egy olyan kari aki herbalista/bányász, és hát csak a vadász cuccokból elég sokáig tartana összevakarni...

úgy emlékszem én egyszer már ráfutottam erre, de nem vagyok benne biztos...

zero the hero
lol xD

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

MrStokes
Texasi kopo FTW 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=799

Én ezt próbáltam de sokkal többet szívtam vele mint amennyi haszna lenne.. Eleve: Ice trap hamarabb megszakadhat, wingclip stb-bõl lehet trinketelni, potion, stb stb, van amikor más hunterekét méri a tied helyett, szerintem nem jó. EZ. Lehet van ami mûködik is, az viszont engem is érdekelne 😊
MrStokes
Megy egy hunter kerdes:
Tudja vki annak az AddOn-nak a nevet, ami ki tudja jelezni egy indikator csikkal, h mennyi ido van meg vissza a Wingclip-bol, Freezing Trap-bol, stb. ?

Ha jol emlekszem letezik ez az AddOn a rogue-oknak is, ami kijelzi a kulonbozo stun effektek hatralevo idejet.

Lynx_TWL
igen, de sebzés kiszedi belõle

๏̯͡๏﴿

A Hunter Scatter shot-ja azt jelenti, hogy ha ezzel meglövöm, 4 mp-ig gyakorlatilag semmit sem tud csinálni? Sem támadni, sem követni, és jól elhúzhatok messzire hogy tudjam lõni?
Kösz a választ elõre is...
MrStokes
Koszi, megnezem oket.

Hmuda
Csak az már nem jelzi, hogy melyik skillt melyik állat adja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A Thottra is kitettek már egy listát.

MrStokes
Tudna vki irni 1 olyan oldalt, ahol le vannak irva az egyes hunter pet csaladok spec skilljei, ill. h az egyes pet skilleket melyik konkret allatkaktol lehet megtanulni?

MrStokes
Jo kerdes, nem tudom. Asszem igazad van. <#vigyor3>

de van <#idiota>
(csak kicsit elkanyarodtunk a def. témától)

Igen, igazad van.
Botond
Mindannyiunk nagyobb okulására.
Kriger
Shadow priest nagyon táp. Most, hogy tolod druiddal is, már látod hol van hozzá képest (bármilyen talentelosztással)...

Kriger
No offenz, de ezt miért itt beszélitek meg? Nincs klánfórumotok?

most szerintem két különbözõ priestrõl beszélünk. shadow tényleg jó, verek vele minden kasztot, ha nem überprofi van a másik oldalon. viszont disc/holy-bval annyira nem egyszerû.
ugyanez warrior. protost leverek így is, de arms/fury, vagy bármi máshoz shadow priest kell, mert amúgy necces.
magus
hát, azért nekik egy kicsit fontosabb sztem, hogy mi van rajtuk, varazshasznalokat jo esetben nem kezdik el utni, oke hogy kellenek a plusszok amit a cuccok adhatnak, de ha egy meleen rossz cuccok vannak akkor halott

MrStokes
Hat nem tudom, en meg abszolut nem tartom etikus dolognak kiirni BWL-t pentekre es mar csutortokon elkezdeni, tekintve h csak heti 1x resetel, es igy aki szertne menni, nem is tud a csutortokirol, mert 1 szo sem volt rola a raid-kiiras oldalon.

Penteken meg menjen az ember szenvedni Veal-lal meg kidobni csomo penzt repair-ra, de Razort mar levertek, sry, errol lemaradtal kisoreg. Na kb most ilyen hangulatban vagyok es haragszom a vezetesre ez miatt.

...loot ügyben...
Nem arról van szó hogy a pap ne tudjon gyógyítani, ez ugye nonszensz lenne. De el kell ismerni hogy a pap imba. Egy havert láttam játszani (az én pc-men mert neki nem volt net akkor) egy UD pappal, és iszonyat jól nyomta. Lehet hogy nem értek a paphoz, de látom mire képes. Nagyon jó eszközei vannak arra hogy távol tartsák az ellent. Mire valahogy közel tud jönni, csak felrakja a pajzsot és az is kitart egy darabig. Amúgy Wildorral értek egyet régóta abban, hogy a közelharcosoknak könnyebb valamivel. Persze az a nehéz ellenfél akit a "gazdája" jól irányít, de van jópár karakterem, soxor mentem 35-ös szintig, és a tapasztalat az, hogy a mobok inkább mail-t meg kardot, pajzsot dobnak. A klánunkban van mindenféle kari. De amikro indultunk, a warriornak elõbb volt lootból jobb cucca, egy normális staffért mehetsz DM-be hátha dobja a boss. De nem mindig. A jó mage ruha meg ritka mint a fehér zorró. Szóval nemcsak az az imba aki jól van talentelve meg jól nyomja... Az a dolog, ami nem a játékos tudásától függ (pl. loot). Ha megfigyeled/figyelted, láthatod hogy a melee kasztok jobban vannak támogatva lott ügyben.
MrStokes
Na smiley-hegyek meg lemaradtak...
<#buck><#nyes><#worship>

MrStokes
Táptáráp <-

magus
to voktok
ok voknak
nem?😊

MrStokes
Mar epp gondolkoztam h inditok 1 BloodSquirel nevu NE Huntert... 😄

Ne félj, nem vagy egyedül ezzel. Tudod, a rutin meg az évek... ;D

en vok
te voksz
o vokik
mi vokunk
ti vokuktok
ok vokuknak

<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
ezen már 5 perce röhögök folyamatosan <#nevetes1>

nyugi, 13% felett van a drop rate-je az egyik legáltalánosabb drop razor-ból, szóval pár hét és minden mage azzal fog rohangálni...
amúgy nekem is kék vállasom van.
vigasztaljon a tudat, hogy aki elvitte, jódarabig nyugiban lesz, mert gyakorlatilag lenullázta vele a dkp-it 😄

mondjuk én meg hakkar sziven sz*ptam egy nagyot.
én vittem 550 dkp-ért, az utánam lévõ meg 50-ért...aszittem' magam alá sz*rok a kíntól ott helyben és azonnal ^^

amúgy meg te legalább kaptál azonnal netherwind bracit, tõlem meg még azt is sajnálják...most hogy hirtelen minden héten le birjuk verni BWL 1st boss-át, mintha mindenki kezdené felrúgni az alapvetõ szabályokat, amiket voltaképp õk hoztak.
na mind1... ahogy mondani szokták, türelem rózsát terem, vagy mi 😊

neck: choker of the firelord
ring-ek: 2 db ring of spell power
trinket: zandalarian hero charm + talisman of ephemeral power + ZG-s mage trinket + mind quickeing gem (kinek mi szimpi és mihez jut hozzá hamarabb)

Mighty
Ne is mondd. Egesz ejjel ragtam a kefet, hogy olyan vitte el, akinek mar lila vallasa volt, mig en maradtam kekben.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

"Pedig hunter is easymode xD"

ját Jeanette cuccaival nem is csoda <#hehe>
tegnap nekünk is kidobta Razor az elsõ Blackwing Cabal Mantle-t.
horror összegû dkp-ért ment el...majd betárazok pár hét múlva én is egyet, jó kis cucc az <#kacsint>

bár én még mindig arra várok, hogy kiessen végre a nyomorék ToEP-em...talán majd e héten... <#rolleyes>

na igen. imba a priest, mert tud healelni. fasza
"A pap szerintem is könnyû."

szerintünk is táp a pap, múltkor hárman - 2 mage és 1 holy priest - rommá aoe-ztük egész Tyrs Hand-et, pár perc leforgása alatt.
eredmény: napi 200g/fõ simán... <#vigyor>

és AB-ben is táptáráp, ha van pár holy priest, aki szénné heal-ezi a közelharcosokat és az aoe-zõ mage-eket.
szal' priest = imba <#hehe><#zavart1><#idiota>

Azert erdekes volt igy vegigolvasni az utolso oldalt. Ahogy elismerte Reelex hogy 15 eves, egybol mindenki hozzaszolt a temahoz, es elkezdte oltani szegenyt: "te kis taknyos, hogy gondolod, en mar k.-ra tapasztalt vagyok a 18-22 evemmel, megvan a velemenyem a mai fiatalsagrol". Hát PFF és ROFLCOPTER!

Az igaz, hogy a 12-16 evesek nagy resze valami dobbenetesen szarul fogalmaz, sokszor vagyok ugy, hogy 2-3x at kell olvasnom, mire kihamozom belole, hogy mire is akart kilyukadni.

RP szerverhez hozzaszolva: Ha valaki azt irja RP szerveren hogy LFG SM, akkor ne reklamaljon hogy le "lol"-ozzak, ha ott ennyire divik az ignore, akkor a sracot jo esetben fel szervernek ignore-ra kellett volna csapnia kapasbol. Errol meg ennyit.

Reelex: Ne sajnald az idot atmenni egy PVP szerverre, 40. szint nem sok, foleg hogy most fejbol ismered a kuldiket amiket meg kell csinalnod (ha meg1x ugyanugy csinalod ahogy eloszor), igy gyorsabban fogsz haladni. Teljesen mas a jatek PvP szerveren, szerintem is jobban erezned ott magad.

LSC
ehe de jó lenne az us tichora is pár értelmes horda group. De sajna csak >10 jönnek hordába akiknek fogalma nincs a classjáról meg a játékról álltalában....

antgecc
Az ilyet én se tudom megérteni... soha nem is fogom...

A minap egy ??-es paladin verte le az altomat minden ok nélkül. Mikor visszaszaladtam a hullámhoz, látom hogy ott áll egy 60-as hordás mage elött. Odamentem a paladinhoz és elkezdtem köpködni, csirkézni, rudeolni. Levert. Aztán a mage verte le kb ugan olyan gyorsan, mint a pala engem. Aztán megint.

Érdekes.. a büszke harcos! a szent paladin! ugyan miért nem ment neki egy nálánál nagyobbnak? Miért csak a csikcska kissebbet bántja? Soha nem fogom megérteni az ilyet....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

- az igazság másik oldala Booty Bayben volt (ott is pecáztam 😊 ment mögöttem a csatazaj ezerrel, 1 hordás bejött elém ugrált kicsit majd békén hagyott (pedig biztos voltam benne, hogy levernek)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- Menethil Harborban pecázó allist dicsõség leverni? (vagy csak jó poén?) Mondjuk pecáztam tovább a temetõbõl, ott legalább nyugi volt 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Malac es Szeifi ? nevu bs allykat udvozlom. legkozelebb kicsit gondolkozzanak el, mielott meg tamadjak a solo xpzo tauren mateet 10000kmre a temetotol. (tanaris) legnagyobb szerencsetlensegukre pont ott volt kiloggolva a mainshadowpriestxD ugyhogy iszonyu nagoyn feeling volt szanaszet szaggattam oket : ) orom volt nezni ahogy utana fuluket farkukat menekulnek elfele.

tudom hogy en vagyok csak ilyen beteg, hogy nem tamadok meg xpzo meg questelo allykat meg hogy pvp server, de igy 3-4ev pvp utan mar tud az ember disztingvalni es pontosan tudom milyen szar lehet a masiknak az a 5 perc mig visszamaszik a hullajahoz ill bennem van annyi gerinc hogy nem duoval fogok nekimenni a masiknak hanem 1vs1 v 2vs2. bar szerintem egyertelmu olt hogy nem pvpzek hanem eppen xpzek. na mind1.

anti hero

nekem van Wedding daoc videom, ahol 2 jatekos osszehazasodott es annak rendje es modja szerint full szertartas gmmel, rengeteg vendeggel meg minden szarral tok poen.

anti hero

I.C.ram
OOOOooo bazz 😄 Ki az az állat aki egy ilyenbe munkát fektet? 😄 Beteges 😄 Mondjuk jobb lett volna egy Tauren csajszi és egy Gnóm csávó szerelmét mutatják be 😄
haha realmen szervezet valaki egy randomokbol allo moltencore raidet altoknak, ventri is volt meg raidleader, ragnaig mentunk de sajna nem lett meg keves volt a dps a crappy gearek miatt, 36%😞 lootlas meg /random 100 😊 nyertem magna igniting cordot \o/ de fun volt igy hogy egy most eloszor egyutt raidelu csapattal elmentunk egeszen ragnaig😊 jo persze legtobben mar ismertuk tovirol hegyire az instat.

van bloodrabit is, õ is NE hunter 😊

ha nekem is lenne Shadowmeldem tõlem se vennék el sûrûn a zászlót...
nerf shadowmeld <#banplz>

most volt egy 14vs14 AV BS-en 😊