World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért ?
😄
nem adhatod el.

Hi All
Eladnám a World Of Warcraft Accountomat 25 nap játékkal akit érdekel az írjon MSN en: [email protected]
The Garrett
cyberpaladin kérjé bocsánatot! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
grat 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sound
MÁÁÁR? :]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

serverrõl-serverre nem?

ilyen ronda marad...

lesz Grafika szebbítés vagy ilyne randa marad ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hi All
Eladnám a World Of Warcraft Accountomat 25 nap játékkal akit érdekel az írjon MSN en: [email protected]
Botond
Kamu.
igen.

melorin
Ismét én. Mit lehet csinálni a "Move a Character" menüben a blizzard oldalán?
Át lehet tenni egy karit egyik accountról egy másikra?
Itt van

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

woo! hát a gyerek lehet onit is legyapná egyedül... 😄DD

TVelvet
Grat te szar Gropmh😄 kéne már az accom, remélem mire mi toljuk nefát, addigra lesz....!!!! mert nagyon +ütöm a blizzt..
Nefarion e.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

A többit még nem töltötte be 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

lol mennyi ember orgriban 😄D
GZ

BS first horde Nefarion kill by PT.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rohadtul nem eri meg, 1000 hpja van, mindig keson kezd healelni es a dmge se olyan jo

mondjuk 1v1be jopofa, de egy toep/zhcval csak jobban jarsz

psnid HaTeBeKa

akkor a 6000 hp mehet combatrugonak az attackpoweres meg a daggeresnek😊

jaj nehogy mar megint az a marhasag keruljon elo😞 annak idejen is a hatamon felallt a szor tole.

Rambo 20
Hát egy nagy barom az fix.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Van valaki aki nem tudja miért mondja mindenki UBRSben hogy itt haltak meg Lirojék?Ha nem tudod miért mondják ezt nézd meg😊.Énis csak nemrég találtam rá de azelött énis csak néztem hogy ki az a Liroj??
Liroy

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

TVelvet
Na, megnéztem, összeálítottam 1 max hps, és 1 attack poweres, gear combinációt..

nos, max hp dwarf roguenal 5993 hp.. na ez elég sok 😊) 6000 hp buffnélkül, alapból roguenal, 780 attack powerel..

továbbá.. 1212 attack powert lehet összepakolni a mostani legdurvább cuccokból 4400 hpval... buffnélkül a legdurvább epic cuccokkal.. 😊

overpower 😄 6000 hp rugonal vagy 1200 attak power magebe pl 2000 res ambush alap lenne..
..nah meg ugye kinek mi a pve😄 solozasra az arcane power buildek szerintem nem a jok. en ott jobban szeretem a 18/33at. arcanepower frostnak egyedul raidinstakban latom ertelmet.

amugy meg azt pvp re gondoltam hogy no skill😄 mc/bwl re jo a 31arc/20 frost mert ugyis kell subtlety meg arcane mind akkor meg mar ramegy az ember a ap re is.

johogy megveded hisz neked az van😄 de tenyleg jo sok skill kell hozza 😄

31arcane buildekrol nem szolok mert azok a noskill buildek😊 azokkal nem foglalkozom kkthx😄

Megis több értelme van pvebe mint a te full frostos leosztasodnak. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

PiszkosFred
Menj westfallba es a defias towernél keresd meg a si:7 ügynököt. Majd õ elmondja hogyan tovább...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vmelyik rogue trainer ad egy q-et majd és azt kell megcsinálni, amihez majd kelleni fog kb. 85-90-es lockpicking.

Lacc
De õ rúzs!
TVelvet
rogue.. nem rouge 😄
SEGITSETEK!20as szintu night elf rouge vagyok!kiakarom tanulni a rouge trainernél a cripling poisont- de azt irja hogy követelmény level 20 és POISON(1)!na itt vagyok bajba!hol tanulhtaom ki a poisont?tudom hogy valami missiont kell csinálni, de mi a neve és hol tudom elválalni (pontosan).mi a neve a missionek és az embernek akinél eltudom válalni!elöre is köszi!

20 masodpercig segit es 4-5x tamad vagy gyogyit.

Hiya, valaki nem tud legalább pletyka szinten valamit a kieg megjelenésérõl?

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

10min a cooldown, gondolom ez olyan kis guardian vagy micsodi... olyasmi mintha háziálatod lenne csak segit harcolni

unknown nick
Es mennyi a cooldownja az 500 healnek? Ja es meg vmi. Mivan azokal a kasztokkal, akinek mar van pete?

capaszabi
500-at healel 200at sebez állítólag....

jah igen meg nagyon jol hasznalhato a 24 fire 27 frost build is pvpre. (blastwave, nova+imp coc combo)

ha van mar sok dam geared akkor 28arc/23 fire nem epp a legjobb mert jobban megeri akkor a firemastery talent a +10% dammal mert ezt a +10% ot a damgear utani sebzesre szamolja ra. ha arcane frostot akarsz akkor van tobb lehetoseged.: pvpzni is akarsz akkro 21 arcane/30 frost, ha pvezni akkor 16/35 vagy 18/33 arc/frost. ha nem raidelsz es csak pvpzni akarsz akkor a legjobb 30fire/21frost (blastwave,fire mastery, iceblock) es igy megmarad a fire ag dps-e es a frost ag tulelokepessege. imp couterspell fog kicsit hianyozni de kicsit belejosz es nem lesz gond hogy nincs.

31arcane buildekrol nem szolok mert azok a noskill buildek😊 azokkal nem foglalkozom kkthx😄

az a link amit Sound linkelt az nem 1.10 amit en linkeltem az a tenyleges 1.10 bol kis elozetes. de meg semmi sem fix,majd kiderul ha lesz patch notes.

unknown nick
Defender of the Timbermaw-ja van vkinek? Megeri kifarmolni?

Aquli
Ezek a végleges pap változtatások? Ha ezt így mind megcsinálják, pvp-ben már tényleg mi leszünk a királyok <#vigyor2>!
Tényleg arról nem volt szó, hogy a greater heal channelinges lesz? Szerintem úgy nagyon használható lenne.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

zero the hero
blackrock mountain(searing gorge) legaljában van, a hegy belsejében a középen látható nagy kõtömbre rámászol a lánc segítségével, majd lefelé, és ha végig mész BRD-n akkor megtalálod a bejáratát.

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
én 23/28 fire arcane-t használok, de gondolkodom h átpakolom a tüzet jégre, csak nem tudok kidolgozni 1 normális buildet 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

capaszabi
palalalalaaaaa????