World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx ~

nyelved erjen bokaig😄

hb devilking😊

MrStokes
Boldog boldog boldog boldog boldgog Szuliiiinapot! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én olyan ~80 fire res-el átlagos healer cuccban tankoltam már onyxiát phase3-ban 1-2 percig (amíg a tank át nem vette) és elég simán ment. És nem az ütései voltak durvák, hanem a fújásai. Szerintem egy rákészült shadowpap nagyon jó fire res-ben simán végigtankolja 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

robotzsaru sityak befigyel.<#idiota>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

óóó pedig nincs is annál jobb mint a fák tetejérõl ugrálni meg nézni ahigy a panda belefekszi ka tûzbe és elekzd égni de feksezik tovább

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Count Adyn
Molochnica a neve EU-dunemaul szerverrõl😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Van 1 videó keress rá ahol shadow pap ony p1 et végigtankolja😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de ha azt nézed, van 39 híler mellette 😛
jááájjjj...
ez majdnem a játék kiherélése lenne...
de amúgy tényleg megoldható. bár azért akár 6500 hp ide, akár 6500 hp oda, attól még ugyanúgy kapná a sedópríszt a 3-5000-es crit-eket zsinórban a 300-as def skill-je és a klottgatyája miatt...
de végülis ja, próbálkozni lehet, bár szerintem flarecore-ban is elég gyorsan elhalna a drága 😊)

BEAST
találkoztam már olyan pappal aki a képembe vigyorgot amíg én püföltem ... végül nekem elöbb fogyott el a manám 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

McHaals
Csáknorrisz-rajongók figyelem, himnusz a láthatáron!!!

http://www.youtube.com/w/Young-Chuck-Norris---SNL?v=NBSpNPzVsMM

MadWolf#11626

<#taps><#worship>
Count Adyn
Beöltözik mondjuk full flarecore cuccokba akkor brutál hp ja és FR je lesz, betol egy titant 6500 hp ja meglesz, inner fire ez az és vmi türhetõ armorja is lesz. Agrót meg kevés dolog tart meg jobban:d

bizony bizony. de tökmindegy, 1 próbát akkor is megér, ha sikerül, ha nem.
1 mp-ig? 😊

Count Adyn
Shadow pap onyxia tankolásárol van video 😊

ez igaz, de tankolta már Ony-t priest 😊
Mighty
Nem értek igazán a papokhoz, de szerintem shadow formban is csak papírruhás vagy, míg egy druid mackó formában elég szépen tud tankolni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gondolom nem csak ketten lennénk, akik benne lennének 😊
én benne vagyok. de kell valami fullos shadow aki tankol 😛
Szervezzük meg mi is papokból.

Friczy
Napi 8 órában havi 30 napon kezesztül (mint jó wowos kocka) 2.5Gb.. Mellé Ventri napi 8 órában folyamatosan beszélve (van ilyen is 😄) még 2Gb.

Csak számolgatás, remélem sosem tapasztalom meg az ilyen hónapot.

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett
en kockabb vagyok 😄 bar lehet telleg nem 3g 😄

titan panel azt irja hogy 0.9-3-4k a le / feltöltés folyamatosn attol függ hol van az ember.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Én csak wowozok,és nincs 3 giga.
Friczy
Amúgy madzsar vagy? 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

mondta! 😊)

az, hogy 10x kérdezte meg, mikor 1x is elég lett volna...
(amúgy a "Válasz" funkciót kéne használni, igy elég nehéz kideriteni, hogy kinek is irtad azt, amit)

GothiK Aesh
ez annyira magyar mentalitás hogy parasztok vagyunk.... csak kérdezte.. mi ebbe a baj?

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

szerintem ez itt senkit sem érdekel.
akit érdekelt volna, már megkeresett volna.
de mivel nem keresett meg senki, igy nem érdekel senkit.
szóval qssss plz.
thxbye 😊

meg irjad 10 szer akkor biztos megveszik.

Hi All
Eladnám a World Of Warcraft Accountomat 25 nap játékkal akit érdekel az írjon MSN en: [email protected]
netlimiter nevu progi meri.

I.C.ram
Hogy lehet megnézni, hogy melyik program, mennyit zabált?
PiszkosFred
Én modemmel nyomtam egy éven keresztül, és hát eléggé addikt módon (mindennap pár óra). Na most sima analog 56kval ha tudtam volna több gigás forgalmat csinálni, én lettem volna a legboldogabb ;] Nem hiszem hogy túl nagy adatforgalmat csinál a wow - észrevettem volna ;] - de én nem jártam le csak 20as instanceokban. 40esek, AV és egyébb nagyobb helyszínek soksok playere és azok szinkronizálása nemtudom mennyit termel, sajnos kevés volt hozzá a modemem hogy kitapasztaljam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nekem januarban 1.4 giga adatforgalom volt wow.exe ugyben.

Hajjaj!Hát nem is tudom mit csináljak elmerjem e kezdeni a WoW-ozást neten ha ekkora adatforgalmat csinál?Azt kellene megtudnom,hogy ugyanaz e a kettõ ha letöltöm ezt a kb:3GB-ot vagy pedig 1 hónap múlva 3GB lesz az adatforgalmam mivel WoW-ozok(persze a 3gb letöltés szigorúan nem engedélyezett mert ilyen kikötéssel kaptam meg a netet,hogy nem tölthetek le DE már használom 2hónapja és rengetegszer fennt voltam dc-n töltöttem le sok kis progit 10-tõl 30mb-osig is hát nem tudom,hogy a WoW belefér e napi 1-2 óra játszással)Talán?

The Garrett
nekem 4-5 giga a havi adatforgalom, ennek a 80% át a wow teszi ki, a maradék 20% ilyen film/jatek eloztesek nezegetése és minimális Dczgetés... Szerintem ha csak wowznék az 1 honapban 3-3.5G adatforgalom

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem

Mérte már le valaki,hogy mekkora adatforgalmat eredményez ha játszik a WoW-al a neten?Jó lenne tudnom mivel D-Linkes kártyás netem van és nem akarom magam nagy költségekbe áldozni.Mivel a letöltésért ha töltök le valamit fizetnem kell,nem tudom,hogy az internetes játékért is fizetnem kell e.Az egyéb költségek rendben vannak(wow havidíj stb.)de az interneten való gémelésrõl semmi infóm sincs.

Thalrog
Grat a killhez! remélem, mi is leütjük a héten 😊

/cheer 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

STREEX
és mi a lényege annak a questnek?Egyedül is teljesíthetõ?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

I.C.ram
GOGO!! POWER RANGERS!
meghalsz, spirittel ahogy mesz le brm ben kozepen talakozol egy szellemel az ad egy questet azt megcsinalod es voila.

STREEX
Shadowforge key-t honnan lehet szerezni a molten core os küldihez?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

hogyne lenne az neiym mért kié lenne ?
az account amit hasznalsz.

mi nem az enyim ??
mert nem a tied.