World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(kicsit nagy a mérete a videónak, de szentem minden bit megéri a várást)
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nagyon durvitusznak latszik ezakis 1.10 es peccs nótsz
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
\" örökké nem eshet.... \"
๏̯͡๏﴿
GG!
V9ykn8_TZL0
Meg tudnátok mondani hogy a WOW-ot ki fehet valahogy próbálni? Esetleg van valami demó?
Elõre is köszi
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de egy kis idõ után és új driver felrakása után megjavúlt
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Van vkinek 9600-as videjókártyája? Nekem Searing Gorge-ban folyamatosan meghal. Megakad egy 10 mp-re, utána ezt még vagy 2X megcsinálja és a végén teljesen lefagy a játék. Olvastam, hogy ezt a hibát elvileg a 6.1-es Catalysttal kijavították. Letöltöttem, de semmi változás (csak mostmár nem ír ki hibaüzenetet). Esetleg vmi ötlet, hogy mit lehetne tenni?
nálunk még vael teszi ki a raid nagy részét 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
V9ykn8_TZL0
Egyszeruen nemertem hogy varhatnak odaat a hordasok orakat AB,re mikor minket mindig ugyanazzal a csapattal tett össze a game kb delutan 4 tol hajnal 2 ig!
De komolyan a vegen mar irc en irogattuk az nmynek, hogy itt valami bug lesz. Ha tenyleg akkora que lenne odaát, akkor néha más ellenfelet is kapnánk.
1x viszont tenyleg volt olyan bug, hogy kb 45 percig nem tett be a bg, holott amig que ban voltunk kb 4-5 uj bg indult- Leadert csereltunk, aki bejelentkezett ujra, es abban a pillanatban be is tett :o szal vannak még érdekes dolgok a jatekban.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
PVP 5v5 Tournament Haomarushon. Érdekes eredmény született, mindenki retteg amikor a warlordokból álló horda pvp farmer guildel kerül össze, aztán kiderül hogy a "Take the flag and run!" szindrómán kívül sok minden mást nem tudnak csinálni😊 Persze nem dumálok más semmit, mert elsõ helyetett meg allie pvp>pve team lett. Tudom ajánlani mindenkinek, ugyanis nagyon jó idõtöltés két reset között, mind résztvenni mint nézni.
nagyon látványos kép, tudom.
GSC ennyire overgearelt
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>