World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fobejarat brd ben van lent a lycaeum elott jobbra menve ahol sok fire destroyer vedi a reszt, ahol a dark iron forge van. de ha megcsinaltad a molten core atunement questet akkor meg blackrock mountainban ahogy mennel brd be a lavas resznel lent all egy elf ott van melette egy kristaly arra kattintva bejutsz mc be vagy ha atugrasz a kis ablakon(szigoruan csak ha mar megvan az attunement quest es raidben vagy😄)

STREEX
Molten core-nak melyik területen hol van a bejárata?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

magel semmi baj nincs😊 kisebb modositasok kellenenek de alapjaban kurvajo kaszt. talentjeit imadom, most arc21/fire30 vagyok es kruvajo😉 30fire/21 frost jobb pvpre de pvere meg muszaj az arcane ag😞 igaz most nem raidelek mct szal megengedhetem magamnak😊

Sugam
ups, akkor vmit beneztem ^^, sebaj majd meglatjuk mi sul ki belole 😊

lesz még itt mage revamp...

ahol kapunk 20 Crystal Watert castonként. Waterboiz ftw.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zero the hero
jah, ezt a videót mindenki figyelmébe ajánlom aki mage-vel rendelkezik, vagy akar csinálni, mert amit itt mûvel a srác, hát le a kalappal<#taps>
(kicsit nagy a mérete a videónak, de szentem minden bit megéri a várást)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Az nem patch notes, csak hogy mit szeretnenek az emberek, minden class topicjaban osszeirjak ezt 1-2 havonta, ebbol minimalis fog megvalosulni.

QuippeR
az a post nem is az 1.10-es patch-rõl szól, nézzétek már meg a dátomot...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sugam
lehet vissza kerem a torolt priestemet es elkezdek vele pvpzni?^^??
nagyon durvitusznak latszik ezakis 1.10 es peccs nótsz

zero the hero
ó tököm, minden karakter megkaopja az erõsítést, közben minden médzs szop, mivel egy csomó újítás a mi szopatásunkra van <#szomoru2>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Nagyon köszi a linket! Már próbálom is.

\" örökké nem eshet.... \"

1.10 es priestrol itt talalsz infokat, mint azt mar valaki parnapja belinkelte.

es ebben mi a nagy szam? ez nem az ami lesz hanem egy lista arrol hogy a jatekosok mit szeretnenek es nagyon regi thread, szal ez nem az 1.10 es priest.

Öööö... írtam hogy feltettem és semmit sem változott <#buck>

Lynx_TWL
igazi hunter weapon, akkora 1500+os crites RS-t lehet ezzel nyomni, hogy 3 rugó esik el egy csapásra😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
Increase the efficiency of the “Power Word Shield” spell so that it may absorb more damage. Maybe even make it give a chance to stun the attacker for a few seconds after a hit.

GG!

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy a WOW-ot ki fehet valahogy próbálni? Esetleg van valami demó?
Elõre is köszi
Tegyel fel 6.1-es catalystot, ezt javitottak benne.

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Nem, de majd kipróbálom. Kösz 😊

Sephi
Azt a full glow effectet kikapcsoltad a Video opcioknal ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

3TOMI3
nálam is volt de csak az 1ik karakteremnél ^^
de egy kis idõ után és új driver felrakása után megjavúlt

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Ja és ne azt mondjátok lécci, hogy vegyek új kártyát <#nevetes1>

Hella!
Van vkinek 9600-as videjókártyája? Nekem Searing Gorge-ban folyamatosan meghal. Megakad egy 10 mp-re, utána ezt még vagy 2X megcsinálja és a végén teljesen lefagy a játék. Olvastam, hogy ezt a hibát elvileg a 6.1-es Catalysttal kijavították. Letöltöttem, de semmi változás (csak mostmár nem ír ki hibaüzenetet). Esetleg vmi ötlet, hogy mit lehetne tenni?

SinClaiR
dejó nektek, hogy bwl egy nap 😊
nálunk még vael teszi ki a raid nagy részét 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Davidus
nyilván a warriorok elsõbbséget kéne hogy élvezzenek😛 de azt azért nem árt tudni hogy jelenleg a legjobb pvp hunter wepön az ashkandi. pvpben nagy elõny egy kis közelharci rutin meg egy böszme 2H fegyver meele classok ellen

V9ykn8_TZL0

The Garrett
Ez bs en volt?

Egyszeruen nemertem hogy varhatnak odaat a hordasok orakat AB,re mikor minket mindig ugyanazzal a csapattal tett össze a game kb delutan 4 tol hajnal 2 ig!
De komolyan a vegen mar irc en irogattuk az nmynek, hogy itt valami bug lesz. Ha tenyleg akkora que lenne odaát, akkor néha más ellenfelet is kapnánk.

1x viszont tenyleg volt olyan bug, hogy kb 45 percig nem tett be a bg, holott amig que ban voltunk kb 4-5 uj bg indult- Leadert csereltunk, aki bejelentkezett ujra, es abban a pillanatban be is tett :o szal vannak még érdekes dolgok a jatekban.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
Off:
JÁÁÁJ ! 😄

on
en meg tegnap 1ora 20percet vartam a raidgrppal hgoy behivjon AB asszem ez volt az utolso oO hogy szakadna ra az eg az osszes bloodscalpos allyra (tisztelet a kivetelnek)

anti hero

[HUN]Crassus
NA NEEEEEEEEE!!!!!!!!!!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sephi
Max Warinak lenne meg jo de ha guildbe vannak jobb fegyvereik akkor automata huntere lenne.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HUNTAR ITAM!! ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
Igen? Miert is?

cikasz
ha ez nem fake kép akkor bün hunternek ilyen kardot odaadni!!! VICC!

http://www.akciofigura.hu

Aquli
ja a D&D online? most esett le.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
DDO?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Rambo 20
Sound ez mi is?Valamit nem tudok a wowról?😊.Mi az hogy két reset között tournament?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

I.C.ram
Nekem kell egy ilyen! 😄
Ott a DDO.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

RatBaG
nem overgearelt hanem degenerált...

Per Aspera Ad Inferi.

Sound

PVP 5v5 Tournament Haomarushon. Érdekes eredmény született, mindenki retteg amikor a warlordokból álló horda pvp farmer guildel kerül össze, aztán kiderül hogy a "Take the flag and run!" szindrómán kívül sok minden mást nem tudnak csinálni😊 Persze nem dumálok más semmit, mert elsõ helyetett meg allie pvp>pve team lett. Tudom ajánlani mindenkinek, ugyanis nagyon jó idõtöltés két reset között, mind résztvenni mint nézni.

nagyon látványos kép, tudom.

Sound

GSC ennyire overgearelt

The Garrett
kerdd meg rhodriekat hogy jatszak el neked ventrin hogy hal meg a troll mage! 😄

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#nyes><#nyes><#idiota>

Rambo 20
Az se használ ha újrarakom õket...

Rambo 20
Hali.Van egy kis problémám a modokkal.Pl ma azzal szórakoztam hogy fölraktam a Cosmost és az addonoknál elfogadta tehát mûködnie kellett volna de amikor beléptem akkor amint megjelent a karakterem egy halom hibaüzenet jött be és utána a mod mintha nem is lett volna?Újra kell telepíteni?

500ezer 😉)

The Garrett
hosszutavon az kurvara nem eri meg 😊 akkro inkabb csinalnak 1 single playert.

Aquli
Én a legjobban annak örülnék, ha kiadnának egy mmo-t a starcraft világán, ami nem ilyen harc-orientált, hanem RPG lenne.

naigen, éppen ezért lenne már itt baromira az ideje a kiegnak, vagy dio3nak 😄

Sound
jó nem kell 1az1-be érteni azt amit mondok, de mondjuk nálunk is hunter lépett le "ezzel az indokkal" és még sok más ember. Mit csináltok 2 reset között? Szerda BWL clear, Csüt MC clear, és ha van emerald, akkor az a hét többi napján, nah de mi van ha nincs. :< Így aztán az emberek alt-oznak, minden szart csinálnak, majd szépen lemorzsolódnak.