World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
már több mint másfél hete várom blizz válaszát de semmi... küldtem képet, aztmondtak vizsgálódnak... na most ez kb menyi idõ? kéne már az accountom, kezdem unni, hogy lassan a guildom kioucolja bwlt és én elsõ két bossnal voltam ott..
több mint 1 hónapja no wow :!!!! áááááááá
Szal?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Zg bossokat nerfelik, a trashmobokat ritkitjak, a kapott reput novelik ! 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
De Arathor szerveren is vannak eleg sokan mindket oldalon.
irónai on: "Próbáld meg a levelet betenni AH-ba"
jó hogy kiakadt, mivel: "a hunter epic küldi cuccok meg az esetek 90%-ában mennek a kukába, mert nem tudunk velük mit kezdeni, már mindenkinek megvan"
ahelyett, hogy eladnánk 200g-ért, amit véleményem szerint hajlandó is lenne kifizetni... meg más is... tehát jelenleg kuka > 200g, ami szerintem nevetséges.
Ezt pedig te írtad: "Úgy gondolom, addig adjuk el, amíg van rá fizetõképes kereslet. Minden egyes kidobott quest itemmel nem gyarapszik a guild vagyona."
És itt a pont szerintem.
MadWolf#11626
(ráadásul még jól is néz ki rajta...)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Elteresek az egyes pet csaladok kozott
Konkreten a farkasoknak kevesebb a HP-ja es az armor-ja mint a medveknek, viszont cserebe nagyobbat sebeznek. Illetve meg termeszetesen abban is elterhetnek az egyes allatok, h milyen plussz skillekkel rendelkeznek. Ezt az informaciot is megtalalod a fenti linken, meghozza a jobb szelso oldali oszlopban, a skills alatt 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na leintettuk es rohantunk vissza ZG-be mert mar - RP -ezni akartak minket a keseser 😄D
Na leintettuk es rohantunk vissza ZG-be mert mar - RP -ezni akartak minket a keseser 😄D
Es 1000x elvezetesebbek a horda oldalon a helyszinek es a quesztek. Sokkalta tobb ter van es most oszinten ha megfigyelitek a helyszinek szerinte tartozkodast eszre lehet venni hogy a nyilt teruleteken sokkalta tobb idot toltenek el a jatekosok mint pl erdoben ahol ugye nehezebb eszrevenni a mobot. Egyetlen hely talan ami nekem koser volt az a Un'Goro krater lehetett mert imadom a dinokat es az amolyan Julisics Park hangulatot ad.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Lvl 60 orc Shaman | Neptulon Lvl 60 troll mage | Neptulon
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként én írtam, hogy kereslet-kínálat tükrében kellene meghatározni az árát a levélnek...
AH: BoP-os a levél.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nerf paladins 😄
Az az én bajom hogy nekem majdnem lehetetlen kifarmolni ezt a pénzt, de aki ráér, az se ad érte annyit... Az a baj azt hiszitiek hogy lila fegyvert árultok... valamelyik csökkentértelmû az AH-s árakhoz hasonlitotta 400g-t. Próbáld meg a levelet betenni AH-ba, vagy próbálj lõni vele 😊 Szal vicc hogy olyanok szavaztak akiknek elképzelésük sincs a tényekrõl... De végülis a ti dolgotok, csak azért pofáztam bele mert zavart pár ember hangvétele mikor szóba kerültünk..
Ugy kepzejetek el hogy volt olyan hogy valami aly beleolvashatott a forumokba ahol irta de mindig ott kempelt baszki azt sokszor amikor befogta volna akkor a genya aly direkt megolte a madarat... apam ez kepes lett volna megkeresni es megverni 😄
amúgy ez sajna tény is ugyanakkor.
de nem baj, mert már jön az utánpótlás (lvl 5-ös a hunterem atm 😄)