World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig tuti nalad van a hiba.

magus
nem tudom mit valtoztattak ugyes blizzardosok, de amiota az a ket lofasz patch fenn van, azota ifben a jatek 5 mpnkent megall, olyan jo 30 mp-re. mig nagy nehezen atszenvedtem magamat a griffesig, kb 20 perc telt el. es nem nalam van ahiba, egyik naprol a masikra tortent, kb semmi masra nem hasznalom a gepet. kipucoltam a registryt, ujraktam wowot, addonok nelkul kiprobaltam, semmi valtozas. grafikatol fuggetlenul csinalja.

imo vegyel ujat es felejtsd ela regit, bannoltak nem adjak vissza.

hi skacok..tudja vk hogyan lehetek mászter gnome engineer? goblin má voltam de azt is rohadtul elfelejtettem..251es a skillem lvl 50es vok szal ez sem lehet gond bb-ben a kis köccse gnome meg nem akar adni semmilyen qet..😛

Gogo27
Szeva Pali-ba 😊 .. hogysmint? ... egy sorozest megejthetnenk valamikor, PZs-vel epp a heten dumaltunk rolatok 😊

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

TVelvet
Na hali..

már több mint másfél hete várom blizz válaszát de semmi... küldtem képet, aztmondtak vizsgálódnak... na most ez kb menyi idõ? kéne már az accountom, kezdem unni, hogy lassan a guildom kioucolja bwlt és én elsõ két bossnal voltam ott..

több mint 1 hónapja no wow :!!!! áááááááá

Szal?
nem a rewardok lesznek jobbak, hanem több reput fogsz kapni egy mobért (eddig 2-t kaptál, mostmár 3-at fogsz 😄(legalábbis ha aq20 példára megy))

ezzel azért vitatkoznék. ud FÉRFIN minden ruha olyan mintha szoknya lenne rajta, ráadásul aránytalan az egész teste, igy tökre elcsúsznak rajt a texturák

Meg jobbak lesznek a zg repu rewardok is.
The Garrett
erre enis felfigyeltem mar.... GECIJOL neznek ki hordas pvp settben, 1x linkeltek nekem, es megneztem 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
holnap 1.9.3
Zg bossokat nerfelik, a trashmobokat ritkitjak, a kapott reput novelik ! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
A casterek mind UD-be néznek ki legjobban szvsz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

robotnyk
most vasárnap 😊

de amúgy tényleg sok a magyar
Gogo27
ezt nem tudtam 😊

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

robotnyk
arathor is full
SinClaiR
hát undead en semmi sem néz kik jól. nem is értem hogy lehet ilyen fajt választani 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Gogo27
Hat Twisting Netheren vagyunk paran magyarok, legalabbis horda oldalon van 3 magyar klan, es azt hiszem ali oldalon is vannak magyarok.

De Arathor szerveren is vannak eleg sokan mindket oldalon.

McHaals
Szerintem blood vágja, hogy BoPos a levél 😊
irónai on: "Próbáld meg a levelet betenni AH-ba"

jó hogy kiakadt, mivel: "a hunter epic küldi cuccok meg az esetek 90%-ában mennek a kukába, mert nem tudunk velük mit kezdeni, már mindenkinek megvan"
ahelyett, hogy eladnánk 200g-ért, amit véleményem szerint hajlandó is lenne kifizetni... meg más is... tehát jelenleg kuka > 200g, ami szerintem nevetséges.

Ezt pedig te írtad: "Úgy gondolom, addig adjuk el, amíg van rá fizetõképes kereslet. Minden egyes kidobott quest itemmel nem gyarapszik a guild vagyona."
És itt a pont szerintem.

MadWolf#11626

TDC Geronimo
lol 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

azért official oldalon ilyen bakit elkövetni ~
(ráadásul még jól is néz ki rajta...)

MrStokes
Azt nem tudom, de ismerjuk paran az illetot. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
hordás reward armorba van? 😊
Keresd a hibát a képen!

magus
najah, a masik, ugyan nincsenek csak horda teruletek, de tanaris egyertelmuen az, korbe van veve horda teruletekkel, es allandoan utazgatni vissza ifbe eleg hosszu ido, es en mar rohadtul unom pl stv-t, arathit, ss-t es a tobbit, a legkozelebbi magas karakterem hordanal lesz sztem, nekem is jobban tetszenek azok a helyek

MrStokes
Itt le van irva h HP, pancelzat es sebzes kozott milyen elteresek vannak az egyes pet csaladok kozott.
Elteresek az egyes pet csaladok kozott

Konkreten a farkasoknak kevesebb a HP-ja es az armor-ja mint a medveknek, viszont cserebe nagyobbat sebeznek. Illetve meg termeszetesen abban is elterhetnek az egyes allatok, h milyen plussz skillekkel rendelkeznek. Ezt az informaciot is megtalalod a fenti linken, meghozza a jobb szelso oldali oszlopban, a skills alatt 😄

antgecc
Van itt vkinek Lacibá nevû karija??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
Mit jelent a FTW es a NERF hmm ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MrStokes
Conclusive Shot FTW! <#nevetes1><#nyes>

Sephi
Ejjen a dupla post!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Remek pelda. ZG-tol nem messze delre par haverunk 39-42 kozott eppen questelgetett amikor is negy darab tapolt 60-anas nekiment es bekempelte oket. Kollegaval pont ZG fele meneteltunk amikor is meghallotuk a segely kialtast es mentunk segiteni. Mondanom sem kell hogy ugy utottunk rajuk mint derult egbol a villam csapas. Mindanegyet kivegeztuk de alig maradt eletunk. Viszont mire visszajottek megboszulni akkortajt mar halistennek jott az erosites es megint kikaptak. Az egyiket Booty Bay-ig kergettuk. A csavo amikor latta hogy jovunk elkezdett uszni majd mi is utana majd lemerult es eltunt par percre de mivel hunter vok ezert hamar megtalatam. Vegul hajora menekult el ahol is egy sarokba beszoritottuk ketten. Amikor Ratchetbe ertuk remeltuk hogy netalantan tovabb fut es kergethejtuk meg de nem akart mozdulni es folyton NO es Beg-elt nekunk 😄

Na leintettuk es rohantunk vissza ZG-be mert mar - RP -ezni akartak minket a keseser 😄D

Sephi
Remek pelda. ZG-tol nem messze delre par haverunk 39-42 kozott eppen questelgetett amikor is negy darab tapolt 60-anas nekiment es bekempelte oket. Kollegaval pont ZG fele meneteltunk amikor is meghallotuk a segely kialtast es mentunk segiteni. Mondanom sem kell hogy ugy utottunk rajuk mint derult egbol a villam csapas. Mindanegyet kivegeztuk de alig maradt eletunk. Viszont mire visszajottek megboszulni akkortajt mar halistennek jott az erosites es megint kikaptak. Az egyiket Booty Bay-ig kergettuk. A csavo amikor latta hogy jovunk elkezdett uszni majd mi is utana majd lemerult es eltunt par percre de mivel hunter vok ezert hamar megtalatam. Vegul hajora menekult el ahol is egy sarokba beszoritottuk ketten. Amikor Ratchetbe ertuk remeltuk hogy netalantan tovabb fut es kergethejtuk meg de nem akart mozdulni es folyton NO es Beg-elt nekunk 😄

Na leintettuk es rohantunk vissza ZG-be mert mar - RP -ezni akartak minket a keseser 😄D

melorin
Ha lehet kihagynám <#circling><#vigyor5>

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

s0n1c
ddo-t láttad e már? <#ravasz1>
Sephi
Az az igazsag hogy a horda sokkalta favorizaltabb a jatekosok kozott. Mar storybol is mert ugye az Orcok azok kihasznalt fajok voltak es mindenki megsajnalta oket.

Es 1000x elvezetesebbek a horda oldalon a helyszinek es a quesztek. Sokkalta tobb ter van es most oszinten ha megfigyelitek a helyszinek szerinte tartozkodast eszre lehet venni hogy a nyilt teruleteken sokkalta tobb idot toltenek el a jatekosok mint pl erdoben ahol ugye nehezebb eszrevenni a mobot. Egyetlen hely talan ami nekem koser volt az a Un'Goro krater lehetett mert imadom a dinokat es az amolyan Julisics Park hangulatot ad.

s0n1c
olyan nem jó, ahol nagy lag van és faszfejekkel teli? mer ilyenbõl van ám bõven
melorin
lol

melorin
Akkor ajánljatok valami jó servert, ahol kevés lag van és jóarcokkal van teli 😄

http://wow.blupp.net/item.php?id=81585

Lvl 60 orc Shaman | Neptulon Lvl 60 troll mage | Neptulon

PiszkosFred
BSen és egyéb fullos serveren nem lehet új karaktert kreálni jelenleg - mert már így is dugig van. Sajnos ezen a GMek sem tudnak változtatni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Tudjuk, hogy a rank 14-re hajtasz. Ergo, ha a pénzt nincs idõd kifarmolni, akkor az epic fegyver megszerzésére sem lesz idõd.
Egyébként én írtam, hogy kereslet-kínálat tükrében kellene meghatározni az árát a levélnek...

AH: BoP-os a levél.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

melorin
Senki? <#help>

magus
van benne igazsag, habar en annyira nem jatszottam sokat hordaval, de sokan meseltek milyen ott, es allyban tenyleg sok a seggarc, ritkan segitenek csak ugy, ha en segitek meg csak meg sem koszonik, horda elleni harcban elvetve szoktak segiteni, van, hogy egyszeruen vegignezik, ahogy leol a masik, mert kicsit, az eszebe sem jut, hogy 2 en siman levernenk. persze van ellenpelda is, de azt hallottam hordaban mas az arany. persze en jol erzem magam a guildemmel, csak ugy altalanos szerverkep

nálam is volt ilyen. Szaladok a a pet felé, erre egy köcsög pala meg megtámadja! Kértem hogy ne nyírja ki de le se szart...
Nerf paladins 😄

Na látod errõl nem is tudtam 😊
Együtt fogunk pezsgõzni mikor az elsõ levelet eladjátok... Cruénál tudok 300g rõl. de per pillanat a kapunyitási mizéria miatt mindent nyersanyagban mérnek, tehát nem vágom. Mivel egyre többen farmolják egyre olcsóbb lesz, úgyhogy valszeg nem fognak tolongani érte annyiért. Értelmes guild belátja idõvel hogy 0g < 200g.
Az az én bajom hogy nekem majdnem lehetetlen kifarmolni ezt a pénzt, de aki ráér, az se ad érte annyit... Az a baj azt hiszitiek hogy lila fegyvert árultok... valamelyik csökkentértelmû az AH-s árakhoz hasonlitotta 400g-t. Próbáld meg a levelet betenni AH-ba, vagy próbálj lõni vele 😊 Szal vicc hogy olyanok szavaztak akiknek elképzelésük sincs a tényekrõl... De végülis a ti dolgotok, csak azért pofáztam bele mert zavart pár ember hangvétele mikor szóba kerültünk..
Sephi
Volt nekem egy ismerosom aki valami egy hetig probalt befogni egy madarat vagy mit. Amikor megvolt neki ... hat en meg olyan bolog embert az eletben nem lattam.

Ugy kepzejetek el hogy volt olyan hogy valami aly beleolvashatott a forumokba ahol irta de mindig ott kempelt baszki azt sokszor amikor befogta volna akkor a genya aly direkt megolte a madarat... apam ez kepes lett volna megkeresni es megverni 😄

nem éreztem magam annak, de ha igy volt, mea culpa és sry 😊
amúgy ez sajna tény is ugyanakkor.

de nem baj, mert már jön az utánpótlás (lvl 5-ös a hunterem atm 😄)

Broken Tooth 1 sec attack speed macsek, 8 órás respawn 😊. 3 napomba került befogni