World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vót má'? 1.9.3 peccsnócc

"Prophetic Aura, Mageblood Potion, Wizard Oils, and the Mana
Regeneration bracer enchant no longer generate threat for the wearer,
and should also provide the increased mana regeneration on normal
ticks instead of every 5 seconds."

Már értem ezt a sok qrva leaggrózást. MErt Prophetic Aura, és Mana regen bracer enchantom is van. Dupla élvezet 😊
Wildor te beszelsz a human "latens homoszexualis" futasaval? 😄 ROFLCOPTER 😄

Thalrog
szerencsére földig érõ back-em van 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

antgecc
Ostoba trollhoz nem igazán megy ez a szerelés szerintem... UD csávónak jól állna 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Botond
Szar a képújság,csak megnéztem a TV mûsort. ^.^ Nem kicsit uncsi ez a fekvés nonstop. :-( Tüdõgyuszi 4tw.
Botond
Múltkor felbuffoltad findert+zakot felwoodban,nem is mentem oda,hogy megalázzalak. :-P
na arról inkább ne beszéljünk, hogy a tauren-ek mennyire elb*szottak (bocs)... kétlábon járkáló milkacsoki...komolyan mondom, kell egyfajta lelkivilág ahhoz, hogy valaki egy tehénnel nyomuljon, meg annak a szõrõs se**ét bámulja egész idõ alatt a monitoron 😄
akkor már 1000x inkább az ud vagy az ork...

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene...Tegnap írtam hogy kezdtem egy huntert, és elég gyengus lett a fegyverem (jelenleg 16os vagyok). Esetleg van olyan ember aki a Xavius szerveren játszik? Bár ennek lehet kicsi az esélye de ha mégis lenne ilyen ember tovább szûkíteném a kört :-) Van valakinek kezdõ level 16os puskája amit elszeretne adni? Megvenném pénzért baráti áron ha lenne mert így nemtudok haladni. Az aukciós házban nagyon nagyon drágák...

capaszabi
békuci pfúj

capaszabi
lovon az elfem is görnyed :// mint valami 120 éves mammer

capaszabi
ha valakit bannolnak jogtalanul/indokolatlanul és biróságra viszi a dolgot, blizz nagyon csúnyán megüti a bokáját egyoldalú szerzõdés miatt...

capaszabi
lool ez jó volt 😄

s0n1c
igaz, így jobban belegondolva inkább qssolok 😊
Nem tudod mit cselekszel... nem kell oda is a sírásrívás...

grunt ut mindent =)
de szepek vagytok

anti hero

Troll csávo és UD csaj:

Sztem troll siman üt mindent. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

PiszkosFred
(bár lehet, hogy csak engem izgat, hogy hogyan néz ki a karim ^^)

Nem vagy vele egyedül, ha ez megnyugtat.. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Thalrog
hát nemtom, a human male karakterek általában úgy néznek ki mint a rossz buzik 😄
nem mondom hogy a Taurenem szebb, de inkább játszok egy hetero tehénnel, mint... 😄 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

^^

s0n1c
Off

A game kõkemény pnp, hidd el megéri kipróbálni.
The Garrett
<#hehe><#worship><#rinya>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"mind1 wildor a regi rugod tenyleg ronda volt"

egyetértünk 😊
meg elég gyorsan bele is untam ebbe a hátbatámadjuk sunyin a másikat lopakodásból témába...valahogy nem jött be.

amúgy mi ez az mc be lett szüntetve? ez mekkora baromság már?
pff...no comment.

(amúgy jó8 all)

Sugam
double post powah,----bocsi----

Sugam
😄D, sztem a troll van a legjobban begorynedve ^^, utalom azta jarasat mint valami idiota 😄.. de azert full ns ben vagy bf ben amshogy nezne ki 😊)
alig kene mar ns bol erre belett szuntetve az mc HUrri 😄.. mind1 wildor a regi rugod tenyleg ronda volt :pp

aránytalan?
hát te nagyon benéztél akkor valamit, mert én aztán semmi aránytalanságot nem látok rajta 😊 ráadásúl a vállvédõk is human male mage-en mutatnak a legjobban, fõleg, ha azt nézem, hogy a jelenlegi arcanist vállasom milyen frankón néz ki rajta, netherwind-rõl nem is beszélve...ud-n ezek, meg a csaj karikon feleennyire sem néznek ki jól (túl kicsik, vagy csak nem látni rendesen, stb.)...szerintem - ez privát vélemény volt.

amúgy meg tényleg izlések és pofonok, mert pl. anno az ud rugómon is utáltam, hogy ugrálnom kellett folyamatosan, ha meg akartam nézni, hogy milyen is a ruhának a mintázata, ami rajta van (tabardról nem is beszélve), mert alapjáraton nem látni, olyan szinten be van görnyedve... bár ahogy mondtam is, izlések és pofonok, van akinek az tetszik, ha a karaktere a földön húzza az orrát. nekem nem jön be ez a feeling valahogy... de ez meg az én bajom 😊

hülyét is kapnék azt hiszem 😄

Sugam
fenéket, ud mage"emen" tok faszan neznek ki a cuccok ... izlesek es pofonok.. bar a human ferfi meg aranytalan sztem 😄 ilyen nagy test meg ,nemtom 😄

"épeszû ember nem gruppol veled"
-Botond

=) esatobbi

anti hero

ud caster, fõleg a férfi caster az gagyin néz ki...nem is lehet rajta látni a ruha mintázatát, olyan szinten be van görnyedve...
többi horda faj detto ugyanez a szitu...

(bár lehet, hogy csak engem izgat, hogy hogyan néz ki a karim ^^)

frankó, úgyse kell már sok a revered-hez ZG-ben 😛
ha még fel is turbózzák kicsit a reward-okat, akkor meg pláne király lesz 😊

antgecc
Nyílván nem komolyan gondoltam... biztos hogy egyszer megteszi majd, talán 10 év múlva, de nem ez a lényeg. Ezzel csak a véleményem akartam kifejezni, hogy mennyire nullába nézem az ilyen embereket, akik nem vállalnak egy hajszálnyi kihívást sem, és csak küzdelem nélküli harcokba mernek belevágni. Az ilyen egy senki, egy örök vesztes.

Bezzeg mikor kedves barátom segítségét kértem:
Kicsalogadtam Gadgetzan-ból mindenféle emote-al, Lacibá jött utánam, mikor rájött, hogy jön utána két 60-as hordás, rögtön visszamenekült az õrök védelmébe és onnan jampizott!

Mind1... lényegtelen. Tudom már nagyon cink, ha valaki itt nyafog egy ilyen minden napos dolgon, de mégis le kellett írjam. Miatta. Remélem elolvassa és nem tanul belõle, hogy egy olyan kis csicska maradjon, mint amilyen most is! 😊

Ja igen: azzal sose villogtam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

látni nem láttam a gépemen futva, animokat láttam belõle, meg olvasgattam itt fórumot is...

szép meg jó, csak hát...hogy is mondjam, ez a full-osan partyra vagyok kényszerítva feeling nem igazán jön be...én szeretem, ha van 1 játékban solo content is...

amúgy biztos jó lehet, de akkor már lehet, hogy megvárom nwn2-õt.

Gogo27
aproneten van 1-2, meg a mostani napokban itt is hirdettek 😉

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Ha feltételezzük azt, hogy tud olyan accountot venni, ahol van bloodscalpon kari. Mert ugye új accounttal...

Na téged is csak emlegetni kellett...
Incorporated? Ott fizetnek is érte, hogy játszol? 😄

"titkos projekt"?
Elkapott a botondorhea? 😄

Botond
Még ha devilking mondaná,hogy sok meló volt vele aszondom na. :-D De ha valóban BWl farmoló guilded van, lvl60 1 hónap,tier1es szet még egy hónap,tier2 egy félév,mert arra talán még biddelnek. Vagy reroll Incorporatedba huntinak,ott úgyis disenchantolják tier2t orrba szájba. :-P

Egyébként valóban kellemetlen a dolog,és együttérzek veled nekem is beleszakadna a szívem,ha bukta lenne a kisördög,de akkor is szélmalomharcot vívsz jól láthatóan.
Botond
ÓÓÓ,a jó öreg Arx Pannónia,Gulya,Spanok fíling. :-D Bár õk nem röhögnének,hanem leköpnének,sokkal jobb. :-D
Volt itt egyszer arról szó, hogy a bop miért is bop, amikor valójában binds when picked up... nézegettem a patch notest, és eszembe jutott az egyik sorról az eszmefuttatás:

"Quicksand Waders are now Bind on Pickup."

nezd sztem erdemes probalkozni hgoy visszaszerezd a cumod. de azt ne felejtsd el, hgoy a blizzard leszarja hogy mi van rajta (nekik kurvara mindegy es kurvara leszarjak hgoy most full epix vagy egy ures kari van az accon) meg hogy mennyit 'dolgoztal' rajta. meghato tortenet, de ez ott nem erdekel senkit ;p
most cba utananezni, de imo semmi cucc nem a tied ami az accounton van hanem a blize szal hiaba anyazol az van amit ok mondanak ><

egyebkent mit mondanak ? vagy egyaltalan nincs semmi reakcio?

anti hero

lol nekem van eleg sok karim meg epicem is😄

Borgi
25-30 éves korba nehogy ezzel villogjál már hogy puncit markolászol.. mostez nem leugatás hanem vélemény.
amugy téleg gáz az ilyen mértékû kockaság 😛

porki fagyok fállalon

Mighty
Nem latom az osszefuggest <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

antgecc
Bekaphatja a Lacibá a pöcsömöt, hogy epicben azon élvez, hogy kicsiket nyír sorba Tanarisban. És mikor elkezdem csirkézni, meg köpködni még õ röhög rajtam. Hát én röhögök a pudva kocka fején, hogy ezt élvezi b****g! Az ilyen se fog soha életében puncit markolni.....

TVelvet
Hat, ha ez így is lenne, elég érdekes üzletpolitikája van a blizznek... megvettem, megszereztem, enyim slusz pasz.. 😊Persze ezt a term use on belül...
nem a tied a cucc hanem a blizzarde es azt csinalnak vele amit akarnak xDD
;'(

anti hero

TVelvet
Másrész már adták vissza embernek az accountját, hogy bannoltak.. És mivel bízonyította, meg elküldött 1 halom képet, stb. hogy bízonyítsa...

Fuck 😞
TVelvet
hat... még reménykedem, nem mondtak azt, hogy nem adjak vissza... Hanem még vizsgálódnak...

Lenne értelme felhívni a franciákat, vagy vmi?
Mondom, küldtem igazolvanykép, meg minden, mert azt írjak küldjem el...

Hat, lol... Lehet neked nincs elég sok karid, meg epicet amiért 1 évig "dolgoztal" ugyhogy nem akkarom csak úgy elfelejteni...
TDC Geronimo
Kérdezd meg fathert vagy Kogat te láma 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

haho vk pls #65109 😄DD