World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Prophetic Aura, Mageblood Potion, Wizard Oils, and the Mana
Regeneration bracer enchant no longer generate threat for the wearer,
and should also provide the increased mana regeneration on normal
ticks instead of every 5 seconds."
Már értem ezt a sok qrva leaggrózást. MErt Prophetic Aura, és Mana regen bracer enchantom is van. Dupla élvezet 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
akkor már 1000x inkább az ud vagy az ork...
Egy kis segítség kellene...Tegnap írtam hogy kezdtem egy huntert, és elég gyengus lett a fegyverem (jelenleg 16os vagyok). Esetleg van olyan ember aki a Xavius szerveren játszik? Bár ennek lehet kicsi az esélye de ha mégis lenne ilyen ember tovább szûkíteném a kört :-) Van valakinek kezdõ level 16os puskája amit elszeretne adni? Megvenném pénzért baráti áron ha lenne mert így nemtudok haladni. Az aukciós házban nagyon nagyon drágák...
de szepek vagytok
anti hero
Sztem troll siman üt mindent. 😊
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Nem vagy vele egyedül, ha ez megnyugtat.. ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem mondom hogy a Taurenem szebb, de inkább játszok egy hetero tehénnel, mint... 😄 😄
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
^^
egyetértünk 😊
meg elég gyorsan bele is untam ebbe a hátbatámadjuk sunyin a másikat lopakodásból témába...valahogy nem jött be.
amúgy mi ez az mc be lett szüntetve? ez mekkora baromság már?
pff...no comment.
(amúgy jó8 all)
alig kene mar ns bol erre belett szuntetve az mc HUrri 😄.. mind1 wildor a regi rugod tenyleg ronda volt :pp
hát te nagyon benéztél akkor valamit, mert én aztán semmi aránytalanságot nem látok rajta 😊 ráadásúl a vállvédõk is human male mage-en mutatnak a legjobban, fõleg, ha azt nézem, hogy a jelenlegi arcanist vállasom milyen frankón néz ki rajta, netherwind-rõl nem is beszélve...ud-n ezek, meg a csaj karikon feleennyire sem néznek ki jól (túl kicsik, vagy csak nem látni rendesen, stb.)...szerintem - ez privát vélemény volt.
amúgy meg tényleg izlések és pofonok, mert pl. anno az ud rugómon is utáltam, hogy ugrálnom kellett folyamatosan, ha meg akartam nézni, hogy milyen is a ruhának a mintázata, ami rajta van (tabardról nem is beszélve), mert alapjáraton nem látni, olyan szinten be van görnyedve... bár ahogy mondtam is, izlések és pofonok, van akinek az tetszik, ha a karaktere a földön húzza az orrát. nekem nem jön be ez a feeling valahogy... de ez meg az én bajom 😊
-Botond
=) esatobbi
anti hero
többi horda faj detto ugyanez a szitu...
(bár lehet, hogy csak engem izgat, hogy hogyan néz ki a karim ^^)
ha még fel is turbózzák kicsit a reward-okat, akkor meg pláne király lesz 😊
Bezzeg mikor kedves barátom segítségét kértem:
Kicsalogadtam Gadgetzan-ból mindenféle emote-al, Lacibá jött utánam, mikor rájött, hogy jön utána két 60-as hordás, rögtön visszamenekült az õrök védelmébe és onnan jampizott!
Mind1... lényegtelen. Tudom már nagyon cink, ha valaki itt nyafog egy ilyen minden napos dolgon, de mégis le kellett írjam. Miatta. Remélem elolvassa és nem tanul belõle, hogy egy olyan kis csicska maradjon, mint amilyen most is! 😊
Ja igen: azzal sose villogtam.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
szép meg jó, csak hát...hogy is mondjam, ez a full-osan partyra vagyok kényszerítva feeling nem igazán jön be...én szeretem, ha van 1 játékban solo content is...
amúgy biztos jó lehet, de akkor már lehet, hogy megvárom nwn2-õt.
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Incorporated? Ott fizetnek is érte, hogy játszol? 😄
Elkapott a botondorhea? 😄
Egyébként valóban kellemetlen a dolog,és együttérzek veled nekem is beleszakadna a szívem,ha bukta lenne a kisördög,de akkor is szélmalomharcot vívsz jól láthatóan.
"Quicksand Waders are now Bind on Pickup."
most cba utananezni, de imo semmi cucc nem a tied ami az accounton van hanem a blize szal hiaba anyazol az van amit ok mondanak ><
egyebkent mit mondanak ? vagy egyaltalan nincs semmi reakcio?
anti hero
amugy téleg gáz az ilyen mértékû kockaság 😛
porki fagyok fállalon
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
;'(
anti hero
Fuck 😞
Lenne értelme felhívni a franciákat, vagy vmi?
Mondom, küldtem igazolvanykép, meg minden, mert azt írjak küldjem el...
Hat, lol... Lehet neked nincs elég sok karid, meg epicet amiért 1 évig "dolgoztal" ugyhogy nem akkarom csak úgy elfelejteni...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx