World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jo van apa semmi bajom veled csak ne legyel lekezelo maskor oszt jolesz az!
Pisz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
Vannak serverek (realm-ek), amikre ideiglenesen szüneteltetik az uj karakter generálását, ha az adott serveren még nem volt másik karaktered.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

melorin
Érdekes 1beesés 😄

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Látom hasonló a problémánk 😊

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség.

Az egyik barátom vett egy WOW-ot, de nem tud új karaktert létrehozni a Bloodscalp szerveren. Tudom hogy technikai full van, de miután jelenleg low pop-os nem lehet mégis valahogy elintézni?
Tud valaki valami ötletet, hogy lehetne ezt megoldani?

Elõre is köszönöm.

most már röhögök is rajta, ne aggódj 😊)
de az már a múlt...

RatBaG
ajánlom figyelmedbe az õsszel produkált kommentjeidet. lehet te is tudnál röhögni, nem csak azok akik még tisztán emlékeznek rá... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Teknosnek pl ez a skillje (Shell Shield)
"reducing all damage taken by 50%, but unable to move or attack. Lasts 12 sec. "
melorin
Hi, végre megjött a game. Csak sajna nem tudok ugyanazon a Realmon játszani, amin a haverom van, mert állítólag fullon van, pedig õ azt mondja, hogy low population 😞
Nem lehet mégis valahogy azon a Realmon létrehozni egy karit?
GM-tõl nem lehet kikunyizni egy helyet? 😄

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Kibaszott nagy különbségek vannak a hunter petek közt. MUSTHAVE
Külön skilleket tudnak a különbözõ fajok, mindenki kitalálja melyik jó neki.
Én az 1.2-es attackspeedes macskákat szeretem, de kinek mi tetszik.
"Nem mindeki olyan hyper szuper hunter mint te , nem akarkinek van olyan csodalatos full epikes tagokkal megtelt guildje mint neked es foleg nem mindenki ul a gep elott egesz nap mert egyesek dolgoznak vagy tanulnak mellete.

Nem egyszer megkerltek hogy ne legyel ennyire lekezelo masokkal akik meg nincsenek tisztaba ezzel a jatekal. Ezzel semmit sem ersz el. Ne ertsd felre nem akarok gonoszkodni de ez akkor is igy van."

komolyan mondom, mintha magamat látnám 2,5 hónappal ezelött 😊
amúgy meglepõdnél, ha tudnád milyen keveset wow-ozok mostanában...mivel reggel 7-tõl 16-17 óráig melózok, utána általában elmegyek edzeni, családhoz, haverokhoz, stb, hazaesek, akkor az esetek 90%-ban kapásból kapom is a feljelentkezett raid-re az invit-et, este 21-22h-ig raid megy, utána meg ha vége van logout, aztán megyek aludni vagy csinálok valami mást 😊
a legnagyobb bajom az, hogy pl. a ZG-s enchant-omat sem tudom összerakni, mert olyan sûrû a program, hogy nincs idõm lemenni scholo-ba még random-mal sem, meg virágot is kéne farmolni, de arra sincs idõ, mert mikor?
ok, ha nem kéne melózni, más lenne a szitu, de igy... 😊

"raadasul o rinaylt 1 honapja hogy lehetetlen guildet talalni😄"

jaja, igy volt, de aki nagyon akarja, keres, az talál is...csak idõ kérdése.
vagy mi 😊

jah, nosztalgia rulz 😊

Sephi
A 6900 az low armor???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GothiK Aesh
nos azé xar a medve mert magas hp low armor mid dmg
skorpioknak magas hp és magas armor mega tekinek is

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Mighty
Érdekelne, hogy más guild mennyiért adná neked oda?

ps: elég hamar ki lehet farmolni azt az egetrengetõ összeget...

raadasul o rinaylt 1 honapja hogy lehetetlen guildet talalni😄

Mivel megszavaztátok azt a zseniális vételárat, továbbra is a kukában fog landolni a levél... Életembe olyan gusztustalan fórumot nem olvastam mint az ezzel kapcsolatos Hunstar szavazás, mint egy feldühödött ovoda 😊 Legalább magatokkal ne toltatok volna ki, minden héten 200 potya goldot utasitott vissza a klán igy.
Sephi
Nem mindeki olyan hyper szuper hunter mint te , nem akarkinek van olyan csodalatos full epikes tagokkal megtelt guildje mint neked es foleg nem mindenki ul a gep elott egesz nap mert egyesek dolgoznak vagy tanulnak mellete.

Nem egyszer megkerltek hogy ne legyel ennyire lekezelo masokkal akik meg nincsenek tisztaba ezzel a jatekal. Ezzel semmit sem ersz el. Ne ertsd felre nem akarok gonoszkodni de ez akkor is igy van.

😞

"Az nem gond mondom hogy lvl 60-anason 4-5 sunder allat bele sem lovok es mindehova visznek. Csak mondjuk ZG-be a boszokra ha full DPS-et kudok mindig ramagroznak."

hunter igenis kell...BWL-ben mi is imádjuk pl. õket, Razor-nál isten a fagyasztós meg lassítós csapdájuk, arról már nem is beszélve, hogy Broodlord-ot csak a rugók meg a hunterek végzik ki, a mage-ek és a warlock-ok meg közben moziznak csak, vagy ha jön 1-2 kissárkány azokat lekapkodjuk...

Friczy
Wildor, emlékezz a 2 hónappal ezelõtti postjaidra! Tudod, amit minden nap írtál.. 😄D

keep walking... www.artum-inferniti.net

s0n1c
kívánom
"Egyebkent ultrabrutal cumod van grat 😄"

nemtom', ebben neked mi az ultrabrutál?
nálunk pl. majdnem minden hunter ilyen cuccokkal rohangál, csak blastershot helyett Lok'dhelar-ral vagy mivel (epic hunti íj+pálca)... kivéve a friss hunter tagokat...

amúgy meg a hunter epic küldi cuccok (sinew ony-ból + falevél domo ládából) meg az esetek 90%-ában mennek a kukába, mert nem tudunk velük mit kezdeni, már mindenkinek megvan 😊

CalebJoe
Hi!Ti szeretnétek a SC Double Agentet?
Én lassan negyedik hónapja nem voltam instába, lassan már hiányzik egy kicsit.
Sephi
Ird le kerlek hogy szerinted miert ez a ketto! En ugy tudtam hogy a maci az 😞

GothiK Aesh
hunter must have oldal
jahm és a legjobb tankolos pet az a skorpio és a teknös ajánlom figyelmedbe

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Sephi
Ohh az nem gond. 😄 Wajpoknak ritkan kell eleszteni 😄DD

nyugodtan nyomjad a bossoknal is a full dpst csak neha vagd hanyatt magad aggroclear miatt.

Sephi
Az nem gond mondom hogy lvl 60-anason 4-5 sunder allat bele sem lovok es mindehova visznek. Csak mondjuk ZG-be a boszokra ha full DPS-et kudok mindig ramagroznak.

Pullokal meg meg vannak velem elegedve es a pap/magus -rol is leszedem a mobokat.

Mivel én annak idején is az 5-10 hunteres runokat kedveltem, oda mindig befért egy hunter 😊 Komolyra forditva, az olyan huntert aki csak utazik a csapattal és idõnként beledurrant egy aimedet valamelyik mobba, valóban nem fogják nagyra értékelni instába. Ha szerepet vállalsz, ne adj isten még pullozni is jól tudsz, és a megfelelõ idõben lerántod a healerrõl az elszabadult mobot, legközelebb is szivesen visznek. És adj pár másodpercet a warriornak hogy rendesen megfogja a mobot utánna lõheted ahogy jólesik (5 sunder armor környékén)

Szerintem.
Sephi
Mit nem tudtal... en igy csinaltam na 😛
Egyebkent ultrabrutal cumod van grat 😄
En egyenlore csak a Beaststalker comozok de remelem nekem is lesz majd Giant es Dragon-os 😄

Értem én csak arra lettem volna kiváncsi hogy van e különbség a medve és a farkas között :-) Mert olyat olvastam róla hogy jóformán semmi különbség nincsen közöttük, csak kinézetre térnek el egymástól. Nemtudom hogy igaz e a hír...

Sephi
Emlekeztes hogy kerjek elnezest toled akarhanyszor bejovok de minden egyes hunter haverom emiatt panaszkodott. Jo most mar lvl 60-anason visznek de akkor is rankszolnak hogy ne full DPS ha lehet.

Van különbség petek között, a sebzés, az armor és a life pontokat variálják fõleg, értelemszerüen egy medve sokkal több ütést bir mint egy oroszlán, viszont kevesebbet sebez. eleinte én is egy állóképesebb petet javaslok amire tökéletes a maci. Beast Mastery talentet rakd ki nyugodtan maxosra, azzal jelentõs idõt és energiát takaritasz meg szintlépésekhez. Ha hatvan leszel és már unod a Beastet, fél óra alatt akármikor összekapol 5 goldot amibe egy újra talentelés kerül.
40-szintre nagyjából ki lesz rakva a Beast Mastery szine java, onnantól a maradék huszat rakhatod a lövésre. 60-tól mindenki másra esküszik, én azt mondom amig nincs izom páncélod és fegyvered, nyugodtan hagyatkozz a petre.
s0n1c
joh akkor utánad 😉
legjobb ranged dps en vagyok 😉

Friczy
Ugyan, minden tökéletes mester! Csak én eddig nem tudtam.. 😊

s0n1c
"Instakba sajnos nem sokszor hivnak huntert de nyugodtan eroltesed ha lehet."

legjobb ranged dps a gameban atm, szal de
Friczy
Figy, szerintem rakj pontot arra ami neked tetszik, fogj olyan petet ami neked tetszik, úgyis te játszol a karaktereddel.
Ha valaki a te szinteden egy fél hajszálnyival táposabb, az nem egy világrengetõ probléma. Mindíg van aki jobban halad nálad, szerencsésebb, ügyesebb. Naés? Nemszámít semmit! Nem tudod elrontani a karaktered mert késõbb 8szor újra fogod osztani a tálenteket. Ha elsõ karaktered akkor ne hallgass senkire, élvezd a játékot.
De ha gondolod, még erre a postra se figyelj! 😄

Sephi
Koszi! Majd csak azert hogy teged ne zavarjon elmegyek magyar helyesiras tanfolyamokra jo? Mert ugyaltom amit magamtol tanultam meg nem eleg hatasos.

Sephi
Na ha mar volt annyi pofam segiteni a tagnak kerlek ird le nekem mit irtam el...

kiserik
Ez a kard nagyon tetszik. Eddig egy warrioron láttam, de nekem is kell egy ilyen, ami még kicsit odébb van 😞

s0n1c
helyesírás ftw
Hmm én úgy tudom hogy a petek között nincsen nagy különbség...Most egy farkasom van de leváltom hogyha jobb a medve...Szóval? Tehát beastery és puska talentek?

Friczy
<#wow1>

Varriorral sikerült! Monnyuk annyira nemnagy durranás, ZG-ben jo dps-t osztottam vele, néha elõjön egy kis lucifron oszt osztja az áldást...Soha életemben nemláttam még ezt a kardot
Sephi
Egynlore Conclusive Shot-ra es Asperct Of The Hawk-ra tegyel. Lvl 22-23 oson menyel el fijam Ashenvale-be es a deli to korul szegyel ossze egy barna medvet es azzal maradj. Lehetoleg minnel tobb Agility , Stamina es Intelec-es cuccot szerezel be. Csapdakkal a bejlodj a talentnal mert nagyon jok azok anelkul is.

Barrens-be menyel el a Raptorok feszkehez es kezdjel el farmolni bort amit nagyon jol el lehet adni. Majd kessobb lvl 25-27 korul menyel el Tarren Mill fole a hegyekbe yetiket farmolni. 1-2 oran belul meg is van egy jo adak es lehet penzt keresni rendesen.

Sajat cuccokat gyartsel 1000x-el es lehetoleg egyekezes baltakkal setajal. Hasznald a Serpent es Scorpid stringeket mert hatasos.

Lehetoleg amikor egy mobot tamadol akkor lasisd le meszire es kuld ra a petet es meszzirol lojjed. Kozelharcot ne eroltesd tulsagosan.

Instakba sajnos nem sokszor hivnak huntert de nyugodtan eroltesed ha lehet.

Petre az elejen probald meg a Stamina es a Armor skilleket rarakni es ne naon eroltesd a elemental supportokat.

Utvonalad legyen Barrens - Tarren mill - Arathi Basin - Thousand Needles - Desolance - Feralas - Tanaris - Un'Goro crater - Felwood - Winterspring es Silthius.

Igy hirtelen jobbat nem tudok irni mert meloba vok 😄

Mighty
Talent ügyben ugyan nem tudok segíteni, de ha skillek közül nem tudsz valamit megvásárolni, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem mindig volt pénzem szintlépés utáni skill/varázslat vásárlásra.

Davidus
beastmastery-t nyomasd az a legjobb lvlupra

V9ykn8_TZL0

Davidus
<#ticking>

V9ykn8_TZL0