World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bence45
Másfél óra alatt jutott el 60%-ig a patch letöltés 😞

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Az én esetemnek az lett a vége, hogy megutáltam Scholot. Bár ezek a jó party-k néha feledtetik az egészet 😊
A másik, mikor az okosok a shackle-s, vagy a sapolt mobot kezdik ütni. jah, és persze no taunt vagy ilyesmi, legfeljebb szétszedik a papot, utána megint megy a sírás, hogy miért nem healeltem. 😊
DonnieBrasco
Én Stromgardéban az ogréket akartam kipucolni egy palával, aki feszt elõrerohant aggrozni mikor még épp csak elkezdtem manaitalozni vagy bármit. Egyáltalán nem nézte, hogy én mit csinálok, soha. Mikor meg megkérdzetem IRL hány éves, megsértõdött. /ignore lett is.

Tegnap megy egy 39-es druidával megcsináltunk 2 elite és egy normál questet, úgy hogy neki ebbõl csak a 2 elit kellett.... mindig jól heal-elt és harcolt, semmit se kellett mondani... õ viszont ment a friend listára 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

én anno Scholo raideknél jártam így. Egyik nap lemegyünk, megy mindenki elõre mint az ökör, rajtam kívül 1 druid volt még healer, természetesen maciformában tolta. A vége az lett, hogy noob vagyok, mert hagyom õket meghalni 😛
következõ alkalommal pedig szemrebbenés nélkül kitakarítottuk az egészet, egy normális druiddal ketten healelve a bandát. Jah, és itt a lockok is tudták, hogy nem lehet mindíg hellfire-t meg lifetap-et nyomni, mert a Warriorba jobban kell a heal 😛
Davidus
a csimpánz is sokkal erõsebb mint egy ember pedig vékonyabb karja van mint egy gyúrósnak😛 lehet hogy a gnómnak is csimpánz izomrostjai vannak😛

V9ykn8_TZL0

DonnieBrasco
Az én cicám tud rush-olni, bite-olni és persze growl. Még azt a medve-ütést (amitõl vérzik a mob) akarom neki megtanítani 😊
Volt prowl-ja is de annak nincs sok értelme!

DB

ez a female +10% int ütött 😄
DonnieBrasco
Hihetetlen... egyik nap elképesztõ balf***okkal sikerül alkalmi groupban questelni, másik nap meg egy atom jófej, profi emberkével... még jó hogy van friend lista 😊

DB

Perssze és akkor minden tauren warrior lenne, minden orc hunter lenne, minden gnome mage lenne. Fasza egy változatosság, mondhatom.
én a gnómokat nem tettem volna elérhetõvé 😄
antgecc
Na errõl van szó... sztem itt van elbaszva az egész faji dolog wow-ban. Egy kis takony gnóm hogy jön már ahhoz, hogy ugyan olyan erõs, mint egy tauren?? nevetséges. nagyvonalakban: az erõ egyenesen arányos az izom tömegével. Ezért is van, hogy egy gorilla odabassza a legnagyobb gyúróst is. mivel alapból olyan izomtömege van, hogy az brutális.

Vissza a wow-hoz: már a kezdeteknél azt mondtam, hogy ezt úgy kellett volna megoldani, hogy nem elsõ szinten indul a gnóm -5 str-el (nemtom mennyi csak mondtam egy számot), hanem állandó negatív százalékot kellett volna, hogy kapjon. Pl gnóm ereje = ruhákból és alapból kapott str-ek összege -30%. Például. Intellect ugyanígy +30%. ha female karid van, az további -10%, intellect +10%. Stb.... máris sokkal változatosabb lenne a játék.

Mert ettõl a mostani gnóm warrioroktól falnak megyek. mondjuk én alapból nem tettem volna elérhetõvé a warrior kasztot gnómok számára.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tyler Durden
Devil ez az addon nem számít exploitnak? (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

The Garrett

^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bence45
tudna vki adni egy linket ahonnan le lehet szedni a patch-et, mert nagyon lassan jön...vagy semmi értelme? mikor jönnek egyáltalán vissza a szerverek?

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

QuippeR
troll huntert láttál már íjjal lõni? szerintem az a legjobb mozdulat az egész játékban 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

A taurennel csak egy gond van: Ha túl sok van belõle a csapatban, egyszerûen eltakarnak mindent, nem látszik a csatából semmi más csak a sok tauren, nem látom hol állok.
Normális, azt jelenti kinéz valahogy.
Az összes többi horda faj feje, a köldökével van egyvonalban.

Mint sokfelé hallani, nem a méret a lényeg. De olyan szép, hogy "szinte" minden más fölé magasodik.

crys vagy ki, gondoltma egy rajongom ;o)

anti hero

Módosítanám inkább "Zak + jómagamra" a "Zak + Findert"...

USE your Felheart Robe?! (ráadásul nem is lehet használni =P)

capaszabi
jaja. pörögj rá!
otthon reggel 9kor lejöt 80k-val
melóheleyen (3MB.os bérelt vonal) alig cammg 2k-val.. p2p.. hogyisvanez?

capaszabi
azt leszámitva hogy insignia nem szed ki, többit meg mind megkapja will kivétekével... kapufa.

valamivel ki is kell jelölni a targetet <#nezze><#idiota>

robotnyk
jobbulást.
TDC Geronimo
Ehh, nemis tom mit élvez már az olyan aki felrak egy ilyen addont.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Friczy
Jájj, peccs van? Elaludtam szorri. Tõtöm le aztán fel!

keep walking... www.artum-inferniti.net

McHaals
a rugó ezzel a moddal nem két gombos kaszt!!!!
egygombos...

MadWolf#11626

Rambo 20
Na mondjuk ez így speciel nem igaz😄.Már fennvan pár szerver és azok között az amelyiken én jáccok.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

lool
:puke
etc

anti hero

heheh hat igy legyen lotto 5osom bazze sejtettem hogy vki olyanok voltak akik ismertek engem, az ugy lejott a gesztusokbol oO

anti hero

Botond
Nemtom mit kell minden szerdán szenvedni,elindítod a downloadert,és lejön,úgysincs szerver,akkor meg hadd töltötgesse nyugodtan 4 órát.
hát minden sajnálatom azé, aki csak ezzel együtt tud rugóval játszani...az inkább menjen legózni, az való neki 😊)

Botond
lol,csak a sinistert kell nyomogatni,melyik a másik gomb?:-D az elõre?:-D
Rambo 20
Atyám....Valaki tud egy jó linket a pöccshöz?

Rambo 20
Nekem van vagy 3 male orc karakterem is.Én jól elvagyok velük😊.Igaz hogy csúnyácskák de jó a versikéjük.És frankó izmosak.Rácuppanak a csajok az orkokra lol....

"Szerintem a horda oldalon a Tauren az egyetlen normális faj"

nem kritizálni akarok, de asszem' valami komoly gond van az értékrendeddel, ha neked az a "normális" 😄
ursulával kapcsolatban egyetértünk, bár a female dwarf legalább olyan gagyi...

ami viszont caster anim szinten tetszik, az az ud csajé és a human csajé.
az ud male, de legfõképp a human male casting animot megcsinálhatták volna valami jobbra is...

"A gnóm/dwarf páros meg térdközelben van. 😄"

épp ezért nincs is szerintem megalázóbb egy tehén (tökmindegy, hogy male vagy felale, mindkettõ tehénbõl van) számára, ha egy pici kis gnóm belegyalúlja a földbe 😊

ha lesz valaha is warriorom alli oldalon, akkor az tuti, hogy gnóm lesz 😉

Botond
Stunlockban majd ezt mondogassad az orc warrioroknak. :-P
Ja, amúgy ehhez a "melyik faj néz ki a legjobban" témához csak annyit, hogy megcáfolhatatlan tény, hogy a Night Elfek néznek ki a leg faszábbul. Fõleg a NE csajok<#zavart1>
Kár hogy nincs rá lehetõség a játékon belül, de ha lehetne akkor UD warriorként végigerõszakolnám Astranaar egész NE nõi lakosságát<#hehe><#hehe><#hehe>

Amúgy Warriornak véleményem szerint az UD a legjobb
-Will of Forsaken
-Death Wish
-Berserker rage
- (és persze késõbb) Insignia of the Horde

Azér négy lehetõség a fear kivédésére... hát szerintem nem egy rossz dolog

Jó ez a warlock wazze

amugy ahogy nézem aqs cuccokat, egyre csak azt látom hogy dps casternek szinte semmi sem jobb mint ami bwlböl esik. csak melee meg híler cuccok

kapod a pofont mindjárt, nézz rá a melee amukra <#pias><#dumcsi><#nevetes2>

capaszabi
😄

capaszabi
castercentrikus....

Spenser
Nah nekem megint nem jön a peccs😞
Valaki nem tud valmi leniket ahonan lejön ?

Már nem azért, de a Tauren nem mindig tehén.
A male Tauren ha tanultál biológiát akkor tudod, hogy bika.
A female a tehén.
Szerintem a horda oldalon a Tauren az egyetlen normális faj, kinézerte, nembeszélve arról, hogy a langaléta Elfek a derekukig érnek 😊.
A gnóm/dwarf páros meg térdközelben van. 😄

Van Orc/UD/Troll karim is és persze Human/Dwarf, de a Tau-n kívül az összes horda faj egy "?" testi megfelelõje.
Hozzá kell, hogy tegyem, a Tau boci (female) szintén béna, hasonló Ursulához a dr. Bubóban.

Végre egy crit csenszes amu... elég sokat kellett rá várni >< (de ugylátom megérte =P)

Amulet of Vek'nilash
Binds when picked up
Neck
+9 Stamina
+5 Intellect
Requires Level 60
Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 27.
Equip: Improves your chance to get a critical strike with spells by 1%.

bizony, én is inkább görbe hátú, karika lábú vagyok, mint.... de ezt már korábban leírtad 😄
Jo, a hasukon hordjak a fejuket. De szakadt csovesnek meg mindig jobb lenni, mint .... de ezt korabban mar irtam 😄

Mikor valaki éppen leszakad és várjuk, hogy vissza érjen, én tök jól elszórakozok a Taureneken. Elvakaróznak maguknak, meg olyan fejet vágnak, mint valami csöves hippi 😄