World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
A másik, mikor az okosok a shackle-s, vagy a sapolt mobot kezdik ütni. jah, és persze no taunt vagy ilyesmi, legfeljebb szétszedik a papot, utána megint megy a sírás, hogy miért nem healeltem. 😊
Tegnap megy egy 39-es druidával megcsináltunk 2 elite és egy normál questet, úgy hogy neki ebbõl csak a 2 elit kellett.... mindig jól heal-elt és harcolt, semmit se kellett mondani... õ viszont ment a friend listára 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
következõ alkalommal pedig szemrebbenés nélkül kitakarítottuk az egészet, egy normális druiddal ketten healelve a bandát. Jah, és itt a lockok is tudták, hogy nem lehet mindíg hellfire-t meg lifetap-et nyomni, mert a Warriorba jobban kell a heal 😛
V9ykn8_TZL0
Volt prowl-ja is de annak nincs sok értelme!
DB
DB
Vissza a wow-hoz: már a kezdeteknél azt mondtam, hogy ezt úgy kellett volna megoldani, hogy nem elsõ szinten indul a gnóm -5 str-el (nemtom mennyi csak mondtam egy számot), hanem állandó negatív százalékot kellett volna, hogy kapjon. Pl gnóm ereje = ruhákból és alapból kapott str-ek összege -30%. Például. Intellect ugyanígy +30%. ha female karid van, az további -10%, intellect +10%. Stb.... máris sokkal változatosabb lenne a játék.
Mert ettõl a mostani gnóm warrioroktól falnak megyek. mondjuk én alapból nem tettem volna elérhetõvé a warrior kasztot gnómok számára.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az összes többi horda faj feje, a köldökével van egyvonalban.
Mint sokfelé hallani, nem a méret a lényeg. De olyan szép, hogy "szinte" minden más fölé magasodik.
anti hero

otthon reggel 9kor lejöt 80k-val
melóheleyen (3MB.os bérelt vonal) alig cammg 2k-val.. p2p.. hogyisvanez?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
:puke
etc
anti hero
anti hero
nem kritizálni akarok, de asszem' valami komoly gond van az értékrendeddel, ha neked az a "normális" 😄
ursulával kapcsolatban egyetértünk, bár a female dwarf legalább olyan gagyi...
ami viszont caster anim szinten tetszik, az az ud csajé és a human csajé.
az ud male, de legfõképp a human male casting animot megcsinálhatták volna valami jobbra is...
"A gnóm/dwarf páros meg térdközelben van. 😄"
épp ezért nincs is szerintem megalázóbb egy tehén (tökmindegy, hogy male vagy felale, mindkettõ tehénbõl van) számára, ha egy pici kis gnóm belegyalúlja a földbe 😊
ha lesz valaha is warriorom alli oldalon, akkor az tuti, hogy gnóm lesz 😉
Kár hogy nincs rá lehetõség a játékon belül, de ha lehetne akkor UD warriorként végigerõszakolnám Astranaar egész NE nõi lakosságát<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgy Warriornak véleményem szerint az UD a legjobb
-Will of Forsaken
-Death Wish
-Berserker rage
- (és persze késõbb) Insignia of the Horde
Azér négy lehetõség a fear kivédésére... hát szerintem nem egy rossz dolog
A male Tauren ha tanultál biológiát akkor tudod, hogy bika.
A female a tehén.
Szerintem a horda oldalon a Tauren az egyetlen normális faj, kinézerte, nembeszélve arról, hogy a langaléta Elfek a derekukig érnek 😊.
A gnóm/dwarf páros meg térdközelben van. 😄
Van Orc/UD/Troll karim is és persze Human/Dwarf, de a Tau-n kívül az összes horda faj egy "?" testi megfelelõje.
Hozzá kell, hogy tegyem, a Tau boci (female) szintén béna, hasonló Ursulához a dr. Bubóban.
Amulet of Vek'nilash
Binds when picked up
Neck
+9 Stamina
+5 Intellect
Requires Level 60
Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 27.
Equip: Improves your chance to get a critical strike with spells by 1%.