World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na ez igy keves lenn barmilyen kovetkeztetes levonasara. de van par baratom az EoE klanban BS-en. ok panaszkodnak, hogy lassan mindenkinek megvan a kiszemelt cuccosa, csak a huntereknek nemesik jo cucc. kiderult, hogy mindig ugyanaz a leader, es nagyjabol mindig ugyanazon a napon mennek le. toluk hallotam, hogy a lootokat illetoen nem random generator muxik, hanem a leader nevebol generalodik egy szam, vagy valami ilyesmi.
most igy atolvasva kommentemet, elegge hihetetlen, meg hulyeseg is lehet, de mar nem torlom ki.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egy 60-s warlock meg pár alt van rajta Bloodscalp/horda.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
szerencsére Fade a mi barátunk, meg a lesser invulnerability poti, ha van értelme használni.
ha meg nem akkor fejezd be a sirást.
lock jelenleg a legerösebb class(talán pap közelit hozzá), amit furcsállok, hogy még nincs kék post errõl.
ha a "warlocksubtetly" vel lövöm végig a boss-t ( demonology-n kitalentelem ),
vagy fulldps talent builddel rovidebb hoszabb szunetekkel (amikor csak a dotok mennek vegig , meg drailifeolom a boss-t), kimegyek lifetapelni stb lövöm.
aztan mindig elfelejtem 😄
Amugy mindenképpen a healereknek fontos a subtetly szerintem. Vannak olyan helyzetek( voltak már legalábbis😛) amikor az mt kezdesnek kap valami nagy sebzest, es pl druidanak instaheallel kell kezdeni, subtetly nelkul ilyenkor le is huzza kb akarmit probalt megfogni a tank, subtetlyvel viszont a tankon marad.
priestekrol nemtudok nyilatkozni, azom még nincs csak kölcsönbe néha 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szal' gyse fogtok tudni meggyõzni, hogy az milyen über talent és mindenképpen need 😉
csak eljátszottam a gondolattal 😊
inkább megvárom, amig a mage-ek megkapják az invisibility-t újra 😊)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Népek, van itt olyan emberke, aki a Haomarush-on van horda oldalon? Ja, és van egy épkézláb guild-ja?
Elõre is köszi.
PVE talentek szükségességét (aszem mortiz) mar nagyon jol leirta itt😊
Mikor azon par dmg en mulik amennyivel töbet kioszthattál volna subtetly miatt az elég ciki am😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
agyba-fõbe lehet vele szivatni a jónépet...kicsit most is hiányzik ez a feeling, lehet hogy felhúzok egy rugót 60-ra és megyek poénkodni orgrimmar-ba 😊)
talán mert csak 18 pont van rajta? 😉
18/0/33-as build-em van, és imádom...
jahat igen altalaban a frostbolttal semmi baj sincs, de bwlben bizony kell az arcanesubszar
ezzel nem értek egyet 😊 nem kell, el lehet lenni nélküle is nagyon jól, csak ésszel kell osztani a dmg-et. nálunk talán 1 ember van összesen, akinek arcane subt ki van talent-olva, de õ meg 31/0/20-as arc/frost-os, neki tökmindegy volt, hogy rak-e rá pontot vagy sem, mert volt rá elég neki arc ágon.
mégis tud érvényesûlni igy is minden mage bwl-ben is, nagyon ritka az az eset, mikor véletlenül lefordítjuk a mobot. de ha netán megtörténik, akkor is max. beblinkelek a tankhoz és ott meghalok elötte, igy nem döglik be a raid, a tank meg vissza tudja venni.
én alapjáraton úgy osztom a dmg-et, hogy 2-3 frostbolt utána 3-5 sec szünet, ha bármelyik frostbolt is crit-el, utána szintén 2-3 sec szünet.
tudom nem a legoptimálisabb, de mûködik 😉
"de ugye te is a broodlord harcrol beszelsz?"
nálunk a warlock-ok és a mage-ek az utolsó 20%-nál szállnak csak be, s akkor fulldps-t tolnak bele. 20%-ra a rugók meg a hunterek szedik le (amúgy a fenti arc subt-os mage-nek is sikerült pár hete lefordítania, csak AM-ekkel, arc. subt. ide vagy oda. pedig ért a karijához. innentõl döntöttünk úgy, hogy a fenti módszert használjuk, mert az biztos és mûködik.)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
4 fõs zulgurub trashmob korbeirtás ^^ (nem mindenhol persze , az várat magára ha tényleg 5 en leszunk 😄)
fõbossként pedig a soulflayer + 3 addja funkcionált ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ezúton is szeretném megköszönni Tutii, Illidien és Bekdoki nevû pléjereknek a felettébb élvezetes játékot amit játszhattunk. Máskor talán olyan helyen kéne keménykedni ahol le is verik a fejeteket.
Remélem az egyik delikvens olvassa...
Jah és Dessloch voltam, az egyik ud warrior aki megpróbálta szétcsapni a búrátokat, csak ne mondja senki hogy névtelenül van nagy szám...
A halál csupán a kezdet...
nerf warlocks?
(sajnos kép nincs róla mert hitsmode nem irta ki (wattafakk)~)
a peteknél, meg ss/hs nél még megértem az korrekt is, de az hogy egy olyan spellhez shard kell amit talentböl kap az ember, dmg/mana igényel ki van egyensúlyozva az már kicsit sok (soul fire ugyanez)
de a legnagyobb gáz hogy le sem szarja blizz. majd egy éve mondogatták hogy majd ha kijönnek a ss bagek akkor azok ezt orvosolni fogják (ergo könnyebb shard szerzés), de ennek ellenére beraktak egy baszottnagy baget, és ígérgetik hogy majd egyszer a távoli jövöben majd fog valamit csinálni ami megkönnyíti a szedést.
na ebböl te mit látsz? én azt hogy csak halogatják halogatják és közben le se szarják az egészet. mint a politikusok ez lesz, meg az lesz, aztán mégse. (high-end petek balanceját is 1.9re igérték, ehelyett mit csináltak, visszarakták rá a diminishing returnt enslavere hogy max 3-5percig tarhasd és megemelték a sebzésüket armorukat 30/10%al (30%al gyorsabban csapnak le ahogy elszabadulnak))
Baromi idegesítö már elhiheted.
"kedves warriorunk ellen 5ször mentem neki egyedül, amiböl 2ször bealázott"
nocomment
NERF warrior poly!!!
de amugy ha már kitértél shardra... miaz hogy ha szeretném használni a spelljeim (ráadásul olyat amit talentböl kapok), vagy idézni akarok bármilyen használható petet akkor ahhoz el kell mennem a p*csába és farmolnom kell shardokat fél óráig hogy aztán 10 perc alatt mindet ellöjem egy bg alatt. többi classnak is kellett volna ilyet berakni megnézném azok mit szolnának hozzá
(és igen nehéz szerezni, mert ahhoz hogy szerezz egy channelinges szart kell használnod amivel ritkán ölöd meg az ellent(gondolok itt pvpre))
nálunk nem sokan , a divat az elsõ 😛