World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
van benne valami , nálunk 2 "leader" van és felváltva vezetik a raideket ... és feltünõen sok Cenarion esik az egyiknél a másiknál meg Brutality Blade-k meg Might darabok ... és szinte minden alkalommal ... pl MCben eddig csak trashmobból láttam Lawbringer darabot , amire hülye leszek dkpt költeni ... szal fogalmam sincs

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
messze van az még 😛P ... meg amúgy is csak most lestünk be BWL-be 2. alkalommal , de szerintem a wipe/haszon arányt tekintve maradunk még az MC/ZG párosnál , az legalább már wipe nélkül megy ... és talán esetleg amíg megszerzem az Untamedet , lehet lesz egy Obsidian Edged Bladem 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ez 'a nem fog soahasem esni' kicsit elgondolkoztat: tortent ugyanis, hogy Uldaman elso bossatol akartam egy legginget megszerezni. 5x voltam lent, ebbol 3x egy 60-as segitseggel, de mindig ugyanaz esett, egy mail karkoto. a 2., 3. es 4. alkalommal en voltam a leader. 5.-re mondtam, hogy legyen a segitom a leader, es hat bizony nem a mail karkoto esett.

na ez igy keves lenn barmilyen kovetkeztetes levonasara. de van par baratom az EoE klanban BS-en. ok panaszkodnak, hogy lassan mindenkinek megvan a kiszemelt cuccosa, csak a huntereknek nemesik jo cucc. kiderult, hogy mindig ugyanaz a leader, es nagyjabol mindig ugyanazon a napon mennek le. toluk hallotam, hogy a lootokat illetoen nem random generator muxik, hanem a leader nevebol generalodik egy szam, vagy valami ilyesmi.

most igy atolvasva kommentemet, elegge hihetetlen, meg hulyeseg is lehet, de mar nem torlom ki.
nem, én nem vagyok lusta shardot farmolni mert a 1,5 órás bg queuek alatt van idöm elhúzni azsharába. DE egy high pop serveren ahol kb 5 percet áll sorban az ember, mikor szed shardot a lock? gondolkodj ember, nem olyan nehéz...

MrStokes
Amugy nalunk is esett mar kb a 3. v 4. Razor killnel 1 db.... <#eplus2>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hat max ha nem esik meg 1 ideig, akkor hamarosan palyazhatsz majd az Ashkandira is 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
hmm találkoztam egy Untamed Blade-s hunterrel , és nevetett amikor azt mondtam hogy sohasem fog nekem esni ... eszméletlenül szar ez a wowban ... az egyik csapat már shardolja meg két kézzel szórja ... én meg lassan , vagy lehet hogy már a csapat legtöbb dkp-jával rendelkezõ egyéne vagyok mert még semmire sem költöttem 😄D ami nekük rengeteg esett az Cenarion set darabok meg Brutality Blade vagymi >.<

Botond
Az túl OP lenne nekem. O.o
BEAST
kihagytad a habzószájú emote-t 😛P

Botond
Neref palydans!
BEAST
ez nagy hülyeség remélem te is tudod 😊 ... nincs übermindentverú kaszt , csak olyan emberek akik legalább kiismerték annyira a karakterüket hogy tudják mit érdemes használni ... ha épp olyanom van , és egy kis szerencsém is esetleg akkor 2-3 ütésbõl ölöm a lockot :Ð

MarkBlade
Mert arra fordul aki legutóljára a sebezett bele, vagy a legközelebb van.. Én így vettem észre..
QuippeR
ja, de mostanában a fade-nél sajnos szinte soha nem a tankra fordul vissza. bár lehet benéztem valamit.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tegla
WoW account eladaó ha érdekel vkit dobjon egy e-mailt.

Egy 60-s warlock meg pár alt van rajta Bloodscalp/horda.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

ha bedobsz pár 1700-1800-as crit flash healt (én általában annyit szoktam), akkor néha rádfordul a boss, hiába van kitalentelve a 20% aggro csökkentés (subtlety)
szerencsére Fade a mi barátunk, meg a lesser invulnerability poti, ha van értelme használni.
capaszabi
ha lusta vagy shardot farmolni akkor mi a fészkes fenének eröltetsz 2 lockot?
ha meg nem akkor fejezd be a sirást.
lock jelenleg a legerösebb class(talán pap közelit hozzá), amit furcsállok, hogy még nincs kék post errõl.

The Garrett
mindig megfogadom hogy egyszer elkezdem merni mivel osztok tobb dmg-t:
ha a "warlocksubtetly" vel lövöm végig a boss-t ( demonology-n kitalentelem ),

vagy fulldps talent builddel rovidebb hoszabb szunetekkel (amikor csak a dotok mennek vegig , meg drailifeolom a boss-t), kimegyek lifetapelni stb lövöm.

aztan mindig elfelejtem 😄

Amugy mindenképpen a healereknek fontos a subtetly szerintem. Vannak olyan helyzetek( voltak már legalábbis😛) amikor az mt kezdesnek kap valami nagy sebzest, es pl druidanak instaheallel kell kezdeni, subtetly nelkul ilyenkor le is huzza kb akarmit probalt megfogni a tank, subtetlyvel viszont a tankon marad.
priestekrol nemtudok nyilatkozni, azom még nincs csak kölcsönbe néha 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szerintem mi elég jól haladunk arc. subt. hiánya nélkül is, s általában nem azon az 1-2% +dmg-en múlik amit az ad, hogy le tudjuk-e verni a boss-t bwl-ben vagy sem 😉

szal' gyse fogtok tudni meggyõzni, hogy az milyen über talent és mindenképpen need 😉

Botond
Invincibilityt?

Nekem van rogue,csak idõm nincs ennyi,hogy ilyesmire ráérjek. :-P
nem hát 😄
csak eljátszottam a gondolattal 😊
inkább megvárom, amig a mage-ek megkapják az invisibility-t újra 😊)

antgecc
Nekem is van ugyan erre a célra (IF-ba) egy 16-os rugóm. De sztem nem sokkal lesz az nagyobb 😊 Szép és jó móka, de ezért felhúzni 60-ra.... úgyse csinálod meg 😊)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mighty
Amiért a hordások a lvl20-30-as területen (Duskwood, Astranaar) bohóckodnak...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hmmm.
Népek, van itt olyan emberke, aki a Haomarush-on van horda oldalon? Ja, és van egy épkézláb guild-ja?

Elõre is köszi.

Count Adyn
Egész ontosan én azt mondanám hogy kell a subtetly ha haladni akar az ember és uj bossokat leverni, hameg már kitapasztalt egy mobot, akkor oldja meg az agrot ahogy akarja😊 Mage (és lock) ien szempontból nagyon szar mert nem tudja csökkenteni agrojat ha elszámolta magat.
PVE talentek szükségességét (aszem mortiz) mar nagyon jol leirta itt😊
Mikor azon par dmg en mulik amennyivel töbet kioszthattál volna subtetly miatt az elég ciki am😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ezt imádtam anno én is a rugómban 😊
agyba-fõbe lehet vele szivatni a jónépet...kicsit most is hiányzik ez a feeling, lehet hogy felhúzok egy rugót 60-ra és megyek poénkodni orgrimmar-ba 😊)

"ha 21 pontod van az arcane treen akkor miert ne raknal ra 2t?"

talán mert csak 18 pont van rajta? 😉
18/0/33-as build-em van, és imádom...

jahat igen altalaban a frostbolttal semmi baj sincs, de bwlben bizony kell az arcanesubszar

ezzel nem értek egyet 😊 nem kell, el lehet lenni nélküle is nagyon jól, csak ésszel kell osztani a dmg-et. nálunk talán 1 ember van összesen, akinek arcane subt ki van talent-olva, de õ meg 31/0/20-as arc/frost-os, neki tökmindegy volt, hogy rak-e rá pontot vagy sem, mert volt rá elég neki arc ágon.
mégis tud érvényesûlni igy is minden mage bwl-ben is, nagyon ritka az az eset, mikor véletlenül lefordítjuk a mobot. de ha netán megtörténik, akkor is max. beblinkelek a tankhoz és ott meghalok elötte, igy nem döglik be a raid, a tank meg vissza tudja venni.
én alapjáraton úgy osztom a dmg-et, hogy 2-3 frostbolt utána 3-5 sec szünet, ha bármelyik frostbolt is crit-el, utána szintén 2-3 sec szünet.
tudom nem a legoptimálisabb, de mûködik 😉

"de ugye te is a broodlord harcrol beszelsz?"

nálunk a warlock-ok és a mage-ek az utolsó 20%-nál szállnak csak be, s akkor fulldps-t tolnak bele. 20%-ra a rugók meg a hunterek szedik le (amúgy a fenti arc subt-os mage-nek is sikerült pár hete lefordítania, csak AM-ekkel, arc. subt. ide vagy oda. pedig ért a karijához. innentõl döntöttünk úgy, hogy a fenti módszert használjuk, mert az biztos és mûködik.)

Count Adyn
Én 2 masik mage el ugyanezt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
eh ... gondoltam ma szerzek egy adag csokit ingém ... mentem SWbe udvarolni 😛 ... jól elvoltam , egyszercsak -SAP- ... csak nézem hogy mi a rák , shield + perception fel , elkezdtem vadászni hogy ki vagy mi volt ez ... sehol semmi , egyszercsak valaki sikít yellben hogy "jujegygonoszUDrogue" ... pár perc múlva egy másik sír hogy sapelték ... elég vicces volt nézni hajnali 1kor SW-t amint pánikolva keresi kutatja azt az egy szerencsétlen rogue-t 😄DD

The Garrett
Nah megcsináltuk a HC endgame 5 fõs contentet 😛

4 fõs zulgurub trashmob korbeirtás ^^ (nem mindenhol persze , az várat magára ha tényleg 5 en leszunk 😄)
fõbossként pedig a soulflayer + 3 addja funkcionált ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
nerf nelf!
BEAST
<#idiota>

Fenrir
Valaki mesélje már el nekem hogy abban mi a fun hogy Ashenvale - Splintertree Outposton írtja a max. 40-es õröket és 30-as playereket egy 54-es nelf warrior, 42 human warlock és egy 50-es nelf rugó ha jól emléxem. Ráadásúl mindhárom magyar volt "A Remény" nevû ragnarosi ally guildbõl. Szánalom...

Ezúton is szeretném megköszönni Tutii, Illidien és Bekdoki nevû pléjereknek a felettébb élvezetes játékot amit játszhattunk. Máskor talán olyan helyen kéne keménykedni ahol le is verik a fejeteket.

Remélem az egyik delikvens olvassa...

Jah és Dessloch voltam, az egyik ud warrior aki megpróbálta szétcsapni a búrátokat, csak ne mondja senki hogy névtelenül van nagy szám...

A halál csupán a kezdet...

úgy mellékesen, ma löttem egy 5.8ks meg egy 5.6ks shadow boltot majorhomo addjaiba 😄 (az mellékes hogy minden szar poti/flask/süti/1 trinket rajtam volt)
nerf warlocks?
(sajnos kép nincs róla mert hitsmode nem irta ki (wattafakk)~)

"miért szerinted az lenne fair hogy a mostani shardos spelljeidet normák skillként használhasd?"

a peteknél, meg ss/hs nél még megértem az korrekt is, de az hogy egy olyan spellhez shard kell amit talentböl kap az ember, dmg/mana igényel ki van egyensúlyozva az már kicsit sok (soul fire ugyanez)

de a legnagyobb gáz hogy le sem szarja blizz. majd egy éve mondogatták hogy majd ha kijönnek a ss bagek akkor azok ezt orvosolni fogják (ergo könnyebb shard szerzés), de ennek ellenére beraktak egy baszottnagy baget, és ígérgetik hogy majd egyszer a távoli jövöben majd fog valamit csinálni ami megkönnyíti a szedést.
na ebböl te mit látsz? én azt hogy csak halogatják halogatják és közben le se szarják az egészet. mint a politikusok ez lesz, meg az lesz, aztán mégse. (high-end petek balanceját is 1.9re igérték, ehelyett mit csináltak, visszarakták rá a diminishing returnt enslavere hogy max 3-5percig tarhasd és megemelték a sebzésüket armorukat 30/10%al (30%al gyorsabban csapnak le ahogy elszabadulnak))
Baromi idegesítö már elhiheted.

látom neked sem tünt fel hogy mageröl van szó azóta<#idiota>

BEAST
miért szerinted az lenne fair hogy a mostani shardos spelljeidet normák skillként használhasd? ... ezt úgysem vezetik be , minden más kaszt "felháborodna" , meg amúgy sem érdekel senkit sem , mindenki úgy érzi hogy az "õ kasztja" hûdeelhanyagolt meg gyenge ... igaz a hunternek is ott a pet , neki csak etetni kell , ami szintén nem túl megerõltetõ , a paladinnak is van shieldje , nekem sem kell külön cucc hozzá , a papnak is van fearje , szintén alap spell , a magenek és a papnak is van "silence" ... de a warlock az egyetlen amelyik mindenbõl kapott egy kicsit , más néven , néha nem is teljesen úgyanaz , de a lényegen nem változtat

capaszabi
polyból?

"kedves warriorunk ellen 5ször mentem neki egyedül, amiböl 2ször bealázott"

nocomment

NERF warrior poly!!!

jahat igen altalaban a frostbolttal semmi baj sincs, de bwlben bizony kell az arcanesubszar

mivel az volt a kérdés, hogy hogy tudja megölni a lockot a mage, igy jött ez =P
de amugy ha már kitértél shardra... miaz hogy ha szeretném használni a spelljeim (ráadásul olyat amit talentböl kapok), vagy idézni akarok bármilyen használható petet akkor ahhoz el kell mennem a p*csába és farmolnom kell shardokat fél óráig hogy aztán 10 perc alatt mindet ellöjem egy bg alatt. többi classnak is kellett volna ilyet berakni megnézném azok mit szolnának hozzá
(és igen nehéz szerezni, mert ahhoz hogy szerezz egy channelinges szart kell használnod amivel ritkán ölöd meg az ellent(gondolok itt pvpre))

BEAST
öö, nem ,csak úgy általában a raidekrõl

de ugye te is a broodlord harcrol beszelsz?

BEAST

nálunk nem sokan , a divat az elsõ 😛

biztos magisterben vannak😄

BEAST
nemtom , nálunk is elég sokan frostboltot használnak , és elég ritkán fordítják le a mobot a MT-rõl , 5 sunder után már elég agresszív crit/dam buildes hülye hunternek vagy magenek kell lenni hogy megtörténjen

ha 21 pontod van az arcane treen akkor miert ne raknal ra 2t? imp mana shield amugyis egy kalap fos. es nem azert kell arcane missilet loni ott mert jajdejo hanem mert arra vonatkozik az aggrocsokkentes es nagyobb dpst adhatsz le anelkul hogy lehuznad a tankrol es wipeolnad a raidet.

grathozza. ha erre sem vagy kepes akkor nem whineoljal. es senkisem mondta neked hoyg 3 talent pontot rakjal bele, HF a mob leforditasokhoz.

BEAST
de most miért így indítod a dolgot "jaj nincs shard meghalok" ... a warlocknak elég sok táp cucca van , legalábbis olyan dolgot amiket megfelelõen használva igenis táp tud lenni a lock , és hogy ezekhez shard kell? ... nem hiszem hogy túl megerõltetõ lenne , farmolni ígyis úgyis kell , gondolom nem túl megerõltetõ ellopni egy darabkát az ellen lelkébõl

s0n1c
leveszed mellel 😉
BEAST
arra várhatsz 😄 csodák nincsenek! ... ahogy én vártam hogy a Lightforge vállasom meg sisakom kiessen , de arról is letettem 😊 ... késöbb heteken , hónapokon át Obsidian Edged Bladet akartam , az sem esett ... hülye mage , druida meg warrior cuccok bezzeg esteg bõven ... most az Untamed Blademre hajtok , de ez sem fog kiesni , legalábbis nekem tuti nem 😄DD

MrStokes
Igen varom, vannak meg csodak! :p