World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
ja

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

TVelvet
ÉS IGEN !!!!! visszakaptam az accountom!! jeee😄

Mail:

Hello,
We will downgrade the closure of your account to a credit card restriction, and you will be able to play again using pre paid game cards. Note that there are still several unexplained suspicious payments which are the cause of the closure, but you have shown willingness and capability to pay legitimately for the subscription.
The credit card restriction will not be removed from the account, and you will need to use a pre paid game card to pay for future subscriptions. No days will be given back for any possible days the account was closed with an active subscription.
If you are satisfied using pre paid game cards we welcome you back to the world of Azeroth, hopefully with no further interruptions.

Most elvileg már csak gamecardal fizethetek?
MarkBlade
CD GALAXIS már kitette a kieget😊 Megjelenés 2006 ???? 😉 lol
BEAST
naigen de én rank9 vagyok és 79%on voltam ... 1 hete ... most 20% ... holnap bukom , pedig megígértem magamnak hogy csak rank10ig nyomom ... de most teljesen behalt a pvp az Argent Dawnon , nemtudom mi történt , régebben fél óránként volt egy AB vagy WSG , most 2-4 óra ... azthittem lefordulok a székrõl amikor megláttam ... persze horda elitek ellen 2 óra várakozás után kikúszok 0-500 honorral ... tiszta élvezet ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tepet
hellfire ftw!

QuippeR
de azért leleményes. habár egy pap kezében lehet kicsit többet érne az a demonic rune....

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Nem meghalni mégjobb. Skill 4tw.
Sound

jó ok, hogy miért hasznos a demonic rune a rugónak!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Szerintem ne a MM-ben vedd meg. Én is westendben vettem, de az 576-ban. Ott valamivel olcsóbb (kb 1000 FT).

PiszkosFred
Nem bukod. A valaha elért legmagasabb rangod számít, vagyis ha egyszer elértél pl rang11re, az így vett pvpmountot megülheted két hónap múlva is, rang5re visszaesve - például.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

amit megszereztel azt akarmeddig hasznalhatod, rank1en is akar.

ma voltam ott es tobb sornyi gc van kirakva, es 2x annyi ne-s wow 2 helyen is.

kiserik
Ugye, ha bukod a rankokat, akkor bukod a cuccokat is? Vagyis nem tudod majd õket hordani. Vagy hogy is van ez?

antgecc
Én lassan sergeanté esek vissza, de szted mennyire bánom? 😊)) Mérhetetlenül sokkal kevesebb idõ befektetéssel sokkal jobb cuccokat szerzek MC/BWL-bõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

és a xavius szerver?azt olvastam az a 3. as számú magyar szerver!
Mighty
A Bladefisten ha jól tudom most lehet regelni karaktert és sok magyar is van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

http://www.mediamarkt.hu/

cimlapon, mint top1 game termek a wow gc szerepel... mindig tomve van vele a pult

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

sziasztok!
kéne kis help nemtudjátok esetleg h westenbe a mediamarkt ba lehet kapni gc?wow az biztosvan cska gc be nemvagyok biztos!holnap venném meg!meg h milyen szervert ajánlotok ahova tudok regelni és sok magyarvan?
hát e héten én is vissza fogok csúszni knight-captain-bõl (rank 8) kinght-lieutenant-ra (rank 7)...

de valahogy abszolút nem tud meghatni ez a dolog...

nálunk általában az imba lockokra mászik rá, akik soha nem tanulnak a hibáikból...
hú, akkor megnyugodtam. Hm, és a heti 6 nap már annak számít?<#whatever><#fejvakaras>
MrStokes
Huhh, az a 422 +dmg es 456 +frost dmg nem piskota.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

1. eleve nem is használok sbt
2. gondolom próbáltál már castolni, de mégsem sikerült mert a melee úgy kihasználta a dolgot. ráadásul egy 500ms laggnál már vérprofin használják <#puszi>
(esetleg sprintes rugo 😄)

MrStokes
Neeee, nem akarok kocka lenni!<#buck> Nem lehetne inkabb a vegletekig szogletes gombnek nevezni? <#vigyor3>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Count Adyn
Hát ha minket kocka klánnak neveznek akkor te is kocka vagy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Volt már errõl szó többször, megbeszéltük hogy mindenféle legenda terjeng hogy mi határozza meg a dropot. Állítólag blue post is van róla a blizz weblapján, hogy valami ID csinálja, de még senki se látta...

Mighty
Autofacing: akkor a meele classok is kérnék ezt a tulajdonságot. Jobb volna, ha csak az SB gombot kéne nyomogatni? Mozgasd az egered is 😛

Nem szoktam sírni csak most hogy us warlock forumon hozzászólt párat CM, ez úgy felbosszantott, hogy most elöjött.
Részemröl lezárom a dolgot. (Attól még akkoris szar hogy nincs Autofacing, Shard problems, meg useless high-end pets =P)
Tényleg... vége... <#idiota>

Botond
local defense és world defense csati mellé kellett mégegy,amit a kutya se fog használni :-)
BEAST
tiszta hasznos dolgok 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

--------------------------------------------------------------------------------
- World of Warcraft Client Patch 1.9.4 (2006-02-09)
--------------------------------------------------------------------------------

General
- A new Guild Recruitment channel has been added. This channel will be
on by default.
- Fixed a bug that could cause players to appear to be porting around
in a small area.

Mac
- Addresses a timing accuracy issue on Intel-Mac systems that affected
the perceived speed and/or progress of transports and other moving
objects in the world; PowerPC-Mac systems were not affected.

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

BEAST
az 😛 ... én már csak arra a heti 3x 4-5 óra MC/ZG/Ony-ra lépek be , szép lassain bukom is a rangokat 😄

MrStokes
Amugy pont eltalatad az altalam hetkoznpokon WoW-ban toltott idomet. De ez csak a hetkoznapokon... Akkor most kocka vagyok? <#wilting>

MrStokes
Errol az a vicc jut mindig eszembe, amit a jatekoskozosseg krealt a Blizz hozzaallasaval es a nyilatkozataival kapscolatban, miszerint:
- Hany Blizz fejleszto kell 1 villanykorte becsavarasahoz?
- Semennyi, working as intended.

MrStokes
Latom senkinek nem jott le az ironia, amivel arra probaltam ramutatni ( a magam sajatos modjan ^_^' ), hogy attol meg igenis lehet komoly 1 klan, ha nem szabja meg hogy ki mire talenteljen. Mint ahogy attol attol sem biztos, h komolynak nevezheto 1 klan, hogy a tagjai kockulnak naphosszat.

Igazabol nem volt hivatalosan nerf, csak "bugjavitasok" amitol working as intended lett. 😊

BEAST
errõl beszéltem 😊 nálunk meg már shard szinten megy a BB ... picit dolgozhattak volna a "random drop" rendszeren 😞

Count Adyn
Jaj ezt akartam mondani csak nemakartam hogy leugassanak hogy nemis volt nerf😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Szerintem se über kocka aki heti 5 nap jatszik napi 4-5 órát😊

Valakiknek eleg es raer ha tobb nerfeles utan, mar egy meroben konnyitett instat vegigtolhat akarmilyen talentelessel, masoknak meg kell a kihivas, es az igazan nehez bossfightok, remelhetoleg server firstkent, amikor meg nem casualfriend-esitik a mobokat.

Devil amiota bekerultel perfbe, hisztis p*csava valtal 😊 No offense, csak hagyd mar ezt a rinyalast, te is tudod hogy imba vagy.

A BB re már 16 Garr kill óta vár egy kedves rugó ismerõsöm.
A guildjük 20 alkalommal pucolta ki MC-t és csak egyszer esett persze amikor nem volt ott.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

antgecc
Nem kell über kockának lenned ahhoz, hogy komoly guildtag legyél. Az über klánokban is egy csomó olyan player van, aki heti 3x online pont egy HLI idejére és szevasz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MrStokes
De nem szerver 1st kill a celunk. Komolyabb guild alatt az uber-kocka klanokat erted, ugye? <#eplus2><#hehe>

Count Adyn
Persze nem azon mulik ebbe a bwl be😊 itt mindenki jol halad pecs óta, de ez off hagyjuk😊 Pl egy AQ bossnal lehet odaadna az ember a fél karját +1% dmg ért😊
Meg igazabol akor jo ha nem tökéletesen mennek a dolgok etc, és hay egy bosssra még nincs taktika nem fog tökéletesen menni😄
Persze mindenkinek szive joga mit használ de sztem komolyabb guildek elvárják hogy a tagjaik maximális hatékonysággal mûködjenek ha egy szerver first kill a cél pl...

többi classhoz képest tényleg baromi kevés van. és ugye nincsenek véletlenek <#vigyor3>
ráadásul mi tegnap befejeztük MCt egy jóidöre (amig aq nem lesz farm statuszon (szal 1 hónap 😄)), szal sose lesz meg a másik trinket és nem leszek überimba <#wilting>)

SinClaiR
druida is jól tankolja az addot garrnál.. 😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Mighty
A 2 lock és 3-4 warrior felállás sem rózsásabb Garrnál. Pala tankolás rulez 😊

tegla
Ja hát a munka büdös;úgyhúgy vhogy moneyt kell csinni <#pias>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

BEAST
lockról jutott eszembe , hogy lehet pont ezért vagy nemtom , de nagyon kevés warlockkal találkoztam eddig , nálunk is csak 2 van és szinte sohasem érnek rá egyszerre , a dolgok elején még 5en voltak , de vagy megunták a karaktert , vagy a játékot , vagy csak azt hogy rajtuk kivül kb 20 ember lusta elmászni a raid helyszínére és summonért sír /shrug ... Garr vicces egy lockkal és egy seregnyi dps warriorral :Ð

hehe mi a mano : )

anti hero