World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
akarmennyire is szar fos, pvpre jó 😊
en ha mar nagyon elmeletbe pvpzunk >😉 azt csinalnam hogy :
a.) mage barizik , trinkettel kijövök aztan lesz ami lesz
b.) mage barizik , nincs trinketem, pettel seducelem/casting vegefele idozitem a counterspell-t, es remenykedek hogy kijovok beloe
c.) leszarom 5k hpm van alapbol 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(szép lassan már disenchant-olhatjuk majd ezeket is, ony elég sûrûn dobálja)
meg van arcanist-ból is már pár darab...
meg szép lassan NW is gyûlik majd, csak még egyenlõre sok embernek need...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
kösz, de kösz nem, nekem ez nem ér meg 3 talent pontot (ha minden spellemre érvényes lenne, simán felraknám rá a 3 pontot, igy nem)
úgyis ha van spell, amit alapjáraton is rühellek, az az arcane missile...ultrafos gagyi 1 spell.
szemely szerint jobban kedvelem a tort-toros rugot, bar ebbol is van millio talent aminek a nagyreszet nem nagoyn probalgattam.
talentrol:
toros , sok critesnek ajanlott a sealfates esetleg ha van 5 ns ed es eleg crited -ambush es akkor vigor
kardos, na itt en csak 1et probaltam ki , adre rush...
alacsonyabb szinten, hmm, en lvl 58 ig ossze vissza rakosgattam 😄
lehet ez nemsok help, de nezz meg egypar rugocska videjot, aztan dontsd el kard v tor ^^, lehet nem is kell video hozza ahogy erzed<#ravasz1>#ravasz1>
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
nálunk kb igy néz ki:
-move to positions !!!!
-FUCK xy IS AFK!!!
-LET HIM DIE!
-dont overnuke
-FFFSSSSS DONT OVERNUKE!!!
-cmon fly baby FLY!
-Spread out!
-NOT TO THE WHELPS FFS!
-HEAL THE MAGES OMG!
-DPS
-STOP ATTACKING!
-REZZ MT!
-NUBS! EXECUTE!
-SHOW DA LeWt!
jó magenek ennyi elég
nem kerul penzbe 😉)
If you wish to continue playing with this account after the trial period ends, simply purchase a retail copy of World of Warcraft and enter the Authentication Key in the boxes below.
Azt szeretnem kerdezni hogy van ez a 10 napos free kiprobalas es hogy ha erre veszek egy 60 napos game cardot akkor az ugy mukodni fog?
Vagy egyszerubben hogyan mukodik ez az egesz dolog?
Pls.... irjatok le 😊
töszi 😄
...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
apropó 1.9 peccs :Stormshroud Gloves are now Bind on Equip. Waddafáck? ilyen tárgy nincs is :S vagy van?
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mage wins.
aztán nézzük meg mit kell nerfelni😄
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nerf warriors! (az 1.2ks autoshotos hunterröl most inkább nem is beszélek~)

TSW: Tunderke
Engem a free epix utani siras zavart mindig is, es eztan is fog. Majd a jovoben megnezheted ha kijon Karazhan, 15 fo osszefossa magat olyan nehez lesz, aztan akkora whine lesz, hogy csak a Naxxramas/AQ farmolo fulltap guildek birjak vegigvinni, hogy az hihetetlen. >> Az ido majd igazol.
Pl.: Az, aki most megy le eloszor BWL-be es elsore lemegy nekik Vael, az nem tudja a dolog sikeresseget igazan aterezni, hiszen nem volt azok kozott akik 100-szor wipe-oltak, mire viszonylag nagy biztonsaggal le tudtak verni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
V9ykn8_TZL0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elõször érdekes volt, de mostanra már inkább fárasztó, hogy minden héten befigyel ide 1-2 óvoda szintû...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
de talán el kéne gondolkozni, hogy miért is van odaírva és mit is jelent valójában... tudod, a mélyebb tartalom után kell kutatni a betûk rengetegében.
de ha fél perc elteltével sem sikerül kigobozni a fenti két mondat értelmét, akkor segitek:
nem, nem tudunk segiteni a problémádon, mivel itt mindenki eredeti játékkal játszik!
ez van, tényleg nagyon sajnállak <#hehe>#hehe>
Aztán BWL-ben elöntötte a sz*r a guildmaster agyát, és bemondta, hogy minimum 7 priestet akar Vaelre, és ha meglátja, hogy valaki lefekszik egy priestes groupból késett heal miatt, mehet vissza a francba a tisztelt pap AB-be, vagy egy másik guildbe.
Gyorsan respeccelt is a jajdeuncsi brigád.