World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maladathot várhatja Ebonból 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

azért irtam hogy 1szer ki tudsz jönni belöle, de ha nincs shardod akkor se succi, se felhunter, szal bukta

The Garrett
insignia kk? 😄

akarmennyire is szar fos, pvpre jó 😊

en ha mar nagyon elmeletbe pvpzunk >😉 azt csinalnam hogy :
a.) mage barizik , trinkettel kijövök aztan lesz ami lesz
b.) mage barizik , nincs trinketem, pettel seducelem/casting vegefele idozitem a counterspell-t, es remenykedek hogy kijovok beloe
c.) leszarom 5k hpm van alapbol 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mond meg nekem akkor szépen hogy polyban hogy véded ki a 2.5-3ks frostbolt/pyro/fballt kérlek, mert én mint béna f*sz nem tudom

ja már 1 ideje 😊
(szép lassan már disenchant-olhatjuk majd ezeket is, ony elég sûrûn dobálja)
meg van arcanist-ból is már pár darab...
meg szép lassan NW is gyûlik majd, csak még egyenlõre sok embernek need...

netherwind sapesz már befigyel.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zero the hero
toros lesz, az mar el van dontve <#vigyor4>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

capaszabi
mert béna f*sz vagy?

arra, hogy elbasszál rá feleslegesen 3 talent pontot, amiért kapsz egy olyan képességet, amivel 2 szaros spell-nek az aggroját tudod csökkenteni...
kösz, de kösz nem, nekem ez nem ér meg 3 talent pontot (ha minden spellemre érvényes lenne, simán felraknám rá a 3 pontot, igy nem)

úgyis ha van spell, amit alapjáraton is rühellek, az az arcane missile...ultrafos gagyi 1 spell.

The Garrett
mi mostanaban ezt a videot nyomjuk be raidek alatt 😄DDDDDDDDDD

Sugam
2 kategoria letezik: kard VAGY tõõõr. ez itt a nagy kerdes 😉
szemely szerint jobban kedvelem a tort-toros rugot, bar ebbol is van millio talent aminek a nagyreszet nem nagoyn probalgattam.
talentrol:
toros , sok critesnek ajanlott a sealfates esetleg ha van 5 ns ed es eleg crited -ambush es akkor vigor

kardos, na itt en csak 1et probaltam ki , adre rush...
alacsonyabb szinten, hmm, en lvl 58 ig ossze vissza rakosgattam 😄
lehet ez nemsok help, de nezz meg egypar rugocska videjot, aztan dontsd el kard v tor ^^, lehet nem is kell video hozza ahogy erzed<#ravasz1>

zero the hero
Elegem lett vegleg a serverembol, kezdtem is 1 karaktert ragnaroson, remelem valamivel jobb lesz, monnyuk mar az pozitiv h vannak magyarok. na mind1, a lenyeg h valaki ert a rouge ok hoz? mert akkor szivesen elfogadnek par tippet h hogyan is fejlesszem a talentokat.<#help><#dumcsi>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

capaszabi
érdekes "zenei aláfestés" 😄
nálunk kb igy néz ki:

-move to positions !!!!
-FUCK xy IS AFK!!!
-LET HIM DIE!
-dont overnuke
-FFFSSSSS DONT OVERNUKE!!!
-cmon fly baby FLY!
-Spread out!
-NOT TO THE WHELPS FFS!
-HEAL THE MAGES OMG!
-DPS
-STOP ATTACKING!
-REZZ MT!
-NUBS! EXECUTE!
-SHOW DA LeWt!

Te atyauristen wildot, Broodnal frostbol. Hat meg is erdemled. Pfff arcane subtenley mi a picsanak van szerinted?

ja, meg shadowburn. amugy ha nincs felhunter, akkor se anti-poly cucc(max1szer), se silence
jó magenek ennyi elég

Sugam
bekommandozol a tescoba, es szettorod a wow tokjat, MAJD , KIlesed a kodot!
nem kerul penzbe 😉)

If you wish to continue playing with this account after the trial period ends, simply purchase a retail copy of World of Warcraft and enter the Authentication Key in the boxes below.

GothiK Aesh
nemkell megvenni

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

az a 10nap az 10nap gc-vel nemlesz jo , meg kell venni az originalt azzal jatszhatsz 1 honapot utana gc-vel vagy bankkartyaval lehet fizetni , viszont a 10naposod se veszik el ha megveszed az eredetit es utana a 10naposat azzal folytatod de ebben nemvagyok 100% ig biztos

I.C.ram
Mithrillt kinél lehet leadni? Azthittem, hogy az csak hordásoknak lehet.
GothiK Aesh
kiprobálod majdha teccik átkonvertálod az accod hosszura

A jatekot kell megvenni eloszor.

ScarY MAN
Hi!
Azt szeretnem kerdezni hogy van ez a 10 napos free kiprobalas es hogy ha erre veszek egy 60 napos game cardot akkor az ugy mukodni fog?

Vagy egyszerubben hogyan mukodik ez az egesz dolog?
Pls.... irjatok le 😊
töszi 😄

...

Count Adyn
Out of felhunter or succubus max akkor😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GothiK Aesh
BWL MC tul kevés trashmob csak bossok gyüjteménye szinte és ezé unalmas én mint druid egy chromaggus gyilok mellet azé nyugodtan eltévézgetek és eliszogatoma KV m 😊
apropó 1.9 peccs :Stormshroud Gloves are now Bind on Equip. Waddafáck? ilyen tárgy nincs is :S vagy van?

Hat Wildor meg is erdemled, hogvy overagrozol frostboltal 😄. Az arc. subt must have. A hirtelen nagy dmg-ek nem egeszsegesek 😄
Botond
Engem mondjuk jobban idegesít,hogy vasárnap este bezár AV,mert nincs elég player,és 2 AB tud menni,mert 3.hoz nincs elég player... remekül elbaszták az insta pvpt sok karitransferrel,amikor megszünt a sor minek is kellett még 2x transfer?
The Garrett
makerek =( nalunk meg 6 warlock verseng a 4-5 helyért ami jut nekik egy-egy raidben.

igyvan😄 regi guildembe mentem vissza ami most epp rebuild alatt all es hat szuken vagyunk warlocknak😊 most maradt 1 aki eleg ritkan online.

gondolom õ volt az egyetlen warlock, azért nem cseréltétek fel egy másikkal

pedig igaz ami igaz.

antgecc
Na neeee...... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MrStokes
Hehe, ez igen. Legalabb nem foglalja masok elol a helyet a raid-en.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mit szolsz ahoz hogy nalunk volt aq20 ban egy warlock demon speces es maintank partyban volt es eszrevettuk hogy ni mar hol az imp, megkertuk vegye mar elo maintankhoz, erre azt mondta hogy nem veszi mert hogy o demonology speces es voidwalkert demonic sacrificelte hogy hp regent kapjon es igy nem kell ot healelni...nah most erre mit mondjak?😄 aztan kapott 1 percet hogy elovegye, erre fogta magat es kilepett a guildbol, jo mi?😄

*Out of shards*
Mage wins.

Akkor most irjál le egy te és egy mage küzdelmet pls😄
aztán nézzük meg mit kell nerfelni😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jolvan fiam, 1-es leulhetsz.

ja és persze nem volt rajta a kis aranyos sámán icon buff =P

na, mai elsö wsg, full t2 epix emberek ellen. kedves warriorunk ellen 5ször mentem neki egyedül, amiböl 2ször bealázott ilyen 1.3-1.4 sima ütés 2.2k MS critekkel, aztán egyszer a temetö mellett vágott le, insta ujraéledtem, és mielött még megfeküdt volna dottól, még1szer leölt 3 ütéssel. aztán egyszer sikerült megverni, amikor "szerencsém" volt és nem volt cooldownon a dc.
Nerf warriors! (az 1.2ks autoshotos hunterröl most inkább nem is beszélek~)

Én is nagyon várnék egy Warhammer mmorpg-t, de ahogy elnéztem a hivatalos oldalt egy nem wh40k lesz sajnos😞

TSW: Tunderke

Igen, hallottam rola. Tier0,5! Es ezzel szerintem semmi baj nincs, en is futottam anno ca. 100 runt ubrs-be, hogy meglegyen a klannak a ver (akkor meg csak 1 db esett runonkent) + nekem a valor chest meg a mindenkinek a minden, hogy legyen esely onyxia ellen. Egy tuningolt insta tuningolt bossai esetleg dobhatnak tuningosabb cuccokat, ezzel semmi baj nincs. Csak arra probaltam ravilagitani, hogy akarhogy is nezem, en nem tudok osszehasonlitani egy Hakkar fight-ot (meg igy nehezitve is) egy Vael fight-al. Imo az a realis ha egy nehezebb boss tapabb cuccokat ejt ki magabol. Durva is lenne, ha C'thun olyan baltat dobna, mint pl. Mandokir.

Engem a free epix utani siras zavart mindig is, es eztan is fog. Majd a jovoben megnezheted ha kijon Karazhan, 15 fo osszefossa magat olyan nehez lesz, aztan akkora whine lesz, hogy csak a Naxxramas/AQ farmolo fulltap guildek birjak vegigvinni, hogy az hihetetlen. >> Az ido majd igazol.

MrStokes
Teljes mertekben egyetertek, ez potosan igy van ahogyan leirtad.

Pl.: Az, aki most megy le eloszor BWL-be es elsore lemegy nekik Vael, az nem tudja a dolog sikeresseget igazan aterezni, hiszen nem volt azok kozott akik 100-szor wipe-oltak, mire viszonylag nagy biztonsaggal le tudtak verni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
senki nem mondta hogy ubrsben ész nélkül potyogjanak az epic cuccok😛 Az 1.10 set epic részeiért biztos hogy le kell majd menni vagy 100x😛 1.10-ben a jelenlegi állás szerint nem lesz új instance hanem a régi 5-10 emberesek lesznek feltuningolva. Nem csak új cuccok hanem új bossok is lesznek + az epixek miatt gondolom nehezítés is.

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Na ki unatkozik es vette elo az "altjat"? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"irlyon"

antgecc
Szted képes a mondatok mögé látni? Sztem még azt se képes felfogni, amit te írtál! 😊))

Elõször érdekes volt, de mostanra már inkább fárasztó, hogy minden héten befigyel ide 1-2 óvoda szintû...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tudom, igazán nehéz és megerõltetõ feladat elolvasni ezt a két sort:

"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

de talán el kéne gondolkozni, hogy miért is van odaírva és mit is jelent valójában... tudod, a mélyebb tartalom után kell kutatni a betûk rengetegében.

de ha fél perc elteltével sem sikerül kigobozni a fenti két mondat értelmét, akkor segitek:

nem, nem tudunk segiteni a problémádon, mivel itt mindenki eredeti játékkal játszik!
ez van, tényleg nagyon sajnállak <#hehe>

Martin576
100% egyetértek. Nálunk is volt egy hullám, amikor pár ember megbolondult: a priestek "inkább megyek PVP-zni" betegségben szenvedtek, és váltottak shadow-ra, mert 8/8 tier 1-ben voltak, és "jaj de uncsi" volt már az MC, aztán valamelyik f*szmajom druida kitalálta, hogy õ most DPS király lesz, és vinni akart minden +crites cuccot (mondjuk quick strike ring a hunterek elõl).

Aztán BWL-ben elöntötte a sz*r a guildmaster agyát, és bemondta, hogy minimum 7 priestet akar Vaelre, és ha meglátja, hogy valaki lefekszik egy priestes groupból késett heal miatt, mehet vissza a francba a tisztelt pap AB-be, vagy egy másik guildbe.

Gyorsan respeccelt is a jajdeuncsi brigád.