World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az Itemsync a lootlink továbbfejlesztése, (elvileg a Lootlink fejlesztése leállt) már támogatja a közös item adatbázis használatát minden szerverre. Egyetlen probléma hogy csak olyan tárgyat linkelhetsz ami az adott szerveren kiesett mert különben ledob a szerver. (Tökmindegy hogy a karaktered látta e a tárgyat vagy sem) Tehát a más szerveren összeszedett tárgyakat meg tudod nézni és fel is tudod próbálni de ha senkinek nem esett még és linkeled akkor disconnected from szerver.

Pl sámli tier2 chestet nem lehetett linkelni Ragnaroson mert a horda még nem tolta le nefariant az alliknak meg nem eshetett. Most már a hordából is lenyomták nemtudom esett e már nekik.
ejj pazmek, megelõztél 😄
lootlink addon? 😊
Na meg1x 😄

Lootlink

Lootlink.

Gz. De hol a spit smile? 😄

Sephi
Akkor hogy a banatba linkelte be guild csatira az egyik tarsam?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Foleg mivel a hordanak nem is eshet.

Sephi
Jah....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

semmit, mivel rá is van irva, hogy csak paladin-ok használhatják 😊)

SM-ben voltam, akkor lehet megpróbálom TN-t

hát first karival, nulla gear-ben valószinûsíthetõleg elég kemény lehet 😊
anno nekem is elsõ karim egy NE rugó még lvl 26-on is keményen zöldben nyomta, meg volt rajta még pár cuccos (többek közt a fegyverei is), amiket vendor-nál vettem neki, mert azt se tudtam, hogy mi az az AH 😊
aztán persze csodálkoztam, hogy a vele egyszintû mob miért csapja agyon 2 ütéssel 😊)

Sephi
Valaki vilagositson fel kerem.

ITEM

Ezt meg Palanal megertem node mit kezdjen vele egy Hordas Warrior ?

stonetalon mountains (barrens-tõl nyugatra),
thousand needles a te helyed (barrens-tõl délre) 😊

antgecc
Elnézést, hogy teleszarom a fórumot, de hogy lehet hogy 25-ösön TN és TM (tarren mill?) elég kemény? Ha valóban az, akkor te vmit nagyon rosszul csinálsz 😊))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Ja igen.. Ashenvale-t és Hillsbradot ki is hagytam... 😛

Egy rakat hely van... nem vágom miért nehéz õket megtalálni 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Ha valóban kivégezted, akkor egy NPC át kellett volna hogy küldjön valamelyik questjében Stonetalon-ba. Ha kihagytad volna, akkor menj át magadtól. keresd meg az ottani várost, vedd fel a kveszteket és hajrá. Valamint ott van még Thousand Needles, ahová szintén át kellett volna, hogy küldjenek. Ott is van egy csomó kveszt, csak keresd meg a várost.

Egyébként én nem értem. Hogy lehet, hogy egyesek ilyeneket kérdeznek, mikor olyan egyértelmûen küldenek a questek minden területre. Nem azért mondom, mert baj, csak úgy elgondolkodtam.

Stonetalon Mountains, Ashenvale, Hillsbrad Foothills 😊

Sziasztok! Level 25ös hordás hunter vagyok és igazából nemtudom hogy hol fejlõdjek :-) Barrenset kivégeztem, TN, TM elég kemény. Köszi 😊

TVelvet
meglett GUILDnak NEFARIAN !! :😄D váááá
van 1 elado wow account, majus 15ig be van fizetve a game...ha kell vkinek szoljatok!!(van 1 csomo kari rajta..kicsik nagyok ossze vissza midnenfele serveren) surgos, az a'ra alku ta'rgya😄D [email protected] vagy itt is irhattok....jameg hol hirdessem szerintetek ?😄 mer el kene adnom minnel hamarabb
kosz
most megint rugozok amugy😄 attalenteltem sealfatere (31/8/12) hat ez valami eszmeletlen kiralysag😊

raadasul iceblcok 21 pontos talent szal nem mindenkinek van.

The Garrett
Grat 😊)))) te aztán nem adtad fel 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
csak a cdgalaxis szerint😛

V9ykn8_TZL0

de arról volt szó hogy éppen nincs shardja a locknak, szal succi sincs =P

Green Dragon
Grat!😄
Gyere majd BWLbe ugyis kellenek oda a rugók😊
Mit szolnál ha megint csinálnák olyasmit majd mint szilveszterkor?😄

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

ja bocs iceblockoet kifelejtettem , de igyis 2:1 a locknak 😛

BEAST
énis , még anno amikor felclothot vadásztam egyet egy nagy rakás , még mindig azokat használom , igaz elég ritkán de nekem olyan mintha egy sima mana poti lenne , crit healel vissza max hp és még a manát is visszakapom 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"ÉS IGEN !!!!! visszakaptam az accountom!! jeee😄"

grat hozzá, ez jó hír 😊)
és igen, innentõl csak Gamecard-dal tudsz majd fizetni. ez az ára, hogy visszakaptad 😊

én is használom elég sûrûn a Dark és Demonic Rune-okat mostanában BWL-ben 😄

unknown nick
Succi sux 😊 nagyon gyorsan döglik. Az új meg -1 shard.

Es a mage hogy vedi ki azt hogy le van seducolva , megy a 2.5k bolt, majd insta death coil, es mar kapja is a kov seducet majd kezodik ujra, etctec 😊 Mert mage sehogysem tud kijonni , max ha ud, warlocknak ott a 2 lehetoseg amit mar leirt leli, 1. trinket 2. succi

MarkBlade
Már most elõrendelem hogy biztos legyen.. 😊 Képzeljétek mi lesz megint a boltokban .. ehh emlékszem mikor a wowot a simát 25-ért kinálták.. aztán megvettem Székesfehérváron pedig pösti vagok 😉
MarkBlade
Vagy a Diablo 4- 😊
Botond
már július?múltkor még május volt :-D lehet starcraft5 hamarabb kijön?:-D
Davidus
2006. július

V9ykn8_TZL0

Sound
Most elvileg már csak gamecardal fizethetek?

nemkurvamind1 most már hgoy mivel kell fizetni?😊))

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

MarkBlade
SZerintem azért nem akarják az acc eladásokat mert akkor kész 60-as karit fullban vesszel és már nem mész farmolni 😊 és megunod lehet 1- hónap alatt..
Ha meg 0-ról indulsz azért átlagosan min 4-6 hónapig nyomod a zsét nekik..
Sound
Gratula!!!

õszinte leszek, nem hittem volna hogy visszaadják, nahde 1:0 Neked ! Gratz!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

unknown nick
Az a gáz, hogy a melee a kaszter fölé áll az autoattackjával és fölé-alá mozog minimálisan. A casternek szépen beleszakít a spellbe és õ meg minden 2. ütemre talál.

MrStokes
Biztos en is orulnek, h visszakaptam az accom hany het utan is? Raadasul rakenyszeritenek, h GC-vel fizessek, amikor ott a jo kis credit card... Meg fizettel nekik 1 honapot amiert nem kaptal cserebe semmit. Es meg ok a nagylelkuek. Waaaah, hat menjenek a k* anyjukba.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Gz ^^

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes
Amugy milyen arban lehet Gc-t kapni itthon? Mennyi az ara felteve h a legoloscbban megkapod?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

grat😊 "majd meglatom" 😄 hat vagy gc zel vagy semmi😄

BEAST
amúgy mi baja van a Blizzard-nak azzal hogy több számláról is fizettek egy accountot? ... rendben , gyanús hogy eladták az accot , de ez miért akkora gáz? én sohasem vennék , nem is adnám el ... de ez a hozzáállás hogy heteken át könyörögni kell "naa lécci Blizz had fizessek!" szinten , és utána tényleg hálásnak kell lenned hogy megengedik hogy rájuk költsd a pénzed ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
Na kira, holnap megyek is be cdgalaxisba, veszek 1 GC-t... Kártya jobb. De, na mind egy majd meglátom.. Jee heppy!😄
és gyakorlatilag is 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

BEAST
gondolom csak GC ... amúgy a szöveget olvasva , hát ez kész

"but you have shown willingness and capability to pay legitimately for the subscription."

baz mintha bizonyítanod kéne valamit , mintha nem tök mindegy lenne nekik hogy ki hogyan miért fizeti nekik a havidíjat ...

jaj és a lényeg grat! 😊