World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Ajvé, micsoda design! Grat meg 1x!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
És... pikcsõr, elvileg..

by: Daniar (guildmaster)
Meguntad vagy pénz kell? 😊))

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Botond
zöld wand,kék nyaklánc?pfft
hello,
eladnam "fullepix" warlockom, profile http://wow.allakhazam.com/profile.html?733387 a Twisting Netheren a legnagyobb magyar guild az Inconvenience szerveren (akik most keresnek eppen warlockot), illetve szamos egyeb nemzetkozi pr0 guild tarsasagaban.
ajanlatok/info: sedsz(kukac)freemail(pont)hu
PiszkosFred
"Lassan mar semmit sem kell csinajak csak nezzem mi tortenik 😄"

Elmeny lehet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hamed
Vicces egy fantasy mmo-ba ilyen ui-t készíteni😊 Bár sajna sejtem milyen rétegnek szól...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sephi
En meg mindig a Cosmos-ra eskuszom. Es persze mar egy tonna addon van fent. Lassan mar semmit sem kell csinajak csak nezzem mi tortenik 😄

PetFeed
ArcaneShot on CD
Serpend String CD
Auto Mana/H

meg ilyenek 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MrStokes
Mondjuk nem biztos h jol ertettem-e. Ez egy olyan addon, ami csak az UI-t bizergalja? Marmint pl a Nerfed-ben levo sok-sok funkcionalitas, amit a bevalogatott addon-ok szolgaltatnak, az megmarad, ugyi?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hehe nem 1xu dolog beloni ezt az UI-t ahogy olvasom, bar ketsegtelen h nem lehetetlen, de csinalni kell 1-2 dolgot hozza. Amugy nem rossz, ha megunom a Nerfed-et, lehet megnezem en is.

MrStokes
Ez engem is erdekelne, mert nagyon rossyul jelzi ki a tooltip-eket. Lehet az uj verzio alapban jol kezeli? Vagy a TipBuddy szarja el? Elvileg o is a Nurfed resze ugye.

Ez nagyon kemény!Eggybõl cserélem is lefelé...csak az a bibi,hogy ez a többivel nekem most kompatibilis lesz?
nekünk tegnap az Arlokk's fele esett ki, és az egyik kedvenc Tauren warriorunké lett 😊
sejtem mire gondolsz, oldalsó bar-on nekem is kilóg a képernyõröl a szöveg, de különösebben nem tud meghatni.
ahogy a blizzard mondaná, working as intended 😊)

amúgy nem állítottam ezzel kapcsolatban semmit...

viszont ezt az UI-t muszály lesz kipróbálnom, valami iszonyat jól néz ki:
Screenshot

emmeg itt az ui:
Reborn UI

Wildor:Szeretném megkérdezni,hogy a nurfed modban hol lehet beállítani azt amikor az iconra ráviszed az egeret és leírást ad róla...nekem össze vissza írja sajnos az oldalsó bar-on pedig kilóg a képernyõbõl...idegesít nagyon!gondolom lelehet ezt tiltani vagy valami formát adni neki.köszi
Clearly hunter item pedig 😊, mert lövésre is proccol 😊, nálunk hunter vitte de a párja nem akar esni pedig heavy ZG farming van
Sephi
Me'? En amikor drakyt huzom volt ra remek pelda hogy hamarabb ert a beast-hez mint en 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én azt szeretem, mikor a melee harcos meg 20 yard távolságból hasít rám akkora mortal strike vagy backstab crit-et, hogy az már fizikailag fáj 😊
jaja, szeretjük a lag-ot...

spellcaster-ek fõleg, iszonyat fun, mikor a 2,5 sec-es frostbolt-omat 5-6sec-ig castolom a lag miatt...

az a hoppá, hogy az egyik múlt héten kiesett ZG-ben...a kedvenc gnóm warriorunk-é lett 😊

majd megjavul magatol

Olyan problémám van most pecs után hogy ruhátlanok a karik akik körülöttem vannak és befagy a wow,hallottam van rá valami beállítás wow oldalon,valaki tudna egy linket rá?Elöre is thx

Olyan probl;m'm van most pecs után hogy ruhátlanok a karik akik körülöttem vannak és befagy a wow,hallottam van rá valami beállítás wow oldalon,valaki tudna egy linket rá?Elöre is thx

Botond
Inkább arra,hogy futok a nubi után és 2centirõl not in range. Múltkor leblindeltünk vkit (2en voltunk ott rogueok) ráálltunk mind2en és nem tudtuk megütni,mert not in view/range...
Remelem eza fixed a bug when players porting around in a small area arra vonatkozik amikor a rugok igy teleportalgatnak jobbra balra allandoan, kurva idegesito.

Ha eléred a rank3-at pvpben (sergeant elég, ugye?) akkor 800g lesz az ára... 1 hét battleground és kész is... Más nem kell csak pénz... Quest a paláknak és a warlockoknak van...

Green Dragon
Gondoltam,hogy nem az lesz sajnos(a Tigon lehetett volna az alli orkja)de sztem ha a Darenei lesz akkor a Blzzard elmehet a jóóó...Bármi lehet csak ne az!Hogy azon,hogy álna a páncél!?Fujjjjjj<#vomit> 😊

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

Thekal grasp-nak tenyleg ez a setbonusa, TN-en lattam mar hasonlot.

Szerintem az uj alli fajnak slimy oozenak kene lennie 😄 😄

BEAST
szerintem maradnak a Draenei-nél vagy benyomnak valami gagyi half-elfet és kész

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
hoppá😊

V9ykn8_TZL0

Tigont hivatalosan megcáfolták. Asszem ZG-ben vannak akik tigrissé alakulnak át
Friczy
Melyik szerveren? <#nyes>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Zg-s fist weapon set Thekal's Grasp és annak a szettbónusza
Sephi
nyert a fradi...

Friczy
No re. Történ valami az elmúlt 500 post között? nem olvasok vissza ennyit.. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Davidus
biztos tört serveres kép😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
passz😛

V9ykn8_TZL0

hát lehet nekem se lenne ellenemre 😊
az még pofásan is néz ki...

MrStokes
Amugy mi ez a bazinagy tigris-szeru lennye transzformalodott jatekos?

Botond
Vmi fantáziadús dolog kellene,mondjuk feketeork,vagy bloodtauren.Esetleg zombik.

Egy zombi paladin,az lenne a királyság.
antgecc
Jaa.. hát igeeen.. sztem meg valami dragonkin vagy dragon legyen az új alli faj... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Green Dragon
Sztem nagyon király lenne ha a Tigon lenne az új alli faj<#email>

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

Az a baj hogy nem lehet egyesével elfeledtetni vele a skilleket csak az egészet egyszerre. Amúgy majd (sokkal késõbb) mi kell az epic mounthoz? 900g a tigris Darnban. Csak meg kell venni mint ami most van, vagy valami epic q-t kell csinálni?
Davidus

V9ykn8_TZL0

van valami linked? engem is érdekelne a téma 😊

Én azt hiszem, hogy amikor kiveszel egy magasabb szintû pet skillt, akkor az alacsonyabb szintûért kapott pontokat automatikusan visszakapod, szóval nincs értelme mindig agymosni szegény jószágot...
Az árról viszont nincs infóm...

Davidus
Blizzard vett 1500 új servert. Gondolom a kiegre készülnek😊

V9ykn8_TZL0

Sziasztok

Egy kérdés: Én a petemet úgy tanítgattam, hogy amikor összegyûlt sok magasabb szintû képesség, unlearn és csak a magasabbakat tanítottam meg neki. Egy jó darabig ez 10s-be került. Most már 50s. Megy ez még feljebb is? Milyen idõközönként drágulk az unlearn? Mennyi lesz késõbb? Tudnátok errõl valamit mondani? Na ez nem egy kérdés volt de mindegy :-)
FTA!!!
MrStokes
Grat hozza nektek! Ha jol emlekszem pont mikor kecmeregtunk ki Chromaggus proba utan halottuk, h meglett! <#eljen>

MrStokes
Nekem meg Pesti leven Tatabanyara kellett lemennem erte, de legalabb 2-t sikerult vennem, igy lett havernak is 1.