World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
nem szerda van, tessék sirást abbahagyni....

Mighty
Esett végre az a szutyok? Ahhoz képest, hogy az elsõ 180-ért talált gazdára, ez az 1800 elég horribilis.
Ki vitte el?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Köszi, igazad van. Most cseréltem a cuccaimat leather-rõl mail-re és most vettem mountot is. Gyakorlatilag nem nagyon maradt cash, és nem olyan faccca a napi 1.5g csak a nyílvesszõkre. Eddig nem sírtam miatta, de a lvl40 nagy költségekkel jár. És még a trainerrõl nem is beszéltem ami 10g.
Ne oltsd annyira, 40. szint körül jár, ott még nem kell ironaya-t két hónapig próbálgatni. És a lõszer költség sem magas szinten fáj, hanem a közepén a játéknak...

Aha...remélem ez a becserélõs móka nem kerül pénzbe, mert ha igen akkor ott vagyok hogy akár vehetek is nyílvesszõket.
Nem figyeltél.
Én nem azt mondtam hogy az említett kasztok szarabbak a hunternél, hanem hogy ÉN nem tudtam velük ezt véghezvinni, valszeg nem tudtam kijátszani a kasztokat úgy, mint a huntert. Ezt írtam: "Valszeg nem tudtam kijátszani õket"
Biztos vagyok benne hogy a többi kaszt is kiváló, de nekem a hunter jött be. Lehet hogy nem a legerõsebb, de nekem ez tetszik. Ennyi. Amúgy hallottam már tõled szidni a huntert hogy milyen imba :-))
A másik dolog. Azt írtam, hogy NEKEM való (lvl-ben) instákba ha lemész (nem te, csak így szokták írni :-)) akkor ha jó a csapat akkor a mage nem kap ütést. Láttam ilyet Uldamanban és SM-ben is. A HLI-hoz én még kiscsibe vagyok a lvl40-es szintemmel :-)
Azért írok és kérdezek itt ennyit, mert segítetek általában, és ahogy visszaolvasok közületek a legtöbben profi módon nyomjátok. És nem szégyen tõletek kérdezni mert én még nem vagyok olyan jó mint ti, és ha szívesen segítetek abból mindenki profitál.
"Dehat tudod wildor, a magusok 1%-anak van csak meg ToEP... KEK! 😊"

jah, sajnos...na mindegy, talán majd a következõ...remélem egyik healer se nézi ki majd magának, mert akkor tökönszúrom magam 😄

Nem, nem lehet nyílvesszõt csinálni, de az engineer által gyártott golyókat becserélheted nyílvesszõkre (asszem csak a thoriumot)
"egy lock, egy mage és egy druid, de egyikkel sem tudok olyan hatékonyan pusztítani mint a hunterrel"

na ez kicsit erõs volt nekem 😄DDD
check this
akármikor utánacsinálom...
(az más tészta, nincs idõm ezzel szórakozni)
ha te ezt megcsinálod egy 60-as hunterrel sm-ben, kalapot lengetek elötted 😄

de mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy tyrs hand-ben hogy farmolsz le egyszerre 3 db lvl 57-es elite praetoriant, úgy hogy mellette a végén még lazításképp kinyirod a 60-as elite crusader lord-ot is, aki elötte bebirkázva nézte végig, ahogy kinyirtad a csicskáit.
bocs, hogy ezt mondom, de pve grind szempontból a mage/warlock-hoz képest nulla a hunter.

Thalrog
Orgrimmarban vagy egy emberke aki a thorium töltényt thorium nyílvesszõre alakítja. gondolom allys emberke is létezik, csak körül kell nézni.

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

http://thottbot.com/?i=38385
"Ha jó csapattal mész instába akkor egy mage nem is kaphat ütést. Ha ezt egy warrior vagy pala írja akkor okay, de egy mage...hm..."

hmm...és szerinted mi úgy megyünk le bwl-be, hogy minden elsõre megy mint a karikacsapás, nem hal meg senki, minden boss elsõre lemegy, nem kell begyakorolni semmit se, ugye?

btw jó nagy ........t mondtál, már bocs...

majd megvéd az új imba trinketed 😊
Arra senki nem tudja a választ hogy egyáltalán lehetséges-e nyílvesszõt csinálni? Mert golyót igen, de nem akarok puskára átállni.
BEAST
FD Combat off módba pakol és akkor leveheted a cuccaidat .. ha meghalsz az inventoryd nem sérül ... asszem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Félreértettél Friczy!!!
Én PONT azt írtam Wildornak hogy egy mage ne mondja hogy a durability milyen költséges móka. Ha egy warri vagy pala mondja akkor okay. Én ezt írtam Wildornak, nézd csak:
"Ha jó csapattal mész instába akkor egy mage nem is kaphat ütést. Ha ezt egy warrior vagy pala írja akkor okay, de egy mage...hm..."
Hogy érted hogy levetkõzöm FD alatt? Mire lenne az jó? Biztos van értelme de én nem értem :-))
Tegnap 16g-ert javitottam o_O

Friczy
Te tudod mennyi pénzrõl beszélünk? 4-5 óra alatt 1g.. Ha neadjisten wipe van, mondjuk új bossz ölésnél, nem fizetsz halálonként 1.5g-t javításra mert talán túléled fd-vel, vagy fd-ben levetkõzöl pl bwl-ben. Hát szerintem ne adj hangot a warrik elõtt hogy neked milyen drága az élet..
(jaa, és 4-5 óra raid ami már farm szintû hely, 8-10g)

keep walking... www.artum-inferniti.net

Dehat tudod wildor, a magusok 1%-anak van csak meg ToEP... KEK! 😊

Hát ez fasza :-((
De engineer nem is tud nyílvesszõket csinálni? Ez nagy baromság lenne. Miért tud golyókat és nyílvesszõt miért nem? Miért kell hátrányba részesíteni a nyílvesszõk használóit, nem értem... Van a klánban "szakács", majd õ ad tápot a petemnek. Meg felvettem a horgásztatot, majd kiülök egy tópartra egy fél órára.
Nagyobb instákba úgy mennék (HLI) hogy potionok, bandage és ammo, semmi más. Nyilván nem csak annyit vinnék ami egy tegezbe elfér (most 2800db). A többi helyemre is raknék bõven ammót. Amúgy nagyon költséges a hunter, de nekem nagyon bejön. Van egy lock, egy mage és egy druid, de egyikkel sem tudok olyan hatékonyan pusztítani mint a hunterrel. Egy 4-5 szinttel nagyobb mobot verek, néha 6 szinttel nagyobbat is. A többi karimmal ezt nem tudtam megtenni. Valszeg nem tudtam kijátszani õket. Általában lerakok egy tûzcsapdát, belehúzom a mobot, dot, petet rá, és lövöm. Kb. a mob életének felénél stunnoltatom a pettel ami nagy agrót is generál és lövöm tovább. Így nem jön rám. Ha mégis akkor conclusive shot, disengage és megint a peten van. Mend pet ha kell, és a mob halott.
Ha jó csapattal mész instába akkor egy mage nem is kaphat ütést. Ha ezt egy warrior vagy pala írja akkor okay, de egy mage...hm...
akkor inkább ne beszéljünk arról, hogy nekem egy-egy instában mennyi a javitási költségem egy hunter-hez képest, aki a feign death-je miatt nem pusztul meg. szal' költsenek csak a municióra, ha lövöldözni akarnak.
van akinek javitásra megy el a pénze, másnak meg lövedékre és petkajára.

mortiz: ZG trinket már megvan...csakhogy fél lábon nem szeretek állni...

Hat ez katasztrofa. Hasznald a zg trinketet.

Amugymeg nalunk a Quick strike ring, meg a Drake fang talizman ilyen, 1-1 esett a multkor de elotte honapokig semmi.

PiszkosFred
Hunterek már csak ilyenek, és a pet kajáját még nem is említetted, ami késõbbi szinten megint egy vagyon ;] Késõbb majd be tudod cserélni nyílvesszõre a golyókat, de most még nem. Sajnos marad a pénzköltés, ami azért nem egy nagy összeg. A gond akkor lesz, amikor késõbbi nagyobb (és hosszabb) instákban elfogy a muníció, mert azt hitted hogy egy teljes tegeznyi elég... 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Háj emberek. Baj van megint :-((
lvl40-es szinten a 13 dps-es nyílvesszõ 9s/200db. Na most egy szintemehez képesti insta (Uldaman pl.) simán elfogyasztja a felét, tehát egy nap elmegy majdnem az egész. Most naponta ki kell adnom 1.5g-t csak erre ?!? Ez nagyon durván drága!!!
A guldtársamnak 227 az engineering-je és csak puskát és golyót tud csinálni, nyílvesszõt és íjat nem. Lehet hogy nem is lehet ilyeneket? Még AH-ban sem látott receptet ezekre. Van egyáltalán? Vagy NIGHT ELF létemre használjak puskát (ami nem jön be)???
antgecc
A hordás buli a végén nagyon ott van!!! <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

december eleje óta nem történt meg, de tegnap megint esett egy ToEP.
és nem tudtam elvinni...
200-al kevesebb dkp-m volt, mint a másiknak, akik licitált rá.
és nem adta fel õ sem, a végsõkig ment rá.
sajnos.

1800 dkp-ért lett az övé.

/me most nagyon szomorú
/cry <#rinya>

(várhatok újabb hónapokat, amig újra esik 1)

Ahha!Hát jó lenne ha bevezetnék!!Köszi az infót.

Egyelõre nem lehet. A közeljövõre tervezik bevezetésre azt, hogy külön pénzért cserébe átteszik neked.

Át lehet vinni a karakteremet 1 másik serverre?Ha igen hogyan tudnám ezt elérni??thx

BEAST
igen gyakrabban védik ki a rank1es SoCot , de a judgement miatt már megéri az erõsebbet használni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
eszméletlen ... már mindenhol Csákk Norisz poénokat látok ...

nemtom volt-e már, de Illegal Danish: Super Snacks!
az elsö se volt semmi, de ez valami kegyetlen 😄

Van valami tapasztalat arra vonatkozólag, hogy a seal of command rank1 és rank5 között van-e valami különbség (a judgementet nem számítva természetesen)
például gyakrabban resistelik, ilyenek... mert hát az egyik ugye 65 mana, a másik meg 210...

az nem is sok na akkor rettegjenek a szörnyek mert jövök 😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Nekem bugzott elég keményen -.-

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

nekem 1 60as karim van az jatekido alapjan 11napig tartott felvinni ugyhogy volt tört serveren elöképzetség , valojaban ez nekem olyan 2-2,5 honapig tartott felvaltva haverral

amugy mennyi idõ kell hogy 60 as legen az ember?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

raziel.
szerda 59 online abbol 10 mage ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
A teljes alapverz>>1.9es peccs 340mb, kb. Ezt letudod szedni jópár wowos oldalról (wowguru, curse-gaming), vagy ilyen nagyobb játékportálról, mint a fileplanet, gamershell, gamespot, stb. Ha a sima downloaderrel nem gyors, nézz ezeken utána. Aztán viszont 1.9rõl 1.9.4re már magától fogja lekapni, az csak pártízmega...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ja ezt nemtudtam 😊 mert most vettem meg csak 😊

Tatyla
indisd el majd leszedi magátol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
ezt megjegyeztem <#wow2>

üdv mindenkinek azt szeretnem megkerdezni hogy nekem a wowom alap most akarok megint játszani és hogy honnan szedhetnék le olyan patch t ami egybõl 1.92 re emeli a verziószámát?

NecroJoe
Fasza ez az UI, nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a tooltipjét?

Necro

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
<#banplz>

Davidus
de ha valakinek nem fantasys neve van azon kiakadnak😛

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Cép, csak az a baj hogy allikkal van tele ^^

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
gz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA