World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki vitte el?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Én nem azt mondtam hogy az említett kasztok szarabbak a hunternél, hanem hogy ÉN nem tudtam velük ezt véghezvinni, valszeg nem tudtam kijátszani a kasztokat úgy, mint a huntert. Ezt írtam: "Valszeg nem tudtam kijátszani õket"
Biztos vagyok benne hogy a többi kaszt is kiváló, de nekem a hunter jött be. Lehet hogy nem a legerõsebb, de nekem ez tetszik. Ennyi. Amúgy hallottam már tõled szidni a huntert hogy milyen imba :-))
A másik dolog. Azt írtam, hogy NEKEM való (lvl-ben) instákba ha lemész (nem te, csak így szokták írni :-)) akkor ha jó a csapat akkor a mage nem kap ütést. Láttam ilyet Uldamanban és SM-ben is. A HLI-hoz én még kiscsibe vagyok a lvl40-es szintemmel :-)
Azért írok és kérdezek itt ennyit, mert segítetek általában, és ahogy visszaolvasok közületek a legtöbben profi módon nyomjátok. És nem szégyen tõletek kérdezni mert én még nem vagyok olyan jó mint ti, és ha szívesen segítetek abból mindenki profitál.
jah, sajnos...na mindegy, talán majd a következõ...remélem egyik healer se nézi ki majd magának, mert akkor tökönszúrom magam 😄
na ez kicsit erõs volt nekem 😄DDD
check this
akármikor utánacsinálom...
(az más tészta, nincs idõm ezzel szórakozni)
ha te ezt megcsinálod egy 60-as hunterrel sm-ben, kalapot lengetek elötted 😄
de mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy tyrs hand-ben hogy farmolsz le egyszerre 3 db lvl 57-es elite praetoriant, úgy hogy mellette a végén még lazításképp kinyirod a 60-as elite crusader lord-ot is, aki elötte bebirkázva nézte végig, ahogy kinyirtad a csicskáit.
bocs, hogy ezt mondom, de pve grind szempontból a mage/warlock-hoz képest nulla a hunter.
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
hmm...és szerinted mi úgy megyünk le bwl-be, hogy minden elsõre megy mint a karikacsapás, nem hal meg senki, minden boss elsõre lemegy, nem kell begyakorolni semmit se, ugye?
btw jó nagy ........t mondtál, már bocs...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én PONT azt írtam Wildornak hogy egy mage ne mondja hogy a durability milyen költséges móka. Ha egy warri vagy pala mondja akkor okay. Én ezt írtam Wildornak, nézd csak:
"Ha jó csapattal mész instába akkor egy mage nem is kaphat ütést. Ha ezt egy warrior vagy pala írja akkor okay, de egy mage...hm..."
Hogy érted hogy levetkõzöm FD alatt? Mire lenne az jó? Biztos van értelme de én nem értem :-))
(jaa, és 4-5 óra raid ami már farm szintû hely, 8-10g)
keep walking... www.artum-inferniti.net
De engineer nem is tud nyílvesszõket csinálni? Ez nagy baromság lenne. Miért tud golyókat és nyílvesszõt miért nem? Miért kell hátrányba részesíteni a nyílvesszõk használóit, nem értem... Van a klánban "szakács", majd õ ad tápot a petemnek. Meg felvettem a horgásztatot, majd kiülök egy tópartra egy fél órára.
Nagyobb instákba úgy mennék (HLI) hogy potionok, bandage és ammo, semmi más. Nyilván nem csak annyit vinnék ami egy tegezbe elfér (most 2800db). A többi helyemre is raknék bõven ammót. Amúgy nagyon költséges a hunter, de nekem nagyon bejön. Van egy lock, egy mage és egy druid, de egyikkel sem tudok olyan hatékonyan pusztítani mint a hunterrel. Egy 4-5 szinttel nagyobb mobot verek, néha 6 szinttel nagyobbat is. A többi karimmal ezt nem tudtam megtenni. Valszeg nem tudtam kijátszani õket. Általában lerakok egy tûzcsapdát, belehúzom a mobot, dot, petet rá, és lövöm. Kb. a mob életének felénél stunnoltatom a pettel ami nagy agrót is generál és lövöm tovább. Így nem jön rám. Ha mégis akkor conclusive shot, disengage és megint a peten van. Mend pet ha kell, és a mob halott.
van akinek javitásra megy el a pénze, másnak meg lövedékre és petkajára.
mortiz: ZG trinket már megvan...csakhogy fél lábon nem szeretek állni...
Amugymeg nalunk a Quick strike ring, meg a Drake fang talizman ilyen, 1-1 esett a multkor de elotte honapokig semmi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lvl40-es szinten a 13 dps-es nyílvesszõ 9s/200db. Na most egy szintemehez képesti insta (Uldaman pl.) simán elfogyasztja a felét, tehát egy nap elmegy majdnem az egész. Most naponta ki kell adnom 1.5g-t csak erre ?!? Ez nagyon durván drága!!!
A guldtársamnak 227 az engineering-je és csak puskát és golyót tud csinálni, nyílvesszõt és íjat nem. Lehet hogy nem is lehet ilyeneket? Még AH-ban sem látott receptet ezekre. Van egyáltalán? Vagy NIGHT ELF létemre használjak puskát (ami nem jön be)???
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
és nem tudtam elvinni...
200-al kevesebb dkp-m volt, mint a másiknak, akik licitált rá.
és nem adta fel õ sem, a végsõkig ment rá.
sajnos.
1800 dkp-ért lett az övé.
/me most nagyon szomorú
/cry <#rinya>#rinya>
(várhatok újabb hónapokat, amig újra esik 1)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
például gyakrabban resistelik, ilyenek... mert hát az egyik ugye 65 mana, a másik meg 210...
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx