World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Wildor te nagyon ráérsz <#buck>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

btw toep buffjat nem lehet dispellelni?😊
en mindenkepp a Teart valasztanam. fix dam > cooldownos dam. meg ugye meg midnig fenttartom dualtrinket=noskill😄

Hát akkor nem tudom váltsak-e puskára ijról. Nekem ez a GM nyílpuska nem tetszik. Olyan színes ami nem illik hozzá. Mintha játékfegyver lenne...
mqg az suxx... 5 min cd-vel khm...szerintem semmire nem jó. pve-ben max. gyorsabban aggrozod vele magadra a mobokat, pvp-ben meg gyakorlati haszna nemigen van.
neltharion az jó, de inkább pve-re, mint pvp-re. s komolyan meggondolandó, hogy +175 dmg 15 sec-re (3 min cd-vel), vagy +44 állandóra...
asszem inkább maradok a toep-nél...

neltharion akkor lenne frankó, ha +2% hit helyett +2% crit lenne rajta...

nem ~

mqg re gondoltam ~

inkabb gyujtsel erre

én se mondtam, hogy jól néz ki 😊
a puskák sokkal jobban el vannak találva design szempontból szerintem...

MrStokes
Hat ez a GM nyilpuska ritka ordenare 1 joszag szvsz. <#nyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

DonnieBrasco
Afene.
A hétvégén lejárt az elõfizum, és közölt a WOW-europe.com supportja hogy nem fogadja el a bankkártyámat.
Ennek ellenére Vasárnaptól ismét van egy havi elõfizum... de honnan vajon? 😊 mindegy, köszi 😊)))

DB

A ti kung-futok nem erős!

fused wiring, amikbõl eddig szereztem:
- Westfall-on vannak a mezõkön a rozsdás robotok, azok dobják nagyritkán
- barrens-en, északon is van 1-2 gnóm vezette robot, olyan is dobott már
- Stranglethorn Vale-ban, a Venture Co. bázison északkeleten is cirkál két robot, azokban is találtam már fused wiring-ot
- továbbá engineer-ek tudnak csinálni target dummy-t és advanced target dummy-t, azok is dobnak ilyet (utóbbi asszem' 10% eséllyel)

nyílpuska:
Grand Marshal-oké (röviditve GM)

BWL-es nyíluska

Botond
köszi <#zavart1>
Tepet
devil! nem tuc vmi linket az OST-hez amiért nem kell fizetni? fõleg az mc raiders full változata kéne, az nagyon odabaszós 😛

- bányaõrök dobják néha

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
Megnézed thoton és válaszolsz neki?Nem fárasztasz minket fölöslegesen hülyeséggel?

Copper ore kellene nekem,merre találok copper veineken kívûl?Ötletek?<#idiota>
Idesegykomám :-)))
NEM nekem kell, én mining/skinnig bácsi vagyok. Egy klááááántagnak kell.
Én nem is néztem még. Most kérdezte...
Kamu eto mózsna?
Botond
Ott csak gnomert ír :-((
Nem nekem kell hanem az engineer havernak, de nki nincs net itt melóban.
Botond
thottboton
Hol dobják a Fused wiringet gnomeren kívül?
És AH-n kívül természetesen :-)
És mi is ez a GM?
Davidus
nagy

V9ykn8_TZL0

Botond
Szúrj ki vele!Tartsd meg!

Minden annyit ér,amennyit megadnak érte.
1 kerdes... szerintetek mekkora pofatlansag 5500Ft-ot kinalni 1 wow accert amiben van majdnem 3 honap befizetett game?😄 vagy lehet csak nekem tunik szemtelen dolognak?!<#vigyor2>
Ennyivel jobb a puska? És a nyílpuska?
Lehet hogy n00b vagyok de ezzel mit akartál? :-))
capaszabi
NE+GM puska >>> ijak!

Sajna itt nem érek el minden oldalt. Valami faccca nyílpuska képet is benyomnál? Legyél jó fej mage :-))
Na akkor otthon megnézem ezt a mithril golyók nyílvesszõkké alakítását és lehet maradok a nyílnál. Hogy nézne ki egy elf puskával? Egy törp kezében okay de egy elfnél....
"Mind Quickening Gem vagy Neltharion's Tear, vagy vmi más?"

MQG megvan de az 5 perces CD miatt nem a legjobb. :/ Az utobbira igényt tartanék de mail övön és gyürün kivül nem dob semmit nefa... :/

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

"bárcsak nekem esne olyan trinket mint a bwles mage darab"

konkrétan melyikre gondolsz?
Mind Quickening Gem vagy Neltharion's Tear, vagy vmi más?

Na akkor lehet hogy átállok puskára.
Úristen most nézem. Mi ez a gun az elf csajnál???
BEAST
ranged fegyvernek ott a hammer of wrath , nekem bõven elég <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Rég volt,nem tud annyira visszaolvasni. Meg a boomerangra gondol biztos,azt is linkelje neki vki ügyes.
BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nincs palám, de úgy rémlik, hogy dobókést tudnak, nem? Amúgy röhej ez az egan's blaster...
Davidus
vizipisztoly😊

V9ykn8_TZL0

Nem kell, van a guildemben engineer. Nem kell több.
Faszán néz ki, de a nyílpuskák is nyílvesszõt "esznek" :-))
és arra még nem gondoltál, hogy felvedd az engineering-et, és elkezdj skulókat gyártani valami jó kis puskához? NE ide vagy oda, szerintem jobban néznek aki a puskák/nyílpuskák, mint az íjak...

ez pl. odavág kéményen 😊

és engi-vel tudnál hozzá simán csinálni lõszert, s nem kéne vagyonokat fizetni érte.

az egyedüli íj, ami nagyon tetszik, az a grand marshal ií...az valami állat jól néz ki 😊

ki más? fekete volt 😊
a mocsoknak 200-al több dkp-ja volt, mint nekem...csak ezért lett az övé...a vicc az egészben, hogy én akár a 10x-esét is simán megadtam volna ennek az összegnek a trinket-ért, ha lett volna annyim...
na mindegy, gyûjtöm tovább a dkp-kat, aztán a következõre már csak lesz elég...

BEAST
<#nevetes1>

BEAST
igen , ally oldalon Ironforge-ban van egy törpe , a bank és az AH melletti kocsmában

kiserik
Ha jól tudom ezt...

És ezt az átalakítást ingyé csinálja? :-))
neked legalább még van esélyed megszerezni (és szvsz bwl trinket még jobb is nála). mi mct átraktuk /roll os rendszerre szal nekem már nem lesz ugyérzem(tekintve az átlag 30 alatti rolljaim~). bárcsak nekem esne olyan trinket mint a bwles mage darab ~
NEEEED

BEAST
semmit 😛

Szia. Egy pala haver kérdezi, hogy milyen range fegyót tud használni a pala?