World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
en mindenkepp a Teart valasztanam. fix dam > cooldownos dam. meg ugye meg midnig fenttartom dualtrinket=noskill😄
neltharion az jó, de inkább pve-re, mint pvp-re. s komolyan meggondolandó, hogy +175 dmg 15 sec-re (3 min cd-vel), vagy +44 állandóra...
asszem inkább maradok a toep-nél...
neltharion akkor lenne frankó, ha +2% hit helyett +2% crit lenne rajta...
a puskák sokkal jobban el vannak találva design szempontból szerintem...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A hétvégén lejárt az elõfizum, és közölt a WOW-europe.com supportja hogy nem fogadja el a bankkártyámat.
Ennek ellenére Vasárnaptól ismét van egy havi elõfizum... de honnan vajon? 😊 mindegy, köszi 😊)))
DB
A ti kung-futok nem erős!
- Westfall-on vannak a mezõkön a rozsdás robotok, azok dobják nagyritkán
- barrens-en, északon is van 1-2 gnóm vezette robot, olyan is dobott már
- Stranglethorn Vale-ban, a Venture Co. bázison északkeleten is cirkál két robot, azokban is találtam már fused wiring-ot
- továbbá engineer-ek tudnak csinálni target dummy-t és advanced target dummy-t, azok is dobnak ilyet (utóbbi asszem' 10% eséllyel)
nyílpuska:
Grand Marshal-oké (röviditve GM)
BWL-es nyíluska

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Copper ore kellene nekem,merre találok copper veineken kívûl?Ötletek?<#idiota>#idiota>
NEM nekem kell, én mining/skinnig bácsi vagyok. Egy klááááántagnak kell.
Én nem is néztem még. Most kérdezte...
Kamu eto mózsna?
Nem nekem kell hanem az engineer havernak, de nki nincs net itt melóban.
És AH-n kívül természetesen :-)
MQG megvan de az 5 perces CD miatt nem a legjobb. :/ Az utobbira igényt tartanék de mail övön és gyürün kivül nem dob semmit nefa... :/
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
konkrétan melyikre gondolsz?
Mind Quickening Gem vagy Neltharion's Tear, vagy vmi más?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Faszán néz ki, de a nyílpuskák is nyílvesszõt "esznek" :-))
ez pl. odavág kéményen 😊
és engi-vel tudnál hozzá simán csinálni lõszert, s nem kéne vagyonokat fizetni érte.
az egyedüli íj, ami nagyon tetszik, az a grand marshal ií...az valami állat jól néz ki 😊

a mocsoknak 200-al több dkp-ja volt, mint nekem...csak ezért lett az övé...a vicc az egészben, hogy én akár a 10x-esét is simán megadtam volna ennek az összegnek a trinket-ért, ha lett volna annyim...
na mindegy, gyûjtöm tovább a dkp-kat, aztán a következõre már csak lesz elég...
NEEEED