World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jol fog kinézni tuti összeszedem.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Cuccolgatás oké még van mit kiszedni, de már monoton unalmas, sok szarakodás raideken stb. Remelem AQ megváltoztat mindent de perpil tetü uncsi. :/

nah, kellett neked annyira sietned, most aztán lehet unatkozni 😊
én simán elleszek addig a cuccolgatással, amig megjön a kieg 😊

Davidus
töröld a cuccaid és gyúrj rá az 1.10 casual setre😊

V9ykn8_TZL0

2 nap alatt te vagy a 2. akitõl ezt hallom dehát szerencsére ez is az igazság. ;D
Amúgy van karim Lyrandaron, csak 1.5/2 hete nem D&Dztem... vhogy pont a pvp teljes hiánya zavar. Pedig jó lenne ebben is a jó kis death magicel operáló wizardom... ;D

off off

Gogo27
Ha megveszed meg nem soulbund, csak ha hasznaltad. At lehet adni.

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Kár Kryn h te nem vagy nagy kocka pedig tolhattuk volna. 😊

Gogo27
Egy kis OFF:

Tények, amiket mindenkinek tudnia kell Chuck Norrisról:

Chuck Norris nem alszik, Chuck Norris vár.

Chuck Norris nem borotválkozik, õ arcon rúgja magát. Az egyetlen
dolog ugyanis, ami megsebezheti Chuck Norrist, az Chuck Norris.

Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három
ember szívét szúrta át vele.

Chuck Norrisnak nincs álla a szakálla mögött. Ott csupán egy másik ököl
van.

A Sherman tankot eredetileg Norris tanknak hívták, de Chuck Norris úgy
döntött, nem elég kemény ahhoz, hogy viselhesse a nevét. A hadsereg
ezért gyorsan átnevezte a tankot és megígérte, hogy kifejleszt egy
fegyvert, ami méltó a névre. Máig nem létezik ennyire kemény fegyver.

Amikor Bruce Banner bekattan, Hulkká változik. Amikor Hulk bekattan,
Chuck Norriszá változik.

Chuck Norris nem olvas könyveket. Csupán addig nézi õket, amíg meg
nem szerzi a szükséges információt.

Ha Chuck Norris megrúg valakit, nem csupán megöli, egész létezését
kitörli a téridõ-kontinuumból.

Chuck Norris egyszer Big Mac-et kért egy Burger Kingben. És kapott.

Chuck Norris egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.

Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát
hord.

Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" címû tévémûsort.

Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival õrli a kávét, a vizet pedig saját
haragjával forralja fel.

Chuck Norrisnak 12 holdja van. Ezek közül az egyik a Föld.

A születésnapján Chuck Norris találomra kiválaszt egy szerencsés
gyereket és belehajítja a napba.

Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sõt, az egész látható
színtartományt õ találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Tom
Cruise találta fel.

Chuck Norris osztható nullával.

Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielõtt a barátai
figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnõ van benne.

Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tût, csupán egy pisztolyt és egy
vödröt.

Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer.

Ha Batman és Darth Vader összecsapna, a gyõztes Chuck Norris lenne.

Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elõl menekül.

Chuck Norris tele tárral is játszott már orosz rulettet. És nyert.

Nincs evolúció, csupán azon élõlények listája, akiket Chuck Norris élni
hagyott.

Ha látod Chuck Norrist, õ is lát téged. Ha nem látod Chuck Norrist, talán
csak másodpercekre vagy a haláltól.

Egy kép többet ér ezer szónál. Chuck Norris többet ér egymilliárd
szónál.

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

D&D ftw.
És ott még rinyálnod sem kell mert porig aláztak pvpben, mivel egyszerûen nincs. ;D

es en azt hittem hogy a BS sux (ami igaz is :p) a 15-30-45perces sorokkal

anti hero

SamuraiJack
Meb tunátok mondani hogy ha megveszek egy lovat akkor az egyböl soulbund lesz,vagy át lehet adni egy másik karakternek.....???

Kérlek válaszoljatok

Nah de mennyire jo már h agyon kockulta agyam, kiszedtem csupa szép és jo epix cuccot és mit érek vele? Vakarm a tököm ogrimmárba és nezem ahogy a 3as hülyegyerek belinkeli egyik cuccom, mellé irja h ugyan adjak már neki 10g t...
Remelem hamarosab kijön D&D full, amennyiben sikerül talalni 6os fix partyt hagyom itt egeszet az tutyi.

BEAST
nálunk AB 2 óra , WSG 1,5 óra ... AV heti 1 :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Csekkold mi a rankom. 😊 Megint elkapott a hev, igaz elözö heten nem öltem már semmit. 😊 Ezen a serveren szánalom szinten megy a BG... Abre 1 ora + , WSG 30 perc 1 ora, AV 4-5 ora... :/

nem wowozom ;G
de ez az egesz melegkerdes amerikban nagyon elfogadott ugyhgoy nem lep meg es amilyen pofatlanok, hanem tetszik nekik vmi meg kepesek perelni etc...
hat.. ;f

anti hero

BEAST
kösz nem :p , de te már felválalhatod , a Blizz nem fog bannolni érte <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SinClaiR
ha egy valahol biszexuális nõt kérdezel, akkor az valóban ezt fogja mondani. Én speciel ismerek valakit, aki hallani sem akar ilyen "élményrõl" :/ Viszont ismerõsöd jó eséllyel fogja bevállalni a head&shoulders t 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

buzi-e vagy?
;p

anti hero

Nem reagálok mert off a téma 😊
És csak felhúzom magam teljesen 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kösz a tippet, sry elég kezdö vagyok hunterrel
"egyfolytában látom a rinyát - nameg anno bevallom rinyáltam én is tök feleslegesen eleget -, hogy merazimba' hunter, meg warrior, meg mittudoménki agyonvág 1 csapással, és ez mennyire nem ok"

altalaban ezek akik ilyenert rinyalnak, azok a jatekosok akiket az olyan moviekban latni, mitn pl most eryx endless sacrifice8-ban ellenfelekkent, vagyis a pvpben tapasztalatlanok. nekem 1v1 ben nagyjabol semmivel sincs gondom barmilyen cuccban is legyen(najo ha uberfire resje van akkro gondba vagyok😄 de ez ritka), kiveve ha egy jobbfajta warlock vagy shadowpriest😄 persze ettol fuggetlenul vanank esetek amikor 2 hitel warrior vagy ownol egy epicrugo, de ilyenkro altalaban az van hogy vagy pom van cdn vagy blastwave vagy becsusszan egy egy resist, vagy teazik illetve blindel a rugo😊 most ezzel nem azt akartam mondani hogy jaj de istenkiralycsaszar vagyok 😄 (azvagyok😉) hanem hogy mage mint class nagyon is jol megvan a dualtrinket imbasaga nelkul is, amig nem kek+zoldben akar tier1+2 t verni, ami amugy megincstak nem lehetetlen😛 group pvpben meg megjobba helyzet mage szamara, csak nem kell a frontvonalba allni😊

szal meg midnig nem ertem miert olyan fontos neked az a ket trinket😄D de leglabb van celod 😄

BEAST
nem teljesen így van ez ... úgyanis fõleg a nõi játékosokban törnek felszinre a leszbikus hajlamok , elég kevés férfi van aki ezzel "dicsekedne" ... de ha körülnézel manapság leszbikusnak lenni "menõ" ... és ahogy az egyik hölgy ismerõsöm mondta "valahol minden nõ biszexuális" ... szal ez van /shrug

Davidus
elõször a bestial ágat kell maxolni

V9ykn8_TZL0

Davidus
gondolom szintlépõs(grindelõs) buildet akarsz. Minden talentet maxolj ki ami a peted sebzését növeli.
kb így

V9ykn8_TZL0

Pedig a Blizz egyértelmûen támogatta a homosexuálisokat , hisz megalkotta a NE "hímeket".<#hehe>
Egyébként meg komolyra fordítva a szót. Engem nem érdekel a sexuális beállítotsága a játékostársamnak akivel csapatban vagy 1 serveren játszom.

"vessetek a mókusok közé" :)

Hali!
Elég kezdö vagyok de vki aki hunterel nyomul tudna erröl a talent összeállitásrol vmi véleményt mondani?
Beast Mastery Talents (19 points)

# Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
While Aspect of the Hawk is active, all normal ranged attacks have a 5% chance of increasing ranged attack speed by 30% for 8 seconds.

# Endurance Training - 5/5 points
Increases the Health of your pets by 15%.

# Thick Hide - 2/3 points
Increases the Armor rating of your pets by 20%.

# Bestial Swiftness - 1/1 point
Increases the outdoor movement speed of your pets by 30%.

# Pathfinding - 2/2 points
Increases the speed bonus of your Aspect of the Cheetah and Aspect of the Pack by 6%.

# Unleashed Fury - 4/5 points
Increases the damage done by your pets by 16%.

Marksmanship Talents (32 points)

# Improved Concussive Shot - 5/5 points
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds.

# Efficiency - 4/5 points
Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 8%.

# Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

# Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

# Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 30%.

# Barrage - 3/3 points
Increases the damage done by your Multi-Shot and Volley spells by 15%.

# Scatter Shot - 1/1 point
A short range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect. Turns off your attack when used."

# Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

# Trueshot Aura - 1/1 point
Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 45 yards by 50. Lasts 30 minutes.

Level 50: 75 Attack Power
Level 60: 100 Attack Power

Survival Talents (0 points)

Köszi Thx
Sry hogy hosszu lett
akkor bocsesz <#zavart1>

off.
Lassan az lesz ciki ha nem burnyák az ember. Komolyan mondom vicc.
És a nagy szabad világban semmit se tehetünk ellenük.
Pedig nekem senki ne akarja bemagyarázni ,hogy ez normális.
Az oké beteg emberek buzik. ez van ,de miért kell nekik ezzel kérkedni
És miért akarják elhitetni velünk, hogy ez teljesen normális...
Szépen diszkréten **opják egymás f*szát. Akkor nem piszkákná õket senki.
Lehet kicsit konzervatív a felfogásom és talán bunkó dolog, de ha a mi szerverünkön
lenne ilyen én bizony lépten nyomon köpökdném õket.

on

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ferro_TwL
Az nem a fórum.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

mega lol

Gugli a te barátod. Elsõ találat.

Davidus
bloodseeker jobb mindegyiknél és nem kell hozzá mc guild😛

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Off:
Ha egy Substancos kolléga erre jár küldje már el priviben pls a fórum címét, kösz.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

BEAST
titkon mindig is erre vágytam <#idiota>

Botond
Szabadjára engedheted roleplay hajlamaid. :-D
BEAST
hogy mik nem vannak :Ð

azirafael
HEHEHEHE

Harc a melegek jogaiért a World of Warcraftben (Hírek)
forrás: Pécs.Index/BBC

A polgárjogi mozgalmak a World of Warcraftet is elérték; a játék készítõje visszavonulót volt kénytelen fújni, miután melegellenes intézkedése komoly felháborodást váltott ki a játékosok körében. Elõre, meleg orkok!

A botrány azután robbant ki, hogy a játékot felügyelõk egyik játékosukat kizárással fenyegették meg, amiért az olyan hirdetést adott fel, amelyben további homo- és biszexuális játékosok jelentkezését várta. Sara Andrews - a Warcraft világán Shimmre, a mágus - az OZ nevû céh tagja. A játékban szervezõdõ céhekhez csatlakozva a játékosok komoly elõnyöket élvezhetnek, hisz csapatban könnyebben képesek karaktereik megbirkózni a fantáziavilág kihívásaival.

Andrews, ahogy az általánosan elfogadott a játékban, csetüzenetben népszerûsítette céhét, mégpedig azzal, hogy az OZ elsõsorban a homo- és biszexuális játékosokat várja. A játék adminisztrátora azonnal intézkedett, közölve a játékossal, hogy az ilyesfajta üzenetek nem megengedettek a játékban, és a World of Warcraftból való kitiltással fenyegette meg.

Andrews válaszul azt vetette fel, hogy rengeteg játékos alkalmaz homofób kifejezéseket, és ezek kapcsán semmiféle cenzúra sem volt tapasztalható a játék üzemeltetõi részérõl. A magát jogaiban korlátozottnak érzõ játékos ezek után a nyilvánosság segítségét hívta: esetét közétette több WoW közösségi oldalon is, és a játékosok felháborodása nem marad el.

Darázsfészek

Mint kiderült, az adminisztrátor igencsak érzékeny területre gyalogolt be. A World of Warcraft-et világszerte több mint ötmillióan játsszák mára, és köztük jelentõsnek mondható a meleg játékosok aránya. Az OZ nem az egyetlen céh az ilyen játékosok számára, és a játékban több alkalommal is rendeztek meleg felvonulást. Két céh, a Stonewall Champions és a The Spreading Taint nyílt levelet írt a Blizzardhoz, elítélve gyakorlatát.

Az egyre fokozódó felháborodás miatt a Blizzardnak bocsánatot kellett kérnie: a játék vezetõi nyilvánosan megkövették Andrewst, és biztosították, hogy szexuális hovatartozása miatt semmilyen hátrányt sem fog szenvedni.

A cég a további esetek elkerülése érdekében a játékvilág felügyelõ munkatársait további kiképzésnek veti alá, hogy érzékenyebben legyenek képesek az ehhez hasonló ügyek kezelésére. A Blizzard mindazonáltal megjegyezte, hogy a játékosok magánéletérõl szóló információkat sokan zaklatásnak érezhetik, és eredeti célja ennek a visszaszorítása volt.

A meleg klán honlapja:

http://www.guilduniverse.com/oz/default.aspx

"jah, rank8-ról visszacsúsztam e héten rank7-re...
de valahogy baromira nem tud meghatni 😄"

jaja, Sleepwalker nyomdokaiban járok...nem nyugszom addig én sem, amig nem látom a nevem elött, hogy "Corporal" 😄DD

capaszabi
a sárkis nyilpuska valóban pofás.

capaszabi
lvl 60ig amugy azt használd amelyik éppen jobb.
ugy 58 környékén ancient bone bow sholo-ból azzal elbohóckodsz striker's markig ill. mandokirs sting/golemagg puskáig

capaszabi
GM stukker

capaszabi
csak azt hogy kva jól néz ki!!!! 😄

BEAST
és milyen igazad van , itt már csak a palához kell skill! <#idiota>

"btw toep buffjat nem lehet dispellelni?😊"

bebirkázva elég nehéz 😊
utána meg általában már nincs rá idõ, hogy megnyomják azt a bizonyos gombot 😄

"dualtrinket=noskill😄"

ilyen alapon 31/20 arms/fury warrior + askandi, vagy marksman hunter + bwl crossbow is no skill cloth-os ellen...
na errõl meg ennyit...

amúgy ez a no skil, nem no skill, én vagyok a skilles, te meg a noob és ilyen szövegek már kissé idejétmúltak... egyfolytában látom a rinyát - nameg anno bevallom rinyáltam én is tök feleslegesen eleget -, hogy merazimba' hunter, meg warrior, meg mittudoménki agyonvág 1 csapással, és ez mennyire nem ok, és nerf, de nem is tudom mit vártam mást, mikor friss 60-asként lõttem 550-600-as frostbolt-okat, meg volt 2500 hp-m.
hát nem is csoda, hogy szétkapták a seggem egyfolytában bg-kben...

most már nem mondom ezt én sem, hogy imba ez, imba az.
van 1 jó cucca, amiért megdolgozott hosszú hónapok alatt igen keményen, amig összevakarta, és kicsit furcsán is nézne ki, ha a bwl+mc cuccokban levõ karaktert szétkapná a kék/zöld ruhás friss 60-as 2 csapással.

általában ez szokott fordítva történni, s általában ezek az emberek is rinyálnak, hogy mer' xyz lepwnz-olt 2 ütéssel, ésakkor neeeerf...

arról már inkább nem is beszélek, hogy a honor rendszer a jelenlegi formájában mekkora egy nagy rakás sz*r az egész instásított pvp rendszerrel együtt... 10edannyi idõ és energiabefektetéssel 1000x jobb felszerelést tudok magamnak összeszedni.

jah, rank8-ról visszacsúsztam e héten rank7-re...
de valahogy baromira nem tud meghatni 😄

Ne a Grand Marshal fegyverbõl indulj ki, és ne is a bwl-es fegyverekbõl. Legjobb esetben is nézz szét a Molten Core-os dropok között meg a quest rewardok háza táján, azok legalább reálisan megszerezhetõ dolgok, hogyha 60. szintû lettél, és van egy épkézláb guilded.

jovan te kedvedert akkor ugy irom hogy ToEP+ZHC nevu kettosre gondoltam, bar tudom hogy te is tudod csak probaltal marhapoenos lenni. :\

Mighty
Neltharion hosszú PvE csatára kitûnõ (pl Golemagg).
pl. 3perc alatt csak AM-t (100% +dmg-t megkapod) lövöldözve kitolsz 36144 dmg-t Neltharionnal. ToEP-pel meg csak 35085 dmg-t.
+1100 sebzés és a +2% to hit önmagáért beszél. ToEP burst dmg-re kell PvP-nél.

Szóval kell mind a kettõ. Meg a ZHC és a másik ZG-s mage trinket is 😊
Ezzel megfûszerezve nyugodtan lövöldözhetnénk a bossokat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

még mindig jobb mint a semmilyen second trinket~

MrStokes
Akkor mindenki no skillel jatszik, mert 2 trinket slot van a jetekban es csak a hulye hagyja barmelyiket is szabadon... 😛P

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"