World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Na akkor ki az a bátor jelentkezõ, aki kigyûjti az adatokat BS-rõl? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Látszik hogy sokat farmoltal wildor 😄 Aki valamennyire is kovette az esemenyeket, az tudja, hogy a WOW-EU honlapon szarok a statok.

rossz a lista
mageweavet, rugged és thick leathert már vagy 2 hete nem lehet leadni

Wallentinus

Mighty
Thick leathet helyett nem medium leather kell nekünk? Mert én abból rengeteget farmoltam és addig gyûjtöttem, amíg csak lehetett.

Egyébként érdekes, hogy BS-en jóval kevesebb allis van mégis mi gyûjtöttünk többet...

Botond
Thick leather 0% is gyanús.
Lencso
Sziasztok,

Az az Addon érdekelne amit mostanában pár videón lehet látni, hogy a karakter két oldalán látszik két ívelt vonal ami a HP-t és a Manát/Rage-et/Energi-t mutatja.

Köszi.

A dzsungelben minden ehető. Te is.

total: 87%

ami kell még alli oldalon:
- linen bandage: 15%
- silk bandage: 93%

- Athas tears: 70%
- Stranglekelp: 96%

- thorium bar: 92%
- copper bar: 99%

- thick leather: 30%

horda oldalon:
- mageweave bandage: 7%
- wool bandage: 66%

- baked salmon: 93%
- lean wolf steak: 58%

- firebloom: 87%
- purple lotus: 79%
- peacebloom: 22%

- copper bar: 88%

- rugged leather: 32%
- thick leather: 0%

alliance total: 88%
horde total: 86%

ebben az a vicc, hogy BS-en 1 picit több a horda, mint az alli.
és sajna low pop lett a serverünk...szóval ideje lesz kiirni egy migrációt, de most nem BS-rõl máshova, hanem máshonnan BS-re...

Mighty
Én rakosgatom be a semleges AH-ba szorgalmasan 😊

lesz vmi event ha 100-ra tick-el?
Botond
70. hely 87%,de mageweave bandage hordánál például 7% :-) meg egyéb bugok is vannak,szal nemtudni
BSen még mindig több , mint egy hét min, hogy elinduljon karaván.
akkor:
#66142 illetve
#66143 post-ok, amik neked kellenek

VÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEE ELINDUL AZ A KIB. KARAVAN!!!!

Sirni tudnek oromomben 😊

Mighty
Valaki megtudná nézni és beírni ide a BS war effort állást? (melóhelyen nem tudom megnézni)

http://sanoj.se/aq/
Köszi, örülök hogy vannak olyanok akik nem fikázzák az érdeklõdõket
Köszi, örülök hogy vannak olyanok akik nem fikázzák az érdeklõdõket
ismerem, nálam is fennt van, de nekem olyan kéne ahol én állíthatom be a spell damot és a critet, nem pedig a cuccimról nézi =P

BEAST
ez nagyon teccik , megyek is kipróbálom /hug

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én voltam a gyorsabb <#bee1>

BEAST
kár hogy ezek nem mennek paladinnal 😛PP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és van még egy nagyon jó addon, amit szeretek használni, az a neve, hogy TheoryCraft.

curse-gaming-rõl letölthetõ.
annyit csinál, hogy a spell-ek tooltip-jét irja át úgy, hogy belekalkulálja a +dmg-es gear-edet, a +crit-eket, -resist módosítókat és ezek függvényében irja ki, hogy mennyit fog sebezni egy spelled.
meg csinál dps, resist, crit statisztikát is a spellek tooltip-jébe külön.
szerintem egyértelmûen need addon 😊

TheoryCraft

full statisztika:

ja és nem csak caster spellekhez jó 😊

Mighty
Erre gondolsz? (mielõtt megszólnátok, praktikussági okokból lementettük az oldalt a serverünkre)

"Tud vki olyan addonról, ami kiírja/mutatja, hogy hány mob van éppen rámaggrózva (pl. mennyit kite-olok Razor-nál)?"

ha te kite-olsz a warrior helyett Razor-nál az már régen rossz 😄

nem véletlen kérdeztem az oldalt, azt akarom megnézni hogy mennyi lesz a dmg progressem aqs cuccokban <#vigyor3>
mind1 közben megtaláltam, csak ez nem olyan amilyenre emlékeztem~

BGn a pala a legjobb healer kaszt. Nagyon sok macera semlegesíteni. A druidák általában elhullanak nagyon hamar, vagy elkezdenek macizni és akkor no heal.

Az alli vezérkarral (komolyan tegnap 1 Field Marshal Bloodshark, 3 Marshal, 4 Commander meg az apraja, akik szintén mindegyik legalább fõtiszt, alkotta a csapatukat) pont azért szeretek PvPzni, mert olyan jól esik kinyirni a druidáikat (asszem 3 druiddal játszanak). Azt meg külön élveztem, hogy tegnap a 3. körben már rám vadásztak a druidák, haltak is rendesen. A palákat viszont nem olyan könnyû elintézni és PvPben elég jól el tudnak healelni egy csapatot és emelett még ott van az imba pajzsuk is.

Az viszont nem igaz, hogy egy pala olyan nagy halálosztó lenne. Leginkább csak megakasztja a rugalmas visszavonulókat (nem menekülõket) és bedaráltatja a tömeggel a szerencsétlent.

Kiváncsi lennék hogy a ti paláitok hogy látják

Wallentinus

Lehet, hogy jobb azt nem tudni 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

BEAST
<#wow2>

McHaals
engem nem zavar, ha kérdezgetsz, ha tudok majd válaszolok is.
ne is foglalkozz mindenféle vadállattal 😊

MadWolf#11626

antgecc
Tud vki olyan addonról, ami kiírja/mutatja, hogy hány mob van éppen rámaggrózva (pl. mennyit kite-olok Razor-nál)? <#help>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mégegyszer mondom.
Melóban csak nekem van net, és a klánunk munkatársakból áll, ezért összegyûjtjük a kérdéseket és én teszem fel itt Nektek. Nekem egy 41-es hunterem van, ezügyben is kérdeztem tegnap. De nem fogom szégyellni magam mert megkérdezek valamit itt, a profibbaktól. Én pl. örülök ha tõlem kérdeznek, mert jól esik hogy valaki feltételezi hogy én ebben vagy abban jó vagyok és tudom a választ a kérdésére. Kicsi a klánunk, és kb. 2 hónapja alapítottam. Megpróbálunk tisztességesen játszani a ragnaros szerver ally oldalán. És mindig kérdezni fogok ha ez elõsegíti azt, hogy a klánom hatékonyabban dolgozzon együtt.
The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

valaki tudná linkelni azt az oldalt ahol ki lehet számolni h x spell dammal mennyit fog sebezni 1 spell

Botond
Ki hord magánál 24 féle enchant alapanyagot?Akkor már inkább olyan megoldás legyen,mint timbermaw repunál,stackeljen 250,ne 10 azt szevasz. Még ha az ilyen olyan runed botok belemennek talán,de úgy se hiszem van nálam annyiféle.
BEAST
mennyi hasznos dolog 😄

The limitations of bag space are intended and make it a necessity to choose what you want to keep. This may be the inane ramblings of a depraved mind, but I find it fun managing bag space. I treat it as a sort of mini-game, arranging items by category, making tough decisions on what to do with specific items. That is my personal outlook; I don't know if anyone else feels the same way.

That said…

With the 1.10 patch two new craftable bag types will be available specifically for holding items related to either herbalism or enchanting. Tailors will be able to try their hand at crafting these new bags as the recipes will be found throughout the world. These new specialty bags will function similar to how a normal bag would, but with the restriction of holding only herbs or enchanting supplies. The recipes will be made available for crafting these bags in various sizes, the high end of each type being 24 slots.

farmolgass mage-el és szálljon rád egy druida vagy egy rugó, mivel õ kezdeményez te indulsz hátrányos helyzetbõl mondjuk fél hp, itt szinte csak akkor van esélyed ha hirtelen átlag feletti dmg-et osztassz, és erre van a 2 trinket és az arcane power. Egyébként tényleg jobb a fix dmg mert lehet vele kalkulálni, de amig nincs fairplay addig lesz 2 trinketes ap-s pyroblast is ami critben 6k-t üt dotostul.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Elsõsorban talent függõ. Az hogy instába nem hívják, ugyanannyira igaz mint hogy a huntert nem hívják: sok van belõle, ezért ha valaki késõn ébred, már van bent 1-2-5-20 pala a groupban...
BG-ben annyi tapasztalatom van, hogy pickup grouppal kész szenvedés az egész, ott vitathatatlanul jobban teljesít egy ügyes plates, fõleg ha a pala sebzésre van talentelve: általában nem számítanak a népek arra, hogy normálisat fog ütni... aztán meg már késõ.

BEAST
sok szégyenlõs haverja van 😛P

Palával játszhat bubbledint 😊

Miért te beszélsz a haverok nevében, miért nem jönnek õk ide? 😊
Hülyeség. a mage nagyon erös sebzést tud adni és ha ügyes még 1% élete se csökken nálla +1-2 lvl el nagyobbakkal szemben :\

Sziasztok.
Haver abbahagyta a mage-t és palával megy. Mondtam neki hogy instákba nem hívják, és 1-2 videót és pvp hatcot látva haszontalanabb mint a mage. Egy druid jobban heal-el mint egy pala pl. Írjatok már ezekrõl valamit és megmutatom a srácnak. Próbáltam rábeszélni hogy a mage-t vigye, de azt mondja, BG-ben esik-kel mert nem figyelnek rá oda, palával szerinte ez nem így lesz. Elõre is köszi.
vki teszt serverrõl tud már valamit?
blizzard március elejére igérte az 1.10-es patch-et, szóval ideje lenne fellõni õket...

ilyen cipõ nálunk is esett 1 múlt héten 😊
papok örültek is neki

antgecc
Gratula! 😊

Hanyadik próbára sikerült?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

SinClaiR
Tegnapi második Vael killünk után ez esett 2* a két 6 os whyrm groupból. 2 pap bidelt az elsõre, persze örültek, mikor kiderült 2 van 😊 Szerveren 1 ally/1 hordás guild van akik nefariant farmolják, mégis ez az elsõ 2 ilyen cipõ 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Vael elsõ killünk , elõtte pár vájp 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nem kell az eszosztas Wildor, te is ugyanigy rinyaltal (jajabbahagyomdekurvaunalmas), amikor nem volt klanod, amivel leersz HLI-be.

Sleep meg csak kicsit hulye most eppen, majd megnyugszik 😊

SamuraiJack
Köszi😊