World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mageweavet, rugged és thick leathert már vagy 2 hete nem lehet leadni
Wallentinus
Egyébként érdekes, hogy BS-en jóval kevesebb allis van mégis mi gyûjtöttünk többet...
Az az Addon érdekelne amit mostanában pár videón lehet látni, hogy a karakter két oldalán látszik két ívelt vonal ami a HP-t és a Manát/Rage-et/Energi-t mutatja.
Köszi.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
ami kell még alli oldalon:
- linen bandage: 15%
- silk bandage: 93%
- Athas tears: 70%
- Stranglekelp: 96%
- thorium bar: 92%
- copper bar: 99%
- thick leather: 30%
horda oldalon:
- mageweave bandage: 7%
- wool bandage: 66%
- baked salmon: 93%
- lean wolf steak: 58%
- firebloom: 87%
- purple lotus: 79%
- peacebloom: 22%
- copper bar: 88%
- rugged leather: 32%
- thick leather: 0%
alliance total: 88%
horde total: 86%
ebben az a vicc, hogy BS-en 1 picit több a horda, mint az alli.
és sajna low pop lett a serverünk...szóval ideje lesz kiirni egy migrációt, de most nem BS-rõl máshova, hanem máshonnan BS-re...
#66142 illetve
#66143 post-ok, amik neked kellenek
Sirni tudnek oromomben 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
curse-gaming-rõl letölthetõ.
annyit csinál, hogy a spell-ek tooltip-jét irja át úgy, hogy belekalkulálja a +dmg-es gear-edet, a +crit-eket, -resist módosítókat és ezek függvényében irja ki, hogy mennyit fog sebezni egy spelled.
meg csinál dps, resist, crit statisztikát is a spellek tooltip-jébe külön.
szerintem egyértelmûen need addon 😊
TheoryCraft
full statisztika:
ja és nem csak caster spellekhez jó 😊

ha te kite-olsz a warrior helyett Razor-nál az már régen rossz 😄
mind1 közben megtaláltam, csak ez nem olyan amilyenre emlékeztem~
Az alli vezérkarral (komolyan tegnap 1 Field Marshal Bloodshark, 3 Marshal, 4 Commander meg az apraja, akik szintén mindegyik legalább fõtiszt, alkotta a csapatukat) pont azért szeretek PvPzni, mert olyan jól esik kinyirni a druidáikat (asszem 3 druiddal játszanak). Azt meg külön élveztem, hogy tegnap a 3. körben már rám vadásztak a druidák, haltak is rendesen. A palákat viszont nem olyan könnyû elintézni és PvPben elég jól el tudnak healelni egy csapatot és emelett még ott van az imba pajzsuk is.
Az viszont nem igaz, hogy egy pala olyan nagy halálosztó lenne. Leginkább csak megakasztja a rugalmas visszavonulókat (nem menekülõket) és bedaráltatja a tömeggel a szerencsétlent.
Kiváncsi lennék hogy a ti paláitok hogy látják
Wallentinus
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ne is foglalkozz mindenféle vadállattal 😊
MadWolf#11626
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Melóban csak nekem van net, és a klánunk munkatársakból áll, ezért összegyûjtjük a kérdéseket és én teszem fel itt Nektek. Nekem egy 41-es hunterem van, ezügyben is kérdeztem tegnap. De nem fogom szégyellni magam mert megkérdezek valamit itt, a profibbaktól. Én pl. örülök ha tõlem kérdeznek, mert jól esik hogy valaki feltételezi hogy én ebben vagy abban jó vagyok és tudom a választ a kérdésére. Kicsi a klánunk, és kb. 2 hónapja alapítottam. Megpróbálunk tisztességesen játszani a ragnaros szerver ally oldalán. És mindig kérdezni fogok ha ez elõsegíti azt, hogy a klánom hatékonyabban dolgozzon együtt.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
That said…
With the 1.10 patch two new craftable bag types will be available specifically for holding items related to either herbalism or enchanting. Tailors will be able to try their hand at crafting these new bags as the recipes will be found throughout the world. These new specialty bags will function similar to how a normal bag would, but with the restriction of holding only herbs or enchanting supplies. The recipes will be made available for crafting these bags in various sizes, the high end of each type being 24 slots.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
BG-ben annyi tapasztalatom van, hogy pickup grouppal kész szenvedés az egész, ott vitathatatlanul jobban teljesít egy ügyes plates, fõleg ha a pala sebzésre van talentelve: általában nem számítanak a népek arra, hogy normálisat fog ütni... aztán meg már késõ.
Miért te beszélsz a haverok nevében, miért nem jönnek õk ide? 😊
Haver abbahagyta a mage-t és palával megy. Mondtam neki hogy instákba nem hívják, és 1-2 videót és pvp hatcot látva haszontalanabb mint a mage. Egy druid jobban heal-el mint egy pala pl. Írjatok már ezekrõl valamit és megmutatom a srácnak. Próbáltam rábeszélni hogy a mage-t vigye, de azt mondja, BG-ben esik-kel mert nem figyelnek rá oda, palával szerinte ez nem így lesz. Elõre is köszi.
blizzard március elejére igérte az 1.10-es patch-et, szóval ideje lenne fellõni õket...
papok örültek is neki
Hanyadik próbára sikerült?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Sleep meg csak kicsit hulye most eppen, majd megnyugszik 😊