World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.curse-gaming.com/mod.php

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

ScarY MAN
Lenne egy nagy kerdesem + keresem <#buck>
Szal vannak ezek az interface addonok...szal nem tudnatok nekem belinkelni a kulonbozo addonok oldalat?
<#vigyor5>

...

Elado Wow,lejárt elöfizuval
3 Lvl 60 kari(pap,paladin,hunter...összvagyon kb 700g)
Árajánlatokat: [email protected] ha érdekel valakit...
sajnos igy alakult,:-((((((((((((((((((((((((

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Mighty
Es meg en vagyok a szerencses...
1 het alatt: ToEP, NW nadrag es Volatile ruha. pfff

Vigasztaljon a dolog, hogy en most jo sokaig nem tudok elvinni semmit a kemeny 200 dkp-mmal.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jah, Thunderfury egyik nagy hátránya...millió km-rõl ki lehet szúrni...fõleg ha egy tauren kezében van 😊
tegnap AV-ben egy tauren warrior ezzel nyomta...gondolom nem kell mondani, hogy az alli bagázs fele azonnal rástartolt, hogy kinyirja, ahányszor csak megjelent 😊))

kb. olyan ez a fegyver, mint amikor valaki bemegy egy töksötét csarnokba, ott felkapcsolja a kezében levõ reflektort és elkiáltja magát, hogy: IDE lõjetek 😊)

de a legjobb story múlt hét szerdán vagy csütörtökön volt asszem. nyomulunk MC-ben, kinyirjuk a boss-okat, erre Gehennas-nál szép kis master loot bug, nem tudtuk kirámolni a boss hulláját, mert a master looter-nek nem dobta fel az ablakot... na mondtuk is, hogy ez bukó, de a ticket elment a GM-eknek, hogy szeretnénk megkapni a loot-ot. õk közölték, csak a master looter-rel hajlandóak tárgyalni (persze õ is irt ticket-et), aki persze elment sielni pár napra azután az MC után.
tegnap jött haza a srác, erre mondja, hogy pap kesztyû, meg volatile power ruha volt a hullában, megirták neki a GM-ek.
ma reggel benne volt a ruha a postaládámban 😊)

kár lett volna, ha veszni hagyjuk, fõleg úgy, hogy december közepe óta vártam erre a robe-ra 😉

Hát igen õ az akiért érdemes leugrani a lóról és megölni(na persze nem a rankjáért), most legalább már messzirõl látni fogom.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

<#idiota><#zavart1>
amúgy jó dolog a két trinket, de rájöttem, annyira nem is durva...tegnap nézegettem AV-ben (se AB, se WSG nem volt), Berserking buffal 1500-1600-as fireball-okat lehet lövöldözni mindenféle trinketek, meg crit nélkül... durva... ezzel már alapjáraton 2 shot majdnem mindenki
(fõleg mivel AV-be a friss 60-asok járkálnak leginkább...vagy mindenki más, ha nincs más BG)

Ok, rosszul fogalmaztam, engineering cuccokat. kulomben is, te meg nyasgem!

Tyler Durden
Ehh pont ezt akartam írni. Recklessness-t belövi a warri azt kalap kabát. Pallyt meg LoH nélkül is elég sokáig kell kalapálni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

RatBaG
craftolt item? viszlát immune disarmos kesztyû... weapon chain 4evah muhamuha <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Imo a PvP szabalyzathoz en is hozzacsapom a velemenyemet, ha nem gond:

- Craftolt item kizarva
- Potionok kizarva
- 1/2 - 1 ora CD-s skillek (pl.: Recklessness, Lay on Hands stb..) kizarva
----------------------------------
A HS-el semmi gond nincsen szvsz, a WL-nek van, had hasznalja. Warrior ugyis fog hasznalni Lifegiving gemet mar ha van neki.

Wildor szerintem a NUKE gombod a nagyontuti 😄 😄

ez a kép nagyon tuti 😊

szép aimed crit 😊
engem ez alapból kifektetne, nem is kéne utána multi+auto shot már 😄

ennek is biztos örült a gazdája, mikor kikereste a combat log-ból, hogy mibe is döglött bele 😄

ok, de ha belegondolsz, akkor a poti valamilyen szinten logikus, mert pl. közelharcos betámad egy spellcaster-t, az benyom egy limited invulnerability potion-t (6 sec-re immun minden fizikai sebzésre), aztán azalatt a 6 sec alatt széjjelnuke-olja a közelharcost.
vagy invis poti, különbözõ absorb-os potik, ezekkel túl sok midnent lehetne mahinálni, s nem volna igazságos...

mondjuk ilyen szempontból a spell reflection-ös engi trinket-ek is elég gázosak, ha azt nézem...

bár már mondtam többször is, a duel ilyen szempontból igen gáz, még ha verseny szinten is megy...

a rugó pl. alapból elveszti a legnagyobb elõnyét...

MarkBlade
Ez megkülömböztetés.. Potit is lehessen 😛 Mert ha nem akkor a craftolt cuccokat is le kell tenni.. 😊 És a engi is dobja ki a trinketjeit.. 😛
Valószinüleg egyébként azért nem használhatják, mert a kiíró azt az elvet követte, hogy nem lehet segédeszközt használni. Ez esetben viszont ha úgy nézzük, a HS-hez kellegy lelkes önként jelentkezõ lelke, ami már segédeszköz... Persze ezen a nyomon haladva, ez azt jelenti hogy Viodwalkert is csak trinketbõl, azon kívül meg csak imp?

Józsika meg gondolom azért van kizárva, hogy szinvonalas legyen a torna, ne nevezzen már be minden féleszû, mert akkor nem érdekelne senkit...

Szerintem jó lesz az, a rossz szabályok majd módosulnak folyamatában...

Például guilden belüli selejtezõ? Ez a lényeg, a bajnokok csapnak össze.
capaszabi
az event jópofa, de fura ez az 1 fõ/guild... ha ugyis csak az elsõ x kap nyereményt akkor nem édesmindegy hányan tolják? Ugyanis mivan ha pistike benevez A guildbõl és józsika is szeretne fájtolni? na akkor ö milyen alapon van kizárva?

Lazarus
Adhatok egy tippet amit érdemes kipróbálni? 😊

Legalább az instant spelleket gombokkal nyomd és ne ikonokkal, Key bindingsben rakd körbe a WASD-t

+20% skill <#vigyor3>
szerintem potion-ok kivételével mindennek engedélyezettnek kéne lennie.
(még bandage-nak is)

nálunk már 2 choker nyaklánc is esett viszonylag rövid idõ alatt (meg 3 vagy 4 perdition blade is).
tüzes trinketet viszont még egyet sem láttunk...

nekünk meg csak azt nem dob(ott) 2 hónap alatt ><

antgecc
Jó kis hangulatos 5let, de itt hagytam abba az egésznek az olvasását:
"A warlockok nem használhatják a healtstone-t."

Mi az hogy nem használhatják??? Ez olyan, mintha a priest nem használhatná mondjuk a flash healt, vagy a warrior a sunder armort, vagy akármit!!

Ez egyszerûen...... áhh... ilyen fa**ságot kitalálni..........

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Chokker? Az nem létezik... csak tüzdemidzses trinketet dob ragna.. 😞

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Botond
Nemtéma,tavaly õsszel úgy volt meg a 30 fõ ABn,hogy 18vs12 :-) persze 12 ally :-)
hát azzal a blizzard se nagyon tud mit kezdeni sajnos, ha az allisok fele elszállingózik aludni éjfél elött pár perccel.
elég furán jönne ki, ha 1 allis távozásávan a BG kivágna egy random hordás karaktert is, hogy egálban legyen a létszám mindkét oldalon.

amúgy grat a choker nyakláncodhoz...mondták már, hogy te egy akkora mázlista vagy, hogy az már bûn? <#mf2>

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

(ha tudtam volna, hogy ez lesz...pfff)

Friczy
Hát ez frankó hozzáállás, csesszünk szét valami jópofa eventet mert soha a büdös életben esélyünk se lenne? ok..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Elninjáztam még1 rugófegyót.. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

capaszabi
mindenki lépjen ki a guildjébõl, kreáljon 20s-ért egy guildet és nevezze magát. kiváncsi vagyok hogy rendeznek meg egy svájci rendszeres 600 fõs duelsrozatot 😄

/gonosz

Sound
nem az a lényeg, hanem:

"A mage-ek használhatják a manaköveiket, de egy ütközet alatt csak 1-et használhatnak fel. A warlockok nem használhatják a healtstone-t."

most nem kurvára ugyan az a kettõ? conjure-olt mind a kettõ, gondolom azért találták ki ezt a szabály-t mert Pistike aki csinálja az egészet, nem igazán tud elbánni egy warlockal 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Ez paint ;] win 3.1bõl...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sound
hát nem vagy egy Photoshop bajnok 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Mighty

Mighty
Nem akartam nagyobban, de ha ohajtod... Egyebkent igen, tobb 10 percig 41 hordas volt.

kruvara alig lathato de ha jollatom 41 hordas van bent?

Mighty

nurfed combat log

ezt melyik addonal lehet?

Nohiszen... ez is vmi? 😄

csak sikerult ^^

a barátnők jönnek mennek, de az EPIX megmarad!

hm

a barátnők jönnek mennek, de az EPIX megmarad!

Aquli
Srácok meg tudnátok mondani, hogy a CCW-be hogyan tudom berakni a Renewot, hogy figyelni tudjam? Vagy más add-on létezik a Renew figyelésére?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

TDC Geronimo
Nálunk teljesen korrekt körülmények között zajlott le a dolog. Ilyen poénkodások voltak pl, hogy a rugók 1dps-es tõrökkel csapkodták a bámészkodókat, ökölharc stb 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zero the hero
sot, van meg 1 kiemelt<#taps>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

RatBaG
nállunk is volt.... fél óra után az "übernoskillpvp" utolso cigány hordás guild szétverte a bulit, és büszkék voltak magukra...

Per Aspera Ad Inferi.

zero the hero
volt mar ebbol a fajta kepregenybol 2 asszem, talaltam tobbet, ki is emelnek egyet amitol majd lefordultam a szekrol a rohogestol <#nevetes2><#nyes>

zero the hero
ahha, ok, ezt az 1,1% ot thottboton irtak, alakazamon meg 2,85% irnak, de a 8 % se valami magas, es amugy nagyon beleszerettem, allati jol hasznalhato cucc 😊

TDC Geronimo
Nálunk volt egy ilyen torna, meg is telt az aréna ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx