World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stunlock ocsem😄 repetance..kivar...HoJ 😄

részben zaért mert warriorként imo nicsn sok esély duel-ben ^^

Nagyon jó 5let. Már nekem is eszembe jutott hasonló.
Sajnos duel körülmények közt van olyan kaszt akinek esélye sincs a másik ellen 😞
Én csak kaszton belüli harcra gondoltam és aztán a kasztok bajnokait összeereszteni horda illetve alli oldalról.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

na gratula, télleg jo ötlet.😄
kár h nálunk nincsenek hasonló események amik így feldobják a hétközapokat...szal sok sikert😊

BEAST
inkább nem 😛PP ... de nézõnek lehet csinálok egy karaktert 😊 hmm ... lelki szemeim elött már egy naagy pvp múvít látok O_O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem akarok beleszolni, mert sajna nicns osk közöm ehez a serverhez meg a duelhez sem warriorként.

De ha a mage használhat mana követ akkor a lock healthstone-t miért nem? <#confused>

PiszkosFred
Marcius 4ig van bo ket het, sima ugy ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
tényleg jó ötlet! ... kár hogy nálunk ilyen nem nagyon van :S most majdnem csináltam egy 60as karaktert a serverre ... de rájöttem hogy az idõbe telik , szal mégsem :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"A warlockok nem használhatják a healtstone-t. "
nem akarok vitába szállni, mert baromira nem érint a dolog, de ez olyan mintha a priest nem healelhetné magát. Ez is a class adott skillje. nc

[HUN]Crassus
Nagyon klassz ötlet:

A Reckless Mortals Guild meghirdeti az elsõ Magyar Torná-t az Arathor szerver alliance oldalán lévõ magyar, illetve többségében magyar játékosokból álló klánok részére.

A Magyar Torna a régi lovagi tornák hagyományait eleveníti fel, de azzal szemben itt klánok képviseltetik magukat. A Tornára minden magyar illetve többségében magyar klán 60-as szintû bajnokait várjuk, akik képviselik a klánjukat és dícsõséget hoznak számára. A Torná-val szeretnénk hagyományt teremteni. A nemes versengésen túl a magyar klánok megismerhetnék egymást. A nagyobb klánoknak presztizst jelentene a részvétel, míg a kisebb klánoknak pedig azt, hogy képviselve legyenek és bebizonyítsák, hogy jó játékosok vannak köztük is.
Az elsõ Torna megrendezését a Reckless Mortals Guild vállalja.

Mit is takar a Magyar Torna?

A Torná-n a klánok bajnokai duelben mérköznek meg egymással. Minden duel az egyik fél 2 gyõzelméig tart, azaz maximum 3 párbaj lesz a felek között. A Torna pontos menete kihirdetésre kerül, ahogy lezárult a jelentkezési idõszak, mert ekkor látjuk, hogy hány klán jelzi részvételi szándékát.

Szabály a duelre:

A duelben minden tárgy, felszerelés használata engedélyezve van. A duel alatt mindenkin csak a saját, kasztja által kapott buffja lehet. Sem potion, sem flask, sem étel vagy ital hatása, sem egyéb más hatás, buff nem lehet a Bajnokokon. A duel alatt nem lehet mana/health visszatöltõ italokat és egyéb ilyen jellegû tárgyakat használni. A mage-ek használhatják a manaköveiket, de egy ütközet alatt csak 1-et használhatnak fel. A warlockok nem használhatják a healtstone-t.

A Torna díjazására a Reckless Mortals Guild az alábbiakat ajánlja fel:

1. hely: 300 arany, 4 core leather és 3, a gyõztes által választott flask. Ezeken kivül a gyõztes választhat az alábbi tárgyak közül:

- Head of Onyxia
- Force Reactive Disk
- Core Marksman Rifle
- Core Felcloth Bag
- Flarecore Gloves
- Flarecore Mantle
- Flarecore Robe
- Corehound Boots
- Dark Iron Boots a tárgy a fire ress-en kivül random tulajdonságot ad
- Dark Iron Gauntlets
- Dark Iron Leggings
- Dark Iron Bracers
- Dark Iron Helm
- Belt of the Archmage
- Lionheart Helm
- Stronghold Gauntlets
- Benediction/ Anathema a papok epic fegyveréhez a 2 epic quest item. (errõl megbeszélés a gyõztessel, ha ezt választja)
- Black Dragonscale Boots

2. hely: 200 arany, 4 core leather és 2, a gyõztes által választott flask. Ezeken kivül a második választhat egy tárgyat a fenti listáról, ha a gyõztes az Onyxia fejet választja; ha a gyõztes egy elkészítendõ tárgyat választ, a második helyezet kapja meg az Onyxia fejet.

3. hely: 100 arany, 4 core leather és 2, a gyõztes által választott flask.

4. hely: 50 arany, 4 core leather és 1, a gyõztes által választott flask.

A core leather sok más mellett felhasználható a Bottomless Bag-hoz és a Core Armor Kit-hez is. Mestereink szívesen segítenek az elsõ négy helyezetnek ezen tárgyak elkészítésében a megfelelõ anyagok birtokában természetesen ingyen.

A választható flaskok:Flask of the Titans, Flask of Distilled Wisdom, Flask of Supreme Power

A Magyar Torna tervezett idõpontja: 2006. március 4.-e 15 óra, a helyszín még kijelölésre kerül

elõnevezés: Kérjük a klánok vezetõit/officereit, hogy klánjuk részvételi szándékát február 23.-a 20 óráig jelezzék Avulu-nak in game.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zero the hero
fish terminator, lol xD

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
köfike! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
jah ilyennel énis találkoztam , megláttam hogy mit akar csinálni , Repentance utána tarkónvágtam életem legnagyobb Soc critjével ... majd kaptam a pom pyrot ( nagy volt és lángolt 😛 ) és meghaltam 😄D

TVelvet
Nyugi megvertem helyetted is shai :oo mondjuk hajnali 4 kor dueleztem magevel insta... ez törtptént...

blink, összes buzi trinket stb.. nsta frostbol 3200 insta fire blast 1600.. 😄

aztan vesztettem..

Skill... pf
NecroJoe
Nekünk is ez esett, amugy kb 8% a droprateje.

Necro

úú és nekem mi esett! jó lesz majd aqban emperoroknál tankolásra 😊

Nekünk ez esett! ime!

zero the hero
ma esti zul gurub termesem, amit sikeresen learathattam ( vegre valahara, 1,1% esely) ime 😊

picsaba szivesen dueleznek veled, kar masik realmen vagyunk😞

Count Adyn
Whine macrot benyomja senki nem all meg elõtte xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NecroJoe
thx

Necro

van olyan addonod amit tipbuddy-nak hívnak?
s0n1c
NecroJoe
Valaki megmondaná hogy ezeket a DOT kijelzéseket melyik addon csinálja?

Necro

plz vki segítsen, mert állaiti idegesítõ 😄

Nurfed addonban hol lehet beállítani ,hogy ne idióta betûvel írja ki a sebzéseket?vagy az eredetit visszaállítani?
Sleep: W, de semmi gond öcsém <#bee1> skill meg megvan, ne aggódj <#mf2>

raziel: nézd meg kicsit jobban a képet <#nezze>

Teszt

Találkoztam vele WSG-n ma, egész végig a bázist védte négy másik csókával, lehet hogy azóta is ott van

McHaals
ehhehe

MadWolf#11626

raziel.
meg a másik trinket;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Vildor ahhoz h imba mage legyél nem elég a cucc, skill is köll öcsém. <#mf1>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Reborn UI-ból szedd ki az Addon-jai közül a FonTabulous addon-t az csinál ilyen betûket 😊

ja és a FrameXML könyvtárat kell még becopy-zni az Interface mappába, hogy mûködjön rendesen.

PiszkosFred
viccelsz?

Botond
Múltkori eszmecserénkbõl még nem épült fel lelkiekben. :-(
Sound
HOL VAN KAKTUSZ??? khm. Craccus?!?!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

A Titan panelen mitõl ilyen szépek a betûk?
The Garrett
betutipus mod hoz link plix :-)

PiszkosFred
Gratula. ;]

imba mage lettem 😊

Golemagg kidobta 😊)

melyik az az addon, ami azt csinálja, hogyha ráviszem vmire az egeret, akkor kiír róla 1 rakat infót, a skilleknél a leírást. Ez nem is lenne gond, csak mindent ott mutat, ahol ez egerem van, és ez rohadt idegesíytõõ, mert nem látni tõle semmit. Vagy hogy lhetne beállítani, hogy fix helyen maradjon az infó?

Szeretném megkérdezni,hogy aki a Nurfed mod-ot használja annak is idióta betûkkel írja ki támadásnál a DMG értéket?vagy csak nálam?Kilehet ezt valahogyan kapcsolni vagy az eredeti állapotot visszaállítani?köszi
Mighty
dmg calc a neve

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

na nem is kellett olyan sokaig varni =)
grati
:koccint

anti hero

McHaals
hehe, de mindezt a régi szinkronhanggal! 😊

MadWolf#11626

zero the hero
neem, az enyeeem, a dragasagooom!!!<#idiota>

magus
a wow rossz, értem?

PiszkosFred
Az a híradó ismétlése volt, origi az m1en ment... Na persze azt sem nézik sokkal többen, de így olimpia közben azért biztos többen mint általában ;]

The Garrett
még szerencse hogy ha jol lattam az mtv2-n adták le, azt meg nem nézi senki 😄DDDDDDDD

Egyszer vki irt 1 modot ami osszeszamolja minden agot a +spelldamaget
Ha megnyitottad a karakterlapod akkor irta ki oket.
Vki nem tudna megmondani mi volt a neve?
Thx