World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Battlefieldel
kaptam ma már eleget... hírnév átka hogy minden 60-as képes csak miattam leszállni a lórol =P<#idiota>

magus
majdnem megfulladt, az ilyen kis gomboc szervezet latszik nincs hozzaszokva ilyen nagy erokifejteshez

Davidus
merre questelsz? megyek "segíteni"<#eplus2>

V9ykn8_TZL0

egyszer szeretne questelni az ember, akkor se tud... pfuj BS pfuj ~

"Wo ist escape?"<#zavart1>

TE jó ég. Ilyen tényleg létezik? Mint 1 rossz drogos

zero the hero
mivel is jaccik a kissrac?<#confused>
amugy amig neztem a videot, folyton az az erzes volt bennem, h milyen szivesen pofan vagnam valamivel <#boxer><#ravasz1>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TDC Geronimo
úristen...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aquli
Srácok létszi mondjatok olyan add-ont, amivel a HoT-ból megmaradt idõt tudom figyelni!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

mellesleg nagyon hitelesen alakitja!

fps doug jobb =)

anti hero

unknown nick
Pont ilyennek képzelem a Vérpistikéket 😛

Botond
Ja,én is ezt mondtam humoros,viccesben. 2t clickel összesen,jó játék lehet...
Botond
onyxia tooth pendant befigyelt,ollé :-D
Spenser
CSak engem baszott most le a szerver ?😞(

jo dehat baz ezen a hulye is latja hogy fake/megrendezett.

#66394 re

nem tud játszani a szegény kis vérpisti! :=(

ez miert is jo?

chromaggus meghalt.

sajnos screenshot nincs...nem tudtam lemenni, mert nem fértem bele a raid-be 😞

rezsofiz
beszarás a pulya :S

sazl : c

az idegbajos kocka

komolyan ezekbõl lesznek diktátorok by:rezsofiz

3 full BWL clear, 1 felig clear progress miatt, de meg bloodfang meg nem esett, de full tier2 mage mar van 😊 Working as intended! Bar warriorkent nem sirok 😊

Count Adyn
Legyel full noob AP ra fel! +2trinket+wsg buff és szökken a 4500 as frostbolt crit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

SinClaiR
azon van 3* 60 as kari?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
szokj hozzá, hogy a lockok, meg a druidok lesznek elõször felöltözve (persze tudom hogy ez mindenhol más.
nálunk is felhart, meg cenarion esett a legtöbb az elején. mitöbb, 1 övön, meg egy braceren kívûl 4 mc futás alatt semmi pap cucc nem esett.
ha végignéz az ember a klánon, látja milyen cuccokból van a legtöbb, hunterek, lockok, druidák majdnem full setben, warriorok, rugók, palák jól feltápolva, aztán jönnek a mágusok, alig cuccban, papok nagyrésze meg még mindig devoutban tolja, holott bwl ben vagyunk.
Az más kérdés, hogy nekem volatile meg prophecy robe om is van 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

az Auchanban 9900ért láttam <#banplz>

(tegnap jött a raidrollerbõl új verzió)

TVelvet
tegnap majdnem 10 random loot esett mcben... vagy 4 NS meg ilyesmik. durva..
Aquli
Ez kis instába. HLI-be pedig ugyanúgy ML, csak dkp-val (nálunk meg RaidRoll).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

cikasz
Legegyszerübb az ML. A BOE-s cuccokra mi ARM-ot(advanced roller mod) használunk.. 1 gombnyomás és dob az addon mindenki helyett és kiirja ki gyözött..
A BOP egyszerü akinek kell az dob ha senkinek nemkell akkor a shard miatt megy az ARM.. ennyi 😊 Gyorsabb,tiszább,biztonságosabb 😄

http://www.akciofigura.hu

capaszabi
recklessness tuti megöli a mage-et...

Aquli
Tegnapi loot:
Belt of Might
Cenarion Belt
Cenarion Gloves
Cenarion Spaulders

Earthfury Belt
Felheart Shoudler Pads
Felheart Slippers

Vambraces of Prophecy

Nem baj... Random loot generator. Works as intended...

Botond
FFA :-) Pityuka lootol,pickuposnál meg aki nyer belenyúl és kiveszi a cumóját.
Aquli
Nálunk is ML még zg-ben is. Bizalom 4tw! 😄

de tök logikátlan, ha belegondolsz. annak jó úgy menni, aki már csak úgy hobby szinten lejár farmolgani Nexust.
Ha esetleg számít a loot, akkor egyszerûbb Master looterkedni. Látod mennyi core esik, nem kell a felugró loot ablakokkal szarakodni, stb.
Lazarus
vágom, k
Mighty
Korbe van pakolva. Csak nem ugy, ahogy neked, hanem ahogy nekem tetszik. Es azok a gombok el vannak rejtve.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ezeket ninjáztad tegnap? <#hehe>

Mighty
A neha a mi esetunkben: A mult heti volt a legelso... Es megoldodott.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

mi meg master loot-tal megyünk minden instában...
volt olyan, hogy próbáltuk group loot-tal is, de 10 perc után már mi kértük, hogy legyen master loot, mert pl. engem is baromira birt idegesíteni, mikor telepakolta a képernyõmet a progi loot ablakokkal és állandóan pass-olgatnom kellett...

master loot egyszerûbb szerintem. aki a looter, az tud vele foglalkozni, a többiek meg tudnak foglalkozni az action-nel, s nem ablakok lecsukásával szórakozni... úgyis ki lesz osztva mindenkinek, ami kell, vagy jár neki, meg raid-ek végén az esetlegesen esett kék/zöld cuccok meg vagy ki vannak osztva roll/dkp alapon, vagy ha senkinek sem kell, akkor disenchant elött felajánljuk guild csatin, hátha kell vkinek, aki épp nincs a raid-ben...

szerintem ez igy tök korrekt, néha ugyan van master looter bug, de hát erre is van megoldás, mint alább irtam 😊

McHaals
így véletlen sem marad lootolatlan semmi 😊

MadWolf#11626

McHaals
azért azt tedd hozzá, hogy a 6990 Ft-os feltöltõ kártya két havi játékidõt tartalmaz...

MadWolf#11626

nem
persze minden relativ- a mi pici mc/bwl farmingunk az elso perctol fogva normal lootal megy es eddig meg soha semmi gebasz nem volt, de ahany haz annyi szokas
:f

anti hero

A játék csak interneten játszható. A termék egy hónapos ingyenes játéklehetõ-séget biztosít, utána havi díjat kell fizetni a használata után, mely bankkár-tyával vagy feltöltõkártyával egyelíthetõ ki.
a játék:11510 huf
a feltöltökártya:6990 huf

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

ez elég nagyarcú hsz volt, nem gondolod?
Hello mindenkinek
Nagyon megtetszett a wow és mennyiért lehet megkapni mostanában az eredetit és mennyi a havi elõfizetés hogy játszhassak?
Lécci privizzetek
Köszi

AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC

MCben master loot oO

anti hero

TVelvet
Tegnapi MC lootok...

nsperdi
QuippeR
ui.worldofwar.net

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.