World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TE jó ég. Ilyen tényleg létezik? Mint 1 rossz drogos
amugy amig neztem a videot, folyton az az erzes volt bennem, h milyen szivesen pofan vagnam valamivel <#boxer>#boxer><#ravasz1>#ravasz1>
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
anti hero
sajnos screenshot nincs...nem tudtam lemenni, mert nem fértem bele a raid-be 😞
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
nálunk is felhart, meg cenarion esett a legtöbb az elején. mitöbb, 1 övön, meg egy braceren kívûl 4 mc futás alatt semmi pap cucc nem esett.
ha végignéz az ember a klánon, látja milyen cuccokból van a legtöbb, hunterek, lockok, druidák majdnem full setben, warriorok, rugók, palák jól feltápolva, aztán jönnek a mágusok, alig cuccban, papok nagyrésze meg még mindig devoutban tolja, holott bwl ben vagyunk.
Az más kérdés, hogy nekem volatile meg prophecy robe om is van 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A BOP egyszerü akinek kell az dob ha senkinek nemkell akkor a shard miatt megy az ARM.. ennyi 😊 Gyorsabb,tiszább,biztonságosabb 😄
http://www.akciofigura.hu
Belt of Might
Cenarion Belt
Cenarion Gloves
Cenarion Spaulders
Earthfury Belt
Felheart Shoudler Pads
Felheart Slippers
Vambraces of Prophecy
Nem baj... Random loot generator. Works as intended...
Ha esetleg számít a loot, akkor egyszerûbb Master looterkedni. Látod mennyi core esik, nem kell a felugró loot ablakokkal szarakodni, stb.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
volt olyan, hogy próbáltuk group loot-tal is, de 10 perc után már mi kértük, hogy legyen master loot, mert pl. engem is baromira birt idegesíteni, mikor telepakolta a képernyõmet a progi loot ablakokkal és állandóan pass-olgatnom kellett...
master loot egyszerûbb szerintem. aki a looter, az tud vele foglalkozni, a többiek meg tudnak foglalkozni az action-nel, s nem ablakok lecsukásával szórakozni... úgyis ki lesz osztva mindenkinek, ami kell, vagy jár neki, meg raid-ek végén az esetlegesen esett kék/zöld cuccok meg vagy ki vannak osztva roll/dkp alapon, vagy ha senkinek sem kell, akkor disenchant elött felajánljuk guild csatin, hátha kell vkinek, aki épp nincs a raid-ben...
szerintem ez igy tök korrekt, néha ugyan van master looter bug, de hát erre is van megoldás, mint alább irtam 😊
MadWolf#11626
persze minden relativ- a mi pici mc/bwl farmingunk az elso perctol fogva normal lootal megy es eddig meg soha semmi gebasz nem volt, de ahany haz annyi szokas
:f
anti hero
a játék:11510 huf
a feltöltökártya:6990 huf
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Nagyon megtetszett a wow és mennyiért lehet megkapni mostanában az eredetit és mennyi a havi elõfizetés hogy játszhassak?
Lécci privizzetek
Köszi
AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC
anti hero