World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal mar megbocsass de ez hulyesegamit irtal."
lehet, hogy nem csinál dps-t, viszont ha folyamatosan kiheal-ezi magát, akkor el fogja érni azt, hogy a mage-nek elfogy a mana-ja, utána meg nulla mana-val akár bottal is leverheti a mage-t.
mage mana nélkül ugyanis = 0
a hunter a primary ranged dmg dealer a blizzard hivatalos állítása szerint.
Mage - Strenghts:
- Can Summon Food and Drink
- Powerful Area of Effect Damage Spells
- Can Teleport around
nézd meg pl. a két class összehasonlítását a wow-us oldalon. érdemes, mert kicsit át van már szerkesztve a régihez képest 😊
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
rugó hátbanyomott ambush-sal piálás közben, nekem egybõl blink, iwin combo ment rá kapásból, erre 1/3-ad hp-je ugrik le neki (bloodfang-os sapiban volt, szal' eléggé epices volt, kb. 5000 hp-val)... mondjuk ettõl függetlenül kifeküdt, de akkoris.
utána nézem combat log-ban...
your pyroblast hit xxx 345 fire dmg.
mondom mivan? nemár, hogy ekkora nerf-et kapott volna a spell a fire res miatt...
aztán mikor lejjebb lapoztam ott volt a 2300valahányas hit, s amit elsõre néztem az csak a dot-ja volt 😊
utána megnyugodtam, hogy minden working as intended, csak elsõre néztem 1 nagyot...elszoktam már nagyon a fire ágtól 😊)
viszont nem is gondoltam volna, de tyrs hand-ben olyan simán lehet farmolni az eliteket 31/20 fire-rel, hogy félelmetes. 2-3 fireball és simán elfexenek...
ott van pl. az a 60-as elit, Crusader Lord Valdemar...hát azzal szivtam párszor frost-osként, mikor elnyomta a lay-on-hands-ét magára és full hp-ba került...hát igy most, trinketek be, aztán 2 lövés és elpihen...de még trinketek nélkül is nudli, fõleg, ha 1 fire spell is becrit-el és elkezd lángolni 1000L 😊
1etlen gáz van csak...ha resistálják a frost nova-t 😄
CoC ugyan segit, de a cold snap az ilyenkor tud hiányozni...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szal mar megbocsass de ez hulyesegamit irtal.
anti hero
anti hero
persze olyankor nem irkál a fórumra, hogy õt nerfeljék, mikor 2500-3000+ crit-et nyom bele egy cloth-osba 😊
amugy crit pyronál olyan jó látni amikor 5-600akat tickel a dot😛
amúgy szerinted 41 yard-ról mûvészet leépíteni 3000 hp-t cloth-osról, még akkor is, ha csak 800-as crit-eket lõsz? (fõleg mondjuk úgy, hogy ülés közben lövik hátba a cloth-ost, mikor épp mana-t tölt -> autocrit rá default-ból az elsõ lövés)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
DB
A ti kung-futok nem erős!
én anno maraudon-ban voltam igy. warlock kolléga ott örvendezett mellettem, hogy juhúúú...1400-1700-as shadowbolt crit-eket lõ, én meg örültem, ha 950-et crit-elt a fireball-om (de többnyire inkább láttam 600-700-as lövéseket)
mondanám, hogy vicces volt, de valahogy mégsem találtam annak 😊
ez 1 lehetõség, és akkor lesz valaki hülye, ha nem használja ki.
amúgy meg, ha a hunter 41 yard-ról egy aimed+multi+auto shot combo-val 0-ra tudja építeni a hp-mat 1,5 sec leforgása alatt - hurrá cloth ruha - akkor nehogymár egy mage-nek erre ne legyen lehetõsége, 3 percenként 1x, 15 mp-re.
(epic rugó ugyanez az ambush+bs+tea+bs+bs combo-val - ha gyorsan csinálja, meg se tudok moccanni, s halott vagyok)
DB
Nem vagyok olyan aki megáll egy helyben és megvárja amig leverik, ha 50 jön akkor is harcolok és általában 1 mindig meghal. ha ez a noobság, akkor noob vagyok, de soha nem fogom állva nézni, hogy levágjanak, hiszen tudom, hogy egyet simán kilövök.
guild közötti cserére gondoltatok már? hamar megoldja a belt/bracer gondokat =P
tessék 1ik kedvencem😊
2 napja nagyon tele van az AH a szerverünkön Healing és Mana potival
Eszméletlen alacsony áron 2-3 emberkétõl. Amint megveszed az összeset rövid idõn belül
újra telepakolják. Még olcsóbban. Sõt saját meglévõ cuccaik alá is tesznek be újabb potikat. (nem vagyok herbalista, de szakvélemény szerint képtelenség ennyi hozzávalót összefarmolni) Fõleg nem úgy, hogy mind mana mind heal van bent egyszerre. Mindezek mellett telenyomva rare cuccokkal szintén tõlük az AH.
Számlálhatatlan mennyiségben. Még két warrior epic q is bent volt szintén tõlük.
Alapvetõen azt gondolnám, hogy alt bank karakter valami nagyobb guildnek, Viszont egy ilyen nagyobb guild van csak a szerveren és nem hinném, hogy ennyire ostobák lennének. 3g/pack Major healing....amikor 5 ért is simán ugyan úgy elvinnék. Ekkora kiárusítás szükségtelen... és a mennyiség
még így is nagyon gyanús.
Ja persze annak örülök, hogy jól telenyomtam magam healing potival 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De az volt a baj hogy addigra minden hiiler meghot es nem volt Druida :*((
Pedig siman lement volna 😛P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DB
... ha RP akkor ajánlom a FlagRSP addont , így vezetéknév és title is adható a karakternek
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy kérdezni akartam,hogy ez a SPANOK nevezetû szenny,ez micsoda? Mert mostanában AP feltünõen normálisan viselkedik,de ez a SPANOK nevezetû szellemi csõd brigáddal folyton népnevelésbe keveredek. Egyedül Vudu képes visszafogni magát.
A törpe harcos meg beszólt az NPC-nek, hogy jobb lenne ha valami szebb dolgot adna a hölgynek! Itt már én sem bírtam ki és elkezdtem /rude-olgatni az NPCnek 😊 mint jó gazember.
Szintlépésemkor 2 percig csak ujjongott mindenki 😊)
😊))
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hiába, kutyából nem lesz szalona, ti mindig Gulya maradtok, akármilyen nevet is vesztek fel....
Elképesztõ jó a hangulat! Egy hasonszintû törpe warrior gyerek és gnóm warrior csajjal voltam (jómagam szintén gnome rogue), és mindketten, de fõleg a törpe hihetetlen jól kijátszották a karakterüket - komolyan mondom jobb volt a szövege a srácnak mint a legtöbb NPC-nek 😊)
Ha az ember ráérez a hangulatára, nem nagyon lesz kedve normál serverre visszamenni. Ez a sok stat meg crit meg ilyen trinket olyan buff szöveg totál kiábrándító egy ilyen session után 😞((
DB
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Észrevettem egy nagyon fura dolgot. Ha akármilyen két darab egykezes fegyver van nálam, ráadásul (one-handed) totál egyformák, a karakterem kezében a main hand-ben lévõ kard, axe akármi sokkal nagyobbnak látszik. Mintha egyik kezemben dagger lenne pedig a két fegyver teljesen egyforma. Gyakorlati jelentõssége nincs, de pont azért vettem két egyforma cuccot meeeeert az milyen állatul néz ki. Van valami 5letetek? Elõre is köszönöm.
keep walking... www.artum-inferniti.net
jobban mondva igen, csak hát a türelem valószinûleg elöbb fog elfogyni.
(pl. arcanist belt-et még nem is láttam esni nálunk, de warlock, druida és warrior random drop az annyi van, mint a szemét.)
Triathlon for life
amúgy látszik rajta, hogy nem játszik ez semmivel...fõleg nem UT-vel, ott ugyanis kezelni kéne a keyboard-on lévõ gombokat is, s nem csak támasztani a billentyûzetet 😊
(ideiglenesen kiváncsiságból áttelenteztem AP+fire-re)