World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
Saerdna elsõés másodikrésze sem gyenge.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

õk is horda meg mi is, szal ez most nem jött be, de jó próbálkozás volt 😛
A legegyszerubben az advanced batch converterrel lehet atalakitani emberi formatumba es meretre.

MrStokes
Nagy tevedes a Wow screenshot formatuma TGA, azt a paint siman nem tudja beolvasni. Megneztem. ^^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
valaki meg tudná nekem adni annak a netes poen wow item gyartos oldalnak a cimet? 😊

kerestem visszafele de nemtalálom.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nah de akkor hypeolom kcsit megint ezt a moviet. ud mage rank 10 es pvp gearben es egyeb zold, kek cuccokban kb 4300 hp val minimalis damgearrel, puszta skillel veri a tier 2 es epices rugokat palakat (igaz egy ketto eleg lama😄) es a marshall mageket. erdemes megnezni igaz eleg nagy a merete a filenak de elegge oldschool feeling mint anno otherguy fele videok. jah es elemental buildje van 24/27. de felelmetes a srac reakcio ideje. tenyleg skillbol jatszik es nem gearbol.(najo az a 4k+ hp odabasz😄)

reroll pve😄

Davidus
tier3 pala set 8-as bónusz

reduces the cooldown of your heartstone by 29 min

V9ykn8_TZL0

Botond
szerinted tudom? túlértékeled a képességeim <#idiota>
BEAST
most tökjót 1v1eztem ABben :Ð ... egyedül védtem BS-t és rámugrott egy sámán ... nagy nehezen pár poti után levertem ... majdnem összeszartam magam amikor félhp-val fél manával felkelt és megint nyomta a purge-t 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ezt te is tudod hogy mekkora hülyeség ... az meg a legnagyobb hülye aki kitalálta hogy ds+hs mekkora imba táp dolog és hogy a paladin halhatatlan ettõl ... lol , ki az a hülye aki elhasználja a HS-t hogy 60 percig ne használhassa amikor egyszerüen meghallhat és 2 perc mulva megint ott vagyok ... még sohasem használtam

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
az egyetlen dolog az egesz jatekban ami fel tudja kuldeni az agyvizem, ha legankelnek, de ha vki lenyom nem zavar, ha vkinek abbol all az elete, hogy a legjobb felszerelest megszerezze, es ugy letud verni, akkor hadd elvezze

s0n1c
jah, aztán jön aq ott még táposabb cuccok (najó talán annyira nem), aztán naxxramas ott még táposabb cuccok és akkor 1 lövés lesz mindenki, húúú de jó lesz...
DonnieBrasco
Sima windóz paint...

DB

A ti kung-futok nem erős!

MrStokes
thx

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

bizony, ahogy a rank 1-es arcane explosion is😊
ez marad a magenek rank 1es spell durrogtatás😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

irfan view pl. adobe photoshop pl.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

MrStokes
Engem az erdekelne, h a screenshot-okat mivel lehet atkonvertalni jpg-be.

A tört szerver egyik káros mellékhatása. 😊 Hiba a mátrixban. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Count Adyn
True.
Nagy elõny a kezdeményezés😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Anno én is próbáltam a hunteremmel két egyforma kardot, de azzal nem volt semmi gond, egyforma volt a graphix is

DonnieBrasco
Ott a pont 😊Már ami a játékhoz való hozzáállást illeti.

DB

Friczy
Ennek a vitának se eleje se vége.
Mindíg a másik kaszt lesz az imba, én csináltam maget is huntert is. Mind2 jó volt ahogy volt.
Elmondok egy rövid történetet tegnapról:
Benéztem AVba addont tesztelni amikor már rég bukta volt a meccsünk. Lovagolt el a mage, aimed-muti-auto, le is esett. Utánna a pap dettó. Ezek mind mákos critek voltak, ami minden 4ik lövés. A rugóba már kellett lövés rendesen, dot meg meg mark meg minden, de a lényeg hogy MINDÍG én támadtam elõször! A páciensek mentek épp temetõt ninjázni. 5 percel késõbb azt látom, egy mage nyomja a trinklet, tekeri a labdát aztán rátol még1et a warrira. Warri heló, rátol 2-t a mellettem lévõ huntira, fireblast oszt heló! Kicsit odébb egy rugó megjelenik a papunk mögött, mire ráfordulnék és rálõnék szétkapja secperc alatt.. Ha rámcsárdzsol egy jobban felszerelt harcos, én is csak a menekülésen szenvedek. Ez mind 1v1 volt nagyjából, a többit meg sem említem.
Mirõl beszéltek? Minden kasztban van jobban felszerelt és esetleg klasszharcban tapasztaltabb játékos. Sírás helyett mindenki próbáljon egy kicsit jobb lenni!
Engem halál nem tud zavarni ha valaki pár sec alatt elküld pihenni, megteszem énis akárkivel meglepibõl.
Nem értem ezt a vitát ám.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Hello all.
Észrevettem egy nagyon fura dolgot. Ha akármilyen két darab egykezes fegyver van nálam, ráadásul (one-handed) totál egyformák, a karakterem kezében a main hand-ben lévõ kard, axe akármi sokkal nagyobbnak látszik. Mintha egyik kezemben dagger lenne pedig a két fegyver teljesen egyforma. Gyakorlati jelentõssége nincs, de pont azért vettem két egyforma cuccot meeeeert az milyen állatul néz ki. Van valami 5letetek? Elõre is köszönöm.
PiszkosFred
Ahogy Botond is írta, max lev15/20ig van benne kis változatosság, utána ugyanazok a helyszínek jönnek sorban, mint korábban. De ez már legyen az õ bajuk, én élvezem még most is, igaz egyre kevesebbet játszok... (de legalább nõ a rested;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DonnieBrasco
Na jah, az már kockaság is 😊
Nekem amúgy is már csak alig 1 hónap van hátra, mikoris hosszú-hosszú idõre el fog rabolni az Oblivion a WOW-tól. Jó ha utána heti 1-2 órát fogok majd wow-ozni...
Lehet hogy egy 60-as karim se lesz...??? <#rolleyes>

DB

Botond
4-5-6. 60as felé közeledve nincs sok újdonság már a lowlvl vackokban sem :-D
A lvl 1es frost bolt csodákra képes kolega 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Botond
mert nub vagy,bubi és hs aszt szevasz,sose halunk meg
DonnieBrasco
Miért nem indítanak alt karikat az emberek, és élvezik a játék olyan részeit, amiket még nem ismernek? (low level questekek mindenféle race/professionöknek.)
Csak azt ne mondja valaki, hogy mindet ismeri.. 😊)
Ráadásul jöhetnek még új emberkék is, akiknek minden vicc új... igaz, nem tömegesen, de legalább átlátható a topic.
Én is csak November végén kezdtem tavaly 😊

DB

PiszkosFred
Õ csak silány utánzata a nagymesternek ;]

BEAST
nah én a hétre kiidegeskedtem magam , sírhattok tovább 😊 ... levezetésképpen lehet belinkelek egy pár képet amikor megöltek 😛

"Crassus féle önmagasztolás"
azért Mókaficek is kitesz magáért 😊
PiszkosFred
De mirõl szóljon akkor a topik? Az emberek statikusan és unalmasan farmolják MC-t, BWLt és szinte az összes instat. Mindenki tud mindent, nincsenek már kérdések - a legtöbb kérdés az UIkkal kapcsolatban volt az elmúlt napokban ;] Néha betéved egy új játékos, õ kérdés, kap rá választ és ennyi. Nincs már mirõl beszélni, marad hát az élménybeszámoló, amely vagy dicsõséges Crassus féle önmagasztolás, vagy a szokásos sírás mert valaki besz*pott egy többezres critet, vagy esetleg egy csoportkép BWL vagy MC húzósabb bossai után. Egy év eltelt, el kell fogadni hogy mostmár csak hasonló kommentek lesznek a kiegig. Ha ezeket kiszeded, heti 10 új komenttel akár be is zárhatnánk a topikot ;]

mert akkor lecsúszna a topic és te sem jönnél ide, hogy jól megmond nekünk a nagyot 😊
és mert különben is...

amúgy szerintem nem imba a mage. most pont jó nekem ahogy van. engem is leölnek 2 ütéssel, meg én is leölök mást két lövéssel. ez a balance 😊 vagymi...

BEAST
a fire mage-nek ott a nagy fire dam + dot , találkoztam már mage karakterrel aki 3 lövésbõl leszedett semmi trinket és egyébb hókuszpókusz ... polyból még kijöttem , a novából is de a kettõ között kaptam pyrot meg egy marék schorchot vagymit persze mind crit volt és megevett a dot ... ennyi erõvel énis sírhatnék hogy ha nincs divine shieldem akkor esélyem sincs , szal nekem se trinketem ami pár percenként pár másodpercre imbaqrváramindentleölõ valamivé változtatt ... nekem csak egy alap spellem van ami 5 percenként megvéd 12 másodpercre 😊

semmi különösebb bajom veletek , csak ez az állandó sírás már nagyon idegesít ... belesek a topikba és mást sem látok csak hogy ... szegény warlockot megölte egy warrior , nerf warrior!!4!!! ... szegény mage-t leölte egy warrior!! ... szegény lockot megölte egy rogue ... és így tovább ... késöbb meg jöttök a 6666-t criteltem!! 😮 megölök mindent de csak a szuper skilljeimnek köszönhetem , különben leöl az imbamindenaminemmage ... miért nem telhet el egy nap mage/lock képlinkelgetés meg sírás nélkül?

azt ne feledd, hogy az ice block a frost tábla alján van, és nem minden mage frost... pl egy fire magenek semmi védelme nincs, tehát ha balhé van tuti meghal, max magávl ránt 1-2 embert. de pl fire mage és rugo 1v1 harcban 80%ban a rugo nyer.

Count Adyn
Én köszönöm jol megvagyok magemmel😊 De rengeteg bosszantó hibe van még blink etc amit kijavithatnanak, meg egy kis agrokontroll jólesne. Meg nerf mages whine-immunity😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
jah és gondolom minden hunter lvl1en megkapja a csillogó villogó mail cuccát ... a mage kezdetektõl clothban van ... és szerinted a mail mennyit véd? ... ha közelmegy valaki és tarkónvág szerinted nem kurvára mindegy hogy cloth vagy leather vagy mail? ... egyik sem több pár ütésnél ... ezért vannak spelleid mint a nova és a blink ... vicces hogy idõrõl idõre kimásztok az ice block mögül és elkezdtek sírni hogy jaj rongyokban járok és minden megöl 2 ütéssel ... 1 oldallal késöbb meg ti vagytok a fasza gyerekek akik mindent és mindenkit leszoloznak ... tényleg elkéne kezdenem sírni hogy a pala milyen gyenge ... kár hogy nincs miért ...

mint mage ugy tudom, hogy a hunter mailben jár 😄

DonnieBrasco
Nem értem, hogy maradhat szórakoztató a WOW ilyen totalitáriánus, matematikus alapon... 😞 én komolyan jobban élvezem egészen alacsony szinten, mint közeledva az 50 (és majd 60) felé!

DB

BEAST
akkor szerinted minden warriornak egy nagy halom plate-nek kéne lennie , csak hogy legyen mit ütni?

BEAST
istenem megint sír a sok mage ... komolyan mondom szánalmas ... a mage ilyen, papírból van 2-3 ütés de neki minden 2-3 lövés ... ha nem tetszik kezdjetek huntert ... aztis leverik mert a leather sem véd sokkal jobban ...

Count Adyn
Engem dps kasztnak neveznek wariort elméletileg nem😊

te resistelsz én dodgeolok, te tolod over powert én mit kapok cserébe a resistért?😄

mit is mondhatna egy warrior😄DD spellek ellen nem véd az armor😄

Erdekes regebben warrior belebaszott valakibe 2000-et (azaz odaert, es meg tudta utni), es mar szenne sirtak a forumokon, hogy mekkora imba, es azonnal nerfeljek (persze ez a 2000 is csak akkor volt igaz, hogyha mar elotte valakitol megevett egy crit-es utest). Szet is nerfeltek. Nerfeltek MS, nerfeltek enraget... Hunter meg Mage siman loheti a 2000+-os loveseit, nem nerfelik. Erdekes.

A legjobban azt szeretem, hogy azert sir egy mage, hogy resistelnek 50/1 loveset 😄

Wildor sirni azt lehet, de a mage imba, es szanaszet kell nerfelni. Ennyi.

TVelvet
nekem a kedvencem, instant frostbollt 4800 😄
Count Adyn
ergo mage= szallitmanyozasi es logisztikai rt 😊