World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
kerestem visszafele de nemtalálom.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ez marad a magenek rank 1es spell durrogtatás😄
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Nagy elõny a kezdeményezés😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mindíg a másik kaszt lesz az imba, én csináltam maget is huntert is. Mind2 jó volt ahogy volt.
Elmondok egy rövid történetet tegnapról:
Benéztem AVba addont tesztelni amikor már rég bukta volt a meccsünk. Lovagolt el a mage, aimed-muti-auto, le is esett. Utánna a pap dettó. Ezek mind mákos critek voltak, ami minden 4ik lövés. A rugóba már kellett lövés rendesen, dot meg meg mark meg minden, de a lényeg hogy MINDÍG én támadtam elõször! A páciensek mentek épp temetõt ninjázni. 5 percel késõbb azt látom, egy mage nyomja a trinklet, tekeri a labdát aztán rátol még1et a warrira. Warri heló, rátol 2-t a mellettem lévõ huntira, fireblast oszt heló! Kicsit odébb egy rugó megjelenik a papunk mögött, mire ráfordulnék és rálõnék szétkapja secperc alatt.. Ha rámcsárdzsol egy jobban felszerelt harcos, én is csak a menekülésen szenvedek. Ez mind 1v1 volt nagyjából, a többit meg sem említem.
Mirõl beszéltek? Minden kasztban van jobban felszerelt és esetleg klasszharcban tapasztaltabb játékos. Sírás helyett mindenki próbáljon egy kicsit jobb lenni!
Engem halál nem tud zavarni ha valaki pár sec alatt elküld pihenni, megteszem énis akárkivel meglepibõl.
Nem értem ezt a vitát ám.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Észrevettem egy nagyon fura dolgot. Ha akármilyen két darab egykezes fegyver van nálam, ráadásul (one-handed) totál egyformák, a karakterem kezében a main hand-ben lévõ kard, axe akármi sokkal nagyobbnak látszik. Mintha egyik kezemben dagger lenne pedig a két fegyver teljesen egyforma. Gyakorlati jelentõssége nincs, de pont azért vettem két egyforma cuccot meeeeert az milyen állatul néz ki. Van valami 5letetek? Elõre is köszönöm.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem amúgy is már csak alig 1 hónap van hátra, mikoris hosszú-hosszú idõre el fog rabolni az Oblivion a WOW-tól. Jó ha utána heti 1-2 órát fogok majd wow-ozni...
Lehet hogy egy 60-as karim se lesz...??? <#rolleyes>#rolleyes>
DB
A ti kung-futok nem erős!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Csak azt ne mondja valaki, hogy mindet ismeri.. 😊)
Ráadásul jöhetnek még új emberkék is, akiknek minden vicc új... igaz, nem tömegesen, de legalább átlátható a topic.
Én is csak November végén kezdtem tavaly 😊
DB
azért Mókaficek is kitesz magáért 😊
és mert különben is...
amúgy szerintem nem imba a mage. most pont jó nekem ahogy van. engem is leölnek 2 ütéssel, meg én is leölök mást két lövéssel. ez a balance 😊 vagymi...
semmi különösebb bajom veletek , csak ez az állandó sírás már nagyon idegesít ... belesek a topikba és mást sem látok csak hogy ... szegény warlockot megölte egy warrior , nerf warrior!!4!!! ... szegény mage-t leölte egy warrior!! ... szegény lockot megölte egy rogue ... és így tovább ... késöbb meg jöttök a 6666-t criteltem!! 😮 megölök mindent de csak a szuper skilljeimnek köszönhetem , különben leöl az imbamindenaminemmage ... miért nem telhet el egy nap mage/lock képlinkelgetés meg sírás nélkül?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
DB
A legjobban azt szeretem, hogy azert sir egy mage, hogy resistelnek 50/1 loveset 😄