World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
végén a sziluettnek át kellett volna váltania valami retardált nyomorékra😄

๏̯͡๏﴿

Botond
HLI=dögunalom farmolás. A szabadidõmben meg nem feltétlen az a célom,hogy halálra unjam magam. <#nyes>
Dwarf pap nem is HLI-re való.<#vigyor>

Aról már régóta szó van hogy a két földrész között az örvény alatt van vmi - elsülyedt város , naga telep , meg valami ami az örvényt okoza - s ez mióta kint a wow azóta találgatás tárgya. Szó is volt róla hogy a kieg környékén lehet lessz ott is vmi insta , de azóta sincs erre hivatalos megerõsítés /legalábbis én nem tudok róla/.

"vessetek a mókusok közé" :)

Botond
Pappal nem fogok HLIzni. :-) Csak azé jöttem fel 60ra,mert csomó helyre nem tudunk elmenni 5fõs ökörködni,mert se pap,se pala nincs haveri körben aktív. Pár pala alt van,amit sose használnak.
zero the hero
en meg arcmage 😛 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Aquli
Imp. Flash healnek HLI-ben már nincs haszna. Ha ütnek, akkor már véged.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

MURLOC PALADIN AKAROK LENNI 😞

mai napra csak a talent calculatort igérték, szal nem valószinü hogy lesz test server

QuippeR
nem, azt írja, a murloc-ok más mélyvízi teremtményeket is istenekként tisztelnek, nem csak a nagákat, és eljövetelük a szárazföldre ki tudja milyen lények ébredését jelezheti. tehát ebben a "képzeletbeli instában" a trash mobok murloc fajúak... grrr...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
végigolvastad?

Nem, amennyire én tudom értelmezni, pont azt sejteti a cikk, hogy a Murlock-ok
azért menekülnek a felszínre, mert valami hajtja õket kifelé, valami még gusztustalanabb bigyó.
Víz alatti instance ? Érdekes 😊 Debuffol a fõboss, és leveszi mindenkirõl a vízalattlégzést, stb 😊

Szerintem meg csak egy rövid ismertetõ a murlocokról.

"vessetek a mókusok közé" :)

QuippeR
ez remélem nem egy jövõbeli murloc-os HLI-t jelent. grrr.... rémálom.

Botond
Gondolom a kutyát nem érdekli,de ez meg a rugacsé. :-)

Assassination Talents - 5 point(s)

Malice rank 5/5

Combat Talents - 24 point(s)

Improved Sinister Strike rank 2/2
Lightning Reflexes rank 5/5
Improved Backstab rank 3/3
Deflection rank 1/5
Precision rank 5/5
Improved Kick rank 2/2
Dagger Specialization rank 5/5
Blade Flurry rank 1/1

Subtlety Talents - 22 point(s)

Master of Deception rank 5/5
Camouflage rank 5/5
Opportunity rank 5/5
Improved Ambush rank 3/3
Improved Sap rank 3/3
Preparation rank 1/1

És készül egy pala is meg egy hunti. ^.^
MarkBlade
Valami hasonlót terveztem én is 60-ra 😊 de addig full shadow.. 😊 Kiváncsi vagyok mi lesz az új talent, mert a holy szánalmasan gyenge..
Botond
Eléggé vegyes,mint a rogue specce is :-) 21shadow,mert kell a némítás,10 discipline,de az még felmegy 13ra,a többi holy. Holy ágon addig megyek,hogy legyen 70% interrupt ellen flashhealre meg 20% agrócsökkentés. Mindjárt nézek vmi talentkalkulátort,hogy hogy is van ez.

Discipline Talents - 13 point(s)

Unbreakable Will rank 5/5
Martyrdom rank 2/2
Improved Power Word: Shield rank 3/3
Improved Power Word: Fortitude rank 2/2
Focused Casting rank 1/1

Holy Talents - 17 point(s)

Holy Specialization rank 5/5
Spiritual Healing rank 5/5
Subtlety rank 5/5
Improved Flash Heal rank 2/2

Shadow Talents - 21 point(s)

Blackout rank 5/5
Improved Shadow Word: Pain rank 2/2
Shadow Focus rank 5/5
Improved Psychic Scream rank 2/2
Mind Flay rank 1/1
Improved Fade rank 2/2
Shadow Reach rank 3/3
Silence rank 1/1
MarkBlade
És mire?
Botond
én nem bírtam cérnával,már 2 hete áttalenteltem,nem vártam meg az ingyenes talentozást :-D
MarkBlade
AZ a paci jól néz ki.. 😊
lehet, hogy csak felraknak egy uj talent calculatort a priesteknek, ezert irt pont oda.

ah, nem hiszem, hogy egy CM ennyire fel birná idegelni unalmában a jónépet 😊
olyan anyázást meg fuckingolást kapna, ha ez most kamu és csak unatkozott, amit nem tenne zsebre...nameg várakozó emberek idegeivel nem vicces játszani sem.
meg ha hozzáveszem, hogy amiknál most van hajnal, igy könnyen lehet, hogy ma fellövik a test servereket, nálunk kb. este 7-8 óra körül szvsz, max. holnap reggel mi idõnk szerint.

amúgy milyen napokon szokták ezeket beüzemelni???
nekem csütörtök és péntek rémlik...

😊

Botond
annyi derül ki,hogy vki unatkozik blizzardnál :-D
Hoppá? O.o

úgy néz ki, hamarosan tesztelhetünk...
konkrétum ugyan nincs, de azért ez elég sokat elárúl 😊

Sephi
Lol hogy a fracba kerulhet Thunderfury egy hunterhez???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Naja ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Áthúzásnál ez nem gond,van tér szétszóródni. Plusz ahogy jön a csõben a kanyarután van idõ targetelni,huntikkal széthúzatni,elkezdeni banisht kasztolni,ilyesmi. De mint mondottam ízlés szerint,ha nektek úgy jó,akkor úgy kell csinálni.
Botond
és eladták vendornak 62copperért ^.^
Mighty
Azt azert nem mondanam. Asszem a fire walkert visszuk csak a csobe. A fire guardot meg a nagy teremben lekaszaboljuk, az elementalok meg banish. Gond csak akkor van, ha a stunolo elementalt nem sikerul egybol ujra banishelni es pont a healereket kapja telibe...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

raziel.
amugy nálunk utolso napokba 100k linen hiányzott allyknak és mi is farmoltunk nekik ezreket majd tanarisba kiszedték 1copperért

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
pénteken 00.00 kor nyitjuk mi is, kiv leszek rá😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sephi
Gruppen!!!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jah, mi a lava pack-okat a csõben daráljuk le 😊

"Ahelyett, hogy UBRS-be és LBRS-be járnánk, addig, amíg a csapat jól összeszokik és fel nem cuccol itt döglünk halomra (mármint ZG-ben). Nem mintha én lennék a csapat legjobb játékosa, de kicsit idegesít, hogy minden nap 2-3 aranyat arra kell elbasznom, hogy javíttatok a sok vájp miatt."

mi most pont ezt játszuk el BWL-ben 😊 igaz már ott toporgunk nefarian termében, de lassan másra nem is farmolok, csak javitási költségre...mondjuk én nem bánom 😊
AQ-t is várom már...már csak pár cuccot kell leadni, azokból leadok annyit, amennyit csak tudok, hogy kinyilhasson már végre az a kapu...
meg mások is elég sokat farmolnak még tõlünk a guild-ben szintén ugyanezért...bár nekem is lenne rá több idõm...

Hát nem egy BWL ez az AQ ~

3-4edszerre mind meglett~

"Sziasztok.
Tapasztaltabb ZG-be járókat kérdeznék. Sokáig kellett szopni a bossoknál? Már úgy értem mennyi idõ után sikerült (Hakkaron kívül) az összes bosst lenyomni úgy, hogy most már biztonsággal lehet farmolgatni õket?

Elõre is köszi. (A fene megette, már kicsit frusztrál, hogy folyton elvájpolunk, ha így megy tovább tartok egy hónap szünetet)"

nálunk ez úgy volt, hogy fixen 1 napra volt kiirva teljes ZG - elejétõl a végéig, minden boss-t belevéve (hexxer és az idézõs bossok maradtak csak ki).
elötte csak próbálkozások voltak, de ekkor eldöntöttük, hogy végigtoljuk elejétõl a végéig.
ez egy szombati napon volt és a raid reggel 9-tõl este 11-ig tartott, közben volt csak 1 fél órás ebédszünet.
nem volt egyszerû, meg fárasztó is volt, de a végén azért lement hakkar is.
ez volt az elsõ alkalom, addig nem is volt igazán érdeklõdés se ZG iránt.
ezután lett, igaz nem volt túl nagy tumultus, de a 20 fõt mindig simán össze lehetett szedni.

na nálunk anno igy indult be ZG 😊

Botond
Inkább rém unalmas. Cruentussal végignyomtuk ragnarossal együtt MCt 5x,akkor tudtam,hogy ez nem az én világom.(Ki is léptem tõlünk,mert heti 7x raid az nem pálya) Most bekeveredtem megint egy MCzõ guildbe,mostmár kifarmolom NSt,de annyira unom,hogy vmi borzasztó. Jöhetne az addon,jó lenne már 5fõs questelgetés megint.
BEAST
ez nem is olyan hülye megoldás 😛 hmmm ... de lávapackok nagyon idegesítõek Golemagg és Sulfuron között >.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Csõben nincs hova futni,ha lefordul vmi. Meg 4fõs lávapacknél macerás is 4 felé vinni õket szerintem. Pettel áthúzza hunti azt jóvan,egyik jobbra másik balra a kõemberek meg banish,azt szevasz. Persze ízlések és pofonok a lényeg úgyis az,hogy dob e lilát vagy nem. <#gonosz1>
BEAST
hmm mi is az alagútban öljük õket 😮 a fordulóban parkol a raid 1 pala meg a tankok közelebbmennek , egy hunter vagy mage huzza a mobokat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Legjobb a pajzs leszedi a bomba effectet. Pityuka fel is rakta a pajzsot ahogy tanítják éppen csak nem HSelt,pedig jól tette volna,mert a szöveg úgy szól,hogy " a pajzs leszedi a bomba effetet majdnem mindig". <#zavart1> Halomra haltak a népek. <#eplus2> Vannak szépségek. Lávapack Geddon elõtt. Behúzzuk az alagútba és majd széthúzzuk és jó lesz. Mondom a vezérnek,hogy cruentusok vmiért nem így csinálják,hanem áthúzzák,de vki okoskodott,hogy Hunstar a csõben öli,mi is. Na olyan wipe volt,amikor egyszer körbefordult a fújos,hogy még. <#hehe> Azóta jó az áthúzásos módszer.
BEAST
nincs törpe papunk , ezért is szívtunk maggynál ... de egész jól megtanultunk kirohanni a fear hatótávából 😛 és gyorsan cleanselni a fontosabb embereket 😊

Friczy
LF dwarf priest? 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

BEAST
naigen , warlockunk nem nagyon volt ... de warriorunk , palánk meg healereink rengeteg 😄D de szerencsére gyorsan tanulunk , pl miután Geddonnal találkoztunk és az elsõ "You are the Bomb" üzenet után az egész raid behalt mert egy rakáson voltunk 😄DD ... nah kb másodikra eddig minden ment 😛PP

Botond
Azé Garr le tudja zsibbasztani a raidet,ha nincs elég warrior+warlock. Már az olyan raidet,ahol sok a zöld cucc+zf/maraudon kékek. :-)
Davidus
BEAST
kösz , ma kipróbáljuk ^.^ ... MC sem túl nehéz hely ... eddig csak Maggy volt az egyetlen aminél kettõnél többször haltunk , jah meg most Majordomo 😊

The Garrett
azt dobja a pitbe, aki a legközelebb van hozzá. Mi ugy szoktuk hogy 1 pala beleáll domo modelljébe, és akkor mindig õt dobálja be.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
pl a raidemmel én ha jól emléxem talán 2x voltam scholoban 1x UBRSben ... leginkább pugokkal jártam az ilyen helyekre , amikor öszekerültünk mentünk ZGzni az elsõ 2 boss elsõ alkalommal ment , de denevéres cuccnál volt 1-2 wipe , fõleg a tapasztalatlanság meg a tímvörk hiánya miatt ... utána valaki kitalálta hogy nekünk MC kell mert epixxx! ... most ott tartunk hogy Majordomoig simán megy , õt még nemigazán sikerült ... utána visszamentünk ZGbe és már sokkal jobban ment ... de Majordomo még mindig szivat :Ð ... tényleg valami tipp vagy akármi ellene? ... 2 tank van már rajta mert az mt-t folyamatosan bedobja a pitbe és mintha ilyenkor az aggroját is elvesztené , persze hogy nekimegy a hílereknek ... hmm ... monjuk Raggy elötti utolsó boss , rendben hogy erõsnek kell lennie :p