World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még azért az AQ20 endboss is megvolt a hajnali 3-mas reset elõtt 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

aq for noobz. warriorz in pvp... NERF!<#idiota>

devil neked mi nem kemeny itt? 😄

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

jaja, én is kipróbálok mindent
Örülök, hogy az elsõ magyar klán tagja lehetek, ami eljutott a hatalmas Qiraji Ánuszig^^

Az még annyira nem gáz(ha megvan már nagyjából a taktika). Bár mi most kb 14-15-ödszörre wipeoltunk nála 😊
De ma még meglesz 😊

jaja most huhuuhakarmit buffoltak es bizony gondokat okoz a prohiperelite guildeknek is😊

Lynx_TWL
kávészünet

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jaja, bossok egy része tényleg baromi jól néz ki. mondjuk nekem az nem tetszik hogy a folyosok végén mindig van egy barominagy terem, benne egy szál boss 😄
illúzióromboló... hol a tömeg hol a nyüsgés... ez nem bogarakra vall =P

Aha tudom, csak azért linkeltem a képet, mert jól néz ki 😊

Ezek még az egyszerübb bossok. igazából Princess Huhurantól kezdödik a móka(AQ Vaelje :>😉
Ráadásul van még két boss amikkel egyszerüen eddig nem tudtak mit kezdeni még a veryhc guildek sem. (C'thunon kívül)

PiszkosFred
Francnak siettek ennyire. Egy hét, és megint csak malmoztok Oggri fõterén, kell ez nektek? ;] Grat persze.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Megesik^^

Lynx_TWL
úristen, téged leengednek raidbe?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Shadow pap erõsebb lett pvpben.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Aquli
Paptalentek elég kulák lettek :/

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

QuippeR
ebbõl a perspektívából a prophecy vállas néz ki érdekesen. kár hogy nincs a képen 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

shala
gg Töki 😊

non potest pluere aeternum

QuippeR
érdekesen fog alakulni a heal. várom a test servert, három négy-buildet ki kéne próbálni.

Nem egyszerû a ku*va 😊

Battleguard Sartura ded 😊 (3. AQ40 boss)

Silithid Claw
Robes of the Battleguard

én is csinálok 1 full shadowt a heal-es mellé 😄
tudom, n00b vagyok. de nekem jó igy, szerencsére van sok pro, aki kioktat
capaszabi
mi a zene?

capaszabi
nekem is igy indult a warriorom...

QuippeR
miért is? a civilizált vita ismérve, hogy érveken alapszik...

Sound
hülyeségeket beszélsz, nah de mind1

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

amúgy nem rossz, szinte kedvem lett papot csinálni 😊
bár ezután legalább nem lesz gond a random cspatoknak majd papot találni, mert annyi lesz belõlük 1-2 hónap múlva, mint a szemét 😊)))

jah, nézegettem én is, durva...
kapott a priest baze arcane power-t is lol 😄

igaz gyengitett formában, de akkoris...
meg spell warding is fincsi lesz, fogom szeretni asszem 😊

Ha végignézed rájössz, hogy mégsem. Mert vagy csinálsz 1 jó PvP-s priestet, aki életképtelen HLI instákban, vagy cisnálsz 1 tápos healert, akit Durotarban a lvl 6-os malacok is lenyomnak
Sound
szerintem ez beteg, túlságosan is, eddig is mekkora whine volt már, hogy imbah, nah de ezekután aztán végképp

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

heh, üt

MarkBlade
Going from left to right, I'll start the discussion off with the Discipline tree. You'll immediately notice that Wand Specialization has been made a first tier talent. I feel that this is great for two reasons. First, previously neither available tier 1 Discipline talents felt very exciting or rewarding when investing your points into them at early levels. I feel this is no longer the case. Second, you won't have to compete with Improved Power Word: Shield or Fortitude to receive this talent. Moving on to tier 2 talents, Silent Resolve will now reduce the threat caused by all spells, rather than simply damage spells. You're probably also noticing that Improved Power Word: Shield no longer reduces the duration of the weakened soul effect and I'm sure you're freaking out.

Worry not, this is because the core ability, Power Word: Shield has been improved to only cause a weakened soul effect of 15 seconds, which previously required three talent points, hence the change detailed below.

The Improved Power Word: Shield talent will now increase the damage absorbed by 15%. The new focused casting effect of Martyrdom increases resistance to Interrupt effects by 20%, in addition to preventing the caster from losing casting time when taking damage.

Ez azért nem olyan jó.. 😞
kNiCk
MarkBlade
Ez nekem nerfnek tünik.. 😞
SamuraiJack
lenne egy kérdésem.a hunter talentnél ha viszem a survivalt 30 ig aztán a marksmant 21 ig akkor az úgy jó???nem baj hogy a legalsókat kihagytam??

:p

anti hero

Davidus
vagy az is😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
1.10 casual set GYERE A PAPÁHOZ!

V9ykn8_TZL0

HELLA HUNTEREK!

Egy kérdés: Ti hunterek használjátok a petet lvl60-on? Csak PVE-ben, vagy high lvl instákban is? Van értelme a petnek 60-on?
Megvárod míg kijön az újabb ctraidassist, elvileg több embernél jó a "lagmentes" 1.51, de kb ugyanannyinál nem változott semmi.

"We're currently working on an even more optimized version of CTRA, that is so far going smoothly. Improvements have been made to buff displays, debuff curing, paladin buffs, channel broadcasting, a possible fix for the remaining few users getting freezes or hiccups"

TSW: Tunderke

MarkBlade
Shadow a jelszó 😊 de gondolom nem kell bemutatni 😉
magyarvok
Tudna valaki válaszolni 1-2 kérdésemre privátban?
Most akarom megvenni wow-ot, 1-2 dolgot szeretnék csak megtudni a kezdéssel kapcsolatban, hogy hol lehet szervert választani, vagy hogy hogy megy ez az egész!
Aki segítene, jelentkezzen priviben.

Ehh pontosan ezt érzem én is😞( Esküszöm már unom, hogy folyton HLI-kbe járunk. Pedig néha úgy elfarmolgatnék nyugiba<#nyes>. Hogy ne kelljen a Warriorok seggére vigyázni. Ehh utálok hatvanasnak lenni😄D

ez az egyik lehetseges legoptimalisabb pvp spec =)

anti hero

Sziasztok nem tudja valaki hogy mivel tudk javítani az FPS emen mert MC kõzbe úgy akadok meg a nagy raidekben aki tud segíteni elõre is THX
MarkBlade
Dehogynem tök élvezetes vele.. fõleg egy res druida után 😊