World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
tier2ben lol
Friczy
Tehát poison

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Nature.

1. nap vegigtoltuk 😊

Amugy igen, az elso 2-4 proba minden bossnal valoszinuleg szopas lesz, de aztan ha raereztek, mar csak keves boss lesz nehez. Nehezebb bossok szerintem: Thekal, Mandokir, Hexxer, Hakkar. Persze ezek sem tul nehezek, csak epphogy.

Botond
Ez a kezdõk sorsa. Fokozatosan lehet csak cuccolkodni,és ahogy erõsödik a cucc nõ a lendület.
Hella All!
Kék és lila puskát az engineer 300-as skillnél tud csinálni. Tudja valaki hogy íjat vagy nyílpuskát ki tud?
A hunternek a dot mihez tartozik? Mert ugye van poison, curse és disease.
Köszi.
Ahelyett, hogy UBRS-be és LBRS-be járnánk, addig, amíg a csapat jól összeszokik és fel nem cuccol itt döglünk halomra (mármint ZG-ben). Nem mintha én lennék a csapat legjobb játékosa, de kicsit idegesít, hogy minden nap 2-3 aranyat arra kell elbasznom, hogy javíttatok a sok vájp miatt.

BEAST
nekünk 1 hónap volt hakkarig , heti 2 raiddel ( Szombat , Vasárnap )

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok.
Tapasztaltabb ZG-be járókat kérdeznék. Sokáig kellett szopni a bossoknál? Már úgy értem mennyi idõ után sikerült (Hakkaron kívül) az összes bosst lenyomni úgy, hogy most már biztonsággal lehet farmolgatni õket?

Elõre is köszi. (A fene megette, már kicsit frusztrál, hogy folyton elvájpolunk, ha így megy tovább tartok egy hónap szünetet<#szomoru1>)

Olyan esetekben érdemes használni, amit nem tudsz leszedni cleanse-el. Például a druidás lekötözést. Vagy PVE-ben amikor a pókok hálót dobnak rád. A frost nova lejön cleansel is.

MrStokes
Erre senki tobbet?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A freezing trap ellen tudtommal nem hatásos, ellenben a forst trap lassítását semlegesíti. A warrior charge-ja stunnol, az más tészta. Kicsit hosszú felsorolni mindet, a lényeg ha valaki belassít tedd fel, baj nem lehet belõle. 😄

What\'s your excuse?

Tehát megvéd pl a frost nova, meg a hunternek a (nem tudom a pontos nevét)frost v. freezing trap (amikor jégtömbbe zár) ellen is? És mi a helyzet a warrior charge-jával?
Friczy
Mivel szemben nem? :]

A mozgásod akadályozó hatásokra leszel immunis. Legyen az egyszerû lassítás, vagy mozgásképtelenség. Ilyen képességek: hamstring, wing clip, a frost shock effektje, frost nova, stb. Tehát pl: a frostshock sebzését megkapod, de nem lassulsz le tõle.
Nem véd meg a mobok dazed effektje ellen!

What\'s your excuse?

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a pala Blessing of freedom-ja pontosan milyen hatásokkal szemben tesz immunissá?
<#banplz> 😉

RatBaG
nem szolalnek meg a pincetroll helyében... <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

A kismágusod mi Zumi? 😊

A legjobb benne Ratbag beirasa 😄 A BIZONYITEK 😄 😄 😄.

a blizzard egyik hivatalos álláspontja szerint is a mage kaszt egyik kihívása a saját dps-ének a megfelelõ kezelése.

fireball-ok helyett inkább scorch-ozzál...3-4 scorch utána 2-3 sec szünet. és az 5 sundert mindenképp várd meg, mert ha magadra aggrózod a mobot, akkor kifexel... 😊
amúgy pl. én 60-ig 31/20 arcane power-fire-rel húztam fel magam.
lvl 51-tõl Sorrow hill-ben pl. iszonyat jól lehet vele farmolni, csak sok +stamina-t adó gear kell hozzá (gyakorlatilag szintednek megfelelõ ... of the eagle cuccok).
rank 1 frostbolt-okkal összerántasz 4-6 mobot, futsz 1 kicsit körbe-körbe, amig 1 kupacba nem érnek, utána frost nova, flamestrike, cone of cold, a maradékot meg IAE-vel már le lehet darálni.
de a frost ugyanilyen jó, mindenkinek más a szimpatikus 😊

grat, rugok es magek orulni fognak😄

megcsak friendly?😄 gogo

Sound
gratz :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

: )

anti hero

uhh elbasztam nem képet akartam hanem csaj linket midn1 btw az ork rol van szo ! ^^

Különben dobom rá az enchatoto aztán ficnsi cucc lesz eléggé hamar! 😊

Tepet
imba ork <3
veled se duelezek többet 😛

raziel.
a piros fejvédõ?

amugy grat,>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

re:
van-e még-e valakinek-e egy 10 napos guest acc-ja
sickb kukac freemail.hu
thx

Aláírás

The Garrett
imba swedek a Twisting netherbõl! ^^ (meg mexicoiak ^^)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ja az en altom a mage , de mas incos nincs acesben yod mar regen kilepett tobbiek meg svedek.

Brood of nozdormu ring.

MrStokes
Lenne 1 kerdesem az ItemRack addon-nal es a trinketek hasznalataval kapcsolatban. Az addon-nal lehet-e trinketvaltogatast megvalositani, es ha igen, hogyan ?

Mondjuk adott 2-2 trinketem 1*1 slotra. mind a 4 trinket use-os, azaz nekem kell aktivalnom es nem passziv bonuszokat ad. Azt szeretnem elerni, hogy az adott alapesetben beallitott trinket elhasznalasat kovetoen berakja az o alternativajat a megfelelo slot-ba,vagy legyen mind2 slothoz 1-1 gomb, amivel tudom valtani es mondjuk mindig az aktualis vagy a kovetkezo trinket ikonja jelenik meg a gombon.
Az se baj ha az ezt a funkcionalist nem az Itemrack-kel, hanem valami mas AddOn-nal lehetne elerni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Radasul az osszes hero elnevezes a Warcraft 3-bol jott at. Tuti fake.

QuippeR
"Night Elf Priest:
Priest of the Moon: The Priest of the Moon is similar to the High Priest as well, but has some extra damage and utility spells coming from arcane and nature magics.

Demon Hunter: The Demon Hunter is radically different in playstyle from the priest. The Demon Hunter is a mana-using melee damage hero class. The Demon Hunter has a mix of discipline spells and combat abilities with some shadow spells mixed in."

LOL! persze, végighealelem a 60 szintet, aztán váltok melee damage-re 😄DD

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
ez már ütõsebb érv😊

V9ykn8_TZL0

Azt nem is emlitem, ha eddig jatszottal egy classal a te altalad kedvelt stilus szerint, akkor fajfuggoen csak olyan hero classokat valaszthatnal, amiknek semmi koze az eredeti jatekstilusodhoz?

Egyertelmuen fake. Csak nezd meg a magus hero classokat peldaul. Van arcane es frost hero class, de fire nincsen? Egy deka shadow spellje sincs a magusnak, megis lenne ra class? Raadasul csinalnanak egy durvan petektol fuggo classt egy solo classbol? Ugyan mar...

Köszi. Értem mit írsz de nemszeretném elveszteni az evocationt és az instant arcane explosiont😉. Kipróbálom úgy hogy ezeket kitalentelem a többit pedig frostra teszem.

"vessetek a mókusok közé" :)

Nah baz. A pozitív véleményalkotás figyelmetlen elolvasás után. Nem, NEM vagyok az a "láma mage" aki pyroval nyit. Mint lentebb leírtam eddig azt arcane és frost ágat talenteltem , csak látva a Fire talentes mágusok sebzését és crit esélyét szeretnék egy olyan talentleosztást ami használható egyedül is meg csapatban instában is. Az egyensúlyt nem találtam még meg és ebben kértem segítséget . Köszönöm hogy lelámáztál<#mf3>. Nem szoktam lehúzni a wariról a mobot, figyelek a dps re, de az elsõ mágusom és ha nem muszály nem akarok talentezésre költeni egy vagyont.A Wow ot sem ma kezdtem de mage szinten nem vagyok tapasztalt és az angol tudásom nem elég ahoz hogy minden talentleirást korrektûl értelmezzek.

Davidus
ezen semmi csúnya nincs😛 nyilván az új dam spellek gyengébbek lennének mint a shadow spellek cserébe jobb heal.
a spellbreaker meg kb mint a mai pala csak mailben😊

V9ykn8_TZL0

full frost😄

farmhoz jo, ha ügyes vagy megse üt a mob, mana használatban pedig elönyösebb sokkal mint a fire. igazábol fire akkor sebez jol ha critelsz és megfelelõ upto dmg is társul mellé, viszton crit ugye elég nagy aggro...
ha nem critelgetsz orbaszájba akkor meg fire 2x annyi mana és 20% több dmg, viszont 3sec cast frost 2.5sec.
10seccel számolva 3 fireball megy ki és 4 frostbolt százalékban 400% legyen a frost és ehez viszonyitva 360% kb a fireball. és itt nincs crit. critnél 200%os a frost sebzés, fire-n 150% az alap dmg + dot + ignite ( alapsebzés 40%-a ) ez igy picit többre jön ki mint a frost, viszont dot dmg tehát a teljes értéke nem azonnali, ellenben a frost sebzésével.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

ez mindenképp csúnya lenne:

PRIESTS

Human Priest:
High Priest: The High Priest is essentially a priest that drops the shadow tree, but gains new damage spells from holy and discipline. The High Priest will be the most powerful healer in the game.

Spellbreaker: The Spellbreaker wears mail, has several combat abilities and diminished healing, and has several anti-caster abilities.

Davidus
nah ezek szeritn te is az a lama mage lehetsz aki instaban pyroblasttal nyit😄 tanuld meg kezelni a dpsed, csapatban nem kell midnig full arzenalt bevetni, majd egyszer raerzel.

Tanácsot kérnék talent ügyben. 47es a magusom és õ nekem az elsõ , mármint mágusból😉. PvP serveren vagyok és szeretném úgy összeállítani a talentkiosztást hogy csapatban ne legyen egyfojtában rajtam az ellen, viszont magányos harcosként is megálja a helyét. Sajnos a frost és arcane talent úgytûnik közelében sincs - legalábbis ezen a szinten - a fire talenthez képest sebzésben , de a fire meg nagyon erõs. Ha 5 fõs instában fire talentel tolnám mindig rajtam lenne a banda. Arcane/fire talentel meg nemtudom magam annyira megvédeni ha egyedül vagyok. Van e megoldás vagy ezekhez a lehetõségekhez kell igazítani a játékstílust? <#fejvakaras>

MrStokes
Koszi a tippeket, megfogadom oket, vaalamint haver rugoval beszeltem mar ez ugyben, duel-ben fogunk egymassal gyakorolni. Tudom duel != 1v1 PvP, de jobb mint a semmi, es amire kell arra megfelel.

egyertlemuen presence of mind. ice barrier majd akkor ha novelik a damredjet mert most kalapfos.

Ezt érdemes megnézni:
http://forte.thomsound.se/viewtopic.php?t=53&postdays=0&postorder=asc&start=0

Kicsit lejebb kezdõdnek a képek.