World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy igen, az elso 2-4 proba minden bossnal valoszinuleg szopas lesz, de aztan ha raereztek, mar csak keves boss lesz nehez. Nehezebb bossok szerintem: Thekal, Mandokir, Hexxer, Hakkar. Persze ezek sem tul nehezek, csak epphogy.
Kék és lila puskát az engineer 300-as skillnél tud csinálni. Tudja valaki hogy íjat vagy nyílpuskát ki tud?
A hunternek a dot mihez tartozik? Mert ugye van poison, curse és disease.
Köszi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tapasztaltabb ZG-be járókat kérdeznék. Sokáig kellett szopni a bossoknál? Már úgy értem mennyi idõ után sikerült (Hakkaron kívül) az összes bosst lenyomni úgy, hogy most már biztonsággal lehet farmolgatni õket?
Elõre is köszi. (A fene megette, már kicsit frusztrál, hogy folyton elvájpolunk, ha így megy tovább tartok egy hónap szünetet<#szomoru1>#szomoru1>)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
What\'s your excuse?
Nem véd meg a mobok dazed effektje ellen!
What\'s your excuse?
Azt szeretném kérdezni, hogy a pala Blessing of freedom-ja pontosan milyen hatásokkal szemben tesz immunissá?
fireball-ok helyett inkább scorch-ozzál...3-4 scorch utána 2-3 sec szünet. és az 5 sundert mindenképp várd meg, mert ha magadra aggrózod a mobot, akkor kifexel... 😊
amúgy pl. én 60-ig 31/20 arcane power-fire-rel húztam fel magam.
lvl 51-tõl Sorrow hill-ben pl. iszonyat jól lehet vele farmolni, csak sok +stamina-t adó gear kell hozzá (gyakorlatilag szintednek megfelelõ ... of the eagle cuccok).
rank 1 frostbolt-okkal összerántasz 4-6 mobot, futsz 1 kicsit körbe-körbe, amig 1 kupacba nem érnek, utána frost nova, flamestrike, cone of cold, a maradékot meg IAE-vel már le lehet darálni.
de a frost ugyanilyen jó, mindenkinek más a szimpatikus 😊
anti hero
Különben dobom rá az enchatoto aztán ficnsi cucc lesz eléggé hamar! 😊
van-e még-e valakinek-e egy 10 napos guest acc-ja
sickb kukac freemail.hu
thx
Aláírás
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mondjuk adott 2-2 trinketem 1*1 slotra. mind a 4 trinket use-os, azaz nekem kell aktivalnom es nem passziv bonuszokat ad. Azt szeretnem elerni, hogy az adott alapesetben beallitott trinket elhasznalasat kovetoen berakja az o alternativajat a megfelelo slot-ba,vagy legyen mind2 slothoz 1-1 gomb, amivel tudom valtani es mondjuk mindig az aktualis vagy a kovetkezo trinket ikonja jelenik meg a gombon.
Az se baj ha az ezt a funkcionalist nem az Itemrack-kel, hanem valami mas AddOn-nal lehetne elerni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Priest of the Moon: The Priest of the Moon is similar to the High Priest as well, but has some extra damage and utility spells coming from arcane and nature magics.
Demon Hunter: The Demon Hunter is radically different in playstyle from the priest. The Demon Hunter is a mana-using melee damage hero class. The Demon Hunter has a mix of discipline spells and combat abilities with some shadow spells mixed in."
LOL! persze, végighealelem a 60 szintet, aztán váltok melee damage-re 😄DD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"vessetek a mókusok közé" :)
a spellbreaker meg kb mint a mai pala csak mailben😊
V9ykn8_TZL0
farmhoz jo, ha ügyes vagy megse üt a mob, mana használatban pedig elönyösebb sokkal mint a fire. igazábol fire akkor sebez jol ha critelsz és megfelelõ upto dmg is társul mellé, viszton crit ugye elég nagy aggro...
ha nem critelgetsz orbaszájba akkor meg fire 2x annyi mana és 20% több dmg, viszont 3sec cast frost 2.5sec.
10seccel számolva 3 fireball megy ki és 4 frostbolt százalékban 400% legyen a frost és ehez viszonyitva 360% kb a fireball. és itt nincs crit. critnél 200%os a frost sebzés, fire-n 150% az alap dmg + dot + ignite ( alapsebzés 40%-a ) ez igy picit többre jön ki mint a frost, viszont dot dmg tehát a teljes értéke nem azonnali, ellenben a frost sebzésével.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
PRIESTS
Human Priest:
High Priest: The High Priest is essentially a priest that drops the shadow tree, but gains new damage spells from holy and discipline. The High Priest will be the most powerful healer in the game.
Spellbreaker: The Spellbreaker wears mail, has several combat abilities and diminished healing, and has several anti-caster abilities.
V9ykn8_TZL0
http://forte.thomsound.se/viewtopic.php?t=53&postdays=0&postorder=asc&start=0
Kicsit lejebb kezdõdnek a képek.