World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nem arról votl szó,hogy elmész normál szerverre hordázni,hogy megismerd a másik oldalt is nyugodt körülmények között?
A mostani legújabb patchet honnan lehet leszedni?

PiszkosFred
A warr is az. Én már csak ilyen megszállott vagyok ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az accountom asszem még él, az elfelejtett jelszónál sajnos kér jelszó emlékeztetöt és emailt is. emailt azt tudom de a jelszóemlékeztetömet sajnos elfelejtettem... több 10 ezer forintom és órám van benne... 😞

Friczy
Jájjdesokatírsz! <#idiota>

(Devil linkelj képet, oldjad a feszkót itt)

keep walking... www.artum-inferniti.net

az már rég túl van tárgyalva. aki nem billel fordul az láma.
Botond
NE a druid is,vagy mi ez az új logó?:-D
PiszkosFred
A tema jo. A gond ott kezdodik - jo magyar szokas szerint - hogy nem azt magyarazza a tobbseg hogy amit csinal az miert jo, hanem azt, hogy amit te csinalsz, az miert szar. Es egyik fel sem meggyozheto...

Eladó egy US account. Akit érdekel, msg me !

Meg hozzatennem, hogy senkinek nem akarom megmondani mivel erezze jol magat, nem jellemzo ram az sem, hogy az apukam erejevel kerkedjek. Nem akarom senkinek sem degradalni az elert eredmenyit. Teljesen mas dologbol indult ki az egesz, jopar vakvagannyal es felreertessel fuszerezve.

Akit ez untat az ne olvassa el, de tema nelkul elegge halott lenne ez a forum es kb a billentyuzet es az egerhasznalat irgalmatanul erdekfeszito kerdeskore toltene ki.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Botond
honlapjukon van ilyen bánatbejelentõ formula,azt kell kitölteni
melyik cimre?

Botond
Grat!
Botond
Sanszosan. Írj blizzardnak,hogy ellopták az accountod.
[HUN]Crassus
Bár senkit nem érdekel,de kiesett nekem egy Untammed Blade😊/horda oldalon elsõ Arathoron/
ezzel aztán lehet odabaszni😊Komolyan még demoralizáló hatása is van értem ezalatt a tapasztalatlanabb pléyerek meg sem támadnak😊Ergo a profiknál viszont pont az ellentetje van, kibanagy "aggrót" generálok vele értem ezalatt azt,hogy mindenki engem akar levadászni😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

"1 hét volt a ti és a mi nefi killünk között, kb. pont annyi leirás volt nektek mint nekünk, pont annyi videoval együtt, nektek pedig vannak szép kis totemek, amiket ha ledobtok, pont annyira könnyitik meg a dolgot, mint azok amiket te itt leirtál. Nektek se volt sem könyebb sem nehezebb mint nekünk..."

En nem hoztam fel a Ti guildeteket, nem is arrol volt szo, valoszinuleg nektek is hasonloan nehez volt infok nelkul levagni. Ha jobban megnezed, semmi degradalot nem mondtam ratok. Arra meg hogy ki mikor olte meg plane nem celotam. A totem kb 5-bol 1-szer hozza ki a tankot a fearbol, a fear ward pedig mindig tudtommal, a palas zerges trukk pedig gondolom igaz volt, ezt csak a tisztanlatas vegett. De mint mondottam nagy altalanossagban beszeltem, hogy mar valoban nem nehez levagni a bossokat ennyi ido utan, viszont meg mindig tudnak meglepetest okozni, persze nefa nem sokat.

"Az iq, egy insta nehézsége, és az hogy kilépett x ember egy klánbol, hogy kerül 1 lapra? 😊 Nem az iq, hiány miatt léptünk ki anno, és nem is azért, mert az ott maradt emberek fogyatékosak lennének, vagy tehetségtelen lamak, de ha vmivel nem vagy tisztában, inkább ne ird le, mert csak körbe leszel röhögve."

Ezert elnezest kerek, csak most olvastam el, hogy milyen hulyeseget irtam, valoszinuleg a kulonbozo celok miatt tortent, en meg arrongans baromsagot irtam.

"Pvp-ni izgalmas, nem pedig a honort farmolni, pont mint ahogy a first killt megcsinálni az izgalmas, nem pedig, utána lefarmolni 100x a mobot."

Amiben erre utalsz, azt arra ertettem, hogy rankot elerni nem kell semmi sok idon es antiafk-makron kivul, persze lehet maskepp is, de ennyi is eleg. Nem a pvp izgalmairol beszeltem, mert az tenyleg lehet valtozatos, de az en szememben az ujdonsagok mindig valtozatosabbak es izgalmasabbak, mint a pvp ismetlodo mintai. A 100x lefarmolast pedig soha sem mondtam izginek, az uj instakra celoztam.

"Jelen pillanatban, valóban nagy szar a pvp, de régen se ti tettétek izgalmassá, hanem az a pár klán aki veletek együt elment egy másik szerverre."

Nem is volt szervezett guildcsapatunk, de nehany tagunk benne volt ilyenekben es tudtommal azok a csapatok voltak a top-on. Soha nem is buszkelkedtem BS-es guildcsapattal.

"A BG-hez pedig semmi köze a zöld sárkányoknak, viszont nincs róla tudomásom, hogy unatkoznának a sárkányok a popolás után max 1 órával már mind halott, az ai nem sikeredett tul keményre, ha nekünk 20-30 emberrel sikerül lenyomni, biztos nektek is mindig sikerülne, ha a perfection nem lenne kockább, és nem darálná be öket folyamatosan. Van benne jo loot, ha nem látod, mert esetleg nem ölitek öket eleget, nézd meg allakhazamon, de mint mondtam, ha popolnak, meghalnak, és ne félj, ki is loot-oljuk öket 😛"

Most letagadod azt, hogy nehany hetig senki nem tudta/nem akarta leolni oket BS-en? Az hogy kesobb sokan rajottek, hogy ezek nem is olyan szornyuek es csak egy kis idot kell raadolzni az mas teszta. De az ketsegtelen, hogy vagy lustasagbol vagy felelembol nem vagtak le oket sokaig, szoval nem ertem hogy minek az ai-t szidni vagy az unalomrol beszelni, amikor mindkettore lett volna megoldas. Az hogy nem olnenk sarkanyt az eleg erdekes info, ebben tevedsz, nyugodtan kerdezz utana pontosabban. Az, hogy a BS-en jo sokaig ott arvalkodtak a sarkanyok az biztos info, a TN-es multban viszont teljesen el vagy tevedve.

"Nem tudod mi volt E téren, de azt persze tudod, mikor és hol lepi meg a mi "nagyarcu" guildünket a pve content. Inkább irnád azt, hogy szart se tudok, DE azt hallottam hogy, és akkor mindenki egyszerre tudni fogja, hogy sületlenség amit beszélsz."

Nem ratok celoztam (nagy arc) itt sem, azt egy korabbi kommentre irtam, de ugy latszik szereted felreerteni amit mondok. Azt mondtam, hogy mindenkit meglephetnek a pve elemek is, amit fosnak titulalt az egyik (volt/jelenlegi) guildtarsad.

"Ha vki megunja a játékot, nem fog tovább játszani, csak azért, mert van egy guildje, és plánen em fog egy szerverért farmolni, ha te egyszer beunod, te sem fogsz sztem, még utána 1,5 évig játszani, csak mert a többi 50 ember nem hagyja abba. Az pedig, hogy frozen az accountja, nem minösiti, csak elárulja, hogy nem azt nyujotta neki a játék, amit ö elvár. Ahoz pedig, hogy ki miben leli az örömét, sem neked, sem másnak semmi köze."

Ebben igazad van, csak feltunoen sokat foglalkozik a jatekkal, ahhoz kepest, hogy abbahagyta, es nem lepodnek meg azon sem ha visszaterne azok utan, hogy dolgozni is kellett volna. Ezt szimplan ra ertettem, masok kicsit maskepp unjak meg a jatekot, ritkan foglalkoznak vele ennyit utana is. Csak kicsit furcsallottam.

"És igy a végére, az egész vitához, mi köze volt a substancenek? Mert ugye te itt szépen elkezdtél ocsárolni minket, holott nem látom, hol is adtunk erre indokot."

Mar mondtam, hogy ennek semmi koze a substancenek, csak szereted ha jol magadra vehetsz mindent. Annak szantam az irasom, akinek valaszoltam, az hogy O milyen guildben az az teljesen mellekes. Csak csodalkoztam, hogy ennyire lenezi az ai-t, amikor valoszinuleg neki is akadhattak problemai. De ha valoban semmi nehezseg nem volt elottetek, akkor elnezest kerek, butan altalanositottam.

Az egesz vita onnan indult ki, hogy magas rank eleresehez nem kell sok tehetseg, ha van az elony, de nem szukseges. En ehhez a vitahoz tartottam magam, aztan sikerult elterelni en pedig reagaltam, amit ugy tunik sok ponton felreertettek.

A Bloodscalp-temarol meg annyit, hogy nem keves sajat tapasztalatom van mivel en is onnan migraltam, es meg idonkent most is benezek egy alacsny szintu alttal, hogy mi a helyzet a regi szerveremen. Nem akartam megserteni olyanokat, akiknek sok ismerose jatszik ott, mert azt megertem, hogy emiatt ragaszkodoak. Viszont hogy annyira remek lenne a hangulata azt ketlem, legalabbis nekem ez a velemenyem, mint ahogy sokan masoknak is akik migraltak vagy meg mindig ott vannak. Sikerult elegge melyre nyomni sok kulfoldi velemenyet a magyarokrol, es erre nem vagyok buszke.
Egy pelda, hogy mi a kulonbseg kulturalt szerverek es a BS kozott, az az hogy a lowbie karaktereket mashol nem campelik orakon at es nem kopkodik, csak siman levagjak es mennek tovabb. Ezt el sem tudtam kepzelni, amig nem jatszottam mas szervereken, azt hittem hogy teljesen normalis mindaz ami a BS-en megy. Szoval senki erzeseit nem akartam megbantani, de a legtobb velemeny abban erositett meg, amit meg mindig tartok BS-rol.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Sziasztok!
Kétszer disconekteltem magamtól aztán kiirta hogy rossz név és jelszó, a mangamentbe is invalid... ELOPTÁÁÁKK? mit tegyek?? lécci valaki aki naon ért hozzá segitsen mert épp 3 NAPJA TÖLTÖTTEM FEL!!!

Démonjai lehetnek, Imp level 2-tõl, Voidwalker lvl10-tõl, tovább nem tudom, mert csak 19 warlockom van. 😊 Mindkettõt questtel lehet megszerezni, utána pedig a démon trénernél továbbképenzi.

Jabar
Nem az áll ott hogya franciák leverték? 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mighty
Ha a lustaság fájna... A fél ország ordítana 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiR8
És valóban.... x ezer hozzászólás óta csak punnyad ez a topik. S nekem, kívülállónak PiszkosFred szavai csak az igazat adják 😛
De hát ez van, valaki élete a bagóba nyuvad bele, valakinek pedig a WoWban merül ki...

csá, igen, mellette, nembaj, igen.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

martin3
csá all!ork warlocknak lehet állata?ha igen hol?tom hogy láma kérdés de még kezdõ vok

Level 47 human warrior!

PiszkosFred
Ha te mondod...

<valami okosságot akartam írni ide, mind1 képzeljen ide mindenki azt amit akar> <#idiota>

Botond
Felvetõdik a kérdés,hogy ha untat minek csinálod? Jobb lenne heti 1 komment,hogy "hi,pityuka vagyok,biztos mindenki eredetivel játszik itt? 😉". Legalább történik vmi,merthogy "kinn minusz fokok, benn unalom, munkakedv zéró, van idõm mint a tenger."
PiszkosFred
Neked szórakozás, nekem már unalmas. Te tovább hallgatnád/olvasnád, én nem. A végén a te óhajod fog teljesülni, az enyém nem. De legalább megpróbáltam. És igen, kinn minusz fokok, benn unalom, munkakedv zéró, van idõm mint a tenger.

Valaki tudna nekem adni egy linkel ahol megtudom nézni hogy az adott serveren mi kell még Aq kinyitásához, Elore is köszi
Botond
Szerintem túl sok felesleges idõd van hülyeségeken filozofálni,ami nem baj. A baj az,hogy mindenáron el akarod rontani a szórakozásunk.
PiszkosFred
Addik játékosok egyik része szarik a BWLre, AQra. Jobb szereti a PvPt, és inkább megy wsgre és ab/avra, mint instanceba. BGben próbál jó csapattal menni, hogy "hamar" meglegyen a HW rang. 24/7 csak BG, semmi más, csak holt idõben egy kis farm amibõl megél. Megszerzi x idõ belül, beöltözik a cuccokba, kiáll IF/Ogri elé és mindenki gratulál neki. 2 napig. Aztán már a kutyát sem érdekel hogy van egy új HW.

Másik része görcsöl, és megszállottan megy elõre az instanceokban hogy lehetõleg még az elsõ között ölje meg a bosst. Semmi sem szent nekik, napi 24/7 csak az instancere, és az arra való felkészülés. És a végén sikerül nekik, boldogok, és teleszpemmelik a fórumokat hogy igen, XY down. Az emberek elismerõsen csettintenek, gratulálnak aztán 2 nap múlva már másik guild jön, aki büszként jelenti be.

Van a harmadik típus, aki szarik a BGre, szarik az MCre, BWLre, AQra. Ezek elvannak, kereskednek, járják a kisebb isntanceokat. Néha ha úgy tartja kedve, guilddel leszalad MC/BWL/AQbe, de nem abszolúte nem érdekli hogy melyik guild hol jár, vagy épp melyik boss a következõ. Néha funból lemegy BGre, akár pug, akár fix csapat, leszarja, csak játszani akar. Azt csinál, amihez kedve van, nincs 24/7es beosztása, nincs kényszer hogy olyat csináljon amit nem akar, nem szidja üvoltve 39ember, mert nem volt kedve órákig farmolni alapanyagot a sikeres raidhez szükséges potionokhoz, és nem dumál neki 14 másik ember, csak mert kapott egy telefont a családjától, és mi alatt beszégetett, elbukott egy bázist, ami miatt vesztett a csapat 1990/2000re.

És van a negyedik, aki pedig a harmincadik lev1es karakterét csinálja a tízedik szerveren, csak mert élvezi a kiskarik életét, és neki a játék igazából lev40-50ig élvezetes.

Az én olvasatomban ez a négy fõ típus van. És higgyétek el, nincs mosolyogtatóbb amikor ez a 4 típus próbálja meggyõzni a másikat, hogy "amit csinálsz haver, az szánalmas és szar, az a király amit mi csinálunk, gyere légy te is tökös gyerek, és csináld velünk". Esély sincs rá, hogy egyik fél meggyõzze a másikat, és a vicc az, hogy ezt mindenki tudja. Mégis folyamatosan mondja a magáét, a másikat egyfolytában sértegetve, lenézve, tetteit degradálva, már már lehülyézve. A meggyõzés legkisebb esélye nélkül. Elfogadni a másik álláspontját, és elfogadni azt a tényt, hogy minden ember maga választja meg mikor, hol és mit játszik? Olyan nincs, az képtelenség...

Hát csak rajta, nincs is jobb amikor az ember benéz a topikba, és a délelõtti 80 új üzenet nagy része ilyen "úúúúúgyis az én apukám az erõsebb" típusú...

Davidus
hopp😄

V9ykn8_TZL0

és amint látod, alatta nincs guildnév, screenshot, idõpont 😊
= él és virul

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hi
Elado Wow acc:3 lvl 60-s kari(törpe pap,paladin,hunter)
Érdeklõdõk:[email protected]

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Elmondok egy apro kis titkot: AQ bwlel ellentétben nem lesz könyebb "huhuran-vael" után, hanem erösödik. Persze megértem sokkal jobb megnyerni egy WSGt mint leverni egy olyan bosst amit pecs ota talan senki sem ölt meg v 1-2 guild. Amennyiben nálatok is nyitva lenne AQ lehet nem baszélnél ilyesmiket mivel magával ragado az mind a 20as mind a 40es. Monnyuk alap h nem szarnad össze magad a röhögéstöl mikor a nagy csotány 20% nál szétrobbantja az agyát. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Davidus
"C'thun Down - The Temple of Ahn'Qiraj Cleared" 😛

V9ykn8_TZL0

1.5 szint?
:-(((((
Nincs. De itt lehet látni melyik nagy guild hol jár:
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-dungeons-en&t=28577&p=1&tmp=1#post28577
QuippeR
másfél szint a max

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lazarus
1,5 szint a max
Hella All
Ha egy karit 2 hónapja nem vittem, elképzelhetõ hogy 3-4 szintet pihent? Vagy van limit?
Thalrog
és van már guild ami végigverte az egészet?

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

innentõl 1 boss firstkill-je többször tovább fog tartani mint az eddigiek együtt
Szerda
capaszabi
na ezt magyaráztam. mióta is van nyitva nálatok aq? ...

Na ez meg tobb honap lesz mire ide eler a mi guildunk, de nem baj, lesz addig is mit csinalni.
Lemaradt mit is ábrázol a kép:
AQ40: Twin Emperors (Veklor and Veknilash), 6. Boss(ok)
4 honapnyi Ragnaros kill utan, most dobott elõszor Perdition Blade-et! Egy rogue classtarsam vitte el rekord dkp-ert, 100 + az osszes talonban levoje, osszesen 520 dkp! Ez azert nagyon sok, mert nalunk MC bossok 2 pontot ernek, szal iszonyat.
Ezt is megertuk, raadasul Bwl-ben a 3. boss is leesett.
Alap, elfelejtettem linkelni, csak mint altalaban. <#pardon1>

Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock