World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock
Lehet fikazni a Hunchatit, de nem kotelezo felmenni ra, es a generalrol is ki lehet lepni idorol-idore ha nem tetszik, mindenesetre szerintem, es ez abszolut szubjektiv, altalaban mosolyogtato ezeket IS olvasni, hatha meg neha segiteni is tudsz azokon akik nem akora majerek, mint a HC guildek tagjai.
Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Valahogy... jóó!
keep walking... www.artum-inferniti.net
olyanok vagytok mint a hivatalos realm fórumon néhány arc, akik kétnaponta betoppannak TN-rõl, hogy elmondják milyen szar a BS. csak az érdekelne, hogy mi oka van rá, ha nem az hogy hiányzik neki valami HUN"lepratelep"scalpról, amit az új szervere nem ad meg? örüljetek a saját szervereteknek, és hagyjátok békén a BS-t.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
V9ykn8_TZL0
Ha te mész be pick up ként, akkor ált a horda már elöbb megöl, minthogy a kép bejön, és nocsak tevagy az egyetlen allis, a többiek már kiléptek, ha sikerül a mecs elején elkapni, akkor láthatod ahogy 14 allis elindul 1 irányba, majd fél perc mulva mind áll a bejáratnál a temetöben, közben a horda beüti mind az 5 pontot, és fut a temetöhöz gankelni az éledöket 😊
Amugy a szerverek közti bg-vel együtt, remélem megcsinálják a fizetös költözést is, és akkor olyan messzire bujdosok hunscalptol, hogy egy hunnightelfhunter, meg hunherocritadin se találjon rám 😄
- Lagok miatt kieses
- 3-500-as sor
- Jopar egyszeru ember
-----> Ezek nem hianyoznak.
Persze TN-en is voltak kisebb hibak 1 het lag / item szerver szetlaggzasa meg ilyesmi, de mar nincs szerencsere.
En meg mindig sajnalom hogy nem jottetek at, kellett volna meg alli a szerverre, nem annyira low pop, es aktivak a klanok. PvP-ben nem lett volna hianyotok az tuti, bar teny hogy keves magyar emberbol az utanpotlas, ha valaki kiesne a klanbol.
V9ykn8_TZL0
Ha lesz serverek kozti BG, akkor remelhetoleg isten lesz, mert full 15-40-es grp-ok batran bejelentkeznek egyutt, es lesznek nagyon nagy gyakasok remelhetoleg 0 sorral. Ezt en is varom mar. (Bar most hogy ilyen feltank lettem, nem is annyira 😞 )
SoE mi szerverunkon ilyen "nagy PvP isten", van nekik ventris 10-es osszeszokott csapat WSG-re. Csak 6-an voltunk a klanbol (ez ugye elegge lecsokkenti a gyozelmi eselyeket), meg unatkoztunk is mert hosszuak voltak a sorok, vartunk AB-re, igytehat bealltunk a zaszlohoz, es az egesz szerver anyazott rank 😄 😄 😄 Fel oranal meg mindig 0-0 volt, persze tobbiek nem tudtak bejonni, mi farmolgattuk SoE-t, ok anyaztak minket ircen, a 0 sornak koszonhetoen valtogattak az embereiket, AFK segitsegevel 😄. vegul behivott minket AB 😄... Szal lehet huzni a meccset az idok vegezeteig.
Igaz mortiz, de azért amikor még csak wsg volt, azért a hordának se kelett 2 orat sorban állni, és emlészem még arra amikor 3 órát harcoltunk gigamoek ellen, aztán akkor volt sirás, amikor a kövi mecsre is ök jöttek be ellenünk. Vhogy akkor is lettek HW-k, GM-ek, mégse kelett kilépkedni ha szervezett csapat jött be. Amugy meg talán 1x lesz szerverek közti bg, és akkor megold mindent.
Jah és én látom mi megy bs-en, kb. a mostani nagy "pvp"-s csapatok, mind viccek, ahoz amik fél éve voltak.
Pl. a jó múltkor elmentem egy étterembe. Szar volt a kaja. Többet nem megyek oda.
A wow-ot nem a chat miatt játszom egyébként. Ahhoz túl drága lenne <#fogmosas>#fogmosas>
Infu valoban jo lehetne a PvP (BG), ha lehetne rendesen klan vs. klan tolni. Ehelyett az emberek bemennek farmolni pugokat (jol emlexem itt kommentelte Bloodpanther meg Molokay, hogy jonnek a jobbak, jaj AFK... Ennyit a PvP-rol), amiben aztan rengeteg izgalom van. Haha Zumi meselt a PvP-rol BS-en, NoComment. 😄
"Jelen pillanatban, valóban nagy szar a pvp, de régen se ti tettétek izgalmassá, hanem az a pár klán aki veletek együt elment egy másik szerverre."
Jah, valoban nem mi tettuk izgalmassa, lehet azert mert nem volt kedve 10-15 embernek 2 orat sorbanalni 1 fos 5 perces meccsert.
Te is olyanokrol beszélsz, amiröl fogalmad sincs, a Perfection nem sokkal kockább. És arrol, hogy biztos nekünk is sikerülne - Eddig mindössze 78 zöld süsüt öltünk meg. 😄DD Már sok altnak is megvan a quest item 😄DD
A dátumokat nézve ugyanazon a napon volt nektek az 1. killetek, mint nekünk a 4. 😄
<#banplz>#banplz>
1 hét volt a ti és a mi nefi killünk között, kb. pont annyi leirás volt nektek mint nekünk, pont annyi videoval együtt, nektek pedig vannak szép kis totemek, amiket ha ledobtok, pont annyira könnyitik meg a dolgot, mint azok amiket te itt leirtál. Nektek se volt sem könyebb sem nehezebb mint nekünk...
"De ha ilyen keves iq kell hozza, akkor hogyhogy kivaltatok a regi guildetekbol?"
Az iq, egy insta nehézsége, és az hogy kilépett x ember egy klánbol, hogy kerül 1 lapra? 😊 Nem az iq, hiány miatt léptünk ki anno, és nem is azért, mert az ott maradt emberek fogyatékosak lennének, vagy tehetségtelen lamak, de ha vmivel nem vagy tisztában, inkább ne ird le, mert csak körbe leszel röhögve.
"Pvp rankokat farmolni meg kevesebb esz kell, csak gondolom nehany embernek meg az is nehez, talan ezert lehet izgalmas."
Pvp-ni izgalmas, nem pedig a honort farmolni, pont mint ahogy a first killt megcsinálni az izgalmas, nem pedig, utána lefarmolni 100x a mobot.
"Plane HUN"lepratelep"scalpon lehet bazi izgalmas bgket nyomni, ahol a zold sarkanyok hetekig unatkoztak, mert a szemet ai tul kemenyre sikeredett, eheh. Na ez szinvonal, biztos nem volt benne nektek jo loot es azert nem oltetek meg oket."
Jelen pillanatban, valóban nagy szar a pvp, de régen se ti tettétek izgalmassá, hanem az a pár klán aki veletek együt elment egy másik szerverre. A BG-hez pedig semmi köze a zöld sárkányoknak, viszont nincs róla tudomásom, hogy unatkoznának a sárkányok a popolás után max 1 órával már mind halott, az ai nem sikeredett tul keményre, ha nekünk 20-30 emberrel sikerül lenyomni, biztos nektek is mindig sikerülne, ha a perfection nem lenne kockább, és nem darálná be öket folyamatosan. Van benne jo loot, ha nem látod, mert esetleg nem ölitek öket eleget, nézd meg allakhazamon, de mint mondtam, ha popolnak, meghalnak, és ne félj, ki is loot-oljuk öket 😛
"Nem utaltam semmi elvandorlasra, ami nalunk nem is tortent meg, rolatok meg nem tudom mi volt e teren. Pve contentre ertettem, ami azert neha meglepi a nagyarcu guildeket."
Nem tudod mi volt E téren, de azt persze tudod, mikor és hol lepi meg a mi "nagyarcu" guildünket a pve content. Inkább irnád azt, hogy szart se tudok, DE azt hallottam hogy, és akkor mindenki egyszerre tudni fogja, hogy sületlenség amit beszélsz.
"Az meg hogy dolgoztal volna a guildedert es a serveredert, ahelyett inkabb a frozen accountot valasztottad, az csak teged minosit. Hasonlo vonas, minthogy a pvp-ben leled csak az oromod."
Ha vki megunja a játékot, nem fog tovább játszani, csak azért, mert van egy guildje, és plánen em fog egy szerverért farmolni, ha te egyszer beunod, te sem fogsz sztem, még utána 1,5 évig játszani, csak mert a többi 50 ember nem hagyja abba. Az pedig, hogy frozen az accountja, nem minösiti, csak elárulja, hogy nem azt nyujotta neki a játék, amit ö elvár. Ahoz pedig, hogy ki miben leli az örömét, sem neked, sem másnak semmi köze.
És igy a végére, az egész vitához, mi köze volt a substancenek? Mert ugye te itt szépen elkezdtél ocsárolni minket, holott nem látom, hol is adtunk erre indokot.
A mondanivalom masik reszet ugy ertetted felre, hogy semmi ketertelmut nem mondtam. Nem utaltam semmi elvandorlasra, ami nalunk nem is tortent meg, rolatok meg nem tudom mi volt e teren. Pve contentre ertettem, ami azert neha meglepi a nagyarcu guildeket.
Az meg hogy dolgoztal volna a guildedert es a serveredert, ahelyett inkabb a frozen accountot valasztottad, az csak teged minosit. Hasonlo vonas, minthogy a pvp-ben leled csak az oromod.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Azt az álláspontomat, hogy pl. nefarian-t bárki letudja ütni, akinek nem gyök3 az iqja továbbra is tartom, semmilyen emberfeletti képesség nem szükségeltetik, csak oda kell figyelni ennyi. Jah de majd aq más lesz tudom, hát legyen úgy.
A guildom nem tudom hogy jön ide, semmi köze nincs ahhoz amit írtam, de igen voltak problémáink, nagyjából ugyanazok a problémák jelentek meg nálunk is, ami nagyon sok másik hc guildnál (inc, nw, na), megunták az emberek, hogy nincs content (de volt helyette több tonna mennyiségû farm), ezért egy enyhébb morzsolódás söpört végig a wowos társadalmon, legalábbis én így láttam.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
pvp-ben meg kikaptam ötszázszor PuG-gal, azt nem élveztem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.