World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt tudom, de biztosra nem merem kijelenteni, hogy megcsinálták, bár úgy hallottam, hogy igen.
Botond
Az kevés. A végigérés a lényeg,mert a nélkül nincs nyitás.
Substance foglalkozott a témával, ha jól tévedek
Botond
A küldisorozatot végignyomta vmi kockaguild?
Pls világsoítsatok már fel, hogy AQ kapu mikor is nyílik pontosan? Mert hallani itt szerda éjszakáról, csütörtök éjszakáról. Na most nem nehéz kitalálni, hogy sokan próbálják még akár péntekre is modnani, hogy akár 1 órával is tovább farmolhassák nyugodtan a reput. De mindezeket félre téve, valaki tud épkézláb infóval szolgálni?
capaszabi
és fél csigahon is!

The Garrett
jeszoké! > jövõhét / meg1hét

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus

we’re currently in the process of testing patch 1.10 which is scheduled for release in the beginning of March

V9ykn8_TZL0

és ehhez hogy kapcsolódik a wow?
The Garrett
www.hwsw.hu> forum >telefon és internet szolgáltatók > UPC chello: bõvítések és korlátozások V. topik.

Nekem chello-m van és februárban túlhaladtam a megengedett adatforgalmat és lelassították a netet. Azt írták emailben, hogy március elsejétõl újra virít majd a net. Hát nem... Ha vkinek chello-ja van és történt vele ilyesmi az pls írjon. thx

RatBaG
jol gondolod...

Per Aspera Ad Inferi.

Sephi
Nem tudgyatok mikor jon az uj pecs? Gondolom nem ma 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
Csak Hunternek lehet állata 10es szint után kapod meg a questet a trainertõl. Warlockot nemvágom
BEAST
nagyon helyes ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
lol x_x
raziel.
najo😊))

nézzétek meg ezt nemtudom hogy volt már, de ezek betegek😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Count Adyn
Az! Mér csak a blizzard gyárthat nyelvtani borzalmakat én nem?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

stacked? 😮

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Count Adyn
Ambush can no longer stacked with backstab, akkor mar legalabb😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

raziel.

Valaki tudna nekem adni egy linkel ahol megtudom nézni hogy az adott serveren mi kell még Aq kinyitásához, Elore is köszi
martin3
ork hol tud álatot csinálni?és hányas szint után?

Level 47 human warrior!

raziel.
aq40 2. boss lement ! /cheer

ennyire tudják a caster cuccokat látod. meleecraft suxx.

wtf is TOME of ephermal power?

Hat apjuk kochengeres honajszörét... mind1 ugyis régota szeretnék egy nefás trinketet. <#buck>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

/cheer

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

úgylátszik a melee cry meghalgattatott... vajon mikor lesz autofacing? <#mf1>

This is indeed true. Zandalarian Hero Charm and the Tome of Ephemereal Power can no longer be stacked, along with most of the other trinkets from Zul'Gurub and the level 50 class quest trinkets. A simultaneous cooldown will prevent these items from being used simultaneously.

The Garrett
voltmár -.-

ha kiengeded a szukseges portokat, akkor nem. de minek ket tuzfal? :s

Marvin
FYI:

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Rambo 20
Szuper lesz pap talentváltozás.Amúgy nem ott is kevesebb az alli mint szinte mindenhol másutt😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

GothiK Aesh
ragnaros szerverröl valaki véleményt?
ott jo az alliance horde eloszlás?

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

A Blizzard Downloader 2 perc letöltés után kiírja, hogy az ön gépe tûzfallal védett. Az lassítja a letöltést, ha a Panda tûzfala be van kapcsolva + a Windows-os tûzfal is?

GothiK Aesh
szaisztok segitség kéne hogy hol tudom megnézni a horde alliance arányt egy adott szerveren?

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Sugam
múúúú

=)

RatBaG
ugye szééép? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Örök Hálám, Gyermekem ! ^_^

még karácsony elõtt volt ez az akció, január 1-ig, akkor kaptak az elõfizetõk emailben egy 10 napos accot, és aki_azt_megadta valakinek, és az illetõ tovább fizette, akkor járt a 30 nap az ajánlónak... a dobozban lévõvel nem jár, és akció is finish

értem én, de akkor talán nem kellett volna lávát meg sziklabarlangot csinálni, nem?
de egyébként nem hiszem hogy nem lehetett volna feldobni valamivel... nem vagyok egy nagy barlangász, de azért csak vannak valmi világítós gombák, vagy növények, vagy hõforrások, vagy termálvíz csepegés, vagy mittudomén.... (aszongyák a természet olyan sokszínû... bár én még nem voltam ott 😊 )
de ha nincs semmi ötlet, akkor ne tegyék bele... zg-t meg tudták csinálni, pedig csak egy szimpla dzsungel...

Ha vkinek megadom a guess pass keyt és majd a 10 napon túl tovább fizeti akkor azért kapok +30 napot? Vagy ez csak akkor él, ha emailben kapom a guesst?

MarkBlade
Ez hogy campelnek csak a high pop szervereken van.. ahol kevés az ember kevés a halál is 😊
SinClaiR
most komolyan, mit tudsz olyan nagyon dizájnolni a láván, meg a sziklafalakon? 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Akinek kell egy GUEST PASS KEY, az PRIVI !

MEGVETTEM A WOWOT !!! YAHOO !!! A DOBOZA NAGYON OTT VAN !!! 😄D ^_^

a wownak még mindig olyan fos a grafikája? <#idiota>
(sajnos a sok farmolás közepette csak ritkán jut eszembe szétnézni, pedig tényleg néhol annyira szép dolgokat csináltak a grafikusok...) Azt nem értem, hogy hogy lehet akkora grafikai különbség például Zul'Gurub és Molten Core között... Remélhetõleg attól a dizájnertõl már megváltak... (dizájner volt egyáltalán?)

csak neked<#idiota>

PiszkosFred
Elmentem a BSról egy "nyugdíjasotthonba", de oldalt nem váltottam. Azzal ráérek akkor, amikor meguntam az egészet, akkor elõ tudom venni a "másik oldalt" mint érdekességet. Most warral és druval végigmosolygom a játékban töltött órákat (vagyis élvezem nagyon), a többi nem számít és/vagy ráér ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”