World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
The Garrett
arrol nem is beszelve hogy beindulna a szerverek kozti kereskedelem is a randomteamekkel 😄 es az is rendesen fel tudna boritani 1-2 szerveren a kialakult " kereskedelmi egyensulyt"

en akkor latnam realisnak a szerverek közti bg-t, haa wow olyan szinten állna mint SWG jelenleg (kihalofelben :S )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
mindegy szerintem sem lesz ... ígyis egy halom "stabil" serveren játszunk , vicces lenne ha megoldanák a serverek közti állandó kapcsolatot 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
ha telleg lenne szerverek közti bg, a honor rendszer, akkor, ahogy lejjebb is írták, kb 2x annyit kene kockulni valakinek rank14 ert, az meg már több lenne mint napi 24h. 😊

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
és beírja hogy peace😄

V9ykn8_TZL0

de, mar megyunk is lineagezni

hpzolee
uristen, nem unjátok még ezt a szar wow-ot?.. 😊

peace

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

BEAST
nálunk akkor nyílik bg ha a horda úgy akarja 😊 mert puggal nem is lépnek be 😄 ... szal én örülnék egyfajta linkelésnek , bár nemtom ez mennyire komoly

Davidus
Pont ezért nem vagyok benne biztos hogy mégis maradok BSon. Az hogy lehangoló a server nem kifejezés😄

V9ykn8_TZL0

bár aztán lehet hogy tökmindegy, mert a droidok így is elöl vannak, meg akkor is elöl lesznek... franc se tudja

hát, kicsit tartok attól a bg összelinkeléstõl, szerintem irtózatosan nehéz lesz rangot lépni ha a mostani rendszer marad (és hát miért változna meg)... mert most nálunk a legkockább alliancos játékos sem tud elhúzni annyira az átlag egy órás sorok miatt, de ha ezt átkonvertáljuk instant BG-re, akkor a droidok utolérhetetlenek lesznek a halandó játékos számára...

BEAST
ejj ... 😄 de szeretném ha nálunk is így menne ... AB héten 1,5-2 órás AB sor volt ... 4-5 órás WSG 😞

Múlt héten AB hét volt, akkor 15-45 perc volt, a WSG meg 3 óra. Ezen a héten fordítva.

Lynx_TWL
és? megölöd malekit meg a kurvát, aztán pókboss. 5 perc alatt nem tudsz befutni abokhoz?😊

๏̯͡๏﴿

Friczy
Mennyit kell manapság várni AB-re Arathoron az allynak, egy átlagos délután/este?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
4k akar lenni,nem 4millió <#zavart1> ,és az hogy horda vagy ally van több a sorban ennyivel az végülis ganzegal,a lényeg a szopás mértéke.<#wilting>
egyébként 4millió wow játékos összesen nincs a kontinensen 😄
biztos sok a fals adat de egyértelmû, h inkább az allinak kell félnie a bg linkeléstõl eu-ban. click
Davidus
a pókbossnál indul a timer nem az aboknál😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
mm ha jol ertelmezem ez nem bug, hanem javaslatok amiketmost testelnek, fontolnak meg a keszitok. Nem biztos hogy bennelesz az 1.10 release ben.

Botond
Hát kiváncsi leszek,hogy amikor kiderül,hogy EUban kb 4000ezerrel több hordás akar menni ABzni,akkor milyen sírás lesz,hogy ó jajj, 18órás sor van. <#gonosz1>
getmoreRAM.

Nem. Ígérték, hogy kiegészítõ elõtt még összelinkelik a szervereket és akkor szinte mindig azonnal lehet BG-be menni.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

nem ismerek tul sok servert de pl a ragnaros IFje eleg erdekesen szokott kinezni ^^
ugy 10bol 8szor sima ugy bezuhanni a racsokra az innbol kifele menet mikozben tolti be az tomeget =)

anti hero

QuippeR
egybõl madárinfluenza? 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
TBCt azt kihagynám. :-D
TBC-hez igertek ilyet.

Ez is a sorok között van mint a karitranszfer... nem értesz te ehhez. 😄

Botond
Céloztak már erre,vagy ez ilyen légbõlkapott ötlet?
Nem kell ilyen szerveren játszanod, ha megcsinálják a bg linkelést... majd... egyszer...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Lynx_TWL
ne mondja már senki, hogy 45 perc alatt nem lehet leabálni aboktól baronig 😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nem csak te.
elég lehangoló mostanában BS is.
még este 8-kor is kong az ürességtõl IF fõtere...
de úgyis csak idõ kérdése és lesz migráció BloodscalpRA...

aham, tényleg. pech akkor, pedig már biztam benne...
na mindegy, azért köszi a linket 😊

Davidus
nem tudtam😛 mindegy akkor is ilyen szerveren akarok játszani😄

V9ykn8_TZL0

Botond
szerintem tuggya
test server nub =P

Davidus
ilyen serveren akarok játszani😞 õk többet fizetnek vagy mi? minket miért szopat a blizzard?😛

V9ykn8_TZL0

Nem volt belõle 2, megcsináltam a questet ami a redemptiont adta, de a Symbol of life megmaradt. Érdekes. Azt hittem hogy van valami extra funkciója, de ha nem jó semmire akkor kidobom. Köszi a válaszokat
na ezt nevezem én full servernek... 25-ös ab, 31-es wsg, és 6 av megy egyfolytában 😄

Botond
Abadonolta a küldit,felvette megint,így lett 2 symbol of lifeja. Szerintem.
Van egy küldi, ami arról szól, hogy keresd meg a törpét, és éleszd fel. Ehhez itt van ez a symbol of life, aminek egyetlen töltete van, nesze. Amikor felélesztetted, és leadod a küldit, cserébe adják a redemption nevû varázslatot. Ha a varázslat már megvan (és valamiért kaptál megint egy ilyen tárgyat), akkor eldobhatod, igen...

Botond
Küldihez kell.
us test server forum bugok, blue post

"Most így jobban belegondolva ez egy nagyon halálos dolog, hogy nem tudnak majd megfodulni a novázott playerek. AV-n tömeg mögé blinkelve jó esetben FN után még el lehet nyomni egy flamestrike-ot is a CoC és IAE elõtt 😊"

azért a tömegben biztos lesz majd AV-ben egy mage, aki nem fogja sajnálni a counterspell-t és a birkát rád 😊 neki tökmindegy, merre vagy hozzá viszonyítva...

Devilking: ez egy bug ami ki lesz javítva

tudsz dobni linket ezzel kapcsolatban? tényleg érdekelne, mert olvasgatom most is a topic-okat, de sehol nem találom, ahol blue erõsítené meg, hogy ez bug. szal', ha van link, plz. oszd meg.

Feldobom ujra hátha a multkor elkerülte pár ember figyelmét.

A Scarshield Legion RP-PvP szerveren megalakult az elsõ magyar guild, az Alliance oldalon. A guild neve: Rise. Immáron 30 aktív magyar tagunk van akikkel közösen vesszük a játékban az akadályokat. Guildünk célja a PvE/RP/PvP játéktereknek a kihasználása (leginkább highend PVE content) valamint egy erõs közösség kialakitása. Keresünk a guildbe magyar nyelvû ügyes játékosokat. Amennyiben felkeltettük érdeklõdésedet kérlek látogass el a guild honlapjára bõvebb információkért. http://wow.overdrive.hu

Dehát arra ott a Redemption, akkor ennek semmi haszna, akár ki is lehet dobni?
támasztani halott emberkéket
QuippeR
megoldás: olyan spelleket kell kitalálni, amik nem törik meg az amúgyis csak nyomaiban felfedezhetõ kasztegyensúlyt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.