World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

A kérdésem az lenne, hogy a pala kap 10-12 szint környékén egy "Symbol of life" nevû itemet. Ez pontosan mire jó?
PiszkosFred
De csak hajtós napokon 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"test realmen nem lehet forgolódni ha mage frost nováz. ennyit az összes mage sírásról. gg blizz."

amúgy valahol ez jogos is. elvileg ugyanis frost nova-ban be van fagyasztva egy jégtömmbe a lábad. hogy forogsz igy 360 fokban, anélkül, hogy kitörnéd?
ilyet csak a TX tud a Terminátor 3-ban 😊)

nálatok is ez a munkarend? <#merges2>
aszittem csak nálunk...
<#vigyor>

hja, ezt mondtam én is.
megnézem én azt a random verbuvált csapatot, ami 5 fõvel 45 perc alatt átverekszi magát a pókos boss-on meg a trashmobokon baron-ig...

még epic összeszokott csapattal sem egyszerû, nemhogy kék-zöldbe öltözött "friss" 60-asokkal...

(úgy esetleg lehet, hogy fullosan lepucolni az utat a boss-ok kivételével baronig, utána meg visszamenni az elejére és bedarálni csak a megmaradt boss-okat - de ugye ez is csak barthilimas-ig müxik, mert ugye baron rezidenciájának elõterében lecsukódik az a bizonyos kapu, s onnantól nincs visszaút, ha oda bemennek)

QuippeR
egyébként Attunement to the Core (fixen 6600xp) a test serveren 3g96s-t ad.

ebbõl adódóan 6 copper/xp a váltószám, ami szerintem a ((maxszint/10)copper/xp) formulából következik, tehát kieg után lvl70-en valószínûleg 7 lesz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ez egy bug ami ki lesz javítva

QuippeR
szerinted én miért írom ezt egyáltalán be? frost nova, beáll mögéd a mage, aztán viszlát és kösz a halakat.

Mighty
Tudom.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
de abbõl lõni se tudsz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mighty
Most így jobban belegondolva ez egy nagyon halálos dolog, hogy nem tudnak majd megfodulni a novázott playerek. AV-n tömeg mögé blinkelve jó esetben FN után még el lehet nyomni egy flamestrike-ot is a CoC és IAE elõtt 😊

Sephi
A hunter es a lock a legelvezetesebb kaszt szvsz 😄

A pap unalmas szamomra.... egyenlore 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
Ahogy a hunter csapdában sem lehet forgolódni...
Egyébként a druid root is így fog mûködni.

olvasd a saját fórumunkat 😄
Power Infusion 😊
Davidus
lehet hogy szembefordulok a pistikékkel és mégis hunterezni fogok?😄

V9ykn8_TZL0

QuippeR
test realmen nem lehet forgolódni ha mage frost nováz. ennyit az összes mage sírásról. gg blizz.

Davidus
nem véletlen hogy a dungeon 2 hunter setnek beastmaster a neve😊

V9ykn8_TZL0

melorin
Hm, szóval semmi tálent a prot ágra? Milyen aurát használsz?
Vindication az értelmes? Nem lenne jóbb parry-re rakni azt a 3pontot?<#zavart2>

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Davidus
egy BM hunter teknõssel meg treppel 2 mobot is le tud fogni

V9ykn8_TZL0

Davidus
1.10 miatt😊 BS-on ígyis alig van isntance run szal nem engedhetem meg magamnak hogy sallang karival játszak😛 2 olyan karim van ami befér egy perfect groupba és a rogue-ot választottam mert nincs kedvem tankolni😄
Persze ha a pistikék nem csak az orrukig látnának akkor a huntert simán behívnák rogue helyett...

V9ykn8_TZL0

Botond
átigazoltál a gaz hordához?
Davidus
<#eljen><#eplus2>

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
8-9: fórumozgatás, levelezés, felkészülés a melóra
9-11: Erõteljesebb rákészülés a melóra, közben erõteljes munka szimulálás
11-11:30: tényleges munka
11:30-13ig: ebéd, kávézás a kollegákkal, flört a szomszéd iroda leányzóival, fõnökség elkerülése
13-14: ejtõzés, fórumozás, levelezés, munka szimulálása
14-16: munka, de telefon már kikapcsolva, nehogy valaki kérjen valami bonyolultat

;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
ügyintézés rox :-D
Botond
Ja,itt az a kérdés,hogy elõre ki lehet e söpörni a trashmobokat. Lepwnolni mindent,aztán elõrõl a bossokat és a pár bepoppoló röpködõ vackot,mert ez az üssük végig 45perc alatt szerintem se lehetséges másképp max full tier2ben.
The Garrett
hehe beszeltem 1 kulfoldi ismerossel akinek hasonlo gondja volt. aztmondta csak akkor van esély gyors válaszra blizztõl, ha munkaido megkezdesekor írsz nekik, a delutan erkezo levelekre 99.9% hogy nem válaszolnak, törlik etc.

Ma reggel 10.30 tol dolgozik az accout management, 10:40 kor irtam nekik még1 levelet, és 10.41 kor jott rá a reply.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Botond
Gyors ügyintézés volt.
Sephi
Melyik szerveen jacco'?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem ez a lényeg, hanem az, hogy SENKI NEM TUD ijakat csinálni. Aki puskát használ, annak könnyebb álmai fegyverét beszerezni mint az íjászoknak. És ez nincs így jól szvsz.
The Garrett
VISSZAKAPTAM AZ ACCOM HALLELUUUUUUUUUJJAAAAAAAHHHHHHHHH!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jaja.
Ez diszkrimináció. Ráadásul puskához lõszert is tud az enginner csinálni, de nyílvesszõt nem. Csak a golyót lehet átalakítani. Én sem értem miért :-(
Olyan faccca puskákat tudnak csinálni, hogy gondolkodom hogy átmegyek puskásnak. Vagy farmolok egy hónapig egy jó íjért valahol :-( Bár az meg nem jön be, az elfekhet a nyíl/nyílpuska illik. Hát hol itt az egyensúly kérem?!?
mit kell egy ijon szerelni? 😊 majd ha lesz favago mesterseg, ok biztos fognak tudni csinalni.

QuippeR
power infusion. 1.10 discipline fa utolsó talentje.

antgecc
Hát jah...
Egyébként én azt nem vágom, hogy a hunternek miért nincs bow, de minimum arrow készítõ képessége.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ekkora pofátlanságot.....
A engineering puskát tud csinálni de íjakat nem. Hát bassza meg a blizzard :-((
Botond
Én is arra használtam.
BEAST
/shrug , nemtom én arra használom hogy blinkelõ mageket meg sprintelõ rogue-t meg rohangáló huntert fogjak meg vele arra a pillanatra amím ellövöm a soc judgementet ... meg 6 sec alatt maxra gyógyítom magam ...igazad van , de nekem ezek mind egyre mennek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
distract is stun akkor <#gonosz1> és nem baszogatásból írtam,csak a félreértéseknek akartam elejét venni. Bemeséled az új fiúnak,hogy stun,aztán 30goldos retalentet csinál,mert mezz. <#zavart1>
Eh...most szólt a guildtársam, 4300-as armor, nem 3700 :-P
BEAST
lol ... stunt mint olyan képességet értettem ami mozgásképtelenné tesz , nekem ennyi elég ... de örülök hogy te ilyen okos vagy...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megvan bangalashnak a dash, és ha van elég energia pontja, rohan mint az õrült :-) Király, mert BG-ben gyorsan utoléri az ebédjét :-) Meg hát bangalash nagyon jól is néz ki. Nekem például a teljesen fehér macsek nem jön be. Olyan mintha leborotválták volna csupaszra...
A többi fajta pet meg nem jön be (raptor, skorpió, madár stb...)
Guildtársamnak megvan bangalash, és furcsán magas az armorja. 46-os szintû, és 3700 körül van. Persze lehet a BM-ben talentet tenni az armorra is, de õ full marksmanship-es hunti. BG-ben és instákban is nagyon darál.
Davidus
Mindegy hogy elite vagy normál állatot szelidítesz. Bangalash régen gyorsabban futott mint a többi macska de ezt már lenerfelték😛 Persze még mindíg vannak petek amik jobbak valamiben az átlagnál(pl broken tooth) de cserébe meg másban gyengébbek.

V9ykn8_TZL0

Van itt valaki a ragnaros ally oldaláról aki 50-es szintû kék mail cuccot csinálna nekem jó pénzért? :-))
Meg kap egy rekesz sört is.
természetesen nem. Az elég durva lenne<#guluszem1>
Botond
Te figy már fõpaladin,a repetance az nem stun,csak mezz. Stun =bénítás= az effekt ideje alatt semmire sem képes. Mezz= altatás (repetance,sheep,sleep,sap)= az effekt ideje alatt semmire se képes,de bármilyen interakcióra megtörik az álom.
Szia.
Látom van 60-as huntered. Gondolom marksmanshipre vagy talentelve...
Én most talenteltem át petrõl mars-ra és iszonyat sebzést osztok ki, majd' minden 3. lövésem crit. A petem king bangalash lesz szelíd módban :-)
Ha elitet szelidítesz, megmaradnak az elit tulajdonságai?
Davidus
egy raid guild MT-ja nem árt ha protos de õ nyilván nem az. Stratholme-ba meg nem kell protos warrior😊

V9ykn8_TZL0

BEAST
nem jobb , de + 1 stun nem rossz 😊 én sosem szerettem a reckoningot , arra várni hogy crittel üssenek , én jobb szeretem ütni õket 😊 ... rogue meg fury warrior ellen jó , másra nem igazán , szerintem