World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem az lenne, hogy a pala kap 10-12 szint környékén egy "Symbol of life" nevû itemet. Ez pontosan mire jó?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy valahol ez jogos is. elvileg ugyanis frost nova-ban be van fagyasztva egy jégtömmbe a lábad. hogy forogsz igy 360 fokban, anélkül, hogy kitörnéd?
ilyet csak a TX tud a Terminátor 3-ban 😊)
aszittem csak nálunk...
<#vigyor>#vigyor>
megnézem én azt a random verbuvált csapatot, ami 5 fõvel 45 perc alatt átverekszi magát a pókos boss-on meg a trashmobokon baron-ig...
még epic összeszokott csapattal sem egyszerû, nemhogy kék-zöldbe öltözött "friss" 60-asokkal...
(úgy esetleg lehet, hogy fullosan lepucolni az utat a boss-ok kivételével baronig, utána meg visszamenni az elejére és bedarálni csak a megmaradt boss-okat - de ugye ez is csak barthilimas-ig müxik, mert ugye baron rezidenciájának elõterében lecsukódik az a bizonyos kapu, s onnantól nincs visszaút, ha oda bemennek)
ebbõl adódóan 6 copper/xp a váltószám, ami szerintem a ((maxszint/10)copper/xp) formulából következik, tehát kieg után lvl70-en valószínûleg 7 lesz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A pap unalmas szamomra.... egyenlore 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként a druid root is így fog mûködni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Power Infusion 😊
Vindication az értelmes? Nem lenne jóbb parry-re rakni azt a 3pontot?<#zavart2>#zavart2>
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Persze ha a pistikék nem csak az orrukig látnának akkor a huntert simán behívnák rogue helyett...
V9ykn8_TZL0
9-11: Erõteljesebb rákészülés a melóra, közben erõteljes munka szimulálás
11-11:30: tényleges munka
11:30-13ig: ebéd, kávézás a kollegákkal, flört a szomszéd iroda leányzóival, fõnökség elkerülése
13-14: ejtõzés, fórumozás, levelezés, munka szimulálása
14-16: munka, de telefon már kikapcsolva, nehogy valaki kérjen valami bonyolultat
;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ma reggel 10.30 tol dolgozik az accout management, 10:40 kor irtam nekik még1 levelet, és 10.41 kor jott rá a reply.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez diszkrimináció. Ráadásul puskához lõszert is tud az enginner csinálni, de nyílvesszõt nem. Csak a golyót lehet átalakítani. Én sem értem miért :-(
Olyan faccca puskákat tudnak csinálni, hogy gondolkodom hogy átmegyek puskásnak. Vagy farmolok egy hónapig egy jó íjért valahol :-( Bár az meg nem jön be, az elfekhet a nyíl/nyílpuska illik. Hát hol itt az egyensúly kérem?!?
Egyébként én azt nem vágom, hogy a hunternek miért nincs bow, de minimum arrow készítõ képessége.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A engineering puskát tud csinálni de íjakat nem. Hát bassza meg a blizzard :-((
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A többi fajta pet meg nem jön be (raptor, skorpió, madár stb...)
V9ykn8_TZL0
Meg kap egy rekesz sört is.
Látom van 60-as huntered. Gondolom marksmanshipre vagy talentelve...
Én most talenteltem át petrõl mars-ra és iszonyat sebzést osztok ki, majd' minden 3. lövésem crit. A petem king bangalash lesz szelíd módban :-)
Ha elitet szelidítesz, megmaradnak az elit tulajdonságai?
V9ykn8_TZL0