World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
3 warriorunk volt, szóval nálunk is a druidok tankolták a kutyusokat Magmadarnál 😄
Közben ventrin poénos MP3-akat hallgattunk, és röhögtünk végig, húztuk egymásra a giant-eket, kutyusokat, meg a láva sügéreket 😄
Múltkor nálunk sámlis tankolás volt 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Teliszpemmelik a generalt, meg yellelnek, sõt még privátba is leküldenek a picsába. Én elhiszem........
Az összes hülye szembe jön az autópályán 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net
egy évben egyszer Drektarnál az ally. Miénk a relief hut és FW. elvileg ugye innen 2 perc nyerés.
Na nálunk nem. Elbukják FWot és kb 10x húzzák ki drekit, annak ellenére, hogy mindenki spammeli generalt hogy gyerekek, tartsátok már benn és legyen vége.
na 40 perc szenvedés után beanyáztam itt is.
(persze azt hozzátenném hogy 8an mentünk végig a térképen haverokkal és jutottunk el drekkiig. A horda már elfoglalta a North towert is amikor bejutottunk.)
Ez volt a köszönet érte.
Sok idióta véristvánka.
És elfut warsong lumber mill irányába a 6 hordás közé.... és eldobja a zászlót..
Na itt elszakadt a cérna, spammeltem egy oldalnyi kurvaanyát...
És kaptam 3 nap BANt....
szabad ég
haverok, buli, fanta
amúgy gratula a ban-odhoz, szép volt 😊)
kérdés, hogy menni fog-e együtt a ZHC-vel. mert ha igen, akkor gyakorlatilag a blizzard nem csinált semmit, a zhc+toep nerf-fel...
bár lehet, hogy a toep-em visszacserélem a pvp trinket-re. elég kiábrándító volt tegnap, mikor több, mint 25 mp-ig futkostam össze-vissza folyamatosan warlock fear-ben AB-ben 😊)
(én is szeretném, ha birkám ilyen sokáig megmaradna ^^)
Mit javasoltok: Galactic Civilizations 2
SW: Empire at war
LoTR 2?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Draconic Infused Emblem
Trinket, BoP, Requires level 58
Increases spell damage by 100 and healing by 190 for 15 seconds
1 minute 15 second cooldown
😮
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
PILWAX 4EVER !!!
mer ha alapbol ilyen statokat kap, akkor még most összeszedem mielott raugrik minden rugo :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tudtok olyan szervert ahol sok a magyar es a horda a tobb?
A Bloodscalpot kiveve mert ott van ally karim.😊
De itt ally-kent eleg gaz a bg mert majdnem mindig vesztes a vege.😊
Koszi.)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a politológus szerint meg biztos megrendelésre csinálták a plakátokat. rofl
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
V9ykn8_TZL0
Azért köszi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
V9ykn8_TZL0