World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több armor!

Davidus
ami pont jó warriorok ellen^^

V9ykn8_TZL0

Botond
több dodzsot ad!
Davidus
Darkmantle Gloves (epic)
+12 Strength
+22 Agility
+9 Stamina
(34 AP, 0,8 crit)

VS

Devilsaur Gauntlets (rare)
+9 Stamina
+28 AP
+1% Crit

konklúzió:

nem jobb az új "epic" mint a lvl53 kék GG!

V9ykn8_TZL0

na majd kapsz teis csak legyek 60 <#idiota>

TVelvet
van arc, de mire. 😊

Ehez meg, hogy "Az én apukám úgyis erõsebb!" mottóhoz. Én nem a guildemmel jövök..
TVelvet
Te ki is vagy?😄
The Garrett
és mit érsz a golddal? 😊

twin emperor killre 100+g-t költöttem(potik repair stb), pedig az elsõ napi próbákon még nem is voltam ott.
de igazabol nem erdekelt, mert ebben a jatekban semmit nem lehet a penzzel kezdeni ( azon kivul hogy veszek mindenféle epic mountbol 2-t.)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
nem, téged nembirtalak ki, hogy ne öljelek le😄. nembírtam ki ott áltam 10 percet tankodva😄
Botond
neref!<#idiota>
fire > akármi<#crazya>

Én inkább 1 olyan kérdést tennék fel, hogy:
Mennyivel több goldom maradt volna másra ha valaki tudja a taktikát?<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
Shadowward>Shadowbolt.<#eplus2>
érzed a veszted közelettét mi? <#mf2>

Botond
Mennyé PvE-re. <#gonosz1> Neked én is beverem a fejedet,akárhanyas vagy,csak hogy tudj mit mesélni az unokáknak. <#mf2>
te például le bírod gankelni szegény ártatlan 32-es warlockokat
SKILL <#idiota><#nevetes1>

tomee14
ahoz hogy elõfizess rá muszáj megvenni a játékot? nem elég csak ha vkitõl elkéred?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

én emlékszem rád mit tudsz pvp-ben amikor még a bs-en voltam és húztam fel az elsõ karim februárban tarren mill mellett. a haveroddal kempeltétek a nálatok pár szinttel alacsonyabb szólózó, questelõ hordásokat. amikor meg mi is párba álltunk, nem bírtátok spammelni a sprint-et 😄
RatBaG
te kivel társalogsz? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Azt kéne belátni srácok (és itt nem megsérteni fogok senkit), hogy azok a guildek, akik már leölték nefariant KELL HOGY RENDELKEZZENEK annyi raid tapasztalattal, hogy AQ40 elsõ 2-3 (opcionalis Vem Trio nincsbenne) boss bevezetõfeladat legyen.
Sartura már meglepetést fog okozni,ott mar kell vmi kis "ujat is letenni", azonban ahoz szentem szoktassátok magatokat(és szentem akik már Twinnél tartanak akár igazolhatnak is) hogy AQ40 igazi ujdonságai/nehéz szakaszai Princess Huhurantól kezdõdnek. Addig szentem Nefit farmoló guildeknek legyen bemelegítés az elsõ rész.
Mindezektõl függetlenül vallom, hogy nem veszit a kill az értékébõl, bár (ha tényleg olvastátok a taktikat) akkor kérdezzétek meg magatoktól: Mennyivel lett volna édesebb a dolog, ha nem olvasom el, hanem "kitapasztalom"? (szinten csak egy kérdés, nem bántás, választ nem is várok rá)

Ezekutan Bhalage Fankriss takika: odamész megfigyelsz wipeolsz, következtetéseket vonsz le, és felállítasz egy takikát. Ha nem megy kezded elõröl, s ha igy megy le a mob, még ha 2 nap delay-el is sokkal de sokkal édesebb kill lesz!

Üdv

Kergelev, Substance

Count Adyn
"Az én apukám úgyis erõsebb!"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Ottis van ám arc😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ams

"u.i. Téleg kemény vagy, de jó lenne ha egy szerven lennénk, megmutathatnád mit tudsz pvp-ben."

😄 mr.cube

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

TVelvet
Már bocsi, hogy megsértettelek, ezzel hogy megnéztük a neten a taktikát, és ugy toljuk.. Ha neked ez nem tetszik fordulj gyógyszerészedhez..

Tudod nem mindenki olyan "überprogammer" mint ti ott a TN-en olyan kemény faszagyerek, hogy ugy vezet, hogy még a kormányt se kell fognia. Max sokkal nagyobbat fogsz koppanni..

Azt, meg hogy odaírtam, ("...a poén az ez a 2. alkalom, hogy megyünk."). És? van olyan guild aki 1000. alkalommal se veri le taktikával.

u.i. Téleg kemény vagy, de jó lenne ha egy szerven lennénk, megmutathatnád mit tudsz pvp-ben.
Ez a kép csak arra jó, hogy teljesen felbuffolva,trinket,potik,talentel mit tud lõni. Igazából játék közben ilyet sose fogsz lõni...😊(szerintem a +30 % BG buff is rajta van)

Botond
Az az õ szellemi termékük,én nem próbáltam másolni.
hehe most nezem masik mage is arcanepoweres a combatlogban😄 kar hogy ap egy fos😄 erre jo csak hogy neha jo nagyot lojjel😊 meg mondjuk huhurannal is jol johet😊

Ezek után lehet reklamálni, hogy a simte 2k felett crittelt omg , de már a 2. smite nem megyel mert 1 mage 1 lövésbõl lelött omg. nerf.. nerf.. nerf

Ugye mert mindenki 1 lövés alapján határozza meg melyik ranged mit tud a játékban...lol

már hiányoztál, de tényleg 😛
ha folyamatosan lone ilyet az lenne a jo😊 akkro lenne glasscannon😄

Találtam neked 1 képet a tesztszerverrõl, hogy mit lõ a mage.

http://img226.imageshack.us/img226/1306/frostboltgg1az.png

<#hehe><#hehe><#hehe>
<#eljen>

Mighty
Nem a "taktika"?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
berserker vicces 20 Melee ellen 😄

Botond
Jajj bocsássatok meg,hogy továbbadtam egy történetet anélkül,hogy "Megvalósíthatósági Tanulmány"-t nem csatoltam hozzá! Belátom az ilyen begyöpösödött a tényekhez szigorúan ragaszkodó fórumozókba kár minden sztori.

/edit: Errõl jut eszembe. A történet lopott. <#gonosz1>
a NagyEmbereknek így is megy....
PiszkosFred
Lehet, de közben jól szórakoznak ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Szerintem ezzel a taktikával már az elsõ Gurubashi Berserker wipe-ot okoz...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

GanXstaZoleeWrk
megnézném mikor vadul elkezdik csépelni észnélkül hakkart pl. vagy esetleg hexxert, marlit 😄

GanXstaZolee#2709

Friczy
<#wow2>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Spenser
Tudod kinek szóljálbe pöcörõ ...

Friczy
Mert nem tudsz fejlécet olvasgatni? Mert nem ismersz semmi fórum etikettet?
Na mosd ki a szád szappannal kisfiam!<#mf2>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Count Adyn
ja😊

Spenser
Mi a faszomért nem enged be a Wowom azt írja :
Unable to Validate Version
???

Taktikát lehet "lopni", csak ha nem tud csapatként együtt dolgozni a raid, akkor kb annyi ér, mint a magyar foci meccsek elötti eligazítás az öltözõben. Te elhúzol jobbszélen, beadod, te érkezel középen és befejeled. Hát ettõl még nincs meg a gól, ahogy a taktikától sincs meg a kill.

Szvsz gratula mindenkinek, aki letolt bármit

Wallentinus

Botond
Nem voltam ott,nekem így mondták. Friczynek szereztem 20 másodpercnyi jó kedvet mér nem hiába írtam le.
Botond
Lop? Átvesz maximum,lemásol esetleg. Lopás az kicsit más.
Count Adyn
Szerintem 1 nefit ölt guildnek huhuranig nem okozhat gondot semmi aq 40 be😊
Taktikat persze mindenki lop, van aki lenézi videóról, van akinek szájába rágják (nem célzás volt senki ne vegye magára😊)

Mese
Ez meg ZGben pláne nem mûködik, még 20 full epicessel sem

Wallentinus

Hm, nekem ezzel semmi bajom sincs. Mikor egy kis guild lenyom valakit, annak én is örülök, és gratulálok. De mikor 1 olyan guild, akik Nefát ölnek benyomják, hogy AQ20 második bossát hogy kell lenyomni, attól picit feláll a szõr a hátamon.
És ez nem fikázás, a félreértések elkerülése végett. Mi nem toltunk first killt soha, valszeg nem is fogunk, de mi magunk dolgoztunk meg minden egyes killért. Szóval azt csináltuk, amirõl szól a játék. Játszottunk, buktunk-keltünk, majd örültünk. Ugyanezt csinálják a first kill guildok, csak picit gyorsabban és jobban.