World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+12 Strength
+22 Agility
+9 Stamina
(34 AP, 0,8 crit)
VS
Devilsaur Gauntlets (rare)
+9 Stamina
+28 AP
+1% Crit
konklúzió:
nem jobb az új "epic" mint a lvl53 kék GG!
V9ykn8_TZL0
Ehez meg, hogy "Az én apukám úgyis erõsebb!" mottóhoz. Én nem a guildemmel jövök..
twin emperor killre 100+g-t költöttem(potik repair stb), pedig az elsõ napi próbákon még nem is voltam ott.
de igazabol nem erdekelt, mert ebben a jatekban semmit nem lehet a penzzel kezdeni ( azon kivul hogy veszek mindenféle epic mountbol 2-t.)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mennyivel több goldom maradt volna másra ha valaki tudja a taktikát?<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SKILL <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Sartura már meglepetést fog okozni,ott mar kell vmi kis "ujat is letenni", azonban ahoz szentem szoktassátok magatokat(és szentem akik már Twinnél tartanak akár igazolhatnak is) hogy AQ40 igazi ujdonságai/nehéz szakaszai Princess Huhurantól kezdõdnek. Addig szentem Nefit farmoló guildeknek legyen bemelegítés az elsõ rész.
Mindezektõl függetlenül vallom, hogy nem veszit a kill az értékébõl, bár (ha tényleg olvastátok a taktikat) akkor kérdezzétek meg magatoktól: Mennyivel lett volna édesebb a dolog, ha nem olvasom el, hanem "kitapasztalom"? (szinten csak egy kérdés, nem bántás, választ nem is várok rá)
Ezekutan Bhalage Fankriss takika: odamész megfigyelsz wipeolsz, következtetéseket vonsz le, és felállítasz egy takikát. Ha nem megy kezded elõröl, s ha igy megy le a mob, még ha 2 nap delay-el is sokkal de sokkal édesebb kill lesz!
Üdv
Kergelev, Substance
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"u.i. Téleg kemény vagy, de jó lenne ha egy szerven lennénk, megmutathatnád mit tudsz pvp-ben."
😄 mr.cube
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Tudod nem mindenki olyan "überprogammer" mint ti ott a TN-en olyan kemény faszagyerek, hogy ugy vezet, hogy még a kormányt se kell fognia. Max sokkal nagyobbat fogsz koppanni..
Azt, meg hogy odaírtam, ("...a poén az ez a 2. alkalom, hogy megyünk."). És? van olyan guild aki 1000. alkalommal se veri le taktikával.
u.i. Téleg kemény vagy, de jó lenne ha egy szerven lennénk, megmutathatnád mit tudsz pvp-ben.
Ugye mert mindenki 1 lövés alapján határozza meg melyik ranged mit tud a játékban...lol
http://img226.imageshack.us/img226/1306/frostboltgg1az.png
<#eljen>#eljen>
/edit: Errõl jut eszembe. A történet lopott. <#gonosz1>#gonosz1>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
GanXstaZolee#2709
Na mosd ki a szád szappannal kisfiam!<#mf2>#mf2>
keep walking... www.artum-inferniti.net
Szvsz gratula mindenkinek, aki letolt bármit
Wallentinus
Taktikat persze mindenki lop, van aki lenézi videóról, van akinek szájába rágják (nem célzás volt senki ne vegye magára😊)
Ez meg ZGben pláne nem mûködik, még 20 full epicessel sem
Wallentinus
És ez nem fikázás, a félreértések elkerülése végett. Mi nem toltunk first killt soha, valszeg nem is fogunk, de mi magunk dolgoztunk meg minden egyes killért. Szóval azt csináltuk, amirõl szól a játék. Játszottunk, buktunk-keltünk, majd örültünk. Ugyanezt csinálják a first kill guildok, csak picit gyorsabban és jobban.