World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Atom lehetett!! 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mighty
Jol van na. Esszét nem fogok írni a gondolataimról, hogy ne legyen félreérthetõ 😛

Arra akartam lényegében rámutatni, hogy régebben még mindenki gratulált kb minden guildnek, aki letudta gyakni Ragnarost, Vael-t, stb az x-edik vagy y-odik próbára. Mostanában meg az a helyzet, hogy ha nem first boss kill az a bizonyos kill, akkor az a guild egy utolsó, taktikát összelopkodók gyülekezete.

Meg különben is nerf hunters

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Ki hogy játszik. Guildmasterünk ABzõs groupja+5 csere játékos bement ZGbe kérdezték guildcseten mi a taktika,de nem nagyon fogták fel agyilag,szóval addig ütötték amíg mozgott. Egy db heal vagyilyesmi nem sikerült,csak üt,üt,üt nyertünk. Az is egy módszer,csak mondjuk ha nincs 20db lila pvp cuccos kari hozzá akkor nem túl mûködõképes.
Embörök, ezzel a játékkal szoktatok jáccani is vagy csak kockultok és taktikákat gyártotok órák hosszat, hogy ki melyik kõkockára álljon hogy ne aggrozzon be valami keményebb mob-ot?

most meg 1.10 elott csak toljatok bele a dpst ahogy a csovok kifer😊 addokat feareljetek el a faszba aztan fankriss utan meghaltok es resurect😊 1.10 tol meg majd raertek foglalkozni az addokkal is😊 vegre nehezebb boss lesz ezis, mert sajna most nem nehezebb a baronnal sem😊

ki faszt erdekel hgoy elso kille vagy nem vagy elolvastak a taktikat vagy nem ;o
konyorgom. ovi
pve - taktika - farm ennnyyi

inkabb fankrissrol irjon vki esszet, aki tapasztaltabb.

anti hero

capaszabi
Aki nem first killt csinál, az BGben kockul - akarta mondani Friczy 😄

PiszkosFred
Hát ti hülyék vagytok 😄 Töröljük el a Föld felszínérõl az iskolarendszert, tanuljon meg mindenki magától írni és olvasni, töröljük el a autóvezetõi oktatást, tanuljon meg mindenki vezetni hullák és törött autók tucatjain keresztül, mert attól tökös az ember fia...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

óó, köszi, de nem vagyok rád méltó <#worship>
a nagyember jelzõ az inkább rád (meg a régi überpaladinodra illik) <#mf2>
ezt en nem tudhatom mert nem latom sehol hogy milyen guildben van😊 csak annyira a szivere vette gondoltam azert mert o is tvelvettel van egy guildben😊 de ezek szerint meg en is tevedhetek nehaneha<#ravasz1>

Botond
Mighty nem is illuminatis,annyira érdekelt a dologban,mint én vagy te vagy NagyEmberLacika79.
megint jon az ujjal mutogatas😊 mondtam en valahol hogy en egyaltalan voltam mar aq40 ben vagy hogy oltem mar barmit is ott? sehol nem tettem erre utalast hogy en mayer vagyok mert leiras nelkul oltem.

mint irtam semmi baj azzal, hogy ket bosst leoltetek csak a mondat masodik fele ("...a poén az ez a 2. alkalom, hogy megyünk.") szurta a szememet valamiert, amit nem tudtam szonelkul hagyni😊 kb olyasmiva tette az a beszolas a mondanivalot mint amikor a tizeneves suhanc az apja verdajaval nagylegeny😊

Botond
Õk analfabéták, így nem tudtak elolvasni semmi amcsi taktikát,hanem önállóan kidolgozták a rengeteg eszükkel. A jövõben kérlek mellõzd a rosszindulatú mocskolódásod ezekkel a szent emberekkel kapcsolatban! Elõre is köszönöm megértésed!
Mi legalább vettük a fáradtságot.
Irónia meg nem adja be, rosszul áll neked nagyon.
Mighty
Rendben, de honnan tudod, hogy elolvastak barmifele taktikat? Mivel tudod bebizonyitani, hogy ti nem olvastatok el taktikat? Tudtommal US-ben mar legyaktak, mire Maghteridonon vagy BS-en kinyilt volna a kapu.

Meg mindig fenntartom: Olvassatok el a mottot.

Botond
De komolyan felnézünk rád. Jól túljártatok egy algoritmus eszén. Önállóan. Nem semmi. Hadd legyek már a barátod! Naaaa,lécci!
ezt pont te mondod, meg a sok übermagerugópaladdin? no comment <#idiota><#banplz><#mf2>
Botond
Sokat nõttél a szemünkben. Autogram cím van?
ha gondolkoznál rájönnél, hogy nem errõl van szó.
mi lementünk, annyit tudtunk, hogy van ennyi meg ennyi boss, aztán improvizálunk.
nekiláttunk, ha valami nem volt jó, megbeszéltük. így mindenki tudja legközelebb mit kell csinálni, mert élesben látta elsõkézbõl.
Friczy
Aki nem first killt csinál, nem ember! <#beka3><#beka2><#beka3>

keep walking... www.artum-inferniti.net

semmi baj nem lenne ezzel ha a mondat masodik felet nem irja oda

Mighty
Keretik elolvasni a banner alatt levo mottot.

Mighty
Ker engedelyt meghunyaszkodni az osszes olyan guild, aki nem first boss kill-t hajt vegre. <#mf3>

csak a helyesírás nem megy, kész taktika alapján benyomni a bossokat, az már igen.<#banplz><#eplus2><#idiota>
de gondolom elolvasott taktika alapjan mentetek es nem ugy hogy fingja sem volt senkinek rola hogy mire szamitson!?😊

fankris the unyielding taktikat leirna vki, mondjuk aki megolte pls

anti hero

TVelvet
Meglett az elsõ kétt boss, illunka AQ40 ben😊 egy más utan, a poén az ez a 2. alkalom, hogy megyünk..
RatBaG
"ez" az ellenszer az allisokra <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

1 kérdés: megérte vele hónapokat kockulni BG-ben, ha most meg eladod?
vagy ebbõl akarsz meggazdagodni? 😊

ez az új alli faj? ^^

tormy
Ha valakit erdekel, elado rank 14-es orc warrior. Email: [email protected]

Termeszetesen csak komoly ajanlat erdekel. Mielott felrakom ebayre gondoltam a megprobalom magyar wow sceenet, hatha valakinek van penze es erdekelne. 😊

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

A mi drága sanyinéning operácio utan:

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Zul Gurub is full! 😄

Rain effect 😄

és lehet tudni hogy hogyan fog müködni a karakter mozgatás serverek között mert hallotam rola hogy 1.11-es patchtöl majd már lehet ilyet
ez tök izgi 😄

Az 1.11 sem nagyon lesz kesz majus elott ha igy haladnak.. Majus elejen majd biztos mondanak egy becsult datumot is az alli faj mellett.

Honap kozepe/vegen jon 1.10, 1.11-et mar csinalgatjak, utana kieg lesz.

Juni korul kellene mar jonnie a kiegnek, en ugy tudom nyaron mar kieggel turjuk.

pedig biztos tanianak neked általánosiskolában, figyelj oda jobban.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Lynx_TWL
itt az ideje egy kis angol tanulásnak

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

mindig csak linkeket tudtok adni faszom ménem lehet leirni énis tudom a linkeket csak nem tudok angolul<#duma><#duma><#duma>

Get a life!

pfho afsza eza forum h nem segitenek it nekem sohaa<#wow3><#zavart2>

Get a life!

?
de nem tudok angolul h mit és hogy

Get a life!

wow-europe.com

lol rules de mág átmenekiteni 😄DDD eza duma xD

Get a life!

Van.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

most van teszt szerver ?tudjátok ahova jelentkezel bevesznek és csak 60asod lehet 1 darabig nah ha van hollehet jelentkezni ?és mik az elvárások ?

Get a life!

Lynx_TWL
nem.
kihúzzák jövõ évig simán:
1.10 majd április elején, aztán lesz 1 bõ hónapja mindenkinek verni rá a faszát. utána 1.11 bejelentés, rá 1 hónap test server ami megy 1 hónapot, utána kiadják arra megint csak lehet verni a faszt 1-2hónapig. utána mondjuk mage talent átértékelés, és már 2007et is írunk 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;