World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ismered a számokat, amikre a scorch képes😛 a csunyaság az, hogy ilyen 1100-1200 közt üt dottal az alapcrit kallantyúk nélkül😄
de természetesen a szopatás megint ott van, hogy amikor ott figyel 2-3 ignite akkor amikor leesik az elsõ viszi a többit is:o

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Most nem megyek bele melyen a szellemi teljesitmenyedbe, mert az valoszinuleg maradando karosodast okozna szamomra. De azt mellekesen megjegyzem, hogy nem erre celoztam, hanem a melyenszanto strategiai kepessegeidre, amit gondolom nem surun vesznek igenybe a guildedben. Legalabbis abbol latszik, hogy nagyon vagod a temat, amit korabbi kommenteidben irtal. Egesz kozelrol vizsgalhattad a temat, amikor elolvastad a kesz strategiat a forumotokon, aztan meg hozzakoltottel par dolgot ami nem igaz.

Az meg hogy kinek mennyire komoly a teljesitmenye raidek alatt gondolom az bizonyitja, hogy a korabbi guildedben a raidek alatt csupan 90%-ban voltal afk. Vagy csak biztos tul unalmas volt neked, pedig mennyire komoly feladatod van, hujuj.
Veled ellentetben jopar classt kiprobaltam raidek alatt, es velemenyem szerint a healer a legizgalmasabb, gondolom nem vagyok egyedul. Dehat menj csak az arral szemben, ugysem tudod mar melyebbre asni magad. (kepzavar :o)

Na mindegy, most mar tenyleg kiszallok ebbol a paralimpiabol, mert nem egyenlo felek kuzdelme folyik. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Botond
Pár év gyakorlás és fog menni. Érzem.
akkor hogyan lehet, h bonyolult volt még az is a mesternek? 😄
Botond
Priestnél,csak rogue egyszerûbb. <#gonosz1>
antgecc
Hú ez biztos nagyon nehéz lehet, ellenben a priestekkel, akik csak 2 gombot nyomkodnak állandóan és lesnek ki a fejükbõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

biztos több közöm van hozzá mint neked. te mit csinálsz? nyomod a 2-3 heal gombot. én mit csinálok? én húzok. én tartom távol a bogarakat attól hogy megzabálják a priesteket/mageket. közben még feldotolom veklort, így még dpst is nyomok.

goodluck<#vigyor>

U42MAD
Azt szeretném kérdezni, hogy Doomhameren horda oldali magyar klán volna-e aki befogadná a csordába 10éves fiamat, aki egy lvl32 warior.<#wave>

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Sziasztok
Arathor szerveren elado 3 lvl 60-s karakter(lejárt acc)
Törpe pap,paladin, hunter.Elég jol felszerelve:-))
ajánlatokat a [email protected] cimre

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Majd szolj ha valami kozod lesz ezekhez a killekhez, langesz.

Lynx_TWL
másfél hónap, hol élsz te?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
én ezt nem bírnám hallgatni😄

hát erre most mit írjak. "ok"
ui: majd szóljatok ha végre sikerült leverni <#mf2>

Koszi, szoval elozo nap nem ment. Ennyi eleg is.

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

énis csak ezért szoktam test serverre járni.. egyszerüen valami iszonyat feeling a bg/world pvp (és igen itt van world pvp, lépten nyomon 10v10 ek vannak szinte mindenhol)

jah, jó lesz majd sietni mindenkinek szarrá farmolnia magát AQ-ban, mert 1,5 hónap és itt az új mégtáposabb insta, ahol, ha emlékeim nem csalnak, mintha olvastam volna, hogy lesznek frankó 90+ dps-es kétkezes fegyverek, amikkel .5 shot lesz majd mindenki 😊
hurrá...

Trutyi: jah, lecsekkoltam a képet, amit linkeltél, AP+ZHC+PI befigyelt, meg gondolom berserker buff és flask of supreme power is, meg lehet még pár apróság, amit szintén nem látni...

amúgy alapjáraton nekem szimpatikus az a módszer, ami test server-en is van, hogy mindenki ugyanolyan cuccokban tolja BG-kben, meg nincsenek kialakúlt csapatok, hanem még AB is randomokkal megy... esküszöm van kedvem rajta bg-zni, holott Bloodscalp-on meg egyáltalán nincs. rendezetlenebb ugyan a test server, de mégis jól mûködik.

kéne valami dressing room féleség a BG-khez is, ahová csak olyan cuccokban mehetnél be, amiket csak a BG-kben lehetne használni, aztán csata végén meg leadnád (ofcoz' ezek a cuccok is csak BG-kben mûködnének). bár ez is csak elmélet, mert úgyse lesz belõle semmi...

nemtom mivan velem, de qrvára beleuntam ebbe a game-be...
már raid-ekre sincs kedvem járni, ha leölnénk nefarian-t, meg aq akármelyik boss-át, esküszöm még az is tök hidegen hagyna. bár most se tud érdekelni igazából...
egy fos ez a játék 60-on...tömény farmolásról szól az egész.
ennyit ér kb.: 0

nah /peace

Count Adyn
És hogy tetszik Sartura?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
Amúgy egyre jobb zenékre lehet majd számítani mert Matt Uelmen-t(Dio2 zeneszerzõje) ráállították a wowra😊 a jobb AQ zenéket is õ szerezte és Naxxramas-ét is õ fogja.

V9ykn8_TZL0

na igen, itt már muszáj mindenkinek azt csinálnia amit kell, és a héten baromi gázos volt olyan raidet összehozni ahol ez müködött volna.. tegnap is lelépett 2 ember ~
amugy thy ^^

Davidus
winmpq^^

V9ykn8_TZL0

TVelvet
Nemtud valaki 1 oldalt, ahol fentvannak AQ zenéji??? Rohadtul teccenek.. Valaki help pls, ha tud😊
Elötte 3 napig pedig bohockodtatok huhun. Gz a killhez. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

senki sem mondta, h nem megy le totem nélkül csak azt, h sokkal nehezebb így mint az alliknak.

a wipe-okon meg úgy általában nincs mit magyarázni. vmi oka mindig van. ha könnyen le lehetne verni õket, a fél raid aludhatna közben. de nem lehet.
Mai nap legelsöre lementek emperorok, ugyanúgy, totemek nélkül, semmi probléma nem volt. Tegnap volt 4 wipe bohóckodás de az gyakorlatilag a fáradt emberek miatt nem volt érdekes~
valahogy mégiscsak müködik a dolog, még totemek nélkül is ~

The Garrett
trade ! 😄

nem jött be az überfire talent?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

gimme 50g pls, need to retalent😛

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Lynx_TWL
nekem mind1 hogy szerzed meg, kapsz két napot:d

<#taps><#worship><#eljen>
kinek mi jön be😊
azért gl hf😊

Kergelev, Substance

Kerge minden tisztelet neked, de en mar kieltem a pve vagyaimat teljesen es ugyis van mit probalgatni egy mukodo taktika gyakorlati alkalmazasanal. ugyhogy a 'probalgatas es utana levo pve kill nem az en asztalom es kibaszottul hidegen hagy, hogy megolunk barmilyen mobot (pve algoritmust by botond;o ). persze mindenkinek mas okoz oromet. nekem ez amit mondasz felesleges es unalmas idotoltes.
szal been there done that got that tshirt.
de koszi.

anti hero

The Garrett
nemszoktam ah ba venni. Dire maul 2 emberes meló 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tomee14
THX

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Count Adyn
Amigy van olyan algoritmus amit nem gyöztünk le addig ne szoljuk le <#awink>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Meg kell venni a játékot. Accountot kell csinálj, és az ehhez szükséges egyedi kulcs ajáték dobozában van.

Mighty
Igen. Nem elég.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tomee14
#68648 plz válaszoljatok erre!

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Mighty
Elgondolkoztatott, hogy a mage class (és lock) cuccokon lévõ "Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to X" meghatározásban vajon mit profitálok a healing-bõl? Illetve mit jelent az effect?
Cloak of Fire profitált anno az effectbõl. Mára már az sem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
te vagy az én emberem, vehetnél nekem két libram of rapidityt.

Davidus
beastmaster chesten van valami 10% 😮 gondolom valami petes fos.)

V9ykn8_TZL0

Aki sokat tud játszani annak nem sokat ér a gold ez tény, de aki csak esténként tud játszani és fõleg raidekre jár a pénzt megbecsüli.<#awink>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Lynx_TWL
mintha számítana ..😛

Davidus
mostmár nem😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
énis csak háromrol tudok

V9ykn8_TZL0

lol, nemszóltam 😄

Botond
PvEbe algoritmusokkal küzdeni jó az.
persze a warlock cuccokból még mindig csak az elsö 3-at szedték össze ~
(vagy legalábbis többet még nem találtam belöle, azt keress nekem 😄)

Davidus
ezis nagyon fontos😊

V9ykn8_TZL0