World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nem figyelt mert bisztos kozbe nidzsazta a libramot 😄DDdd

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Nem volt elég amit ingame mondtam? ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szerintem video vagy interface options és ott ui scale-lel.
én legalábbis az ikonok kissebbítésére ezt használom.

raziel.
nemtudja valaki véletlen hogy alul skilleket mivel lehet öszekicsinyiteni?;>

insomniax-al van kirakva

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ideje lenne csinálni egyet ^^

Szépjóestét!
Meglepõdve hallottam több játékostól is, hogy általános hiedelem szerint az Aszune (en, normal) szerveren nincs magyar nyelvi orientáltságú guild. Röviden szólva: vagyunk. A guild egyelõre kicsi, így -ismétlem, egyelõre- guildes raideket, ilyesmiket nem nagyon vállalunk be. Ellenben bármilyen hordás karaktert szívesen látunk a Királykígyó Rendjében /Order of the Kingsnake/, érdeklõdni in-game levélben, vagy akár odabent is lehet, ha épp fent vagyok. Sequor néven vagyok elérhetõ. Amit egyelõre fel tudunk ajánlani a tagoknak, az mindenféle segítség a játékban, amely kapaciatásainkból telik. No, legjobbakat
Nem de ezt viszont nagyon tudom ajánlani!
majdnem az

winmpqval kiszeded a kívánt .m2 filet a patch.mpqból, majd a wow fökönyvtárába bemásolod annak a helyére amit meg szeretnél változtatni
inkább mondok egy példát ugy egyszerübb =P
mondjuk ud modelt szeretnéd nere cserélni:
kiszeded a ne modelt (character\nightelf\(fe)male\nightelf(fe)male.m2 t majd bemásolod a wow könyvtárába de átnevezve az ud model file nevére, tehát így:
character\scourge\(fe)male\scourge(fe)male.m2

remélem érthetö voltam <#zavart1>

nem

Sziasztok:-)Azt szeretném kérdezni hogy létezik e olyan magyar oldal ahol a questek le vannak forditva.Elöre is köszi a helpet:-)
TVelvet
Devil! mondmár el plx hogyan lehet karekter modeleket lecserálni plxx!!
Rage47
köszike<#wink>
Nem.

Nem.

Rage47
köszi
és 1 accal nem lehet egy idöben 2 különbözö szerveren lenni?
The Garrett
1 game hez 1 acc, de a bankkartyadrol annyi accot fizetsz amennyit akarsz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rage47
Na mind1, ha itt hülének néztek, akkor fordulok máshova...
Rage47
??
Lynx_TWL
internet sem kell hozzá

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Rage47
Hi!
Ha megveszem a game-t, akkor azzal játszhatunk egyszerre többen is? Mert olvastam olyat, h egy kártyával több acc-ot is lehet regeleni...
Sugam
😄DD, megdoglok toled ;ÐÐ, koszi hoztal nekem 2 perc rohogest ;ÐÐ

robotnyk
XDDD
Botond
Elmebeteg vagy,sosem volt kérdéses.
The Garrett
akkor ez lesz a maradek 10% 😊

Sephi
Ense onnan hallotam 😄
Egy ipse "leak"-el hireket es 90% igaza van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
peccsnotes ban nem láttam ilyet

ez komoly?

Davidus
mondjuk ha csak wowra kell a gép akkor nem kell a vistára várni

V9ykn8_TZL0

Davidus
szerintem mostmár nem szabad gépet fejleszteni mert õsszel jön a vista amiben dx10 lesz

V9ykn8_TZL0

Sephi
Hoppa. 1.10 -ben lehet majd repuert tanulni "idegen nyelveket" 😄

PiszkosFred
Használtan egy 4es titant, akár kölcsönbe akár pár ezerért, aztán idõvel a komplett gépcsere alkalmával valami dx9es jót.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
mi nem vagyunk pr0-k , de már járunk MC-be egy ideje , és mivel semmi sem változik , az ember hozzászokik , nehéz meglepni ... és ahogy Botond írta ez nem skill hanem rutin ...

tegnap Shazz eléggé megszívatott minket , általában minden elsõre lemegy , de elég szerencsétlenül blinkelt , illetve túl gyakran 😄 ... ezért 80%tól már csak fél raiddel öltük ... 15%nál már csak 10-15 ember volt talpon ... az utolsó egy százalékot pedig egyetlen gnóm mage szedte le , 0 manája volt elblinkelt ivott egy potit és pont leszedte mielött õ is halt 😄 ... tudom nem vagyunk pr0-k ... de ventrin majdnem meghaltunk a röhögéstõl 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
EHH! 😄DDDDD

BEAST
lol 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

SinClaiR
R9600 pro -t
15 + fa körül van. öcsém k7s5a lapjában van, az is csak 4x agp, ne félj tõle.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Freecee
+++ OFFTOPIC

Hamarosan elkezdjuk a 20 majd 40 fos instakat de felek, hogy a gagyi VGA kartyam ezt mar nem fogja birni (Geforce4 MX 420).

MSI KT3 Ultra2 alaplapom van, ez csak 1/2/4x -es AGP-t tudja (proci 1.8-as).
Egy jatek miatt nem akarom kicserelni a gep belet, de jo lenne a leheto leggyorsabb, de meg stabilan mukodo VGA kartyat beszerelni.

PCI-E kartyak kilove (nincs ilyen slot), 8x-os AGP necces (olvasgattam forumokat, hol mennek, hol nem a 4x-es AGP slotban), 4x-es AGP slotba valo kartyat meg mar csak hasznaltan lehet venni (azt meg elkerulnem).

Gondolom nem en vagyok az elso akinek ilyen gondja van, ti milyen kartyat vennetek az MSI KT3 ultra2 alaplaphoz?

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

Friczy
Háhááááá, hogy meg tudja szívatni a lenerfelt Zulban lakó Mandokir a bwl-en edzett beképzelt guidtagokat. 😊)
Az egyik arc 8szor!!!! halt ott, de rég röhögtünk ilyen jót! 😊)

keep walking... www.artum-inferniti.net

Valójában 4 gomb

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Lynx_TWL
az a baj veletek, hogy a 3 gombot vér komolyan veszitek, hollott ez csak egy jelzõ...

Wallen! Orulok hogy visszaterlel a wow vilagaba😊

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Szimpla DDhez is több gomb kell 3nál.
Aimed, Multi, Tranq (néhány helyen), FD, ivás és evés, Healing és Mana poti (igen ilyent is szokás használni hunterként is), Night Dragon, Tuber, Hunter's Mark (ha te vagy talentelve rá, vagy célpontjelölõ), Bandage, Trinket, Berserk (troll), Rapid Fire.
Kb ezzel vagy el sima DDként. Bosstól és trash mobtól függõen néhány felesleges, de jellemzõen ezek amiket használok tisztán DD szerepkörben.

Wallentinus

Lynx_TWL
aha, és ez olyan sûrûn fordul elõ..

Sephi
Geci Ragna elott allok 😄 Eletembe eloszor 😄 HOHO 😄

Sephi
Fracba. Pedig meg mertem volna ra eskudni 😄

PiszkosFred
Elõször is lell alt meg tab, mert közben filmet nézek és fagy windowban a wow... ez már alapba ugye a négy fele ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
vannak szituációk mikor négy gombot is kell nyomni de 95%ban a hunter áll és díleli a demidzst. tedd a szivedre a kezed és mond azt hogy DD-hez háromnál több gomb kell😛

V9ykn8_TZL0

Nalátod kapizsgálod... ennél már csak egy kicsit összeszedettebb megoldás kell. A cél és a lehetõségek egyeztetése. Nincs szabd tank. Rohangálsz körbe-körbe ne jó megoldás, mert akkor halott vagy. Pet ha sikerül levenni az agrot egy healerrõl, akkor egy kis idõt nyerhet, ha nem akkor ez még kevés lesz. Trap néhol müködik... néhol nem. Pl Golemaggnál és Majordomonál jól jön, de általában nem mükõdik. A magadra húzod és kifutsz vele a világból a helyes megoldás. Agrot nagyon hamar át tudja venni a hunter ha akarja, erre vannak megfelelõ skilljei. Egy kis Swiftness poti, hogy tutira legyen elég elönyöd és mehet a kite. Valószínû belehalsz (azé nem biztos), de ha 10 secet futsz elõle, akkor mégannyi míg visszaér. Addig csak lenyomtak a többiek egy célpontot és lesz kapacitás. És van még vagy tucatnyi ügyes megoldás, nem csak trash moboknál, hanem a fõbossoknál is, ahol a hunter igenis nagyon sokat tud hozzátenni a sikerhez, ha van esze. De felesleges ragozni. Csak a hunterpalánta 3 gombos.

Wallentinus

Lynx_TWL

Felelmetesebb lenne ugy, hogy nem beszelne felre. 😞

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)