World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én legalábbis az ikonok kissebbítésére ezt használom.
insomniax-al van kirakva
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Meglepõdve hallottam több játékostól is, hogy általános hiedelem szerint az Aszune (en, normal) szerveren nincs magyar nyelvi orientáltságú guild. Röviden szólva: vagyunk. A guild egyelõre kicsi, így -ismétlem, egyelõre- guildes raideket, ilyesmiket nem nagyon vállalunk be. Ellenben bármilyen hordás karaktert szívesen látunk a Királykígyó Rendjében /Order of the Kingsnake/, érdeklõdni in-game levélben, vagy akár odabent is lehet, ha épp fent vagyok. Sequor néven vagyok elérhetõ. Amit egyelõre fel tudunk ajánlani a tagoknak, az mindenféle segítség a játékban, amely kapaciatásainkból telik. No, legjobbakat
majdnem az
inkább mondok egy példát ugy egyszerübb =P
mondjuk ud modelt szeretnéd nere cserélni:
kiszeded a ne modelt (character\nightelf\(fe)male\nightelf(fe)male.m2 t majd bemásolod a wow könyvtárába de átnevezve az ud model file nevére, tehát így:
character\scourge\(fe)male\scourge(fe)male.m2
remélem érthetö voltam <#zavart1>#zavart1>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha megveszem a game-t, akkor azzal játszhatunk egyszerre többen is? Mert olvastam olyat, h egy kártyával több acc-ot is lehet regeleni...
Egy ipse "leak"-el hireket es 90% igaza van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tegnap Shazz eléggé megszívatott minket , általában minden elsõre lemegy , de elég szerencsétlenül blinkelt , illetve túl gyakran 😄 ... ezért 80%tól már csak fél raiddel öltük ... 15%nál már csak 10-15 ember volt talpon ... az utolsó egy százalékot pedig egyetlen gnóm mage szedte le , 0 manája volt elblinkelt ivott egy potit és pont leszedte mielött õ is halt 😄 ... tudom nem vagyunk pr0-k ... de ventrin majdnem meghaltunk a röhögéstõl 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
15 + fa körül van. öcsém k7s5a lapjában van, az is csak 4x agp, ne félj tõle.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Hamarosan elkezdjuk a 20 majd 40 fos instakat de felek, hogy a gagyi VGA kartyam ezt mar nem fogja birni (Geforce4 MX 420).
MSI KT3 Ultra2 alaplapom van, ez csak 1/2/4x -es AGP-t tudja (proci 1.8-as).
Egy jatek miatt nem akarom kicserelni a gep belet, de jo lenne a leheto leggyorsabb, de meg stabilan mukodo VGA kartyat beszerelni.
PCI-E kartyak kilove (nincs ilyen slot), 8x-os AGP necces (olvasgattam forumokat, hol mennek, hol nem a 4x-es AGP slotban), 4x-es AGP slotba valo kartyat meg mar csak hasznaltan lehet venni (azt meg elkerulnem).
Gondolom nem en vagyok az elso akinek ilyen gondja van, ti milyen kartyat vennetek az MSI KT3 ultra2 alaplaphoz?
Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)
Az egyik arc 8szor!!!! halt ott, de rég röhögtünk ilyen jót! 😊)
keep walking... www.artum-inferniti.net
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
๏̯͡๏﴿
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Aimed, Multi, Tranq (néhány helyen), FD, ivás és evés, Healing és Mana poti (igen ilyent is szokás használni hunterként is), Night Dragon, Tuber, Hunter's Mark (ha te vagy talentelve rá, vagy célpontjelölõ), Bandage, Trinket, Berserk (troll), Rapid Fire.
Kb ezzel vagy el sima DDként. Bosstól és trash mobtól függõen néhány felesleges, de jellemzõen ezek amiket használok tisztán DD szerepkörben.
Wallentinus
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
V9ykn8_TZL0
Wallentinus
๏̯͡๏﴿
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)