World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
kezded belátni hogy kasztercentrikus (nameg hunter)? 😄

capaszabi
hát örülök ha 1.10 elõtt meg lesz a rank 14. mert igy beteg lesz a priest...

valakinek muszáj volt =P

BEAST
/slap

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NERF NERF NERF NEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRFFFFF <#idiota>

jóvanna, peace, érdekességképp linkeltem, nem azért hogy kapásból elszálljon az agyad tõle 😊
visítozott is akárki is akármi miatt? én biztos nem, meg más sem. akkor meg? 😊
nyugi, lazíts...a rákos megbetegedések 95%-a stressz miatt van...bár egy olyan healer, mint te is, ezt gondolom tudod 😊)

ezt most minek? megint hallgassuk oldalakon keresztül a lockok, mage-k sírását?
Talenteket tudod amúgy, milyenek? Nem. Simán lehet csinálni 1 full Pvp-s, de instában semmit sem érõ priestet 1.10-ben, aki nem shadow. Továbbá ott van rajtam a Flask poti, PI, és egyéb nyalánkságok.
Továbbá amíg van olyan mage, aki 1 lövésbõl belém tol 6000-et, addig nincs mirõl beszélnünk. téipszilon, bye
DISC/HOLY PVP PRIEST movie

ok, tudom, hogy táp cuccai vannak, de egy main healer kasztnak ilyen - resist nélküli - dps-t...

hát kb 😊
ez legalább akkora show-mûsor, mint amit az a csávó ad le, amelyiknek a csapata veszit BG-ben, s olyan örjöngést ad elõ, hogy a végén még a keyb-et is szétveri...

ez legalább akkora fake, mint az volt.

antgecc
Ne akard már beadni, hogy a kettõ nem megy együtt! <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Hihetetlenül nem vicces és túlerõltetett színdarab.

Kb olyan, mint amikor egy 14 éves 1 üveg sör után eljátsza másnap, hogy õ nem emléxik semmire, mert úgy bebaszott.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Botond
Tényleg ez az egy komment zavar? Irigylem a problémáid.<#mf2>
ez nagyon beteg...

PiszkosFred
csirke volt benne?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ettem huslevest.

igazán izgalmas 😛

koosadam
Egyik klántárs próbálkozik meggyõzni vkit arról, hogy csak magyar a klánunk, persze csak fél sikerrel...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Thalrog
jah, az dúrva lenne, lehet hogy akkor látnánk egy embert? 😄 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

10 nap után megnézném azt aki nem kattan rá! 😄
Azert, hogy tudjak hogy egy lehetseges leendo elofizetonek adod oda, nem csak valakinek aki foglalja a szervereiket 10 napig.

Hogyhogy? Akkor minek kell a bankkártya a vendéghez is?...
nem, meg kell vennie.

Hi! Az alapjátékhoz ugye adnak egy 10 napos vendég kártyát, de a használathoz ugye kell bankkártya szám is..ez azt jelenti, hogy a 10 nap lejárta után lehet fizetni a havidíjakat annélkül, hogy a havernak meg kellene venni a játékot megint?
lehet hogy épp azt csinálják 😄

robotnyk
lol, nekem is ez jutott eszembe 😄D
s0n1c
😊)))
Davidus
le kellett volna törölni a kariját amíg rohangált😄

V9ykn8_TZL0

köszi, születésem ota😛 sajnos kezelhetetlen😄DDD

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

robotnyk
beteg 😄
ty

grat😄

ige ige lvl 60! végre

mondjuk wow mar regota nem rpg😄 imo!

Érdekes, én amikor bentmaradtam az egyik gépen, és beléptem a másikon, az elsõt kirakta magától a játékból... Igaz, én ugyanazzal a karival léptem be, nem figyeltem hogy mikor vágta ki az elsõt, akkor amikor beléptem az accal, vagy akkor amikor a karival be akartam menni...

zero the hero
rpg függõ vagyok, csak nem mind1 mennyibe kerül 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
több karim is van mert sokat ki akartam próbálni, azok olyan 20 szint környékén dekkolnak, szal több mint 100 szint 😊 2005 nyara óta jáccottam(annyira nem sok). és igen, enniy kellett, jó volt szép volt, de már muszály mást is 😄, monnyuk szentem úgyis elkezdem tolni újra valamikor, mint a diablót <#idiota>

PiszkosFred
Ez már a te gondod, hogy megvették egy angol nyelvû játékot ;]

Wowtalira menet tatabányán felvettük a griffpontot😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

angolul.. 😊
Mert ok ugy gondoljak, hogy voltal annyira elovigyazatos, hogy elolvasd a 2 szerzodest amit elfogatal mielott beleptel, ahol mindezekre valaszt kapsz.

Pff, akkor mér hagyják, hogy bejelentkezzzek? No mind1, köszi!!
igen, letilthatjak az accountot.

Üdv! Az egyik haveromnak kölcsönadtam az accountom, hogy próbálja ki, és "véletlenül" sikerült egyszerre belépnünk! Hogy lehet, hogy beenged 2 ember egyszerre? Ezért kaphatunk bannolást vagy ilyesmit? A választ elõre is kösz!
melleduma

s0n1c
lol
PiszkosFred
És ehhez kellett 100 szint hogy tudatosuljon benned? 😄 (no offense)

TDC Geronimo
😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zero the hero
hát srácok, kicsit fájó szívvel, de bejelentem h én is abbahgyom a wow ot egy idõre, hiányoztak már a csajok, és sajnos egy olyan kielégülést amit õk nyújthatnak azt nem helyettesíti egy 20 vagy egy 40 fõs insta <#lookaround>

TDC Geronimo
Neeem ma nem is voltunk focust farmolni ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx