World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
visítozott is akárki is akármi miatt? én biztos nem, meg más sem. akkor meg? 😊
nyugi, lazíts...a rákos megbetegedések 95%-a stressz miatt van...bár egy olyan healer, mint te is, ezt gondolom tudod 😊)
Talenteket tudod amúgy, milyenek? Nem. Simán lehet csinálni 1 full Pvp-s, de instában semmit sem érõ priestet 1.10-ben, aki nem shadow. Továbbá ott van rajtam a Flask poti, PI, és egyéb nyalánkságok.
Továbbá amíg van olyan mage, aki 1 lövésbõl belém tol 6000-et, addig nincs mirõl beszélnünk. téipszilon, bye
ok, tudom, hogy táp cuccai vannak, de egy main healer kasztnak ilyen - resist nélküli - dps-t...
ez legalább akkora show-mûsor, mint amit az a csávó ad le, amelyiknek a csapata veszit BG-ben, s olyan örjöngést ad elõ, hogy a végén még a keyb-et is szétveri...
ez legalább akkora fake, mint az volt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Kb olyan, mint amikor egy 14 éves 1 üveg sör után eljátsza másnap, hogy õ nem emléxik semmire, mert úgy bebaszott.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")