World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Óóóóó te tévedésben élsz 😊

Botond válaszait kell támadásnak venni <#eplus2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szerintem elobb olvasd el, amit mondtam, aztan probald megerteni. Ezekutan rakd ossze belole, amit sikerult megerteni, es akkor kiderul hogy javareszt nem mondtam ellent neked. Raadasul amit az ezelotti kommentedben irtal az koszonoviszonyban sincs azzal amire valaszoltal. Probalj meg anelkul elolvasni dolgokat hogy tamadasnak velned, majd kevesbe nagy hulyeseget valaszolni mint szoktal, es akkor talan legyozod a kisebbrendusegi-komplexusod. Puszi

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

mcbe nem járunk, bwlben a warlockoknak nincs ideje summonolni, szal az se kell =P

The Garrett
banish 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
Davidus
ahhoz a mob mögé kell menni! az már skill!

V9ykn8_TZL0

jah tényleg az is ~
de az nem class függõ =P

akkor tévedtem 😛

Davidus
raid mobokat nem nagyon érdekli az ice trap😊

V9ykn8_TZL0

annyira nem értek hunti-hoz, de szerintem a rohangáló mob utjába tett FD+Ice trap-ra gondolhatott 😊
persze aztán lehet, hogy mégsem...

/w devilking alt-f4
😄

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

szép kép 😊
EZ meg poén 😊

SinClaiR
wand?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

akkor súgd meg nekem még hogy mit használhatok, kiváncsi vagyok ~

Davidus
magamra húzom és ráküldöm a petem😛 ha a petet leverte rohangálok vele amíg egy tank át nem veszi😛

V9ykn8_TZL0

Ebbõl is csak az jön le hogy te sem ismered a kasztod képeségeit.

Wallentinus

Bossoknál sem ott mutatkozik a skill, hogy a békés szakaszban hogyan tolsz bele pl DPSt. Ott tényleg nincs nagy különbség. De vannak olyan helyzetek, amikor igenis számít egy-egy ember akciója. És valamikor ezen egy wipe múlik.

De mondok egy példát ha már annyira akarod. Trash mobok, szerencsétlenül kijött (vagy elbaszott) pull - behalt warrik mondjuk 2, utána már behalt 2-3 healer is, 1 szabadon kószáló IMBA mob a másik 3-4 kétségbeesetten tankolt mellett. Te mit csinálsz? FD és kivárod a wipe végét? Na itt kell a skill, taktika erre nem lévén, hogy gyorsan és jól avatkozz be. És itt 1 hunter meg tudja menteni a helyzetet. Gondolkozz.... 😊

Wallentinus

Botond
nem ss,hanem bs :-P
na csak hogy énis belszóljak ^^
mint warlock, akinek 1000féle spellje van dot/fire spellek/sb/fear/curse. namost ezekböl 40es instákban gyakorlatilag 2-t tudok használni: sb/curse. és másból sem áll az egész mint hogy pakolom vissza a curset mert a többi 1000féle másik szar dot leszedi (meg a saját dotjaimat is, amik igy gyak nem éri meg használni mert túl sok mana). aztán jött a nagy aq ahol "van egy boss pl amit nem tud warri tankolni". jó elgondolás volt, kár hogy nem jött be ~

Davidus
pontosan ezért hagytam abba onyxia kill után a játékot mert mc nagyon nem jött be.
érdekes módon mikor ment a napi 5 ubrs run azt nem untam. pont azért mert ott mindent tudta használni... molten giantek meg minden skillemre azt mondták hogy immune😛 CS, KS, mérgek minden ami fun kilõve... ss, evis, feint spam egyeslüljetek skilles raid rugóóók!😄

V9ykn8_TZL0

"Egy sikeres guildban, mint a PT is volt/lesz a lootnak van a legkevesebb szerepe (mindenkinek minden megvan már)."

Az igen. Ecsem te télleg keményebb vagy mint csák norisz !

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Davidus
utána annyi marad hogy 4 órán keresztül nézed a csíkokat és nyomod a 3 gombot

V9ykn8_TZL0

Davidus
pontosan erre a válaszra számítottam😛 tényeken nem kell vitázni. minden 40 emberes insta egy unalmas lesz miután le lett verve a boss. a legtöbb skillre immunisak még a trash mobok is nemhogy a bossok. néha beraknak valamit amitöl az adott class úgyérzi hogy csinált valamit(pl razornál mikor altattam a mobokat majdnem úgy áreztem hogy skilles vagyok) de ennyi az egész.

V9ykn8_TZL0

Botond
Természetesen a saját privát véleményem kommunikálom.
Ebbõl a kérdésbõl szûrom, hogy te nem tudsz 😊)

Majdnem minden skillt tudod használni a megfelelõ hely(zetb)en.

Wallentinus

Davidus
"Tud ez a kaszt is egy csomó olyan dolgot, ami egy raiden akár életmentõ lehet"

esetleg valami pédát? az FD benne van a háromban😛

V9ykn8_TZL0

Sephi
De o van. Nem letezik. Ha nem o akko' ki vaze ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem meg beszélhetünk pro-playerekrõl. És ez nem ráfordított idõ kérdése. Én heti kb. 10-15 órát szántam/szánok a wowra és volt/lesz jópár hosszabb kihagyásom. Az IQ már inkább megállja a helyét. Több olyan esetet is tudok fel tudnék sorolni, amikor a raid résztvevõket szinte kisiskolás módszerekkel kellett idõnként meggyõzni, hogy mit hogyan kellene csinálni. Még hunterként sem "3 gombot" kell nyomogatni. Tud ez a kaszt is egy csomó olyan dolgot, ami egy raiden akár életmentõ lehet. Aki 3 gomban gondolkodik az a tuti nem pro-player. És az sem, aki kb 2 hónapot húz ki egy guildban, vagy 1 kari mellett. Az fun-player. De annak is megvan a maga varázsa.

Wallentinus

Davidus
amiben pronak kell lenni az a guild építés de ez meg 1-2 ember😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
WoW-ban szerintem nem beszélhetünk pro playerekrõl😛 Itt semmit nem mérnek skillben max idõben meg IQ-ban. Persze nem kell 200-as IQ-ra gondolni😛 Aki nem Down-kóros és el tudja fégezni azt a bonyolult feladatot hogy nyomkodja a 3 féle gombot és oda tud figyelni X órán kersztül az befér bármilyen "pro" guildbe.

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
nem õ van a képen😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Alapvetõen téves az az elképzelés, hogy egy kiválás mögött a iskolás/munkanélküli vérpistikék epix vágya dominál. Egy sikeres guildban, mint a PT is volt/lesz a lootnak van a legkevesebb szerepe (mindenkinek minden megvan már). A kiválás okai inkább az eltérõ célokban, játékorientációban keresendõ. Nagyon nehéz összehozni és egybetartani egy baráti és egy eredménycentrikus csapatot. Ez nekünk fél évekig szokott sikerülni. Ha van esély arra, hogy élmezõnybe tartozzon a csapat és ez egy új kihívással (anno BWL, most AQ40) párosul, akkor a sikeréhesebbek új felállásban kezdenek el gondolkodni, ami jobban passzol az igényeiknek. Nem a loot, vagy a kockaság a mérvadó, hanem a hozzáállás és a skill. Hozzááállás: felkészülés fejben, felszerelésben; skill: koncentráció és karakterismeret/használat. Akik Európa szintü top csapatot akarnak azok ilyen emberekkel szeretnének akarnak közös guildot.

Ez szerintem természetes folyamat. És jelentem ki ezt úgy, hogy mindkétszer "valamiféle" vezetõje voltam korábban és vagyok asszem jelenleg is a társaságnak és szándékosan maradtam meg a fun-playernek mégha a fent említett szempontok szerint pronak is tekinthetném magam.

Lényeg: A PT immár másodjára világrahozott egy leendõ pro-csapatot. Én így látom.

ui: valószínû újraszervezõdés lészen... aki most csatlakozik az szeptemberben beszállhat a 3. leendõ pro-csapatba.

Wallentinus

Botond mondókáddal csak 1 bajom van, hogy hiányzik a szerintem szó...

Razi Main Tank of Inconvenience Twisting Nether

Botond
Na itt meg azt írod amit elõbb írtam. Akkor most hogy is van ez? 3 kommentenként változik,hogy mi mi?
Botond
Hülyeségeket beszélsz. 83. próbára lenyomni egy bosst az rutin megszerzés,és mivel közben idõ is telik el,amikor cuccolkodtok ezért még cucc kérdése is. Ha 1st kill,ha 185th. 1st killnél kicsit több próba kell,mert a netrõl nem tudtátok leolvasni a taktikát. Skill az az lenne,ha elsõre izomból bebasznátok,mert minden mozdulatára azonnal tudnátok reagálni,és nem kéne gyakorolgatni. 40 skilles ember meg nincs egy guildben,szóval ilyen sincs.
The Garrett
trollbane en allitolag 200 as que-k vannak, mert sok az ember.

The Garrett
kis spoiler 😊
c'thun szoba panorámában 😊

TVelvet
Igen lehet miis megyünk, de olyan szerverre, ahol vannak is emberek... nem uj pl trollbane szerü szerverre.
Sephi
Idefigyelj Gabrielle Solis gyere es tanitsa' meg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nehogy roszneven vedd nem sertegetlek! Idopazarlas? Szerintem meg szorakoztato klan belul. Vasarnaponkent meg penzert is megyen 😄

Lynx_TWL
tanulj már meg írni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

QuippeR
egyrészt ezt honnan vegyem, másrészrõl még mindig nem értem, hogy minek egyáltalán a duel. tök fölösleges idõpazarlás. és igen, ezt azért mondom mert mindig vesztenék duelben - ha dueleznék.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Hulye itt a klan nehai MC/ZG elotii duelekru' van szo.

QuippeR
engem meg mindenki agyonver, na? priesttel azért, mert holy, rugóval meg azért, mert csak akkor támadnak be, ha éppen 20hp alatt vagyok. kit érdekel?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
ban=van

Sephi
Leszen vasarnao wow konvension ?😄
Tok jo lenne oda menni mert ban egy Alys blacklistem 😄DD

Sephi
Baze...warit es rugot lealazok de egy samlit vagy egy magust egyszeruen nem birok. Lock-rol nem is irok mert az agyon ver 😄

Az valoban igaz, hogy nem erzem at annak a 90%-nak a helyzetet igazan, de valoszinusitem, hogy a celok es motivacio kulonbozosege adja a problemak alapjat.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Davidus
nem vettek meg semmit amit beraktam az AHba lvl30 cuccokkal meg nem megyek le instákba mert véristvánkák kickelgetnek😛 meg jön az Oblivion jövõhéten úgyhogy most szünet lesz.

V9ykn8_TZL0

Nem jó ez így.
Ilyen simán megoldani a dolgokat... hol marad a flém akkor? 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...