World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"vessetek a mókusok közé" :)
én nézem folyamatosan, de még 1 db sincs belõlük, még túl friss a dolog és mindenkinek kell...
de 1-2-3 hónap max. és lesz belõlük dögivel ah-ban is...
Egy kis toborzás 😊
Aktív tagokat keresünk szinte minden kasztból! Lvl:55-60 határral. Nemírók felengzõs dolgokat hogy milyen jó baráti társaság, stb., gyere és nézd meg tapasztal aztán majd kiderül 😉
Immortal Army
Immortal Army
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Teszem azt, ki tud nekem hozni valaki onnan egy rank10-es renew-t?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
tetszeni fog.
ez biztos.
gyanítom, jobban is, mint majd azt szeretnéd...
készûlj rá fel, hogy a nyaradat a strand-part helyett a gép elött fogod eltölteni 😄
bár ez izmos laptop és megfelelõ net-kapcsolat orvosolhatja ezt a problémát is 😊
non potest pluere aeternum
most akkor hogy próbáljam ki?
én sem vok biztos benne hogy még mûködik e a guestpass dolog de azért érdemes megpróbálni.
Nekem is ez volt az elsõ mmorpg-m csak én anno EURO BETA-ban probáltam ki.
Akkor döntöttem ugy hogy amint megtehetem megveszem.
WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"
10 napod guest pass van (vagy csak volt?) minden dobozban mellékelve, ha szerencséd van egyik osztálytársad biztos odaadja és ne felejtsd el a CDket is kölcsön kérni hogy fel is tudd telepíteni 😊
talán egyszer megveszem, de elõtte ki akarom próbálni hogy milyen, mert ilyen játékkal még nem játszottam. 10napos trialt honnan lehet letölteni?
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
De vedd meg megéri vagy kérd el vkitõl a 10 napos triált ott kiprobálhatod
én most feral vok és catformban a nagyobbak is megirigylik amekkorát ütögetek fõleg amennyi crit van közöttük 😛 bear formban meg több a hp-m mint bármelyik warinak az armorom meg minimum ugyanannyi szoktak is anyázni hogy mér ilyen jó nekem. 😄 bár szerintem egész jók a cuccaim a szintemhez képest 😊
BG fõleg WSG meg szegényebb lenne druidok nélkül 😊
Jól esik mikor mindenki gratulál mert 3ból 3szor én vittem be a zászlót és nem feltétlenül azért mert hatalmas csapatjáték volt 😛