World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Unarmedet skillezett rajta.<#pardon1>
Friczy
Jaja, a druidokat az instába hátul nyaraló hunter 3 gombbal oldja meg! 😉
Erre még ráképzelek egy GM fegyót, és csak ámulok mivel ment el az a fél óra! 😊)

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Ambush,backstab,evis,spit az 4 gomb,szal kell ám skill is.<#eplus2>
Botond
Ahhoz képest,hogy félóra alatt nem sikerült lelõni egy druidot szép széles arcot sikerült növeszteni.<#zavart1>
Lehet hogy az instában hátul utazó hunter 3 gombos, ezért irtam hogy a JÓ hunter hiánycikk. PVP-be meg próbálj három gombot nyomogatva nyerni, majd viszek virágot a sirodra..
Ja és gratula LALI-nak a PT-bõl jó kis 1v1 volt, fél órán át harcoltunk, és végül feladtam döntetlennel 😊 a fél óra nem túlzás kb annyi volt, menet közbe kértem kaját meg piát a haveroktól, mig a csapdámba ült. és kb 24 bandage is elment.
Nerf druids
evyl
Sziasztok!

Guildunk tagfelvetelt hirdet a Bladefist szerveren, ally oldalon. Fokent warriorok, priestek, warlockok kellenek, de barmilyen class johet. Jelenleg MC, Onyxia, ZG farm statusz, BWL-ben 4. bossnal tartunk, hetente 2-4 raidet tartunk. A guild oldala egyelore fejlesztes alatt: www.sidhe.hu

antgecc
És a víz mindig kell! 😊))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Friczy
Nemúgy a rugó! 😉

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
A hunter 3 gombos class. Filmen is feldolgozták ezt az alapbölcsességet.<#gonosz1>
Csinálhatsz huntert, csak JÓ huntert csinálj, az eléggé hiánycikk.
Ez a többi classra is igaz, de hunterre különösen.
csinálj mage-et.
távolra mobok ellen nagyon jó, és 60-on nem lesz gond instába se lejutni, ugyanis kevés van belõle...s napról-napra egyre kevesebb.
pala, hunter, sámán meg annyi van, hogy dunát lehet velük rekeszteni.

Bhalage!

Csak gratulálni szeretnék az építõ jellegû hozzászólásodhoz a PT-s genkelõs témában. Az érintettek szépen kulturáltan megbeszélték, és elsimitották a dolgot, erre való a fórum, ellentétben az általad összemásolgatott vagányfiús közhelyekkel. Tehát két dolog: Semmi közöd hozzá, és ha nincs épkézláb hozzászólnivalód ne koptasd a klavit.

kispimasz
Nekem azt mondták az okosok így visszatérve, hogy már minden kasztból túl sok van tehát bármit választhatnék. Ez tényleg így van?

Hi

Hol tudom megnézni azt hogy az adott serveren mennyien játszanak és hogy milyen arányban, vki tudna adni egy linket elöre is köszi
nah, Flamegor megadta magáta guild életében elõször. Múlt héten megnéztük, hogy mire számithatunk. Lecsalogattuk, de rossz helyen álltunk meg, igy 10 sec alatt wipe lett. Kétszer próbáltuk meg, utána hagytunk neki pár nap gondolkodási idõt. Ma elsõ próbára megfeküdt. Chromagus picit érdekesebb, õ csak 91%-ra ment le 2, próbára 😊
Kb ezek a tömegkasztok és mindenhol tul sok van belöle. :/

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

server?

shaman én tuti azt indítanék... ha most csak így cserélhetném magem

WOW account eladó, lvl 60 tauren shaman, 500g , pvp set majdnem készen van + május 6- ig játszási lehetõség . árrol mailban
kispimasz
Hali mindenkinek, frissen szeretnék indítani egy karaktert. Nme tudok dönteni 3 kaszt között: Hunter, Paladin, Shaman. PvP serveren szeretném valamelyiket tolni javaslatot szeretnék, hogy melyikkel csináljak "nagyobb karriert". Sokan a paladinra szavaznak, mert állítólag sok féle képessége van és erõsebb szörnyek ellen is meg tudja magát védeni. Mondták azt is, hogy shaman, mert vannak jó totemei amik pluszokat adnak meg erõs varázsalatai. Mondták még a huntert is, hogy távolra a legjobb és, hogy állatokat be tud fogni meg van csomó jó képességük is a befogott állatoknak. Egyszerûen nem tudok dönteni. Valaki segítsen dönteni lécci!!!

cikasz
Sziasztok. Nincs leirva valahol magyarul, hogy mit is kell csinálni pontosan AV? Mennyi vér kell pl az icelord-hoz, és hogy is kell idézni stb...?

http://www.akciofigura.hu

raziel.
Onyxia.8man.Horde.RoC.avi

láttátok?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

The Garrett
? nincs rá quest ... most az edge of madness bossos trinketekre gondolsz v mi?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ezt én is értem de csak akkor tod oket kiszedni a bossokbol ha megvan a q

The Garrett
fogod a doll-t meg a többi cuccot ami kell hozzá es useolod ?

te nemnagyon valtozol
;D

anti hero

ez no kommment...az ilyet ki kéne nyirni!

Azthiszem még tavaly nyáron volt olyan, hogy 1 korei mage 3 nap alatt lett 60as. Forumokon írták is, hogy csak ezzel a floating exploit-tal érhette el. Egy a lényeg, hogy ez már nagyon régi exploit csak most találtam róla 1 videót is.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

vki tudja h kell megcsinálni a zg s kasztra szolo trinketeket?azt tom h dollal kell kombinálni..

úú ezt be kell szerezni 😄

http://video.google.com/videoplay?docid=-530519624422454044&q=teleport+hack

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Sound
ez semmi! én egész AQ40et égettem fel, sõt, rogue-al.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett
nerf firestone ^^

TDC Geronimo
csúnya lock ;(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Felégettem egész goblin falvát!!!4

😄:SAD:SAD😄

Szakember ezen már nem segithet<#shakehead>
látom nem fogtad, hogy ez egy poén video<#wow3>

Aquli
Mi van gyerek, elgurult a gyógyszer?
Amit írtál, az meg csupán a teljes elfogultságodat és elõítéletességedet mutatja meg...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

TVelvet
off :
bocs de ezt nembirom😄

by: laslandes
on:
😊
Nézd, ez a léptennyomon allyfikázás ami belõled dõl már annyira száni, nelegyél már egy ranger 13 éves kiadásban. Töktriviális hogy ugyanazok az emberek játszanak mindkét oldalon, az arányok különböznek egy keveset talán. Van mindenkét oldalon egész napokat farmoló kocka, hullacempelõ, enemynek segítõ, etcetera etcetera..
Szal ez addig a pontig , hogy játékban mondogatod szerepjátékoskodásból hogy öljük meg a gyáva allykat vagy mittomén, elmegy, de itt fórumon meglehetõsen vicces 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Olvasd el mégegyszer. -.-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

😄😄DDDDDDDDD😄😄😄DDDDDDDDD

Gecííííííííí, jól indul a nap, kösz 😄

Sugam
ranger: honanponta 1x hozzaszolsz 😄D, de akkor kemenyen odateszed magad a szekbe :ÐÐ, ahogy beast mondta kezdtel hianyzoni ;Ð

te NE segget nézel? 😄😄😄D:😄D:😄:
kocka 😄😄<#banplz>

Hamed
Tauren fater😄D

Sztem a legfílingesebb hordás faj, ettõl független nemtom miért nyál egy NE female... Inkább bámulok egy elf segget napi x órában, mint vmi görnyedt csontvázat akin a t2 is úgy áll mint aki egy pitbull szájából szabadult😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

np😊

Sry ezt nem láttam. Csak a hunterrõl anyálelf ugrott be 😛

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Közétek csap 1 chain light és jön a harc. És meghaltatok a chain lighttól vagy mi? vagy azt má szégyen elmondani hogy verte szét a horda a Nagy ALLyt?!

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar