World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Én még le is vetõzök gatyára és leülök.. :p
Mit akarsz itt bizonyítani Blood? De mielõtt válaszolnál, had mondjam el, sokkal könnyebb beverni bármelyik nagy PvP-s csapatot mint a ranknélküli fun csapatokat.
Mert õk farmolnak 10 órában, el is felejtenek normálisan játszani. Wsg, ab egyre megy, a nagy PvP császárok pont nemtudnak szart se a PvP-rõl. Sajnos ez van.
Mi is ki szoktunk menni egy csapat elõl wsg-n, akik 9en bállnak a zászlójukhoz és próbálnak farmolni. Mível 2 óránként ha bejutnak, van idejük pénzük folyamatosan potizni, és elnyújtják a meccset unalmas 2 óra szarakodásra. Várják hogy kimenjünk mert máshogy esélyük sincs. Hát tudmit? kimegyünk és hátha a köv 3-4 meccsben összeakadunk valami értelmes csapattal. A szánalom az egészben, hogy ezt a csapatot 10bõl 10szer bevertük már ab-n, ott nincs undorító farmolós játék.
Az ilyeneket nevezed Te skilles pvp-snek. Én idõmilliomos zombinak inkább. Mi nem leszünk HW-k, de az összeset élvezzük, az is biztos! És ami a lényeg, büszke vagyok a csapatomra, mert nem tucatemberek.

keep walking... www.artum-inferniti.net

McHaals
nem azt mondtam hogy nem nyavalygok
nem a kill, hanem a kemp miatt sírt a szám... ha ezzel leégetem a guildet, akkor mit szólsz a kemper guildhez? õk nem égetik magukat?
pvp krémje... ha valaki ráül a hulládra, és felkelés után 3 mp alatt kivégez, és még negyedjére is ezt szándékozik tenni, akkor akármilyen krém lehetsz. délután 4 óra volt, lejárt a munkaidõm, nem volt online senki akit hívhattam volna, hogy "beszélgessünk" el velük (mint ahogy aznap este történt Tyr'sen, ahol is afk-s embert öltek AP-sek... ott is voltam vagy 5x a temetõben, köszönhetõen a 8vs3nak, de azért egy szót nem szólok, mi mentünk utánuk.)
ezért is írtam ide, mert nem tudok másképp üzenni azoknak, akik anno elmondták, hogy a PT nem fog hullakempelni.
remélem így már érthetõbb. ha nem, akkor kérem kapcsojja ki

MadWolf#11626

"hullakemp á lá PT...
3db epic 60as vs 56, 58, 60... majd csücsülés a hullán, és feltámadás után ismételt "énvagyokazerõsebb"
/clap nappa, darksoldier, halottjack
bátor tett 😊)"
+mellekelt fenykep

hat szted ez nem nyavajgas, sztem meg az, meghozza quality whine egy olyan pvp guldtol akik a pvp kremje a BS serveren..

reszemrol lezarva, 100szonak is 1 a vege.

vhol Botonddal ertek egyet, bar nem az alpari stilusaval, de van igazsag a mondandojaban. persze arrol nem konkretan te(ti) tehetsz hgoy a pvp egy fos hala a 'csodalatos' a honor farmnak es nem lehet elvezni.

anti hero

McHaals
Bhalage... idézz lécci a hozzászólásomból, amikor azért rinyáltam, hogy genk, vagy megöltek.... már az elsõ szó elárulta a rinyám témáját: "hullakemp"
az meg, hogy röhögtök a nevemen, nekem csak jó, ez volt a célom vele.
lehettem volna kolompárbéla is 😊
szerencsére az illetékes elvtárs megértette az üzenetem lényegét, és intézkedett is.
szóval részemrõl is /afk ez a téma 😊

MadWolf#11626

fuRboLg.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Count Adyn
Végre egy kis élet van itt, igy tovább😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Na én leszek a király.

/afk
MarkBlade
Srácok ezt ne pls...
Túl nagy mellény nem kell hozzá hogy téged lenézzelek sajnos. Mondhatni fölötted állni egyáltalán nem dicsõség. Majd meséld el bõvebben a gyáva pondrós részt pls, nem értem ezt mibõl következtetted? Nem szeretném többször ismételni, AB-n mikor már rendesen összeállt a YAIC, minden horda csapatot meg tudtunk verni. Ha nem is 10bõl 10-et de hetet nyertünk. Viszont nem 5-0-ra hanem kinlódós 3-2, amire rang farmoláskor nincs idõ. Ha nem lenne akkora várakozás a horda oldalon, õk is boldogan kimentek volna ellenünk. Ez megin egy olyan dolgog, hogy sose voltál PVP-s és fingod sincs az egészrõl. Csak kapaszkodót keresel egy bukott vita után.
Keresgélj még. Patkányozás és korcsozáson kivül még érv nem hangzott el tõlled, lassan közeledünk oda mikor nevetségessé válik a fröccsögésed.
Következõ szellemességedre várok epekedve: Blood
Davidus
nem elfelejteni hogy 3 gombos kasztok csak 40 emberes instákban vannak!

V9ykn8_TZL0

Botond
Ahhoz kevés esze van,hogy ezeket átlássa. Beáll IF elé flare a jégcsapda tetején,és õ a király. <#eplus2>
A kötekedõ kis görcs, egy forma? érdekes nekem ez kimaradt geometriából 😊
Botond
Kifogások meg nagy mellény az van. De amikor küzdeni kellene akkor /afk. Majdnem egy szintre sorolom a metróban lévõ patkány NPCkkel az ilyen afkzós csak randomok ellen vagánykodó honor farmereket,bár a patkányokat kicsit többe nézem,mert lvl10en van velük egy poénos küldi ami ad némi XPt. Hát azért örülök,hogy most hogy te sz@rtad a spanyol viaszt még leereszkedsz közénk egyszerû emberek közé,de nem értem a családomnak mi köze ahhoz,hogy gyáva kis pondró vagy.<#gonosz1>
Szivesen bármikor. Általában komoly duelt rugóval csapda nélkül kezdek, mivel énis tudom mennyi esélye van úgy.
TVelvet
YIHÁÁÁ😄D Panther engem is hívhatsz:p
beindult az élet a topicban, Botond újra a régi formáját hozza 😛
TVelvet
/moo 😄 Rogue 3 gombos kaszt, az. De! nem mind 1 hogyhasználod azt a 3 gombot... kurvára nem... Panther duelezhetnénk 1x, de cska ugy, hogy nin csapda, és flare tudod mint real pvp 😊 mert akkor sincs idõd lerakni csapdat+flarelni, ha nemis tudod, hogy ottvok😛

Hunterrel amugyis hüjeség duelezni rogueval😛
Wildor, tégy különbséget, esélytelenek legyilkolása és bekempelése nem outdoor pvp. Ha outdoort akarsz, csak szólj, és hivlak mikor buli van, egyre több ilyet csinálunk. SS STV Gadgeztan. igazi jó sok vs sok ahol dõl mindkét oldal. Szerintem te erre gondolsz és nem a hátbagenkelésre.
Kedves kis történet volt, meg az is teccett ahogy megcáfoltad magad, én ugye aki kiseggeltem a GM-et, nem sokat PVP-zhettem. Tök következetes megállapitások télleg. Mi abban a cuccfitogtatás ha visszaöltözök kékbe? Csak azért szeretnélek elverni hogy a magadfajta nomenek leszokjanak arról hogy az én skillességemet fikázzák látatlanba. Az hogy a guildem egyik tagja miért nem segitett, fogalmam sincs, ki nem mondott hagyomány nállunk a horda lázongások leverése amennyiben mód van rá. Lehetett aznap felvett tag, lehet más dolga volt, lehet rosz passzban volt. Minden emberért nem felelhetek, én segitettem volna ha hott vagyok.
És végül: Korcs, és söpredék az a GYP-s családod aki felnevelt, velük beszélhecc is igy. Romantikus történetek elõadása meg fikázás megy, de azt is kétlem hogy egy fulborgot leversz raid nélkül.
affrancbamár, van egy kis outdoor pvp újra és máris mindenkinek sír a szája?
komolyan mondom, nosztalgikus feeling-em lett az uccsó 50 post olvasása kapcsán, felidézte bennem a régi szép idõket, mikor még nem volt honor rendszer meg bg-k, s mindenki ölte egymást agyba-fõbe, a fórumokon meg csak ment a rinya, hogy ki-kit-miért-hogyan genkelt rommá és ez mekkora spit-et érdemel...de amúgymeg meg különben is na <#vigyor>

szeressétek egymást gyerekek, béke van <#vigyor><#idiota><#zavart1>

MarkBlade
Hát így érthetõ hogy mély ellenérzést kellt benned..de tudod az alapszabályt ne itélj elsõre.. 😉 bizz a szomjadban.. vagy az más? 😊
Botond
Múltkor (jó 3 hónapja) gyúrtam a micimacis reput (timbermaw vagy mi a tök) felwoodba a +15agility enchantért,amikor is egy pap+mágus duó jópofának érezte,ha leölnek mobozás közben. Semmi gond felrúgtam a médzst de közben megölt a pap. Semmi gond felrúgtam a papot,de akkor a médzs ölt le. Sehogy nem bírtam velük közben meg a többi ally olyan jópofának értékelte,hogy én ott küzdök ezekkel,szóval mondtam nekik,hogy ugyanmár segítsenek,mert kezd uncsi lenni így 10x-re a ghostwalk felwood közepérõl. Persze "You are in combat" guildbõl volt ott vmi korcs repu és honor farmer,aki közölte,hogy õ ugyan nem,mert mi jó van neki abban. Na végül jött egy ally duó,akik a nyakukra léptek,de erre hívtak még 5 embert és 7en répázták a népet. Illetve répázták volna,mert addigra nekem is odaért 4 haver. 5vs7ben begyalultuk õket párszor arra gondosan ügyelve,hogy you are in combatos barátunkat legyen idejük leütni.

Ez az esemény volt ami meghatározó élmény volt Blood és söpredéke kapcsán.
BEAST
/agree 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MarkBlade
Botond komolyan néha már csodálom találékonyságod ahogy felidegelsz másokat! 😊 Komolyan.. eheheh..
Botond
Hát sokat nem PvPzhettél,ha azt gondolod az IF elõtti szánalmas cucc fitogtatásnak köze van a PvPhez.<#nevetes1> Belõled meg egy is sok amúgy. <#mf2>
Botond
Lány ne is legyek?<#gonosz1>
Botond majd pls forditsd le mirõl beszélsz mert semmilyen szinten nem kapcsolódsz az eddigi témákhoz. Javits ki ha tévedek. A GM az úgy megy hogy csak beül az ember és megkapja... Megin egy Corporal meséli el nekem a PVP-t.
Majd vegyél elõ egy karaktered a sokból, sétáljunk ki IF elé és meglátjuk ki nem tud játszani a karijával... Kár hogy nincs 2v1 duel, mert belõlled egy kurvakevés lesz úgy érzem. Ezt ha gondolod kék ruhába is lejátszom veled 53-as fegyverrel.
Friczy
Temeg legyé elõbb GM, Guid Leader, Hunter, 10k armoros druida, és tanulj meg ki-AKF-zni, utánna postoljá! 😉

Oké váltsunk vissza társalgási stilusra.
Tehát konkrétan azért érzem hogy ez nem nyavajgás kategória, mivel az illetékes guild, amelynek a tagjai belefutottak mieinkbe, szépen kulturáltan fogadta a panaszt, és úriemberként reagált. Ezért nem értem egy teljesen külsõs fórumozó miért minõsiti ezt nyavajgásnak. Nekem is szóltak már hogy az embereim Outdoor boss közbe szurkálódnak, és nem azt mondtam hogy menjen PVE szerverre, hanem azonnal leállitottam õket. Egyébként általában minden genkelést azonnal megbosszulunk a helyszinen, ha kell az egész guild megy, de ez az eset olyan idõpontban volt amikor nem voltunk igazán online.

Akkor most én kérek elnézést a hangsúlyért, de volt végre egy kultúrált megbeszélés genkelésrõl a két frakció között a szokásos anyázás nélkül, és ebbe ronditottál bele, azért kaptam fel a vizet.
Botond
Kiülted a GMet néha kikellett ugyan afkzni azok ellen akik tudnak játszani,de outdoor pvpnél nincs /afk,szal vagy közelebbi barátságot köttök a spirit healerrel vagy megtanultok játszani. Cuccra már nem lehet panaszotok ideje megtanulni használni a karit.
A "mony" kifejezést használom a durvább "fa*z" helyett. elnézést 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

megertem hgoy megveded a guildid, de ha te vagy a GM akkor inkabb azt mondd neki hogy kevesebb QQ, mert lejaratja a guildod ;'(
sajnalom hogy nem erezted az ironiat ebben a dologban.

egyebkent nem ugattam, hanem elmondtam a velemenyem. azt is sajnalom hogy a onkritika gyakorlasa nem erosseged.

anti hero

Mighty
Én biztos nem indítok huntert 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Már elolvastam, érdekel is a téma, csak a Béla irtás magasabb prioritású 😊
Mindjárt végzek a melóval és elolvasom alaposabban.
Tök jó lenne ilyen kis tornákat tartani, és tolongani fognak szerintem a guildünkbõl, fõleg a veteránok akiket már nem szorit az idõ.
The Garrett
te meg olvass privit 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

accom eladnám trolbénen van némi stuff
egyébb iránt eve onlineba megyek

részletekért msg

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Figyelj Béla, PVP guild nem azt jelenti hogy az a célunk a játékban, hogy a Questelõ nem hatvanas vagy éppen hatvanas embereinket epix hordások kempeljék. Azzal nincs is baj ha levágnak, kizárólag a kempeléssel volt baja Mchaalsnak, és történetesen azért pofázok bele az ügybe mert én vagyok a Guild leader, és érdekel hogy állunk a PT-vel mivel eddig jó volt a viszony részünkrõl. AFK-ról szólva, ne AFK-z ki és legyél GM, utánna ugathacc. És kedves Botond lehet röhögni rajta hogy Feral 10k armoros druidát fél óráig ölök, próbáld meg hunterrel megölni ezt a szõrös tankot úgy, hogy lõni esélyed sincs mert állandóan rajtad van, esetleg csapdába egy egy aimed, ami 600-700 körül volt crittel, GM fegyóval.

alap problémára visszatérve, a genkelés mindig is elitélendõ és szégyenletes dolog, teljesen mind1 hogy PVP guildos akit kempelnek. Fõleg úgy ha az áldozatnak esélye sincs megvédeni magát.
capaszabi
meg nem utolsósorban WoTF miatt... 😄

Friczy
Mi az a mony? <#wow1><#wow1><#wow1>

Friczy
Jó hunter nincs, nemvolt és nem is lesz!! Vannak jó mage-k, jó warrik, tökéletes loladinok, iszonyatosan jó healerek, istencsászár lockok.
Hunter az hunter. Csak loser lehet, amit mellesleg nerfelni kell mert a kétmásodperces ölés joga a mage-k/warrik (csak az egyiket kéretik figyelembe venni, kinek mi tetszik/nemtetszik) kiváltsága!
A hunter amikor farmol, elrántja a farm mobokat, instában lehúzza a mobot és eldobja magát (-1 healer<#vigyor1>)ráadásul minden cucc hunteritem!
Vannak arcok HUN elõtaggal akik már karakternév választáskor elvágják a karakterük karrierjét, a HUNtereknek ez gyárilag ottvan.
Egyszóval mindenki gyûlöli a huntereket mégis majdnem mindenkinek van egy alt-huntere és így van ez jól!

Nem sírásnak szántam csak példának hogy milyen fa**kalapok játszanak.Tudod lvl42 es magusként nemsok idõ van körbenéznii ha egy lvl60as hunter elkezd aimed shottal lövöldözni.
"Máris nem lesz ilyen megfoghatatlan-misztikus dolog, hogy nézel ki a fejedbõl magad elé és lusta vagy a kis csuklóddal tolni egyet"
Honnan vetted hogy én ilyen vagyok? Mit képzelsz magadról hogy ilyen kommenteket írsz számodra ismeretlen emberekrõl/játékosokról? Kicsit szálj magadba ember.
Meg a másik. Milyen jogon formálsz képet emberekrõl azalapján hogy ki milyen karaktert indít? Nekem elsõ karim NE druida, 2. human paladin , azóta pedig csináltam troll mágust legutóbbpedig egy UD magust és nem azért csináltam UD -t mert torz a lelkivilágom meg egyéb baromság, hanem azért mert kicsit untam már több mint egy év ally oldal után sokadik karakternek is allyt csinálni. Kellett kis változatosság. Ha nem lenne senki horda oldalon akkor kivel battlegroundozna az ally, kivel lehetne harcolni?
Reagálásom a #69555 számú nagyon értelmes és magasröptû hozzászólásodra is értendõ. Remélem nem veszel Gamecardot mert nélküled is van elég mony ebben a játékba.
u.i.: Láma a nénikéd az a hernyótalpas ...

"vessetek a mókusok közé" :)

capaszabi
warlock. pvpben legerõsebb, instában hiánycikk. és az imp az ÁLLAT!

Ahány hunterrel találkoztam, mindrõl az sütött le, hogy soloban egész jó, de csapatban inkább talán mégse. Kivéve azt az egyet, aki tényleg felfogta, hogy a 26os szint nem SMbe való, és megvárta, amíg magamra húzom a mobokat. Bizonyára vannak jó hunterek, de tény, hogy jól rejtõzködnek.
RatBaG
jobb helyeken ezért -rp jár <#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

hát nemtom', lehet igazad van, de én láttam azt pvp-be, akit te itt most bõszen fikázol, s egyáltalán nem nyomja rosszúl.
nameg néztem pár hunter movie-t, hát komolyan mondom, amit abban rohangálnak fel-alá a "fõhösök" az nekem túl sok... nameg hunter-nek gondolom egyáltalán nem easymode a healer kaszt...
az biztos, hogy a mage sokkal nyugisabb 😊

instákban is csak nézem, hogy a rugók, meg a melee kasztok mit loholnak 1-1 mob után, én meg szépen beállok a sarokba, nyomogatom a fire/frostbolt-ot, vagy 1 kis aoe-t, adok vizet, buffot, közben meg lehet simán akár tv-t is nézni, kajálni, újságot olvasni, stb. 😊)

reggel én is néztem egy nagyot pont ugyanerre 😄
meg botond is megjegyezte, hogy: nézdmá' itt 1 sound if közepén 😄D

ezzel egyetértünk 😊
nem eccerû' irányítani, az biztos...nekem legalábbis a pet nélküli class-ok után nagyon furcsa volt.

The Garrett
sound , latom unatkozol XD

The Garrett
Valamelyik nap elmentünk páran UC elé pvpzni, és sikerült "egyedül" maradnom egy picit 1 hunterrel. Aki ismeri a mapot, az tudja kb milyen távolság az UCkapu - SM - WP bejárat - UCkapu kör. Na ezen sikerült vegigfutnom ugy, hogy a hunter folyamatosan lõtt közben. ^^

druids ftw! 😄

lol, pvp guildbol elkezd vki sirni, ez kb olyan szanalmas mikor daoc elite rvr guildbol vkit beutnek fg vs fgben es utana azonnal ircn elkezd vonyitani. persze ott legalabb a pvp az pvp es nem lehet kiAFKzni ^^. ott ha szar vagy akkor meghalsz es az ilyen sirorivo emberkeket altalaban farmoljak 😊

na szal probaljunk mar meg tisztesseggel vesziteni es ne rogton a forumra jonni QQzni ;op

egyebkent meg semmi kozom kozza pont annyira mint neked😊 tudod -publik forum szal ne itt okoskodj nekem te hunterek gyongye hogy kinek mi koze van hozza, ok?.

anti hero