World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit akarsz itt bizonyítani Blood? De mielõtt válaszolnál, had mondjam el, sokkal könnyebb beverni bármelyik nagy PvP-s csapatot mint a ranknélküli fun csapatokat.
Mert õk farmolnak 10 órában, el is felejtenek normálisan játszani. Wsg, ab egyre megy, a nagy PvP császárok pont nemtudnak szart se a PvP-rõl. Sajnos ez van.
Mi is ki szoktunk menni egy csapat elõl wsg-n, akik 9en bállnak a zászlójukhoz és próbálnak farmolni. Mível 2 óránként ha bejutnak, van idejük pénzük folyamatosan potizni, és elnyújtják a meccset unalmas 2 óra szarakodásra. Várják hogy kimenjünk mert máshogy esélyük sincs. Hát tudmit? kimegyünk és hátha a köv 3-4 meccsben összeakadunk valami értelmes csapattal. A szánalom az egészben, hogy ezt a csapatot 10bõl 10szer bevertük már ab-n, ott nincs undorító farmolós játék.
Az ilyeneket nevezed Te skilles pvp-snek. Én idõmilliomos zombinak inkább. Mi nem leszünk HW-k, de az összeset élvezzük, az is biztos! És ami a lényeg, büszke vagyok a csapatomra, mert nem tucatemberek.
keep walking... www.artum-inferniti.net
nem a kill, hanem a kemp miatt sírt a szám... ha ezzel leégetem a guildet, akkor mit szólsz a kemper guildhez? õk nem égetik magukat?
pvp krémje... ha valaki ráül a hulládra, és felkelés után 3 mp alatt kivégez, és még negyedjére is ezt szándékozik tenni, akkor akármilyen krém lehetsz. délután 4 óra volt, lejárt a munkaidõm, nem volt online senki akit hívhattam volna, hogy "beszélgessünk" el velük (mint ahogy aznap este történt Tyr'sen, ahol is afk-s embert öltek AP-sek... ott is voltam vagy 5x a temetõben, köszönhetõen a 8vs3nak, de azért egy szót nem szólok, mi mentünk utánuk.)
ezért is írtam ide, mert nem tudok másképp üzenni azoknak, akik anno elmondták, hogy a PT nem fog hullakempelni.
remélem így már érthetõbb. ha nem, akkor kérem kapcsojja ki
MadWolf#11626
3db epic 60as vs 56, 58, 60... majd csücsülés a hullán, és feltámadás után ismételt "énvagyokazerõsebb"
/clap nappa, darksoldier, halottjack
bátor tett 😊)"
+mellekelt fenykep
hat szted ez nem nyavajgas, sztem meg az, meghozza quality whine egy olyan pvp guldtol akik a pvp kremje a BS serveren..
reszemrol lezarva, 100szonak is 1 a vege.
vhol Botonddal ertek egyet, bar nem az alpari stilusaval, de van igazsag a mondandojaban. persze arrol nem konkretan te(ti) tehetsz hgoy a pvp egy fos hala a 'csodalatos' a honor farmnak es nem lehet elvezni.
anti hero
az meg, hogy röhögtök a nevemen, nekem csak jó, ez volt a célom vele.
lehettem volna kolompárbéla is 😊
szerencsére az illetékes elvtárs megértette az üzenetem lényegét, és intézkedett is.
szóval részemrõl is /afk ez a téma 😊
MadWolf#11626
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Keresgélj még. Patkányozás és korcsozáson kivül még érv nem hangzott el tõlled, lassan közeledünk oda mikor nevetségessé válik a fröccsögésed.
Következõ szellemességedre várok epekedve: Blood
Hunterrel amugyis hüjeség duelezni rogueval😛
És végül: Korcs, és söpredék az a GYP-s családod aki felnevelt, velük beszélhecc is igy. Romantikus történetek elõadása meg fikázás megy, de azt is kétlem hogy egy fulborgot leversz raid nélkül.
komolyan mondom, nosztalgikus feeling-em lett az uccsó 50 post olvasása kapcsán, felidézte bennem a régi szép idõket, mikor még nem volt honor rendszer meg bg-k, s mindenki ölte egymást agyba-fõbe, a fórumokon meg csak ment a rinya, hogy ki-kit-miért-hogyan genkelt rommá és ez mekkora spit-et érdemel...de amúgymeg meg különben is na <#vigyor>#vigyor>
szeressétek egymást gyerekek, béke van <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Ez az esemény volt ami meghatározó élmény volt Blood és söpredéke kapcsán.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Majd vegyél elõ egy karaktered a sokból, sétáljunk ki IF elé és meglátjuk ki nem tud játszani a karijával... Kár hogy nincs 2v1 duel, mert belõlled egy kurvakevés lesz úgy érzem. Ezt ha gondolod kék ruhába is lejátszom veled 53-as fegyverrel.
Tehát konkrétan azért érzem hogy ez nem nyavajgás kategória, mivel az illetékes guild, amelynek a tagjai belefutottak mieinkbe, szépen kulturáltan fogadta a panaszt, és úriemberként reagált. Ezért nem értem egy teljesen külsõs fórumozó miért minõsiti ezt nyavajgásnak. Nekem is szóltak már hogy az embereim Outdoor boss közbe szurkálódnak, és nem azt mondtam hogy menjen PVE szerverre, hanem azonnal leállitottam õket. Egyébként általában minden genkelést azonnal megbosszulunk a helyszinen, ha kell az egész guild megy, de ez az eset olyan idõpontban volt amikor nem voltunk igazán online.
Akkor most én kérek elnézést a hangsúlyért, de volt végre egy kultúrált megbeszélés genkelésrõl a két frakció között a szokásos anyázás nélkül, és ebbe ronditottál bele, azért kaptam fel a vizet.
"vessetek a mókusok közé" :)
sajnalom hogy nem erezted az ironiat ebben a dologban.
egyebkent nem ugattam, hanem elmondtam a velemenyem. azt is sajnalom hogy a onkritika gyakorlasa nem erosseged.
anti hero
Mindjárt végzek a melóval és elolvasom alaposabban.
Tök jó lenne ilyen kis tornákat tartani, és tolongani fognak szerintem a guildünkbõl, fõleg a veteránok akiket már nem szorit az idõ.
egyébb iránt eve onlineba megyek
részletekért msg
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
alap problémára visszatérve, a genkelés mindig is elitélendõ és szégyenletes dolog, teljesen mind1 hogy PVP guildos akit kempelnek. Fõleg úgy ha az áldozatnak esélye sincs megvédeni magát.
Hunter az hunter. Csak loser lehet, amit mellesleg nerfelni kell mert a kétmásodperces ölés joga a mage-k/warrik (csak az egyiket kéretik figyelembe venni, kinek mi tetszik/nemtetszik) kiváltsága!
A hunter amikor farmol, elrántja a farm mobokat, instában lehúzza a mobot és eldobja magát (-1 healer<#vigyor1>#vigyor1>)ráadásul minden cucc hunteritem!
Vannak arcok HUN elõtaggal akik már karakternév választáskor elvágják a karakterük karrierjét, a HUNtereknek ez gyárilag ottvan.
Egyszóval mindenki gyûlöli a huntereket mégis majdnem mindenkinek van egy alt-huntere és így van ez jól!
"Máris nem lesz ilyen megfoghatatlan-misztikus dolog, hogy nézel ki a fejedbõl magad elé és lusta vagy a kis csuklóddal tolni egyet"
Honnan vetted hogy én ilyen vagyok? Mit képzelsz magadról hogy ilyen kommenteket írsz számodra ismeretlen emberekrõl/játékosokról? Kicsit szálj magadba ember.
Meg a másik. Milyen jogon formálsz képet emberekrõl azalapján hogy ki milyen karaktert indít? Nekem elsõ karim NE druida, 2. human paladin , azóta pedig csináltam troll mágust legutóbbpedig egy UD magust és nem azért csináltam UD -t mert torz a lelkivilágom meg egyéb baromság, hanem azért mert kicsit untam már több mint egy év ally oldal után sokadik karakternek is allyt csinálni. Kellett kis változatosság. Ha nem lenne senki horda oldalon akkor kivel battlegroundozna az ally, kivel lehetne harcolni?
Reagálásom a #69555 számú nagyon értelmes és magasröptû hozzászólásodra is értendõ. Remélem nem veszel Gamecardot mert nélküled is van elég mony ebben a játékba.
u.i.: Láma a nénikéd az a hernyótalpas ...
"vessetek a mókusok közé" :)
nameg néztem pár hunter movie-t, hát komolyan mondom, amit abban rohangálnak fel-alá a "fõhösök" az nekem túl sok... nameg hunter-nek gondolom egyáltalán nem easymode a healer kaszt...
az biztos, hogy a mage sokkal nyugisabb 😊
instákban is csak nézem, hogy a rugók, meg a melee kasztok mit loholnak 1-1 mob után, én meg szépen beállok a sarokba, nyomogatom a fire/frostbolt-ot, vagy 1 kis aoe-t, adok vizet, buffot, közben meg lehet simán akár tv-t is nézni, kajálni, újságot olvasni, stb. 😊)
meg botond is megjegyezte, hogy: nézdmá' itt 1 sound if közepén 😄D
nem eccerû' irányítani, az biztos...nekem legalábbis a pet nélküli class-ok után nagyon furcsa volt.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
druids ftw! 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
na szal probaljunk mar meg tisztesseggel vesziteni es ne rogton a forumra jonni QQzni ;op
egyebkent meg semmi kozom kozza pont annyira mint neked😊 tudod -publik forum szal ne itt okoskodj nekem te hunterek gyongye hogy kinek mi koze van hozza, ok?.
anti hero