World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van ilyen addon hogy latod hogy ki targetelt be?
ez komoly?

anti hero

Köpj le akkor sem értem az elsõ mondatod 😊 Hogy kitõl kérded vagy kinek mondod.
Semmi hátsó szándék eccerüen csak nem értem 😊
Én mondtam volna hogy nem kell csapat meg skill vagymi?
MarkBlade
Akkor tudod azt is mikor lesz a patch?
Még jó hogy AFK-ba mentél elvileg. Nem tudsz tõllem szabadulni úgy látom 😊
Ha meleg vagy ki kell ábránditsalak...

Mivel a veled való kommunikáció szinvonala elérte a totális mélypontot, legközelebb akkor reagállak le ha lesz benne valami érdemi. Úgyhogy ha ismét ilyen "akkoris te vagy a hülye bebebee" commentet készülsz irni hajrá, nem fogok rá válaszolni. És ugye szerinted az nyer akié az utolsó szó, úgyhogy láss hozzá.
Sorry mindenkitõl a sok offolásért, jogos önvédelem volt, próbálom kerülni majd a bélákat 😊
Friczy
Se csapat se skill a rank 14es cumóhoz? Te ezt tényleg elhiszed Blood? jól ráment az agyad a honor-kiseggelésre.
Az a helyzet, itt senki sem fogja elismerni 'érdemeidet', akár milyen alázós-vicces dumával is szólsz be másoknak.
Ha 15bõl csak 6an szólnak be, az nem jelenti azt hogy a maradék 9 osztja a nézeteidet.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Commentet vagy topikot?Villogunk a frissen szerzett tudással,mi?<#idiota>
Télleg legutóljára irom le mert már én is unom, az összes hires neves horda csapat akivel fenyegettek meg példálóztok, a "nagy" régiek nem hinném hogy full zöld ruhás skillbajnokok voltak. A mi szedett vetett cuccu csapatunkat próbáljátok alázni aki igy is elvert mindenkit aki a mi idõnkben játszott ezek a szerveren.
USA szerver EU szerver vágod? USA szervereken belül a Burning Blade-en voltunk.
Amikor még nem volt EU WOW. Remélem kielégitettem maradék kiváncsiságod. Egyébként bár a vélemény ellentétes, a stilusod fényévekkel jobban tetszik mint Botondkáé 😊
Kedves, gúnyos érvelõs cinikus. Szórakoztató olvasni még ha én is vagyok a céltábla. De most olvass el egy Botond commentet 😊)
McHaals
jólnézki... kár érte

MadWolf#11626

faszán megcsináltam új uit azt erre a blizz meg kiadja a peccset. fakkyaa<#idiota>
(csak hogy kép is legyen ne csak flém =P)

McHaals
addig örülj, amíg húzom... ha majd meglengetem, lesz ott sírás-rívás (ha más nem a röhögéstõl)
mellesleg ha valaki nem ismeri a hímgnóm /train emote-t, akkor gyorsan csináljon egy gnómot valamelyik szerveren és teszt... egyik fõ oka volt a gnóm kari indításának

MadWolf#11626

Igen nekem is tetszik! Eloszor mikor AV-n meglattam kis gnom Vácinéger huzza magautan a ketkezes fegyot egy hetig rohogtem annyira kiraly volt.

McHaals
ehhehe
cunculla névvel meg minimum 3 rape-t 😊

MadWolf#11626

Kedves Bloodpanther úr! (hamár igy lebélázott talán megengedi hogy így szólitsam)

Köszönöm a gyors válaszát amely érdekes kiegészítéseket is tartalmazott melyek az én példámban nem szerepeltek. Például, hogy az eredeti kérdés a ranged critre vonatkozott (ami egyébként igy történt) illetve hogy a tárgyak bónuszai mellett a válasz tartalmazta e az egyéb pluszokat is (nos itt kissé már eltér a kettõnk verziója).

Akartam még pár kukacoskodó kérdést írni de aztán rájöttem felesleges. Nincs esélyem repedéseket se kelteni egy ekkora ego-n.

Nincs más hátra minthogy sok sikert kivánjak a további letaglózó sikereihez illetve még annyit hogy remélem kicsiny, ámde skilles csapatával majd egyszer a jövõben (amikor majd lesz bg szerverek között) lesz alkalma összefutni pár olyan névvel, mint Gigamo, Paris, Jajuka, akikkel anno még mi "vertük a faszunkat" amikor ön már zseniális karrierjét tervezgette az "USA szerveren".(mondjuk errõl a szerverrõl én spec még nem is hallottam <#buck>)

Hát igy ennyi lenne a végére talán még egy Belga idézetet befirkantok, aztán el is köszönök:

"Az arca a baj az arc a baj"

Maximális tisztelettel:
Vérbéla #1

Szerintem õk nem olvasták el a megnyilvánulásaidat 😞

Botond
Elsõ õszinte kommented. GM kiseggelés és utána seggnyalás. Ez röviden és tömören jellemez.
Örülök a mini közvéleménykutatásodnak.
Szerencsére nem mindenki ilyen kicsinyes irigy vérbéla mint te és az az egy két elvtársad. Szerintem van itt jócskán olyan is aki elfogulatlanul áll a dologhoz és elismeri amit elértem. Én rank 1 en is becsültem akik elérték ezt a rangot, bár lehettem volna olyan irigy kis sárdobáló mint te...
Nem akarok számot mondani de egy napig fogadtam a gratulációkat GM után whisperben, és bevallom kurvajól esett, és ezuton is köszönöm mindnekinek, már csak ezért is megérte kiseggelni. Tedd mellé a te 10 emberedet Béla, aki valójában kb. 5 és legyetek boldogak egymás seggét nyalva 😊
a legötletesebb név + faj választás, amivel mostanában találkoztam 😄
a sok huntroll, meg hunork, meg hunelf, meg elfhun, meg trollhun, meg stb. után ez kiemelkedõ színfolt inkább 😊)

az utolsó 30 kommentet elolvasva, már látom, ma érdemes lesz olvasni ezt a fórumot <#hehe>

Gnom Svájcinéger, nevvel min 3x kempet erdemel!
😄

Botond
Egész ventri szakadt a röhögéstõl,amikor 9x is odajött tappelni. <#zavart1> Én azt hittem vmi tucatjátékos,fel se tûnt,hogy HW. Szórakozott ott a jégcsapdával meg ilyesmi,de semmi extra.
Botond
Ennyi kell a GMhez,amennyit itt a fórumon is hozol. Újabb és újabb csapás után konokul odaállni a pofonok elé,és mindezt 3-4hónapon át. Bebizonyítottad,hogy nem véletlen lettél GM,de skillrõl a te esetedben nem beszélhetünk. Még csak cseppnyi észrõl sem,mert amikor 10bõl 10en azt mondják,hogy hülye béna vagy akkor az nem véletlen ám,ezt már te is beláttad volna,ha ez értelem parányi szirkája is lenne a fejedben.

Na nekem tényleg dolgozni kell. /afk

(meglesz a fórum GMség,érzem)
ma reggel melóba indulás elött találkoztam Stoat-tal Silithus-ban északon, a twilight camp-ben.
leültem inni, tooltip-ben látom, hogy betarget-elt.
erre betarget-eltem én is õt.
vártam.
befejeztem a piálást, full hp, full mana, ülök a földön.
várok.
stoat még mindig target-el.
na mondom lesz valami végre?
lett.
15 sec tipródás után felült a gyíkjára és elment.
ez a pech, pedig jó passzban voltam reggel 😊

"Az hogy szerinted a HKt távolról nézve szerzi az ember az megintcsak sokat elmond a te híres "skilljeid"-rõl."
Béla ez nem "szerintem" kérdés hanem tény. Panaszkodj a Blizz-nél.
A többi amit irtál dühöngõ zagyvaság, válaszra nem méltó.
Botond
Szövegértelmezéssel azért gondjaid vannak. Senki nem mondta egy szóval se,hogy van összefüggés vagy hogy következéseket lehet belõle levonni,egyszerû statisztikai adatközlés volt. Amennyiben ennek a fogalomnak se lennék tisztában a jelentésével privát üziben elmagyarázom,már nekem is kínos ahogy nyílvánosan égeted magad,mert a legalapvetõbb dolgokkal sem vagy tisztában. Az hogy szerinted a HKt távolról nézve szerzi az ember az megintcsak sokat elmond a te híres "skilljeid"-rõl.

Na menjél olvassni,tanulni,mûvelõdni,mert mostmár vmi kis kultúrát is magadra kellene szedni az epix mellé,mert így nagyon gázos gyerek vagy.
Gratulálok Béla elõször az életbe igazad volt valamiben, valóban összekevertem a két fogalmat. Dehát oly kevés az idõ és annyi a béla, nem tudok mindenre figyelni.
Stoat skillje engem semilyen szinten nem érdekel, bár kétlem hogy egyszer is megverted fair küzdelemben, bár ugye azt hazudsz amit akarsz. 200 HK, bravo. Ezek szerint fogalmad sincs hogy a HK semmit nem jelent az égvilágon, semmilyen következtetést nem lehet levonni belõle, az is kap HK-t aki messzirõl nézi.
Második hozzászólásodból már teljesen elmaradt minden tartalom, egy mezei gyalázkodás. Hogy a munkakerülõt hogy találtad ki? szerintem örök rejtély marad.
Pár kommentel ezelõtt irtam le hogy dolgozom.

Mindegy nem ez az egy természetellenes dolog van benned, látni még nem láttalak de szellemileg mutáns vagy. Gondolom ehhez illõ külsõt is kaptál az õsöktõl.
Egyébként ha valaki ezt az egy oldalt végigolvassa látja ki a sötét és primitiv kettõnk közül 😊
Botond
"rengeteg munkám van benne" ja,igen,szóval te is a tipikus munkakerülõ vagy,akinek ráadásul fingja sincs róla mi a munka... szellemi és emberi csõd vagy öcsém,se több se kevesebb
Botond
Topik az ez az egész. Amirõl te beszélsz az 'hozzászólás', amit 1db ember ír egy alkalommal, másnéven komment. Rém sötét és primitív vagy. Ez is egy fajta skill, csak nem kéne vele nyilvánosan villogni, mert beégés.

Vasárnap beültünk ABre 15en 9-1es arányt hoztunk ki 10 meccsbõl volt 200akárhány honor killem,ebbõl 4 meccsen stablet védtem,azért ilyen kevés. Jött egyik meccsen Stoat tékelni a zászlót,de amikor 9x vertem le 1vs1 akkor se fogta fel,hogy nem kéne erõlködni, ma meg olvasom,hogy ez a srác HW? Eddig se néztem sz@rba se a honor farmereket,de ezzel az infóval gazdagabban még annyiba se.
Igazan elokelo cyberruhaba fektetted az energiadat.

Jóreggelt seggfej 😊

Látom imádod a szélmalomharcot, hát én ráérek úgyhogy csinálhatjuk.
Tehát te sokkal régebben PVP-zel sokkal okosabb vagy meg úgy egyáltalán te vagy a skilles aki GM az eleve kizárt hogy tud játszani. MEgpróbálom szájbarágósan elmagyarázni hogy te és a fajtád megértsd. Hogy miért vagyok büszke elõször is. Mert átjöttem ide USA szerverrõl, ahol már akkor PVP klánt csináltam mikor még itthon verted a WOW cd-re az elõrendelõ katalógusban. Ezután itt a nulláról kezdve, zöld ruhákban elkezdtem épiteni a guildem, az elsõ embereket lasszóval kellett megfogni, két hónapig csak veszitettem a random pug-okkal. Amikor végre lettünk tizenakárhányan, még mindig félig kékbe, 0 darab epic playerel, a vezetésemmel már sokszor fejtörést okoztunk Molokay teamnek is néha vagy akár az Evil Eye fullepix guildcsapatának. 6 hónapon kersztül vezettem a raidet, és 4-1 vesztésbõl szépen lassan 5-0 nyerést csináltunk. Az esetek 90% ban én vezetem a raidet, miközben védem a zászlót, a másik szemem a térképen, és név szerint küldöm az embereket ahová kell. Emellett dolgozom 8 órát és van családom, nem ingyenélõ vagy kisiskolás vagyok aki idõmilliomos. "Én is meg tudnám csinálni" hát persze persze meg tudnád. full epix csapattal, ha kapsz egy jó leadert is hozzá, vagy talán akkor sem, mert feladnád, mint ahogy már feladtad egyszer.
Rengeteg munkám van benne, lehet hogy nem minden rank 14 über skilles, és nem is erre vagyok büszke, hanem a befektetett energiára. És azokra az emberekre akik velem tolták lol cuccokba, éjszaka ájulásig, és akkor is mikor hülyére vertek minket. Ha ezt képtelen vagy belátni a hiba benned lesz valahol...
Davidus
legegyszerûbben úgy lehet számolni hogy spellbookos crit% + mortal socc + KI
persze csak akkor pontos ha 300 a weapon skill😊

V9ykn8_TZL0

Jóreggelt jó szurkolást.
Na kezdjük sorba a mai Bélaosztást veled 😊
Valószinüleg igazad van abban hogy a tárgyaimból számolgattam a crittemet, és bevallom a talenteket is nézegetnem kellett hozzá. Nyilván képzett hunter vagy és tudod hogy a ranged crit-et sehol nem irja hunternél, azt a talentekbõl az alap crittbõl és a cuccokból számolom ki. Örülök hogy unatkoztál és irtál egy semmitmondó topicot te is. Üdv az irigy, ámde okos vérbélák között.

Lássuk a következõt.
végre vmi használható infó. EZAZ KÖSZI 😛😛😛

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

In patch 1.11 we're implementing a non-consumable version of the Aqual Quintessence, available to players once they become revered with the Hydraxian Waterlords. This item will be available from Duke Hydraxis, and should allow the weekly Molten Core runs for many players to be slightly more convenient.

jókor <#idiota>

usa:

Patch Tomorrow! - Eyonix on 3/27/06
Tomorrow's weekly scheduled maintenance will begin at 3:00 AM PST in order to prepare for the 1.10 content patch. The following list of realms will remain down until 2:00 PM PST as additional maintenance is required. All other realms will be back online at approximately 11:00 AM PST.
<#vigyor2>

kár hogy nem lett meg eddigre lvl60 bsen <#wilting>

Ne szidjátok már Bloodpanthert!

Azért mert amikor GM lett és valaki megkérdezte tõle hogy mennyi a crit chance-e és nem tudta hol kell megnézni, majd fogta és a tárgyait nézte csak végig és úgy hozta ki a végeredményt, attól õ még skilles ám!

GMhez skill...hmm ebbõl szállóige lesz érzem.
Nézzétek, meg Terrykikkyt, meg Stoat-ot, tökéletes példái annak, hogy mennyi skill kell a rank 14-hez. 😄
RatBaG
"GM lett? Igen. Kellett hozzá skill? Igen, különben minden második ember GM lenne."

az év poénja <#taps> elsõsorban idõ kell (na meg egy server ami nem halott), aztán csapat, következik egy halom más tényezõ, majd a végén vhol nem árt egy kis skill sem... szerintem. lehet anyázni <#lama>

Per Aspera Ad Inferi.

Ha van egy skill premade és egy nemskill random ne mondd már nekem hogy a nemskill random is csinál ugyanannyi honort vesztésekkel...
BEAST
aszt = azt , uhm 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
skill GMhez<#taps>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
LOL ... tényleg van még olyan ember aki aszt hiszi hogy skill! kell itt a rangok eléréséhez? ... idõ kell meg segg hogy gyõzd kivárni amíg sorra kerülsz ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Haggyuk már a mellédumát. Próbáltál okosan hozzászólni de az elõzõ 2 hozzászólásoddal mélyen elástad magad. Plusz megintcsak a semmirõl fröcsögsz. GM lett? Igen. Kellett hozzá skill? Igen, különben minden második ember GM lenne.

Ez az ott voltam régen és most is a csapatoknál nagy marhaság. Kb mint amikor elmeséled hogy hogy vernél el valakit duelbe. Semmi értelme.
Nem haragszom, én is seggfejnek tartalak, kölcsönös, szolithatsz igy, nem fogok besértödni. Nem állnév, forumokon ez a nevem.
Az, hogy ki vagyok, Infusion a substanceböl, gm fegyom nincs, csak rank 12-ig mentem, tovább nem volt érdemes, a rugo pvp set szar, illetve akkor alakult sub, és pve miatt nem volt idö, meg ugye nekem volt más mod is arra hogy fegyot szerezzek.
Nem azzal van a bajom, hogy kiléptek vagy akármi, és tisztában vagyok azzal is, hogy milyen ut vezet a gm-hez, mentem rajt én is jo darabig. Hanem azzal, hogy itt megy az istenités, meg jok vagyunk duma, és megverünk mindenkit. Sztem jelenleg ezen a szerveren, ehez nem kell skill, se tehetség, de még tökéletes csapat se, 10 ember, meg szabadidõ. Bár lehet bennem van a hiba, de sztem jelenleg a bs-es BG-ken, minden megy csak pvp-nem. És igazábol, még a gondolat is elképesztõ, hogy vki ezt a szart pvp-nek meri nevezni, illetve skillnek a rank 14 megszerzést, és még büszke is rá. 😛
Az meg hogy miért nem gm, minden 50. ember, azért mert nincs rá idejük, és nem pedig azért mert noob-ok. 😊
Jah és nézz szét a jelenlegi gm-ek hw-k között, szted mindegyik, über pro skilles ember? 😊
Bármikor utánad csinálnám, ha lenne értelme számomra, megkérdezhetsz bárkit aki ismer, lenne rá idõm nekem is.

bakfitty, onnan tudom, hogy játszottam régen, és játszok most is, ismerem az akkori embereket és a mostaniakat, látom akkor milyen hw-ok lettek meg látom milyenek lesznek most, látom mekkora kihivás volt akkor nyerni, és látom mekkora most, ennél jobb összehasonlitási alapot nehéz jelenleg összehozni, majd talán ha lesz szerverek közötti bg. Ha te is játszol BS-en kezdetektöl fogva, sztem te is láthatod a hanyatlást, és nem hiszem, hogy jelenleg túl nagy kihivást és skillt igányelne egy rank 14, illetve megverni a hordát. Bár kinek, mi a skill.
De örülök hogy képben vagy, és ilyen okosakat szoltál hozzá a témához, és örülök hogy kezd eleged lenni a játékbol, nem ismerlek, de ha abbahagyod, már igy látatlanban is jobb kedvem lesz.

Jah, és hogy én is stilusos legyek: "Csináld utánam aztán fikázz, addig ül fexik"

További anyázást flamet, gratulációkat, wow-ban fogadom, este 7 és 12 között mindig megtaláltok 😛 😊

Jah és blood, már akkor pvp-tem, és bg-tem, amikor te még csak a karid nevén gondolkodtál, a kettönk közül a csináld utánam, inkább rád illik.
Lynx_TWL
csak így tovább srácok<#eljen>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
Én nagyon jol szorakozok 😄 Szerintem onnan tudja hogy mien lenne hogy akkor is és most is ugyanabban a csapatban van😊

Kis kitértõ: Én speciel azert (is) nem vágtam bele a GM felé vezetõ útban, mert sokkal jobb cuccokat szerezhettem pve ben, pvp re, ergo értelmetlen lett volna 4 honapot rohadnom bg ken. Ezért nemis porosodik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Srác te akkora baromságokat hordassz itt össze hogy csoda ha még nem röhögted ki saját magadat. Honnan tudod hogy egy mostani preamade milyen lenne egy fél évvel ezelõtti ellen? Tényleg ekkora fasza gyerek vagy? Honnan tudod hogy az esetleges random csapat akik kihívást jelentettek nem félig fullepic vagy nagy pvp tapasztalattal rendelkezõ játékosok voltak?

Másfelõl meg kit érdekel ki a jobb? Te vagy a legjobb, csak pls húzz el innen. Köszi. Az ilyen kis pöcsök miatt kezd elegem lenni a játékból, mint te vagy.

"De a te apukád tuti erõsebb 😛"

Nem is tudom ki kezdett el kit fikázni. Hmmm. Magad alatt ásol.

UI: Bloodpanthert szeretném ismételni: "Csináld utánnam aztán fikázz, addig ül fexik."
Ha nem haragszol mostantól seggfejnek szólitalak 😊
tehát kedves seggfej, mióta full raidel tudtunk kiálllni, nem volt olyan csapat a szerveren akit ne vertünk volna meg jópárszor. Az hogy nem mindig van kedvünk a nehéz mecsekhez a mi dolgunk. az hogy irigységbõl álnéven hisztizel itt az meg a te dolgod. Ha nem állnév akkor sorry, gõzöm sincs ki lehecc 😊

Lassan be lehet fejezni ezeket az irigy vérpistike beszól mert se türelme se csapata se skillje a rank 14-hez dolgokat. Ha szerintetek ennyire semmiség ez a rank, nem értem miért nem porosodik a GM fegyver a táskátokban. Vagy legalábbis minden 50-dik embernek. Nem vagyok egy 160-dik MC ruhás hunter, vagy 20-dik BWL settes, és bocsánat ha büszke vagyok rá. Csináld utánnam aztán fikázz, addig ül fexik.
Elképesztõ mennyit tudtok vitatkozni ki a lámább 😄
Fejezzétek már be vagy folytassátok privibe mert a fontosabb írásokat esetleg kihagyom az idegesítõ, okoskodó, egymást ócsárló kis "párbeszédetek" miatt.
ELÕRRE IS KÖSZ
mind a kettõtöknek

De elõször mielõtt kiprobálod a wowot szerezz be min 512 ramot vagy inkább 1Gb-ot 😊 ez csak jó tanács