World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarul, bele kell lépni ha nem akarod elcastolni (vagy egy másik gombot megnyomni... ÚRISTEN NEM 3 GOMBOS LESZ??)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha sok lesz a whine, majd nerfeli blizzard a combatlogot (is) és ezek az addonok mennek a szemétdombra.
Úgy ahogy van, ki kellene szedni a combat addonok mûködését segítõ függvényeket.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ROFL <#idiota>#idiota>
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Az, hogy valaki használ vagy sem addont, amik szabadon letölthetõek, egyéni szoc. probléma. Különbségek a játékosok között mindig lesznek. (memória kevesebb vagy több, net sávszélesség kisebb vagy nagyobb, packetloss, nagyobb monitor, jobb hangkártya, érzékenyebb egér, jobb videokártya, kényelmesebb szék, stb, stb)
Nem tudja véletlen valaki: csak akkor lehet upgrade-elni, ha már megvan az egész set?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tudom hogy kicsit off, de hátha érdekel valakit és akkor már nem is az 😊
karakterek:
60 undead warlock (egy két epic cucc, epic mount)lightnings blade
58 undead mage (egy epic+mount)lightnings blade
52 night elf priest (mount)sylvanas
44 night elf rogue (mount)sylvanas
[email protected]
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ez öngól volt, mert _mindenki_ számára elérhetõ _minden_ addon.
az már egyéni szocprobléma, hogy valaki lusta letölteni, vagy nem akarja letölteni, de ha meg nem akarja, akkor meg az az õ baja.
viszont a lényeg még ugyanaz marad: mindenki számára elérhetõ.
éspont.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a hanyingert az okozza hogy addont nem mindenki hasznal ergo aki hasznal annak vmifele elonye szarmazik belole, nekem van annyi onbecsulesem, hogy elismerjem, ha vkijobb volt nalam egy osszecsapasban de az is biztos hogy az ideg baszna meg ha tudnam hogy amiatt nyert, mert neki barmilyen segedeszkoze volt.
ezt lehet hogy nehez megerteni, de en daocbol jovok ahol nincsennek ilyen faszsagok, es ott minden rajtad mulik, hogy mit mikor hogy nyomsz el, hogy hol helyezkedsz (peldanak okaert pl ki lathat meg ki nem) es ezert jo a game, adrenalin es tsai. ezekkel a dolgokkal meg total leegyszerusodne a jatek az en szememben. en healer karikat jatszom leginkabb, es tobb magas realmranku ilyen karim van (vegul is az osszes serveren;op nincs olyan sok) es hidd el nevetsegesek lennenek a fightok ha mindig tudna mindenki hogy most pl ki celzott be, sztem megszunne a maximalis odafigyeles es semmi izgalmas nem lenne benne. hop teged fognak loni? akkor teged gyogyitalak, hoppp becelzott engem vki hatulrol? ejnye! akkor kimegyek gyorsan rangebol.. etc
nem mondom hgoy nem hasznos meg poen DE vagy tegyek mindenki szamara elerhetove hivatalosan, vagy tiltsak le az egesz szart.
igen en a fair fightokat szeretem. hihetetlen mi.
ez a velemenyem a dologrol.
egyebkent kedves vagy hgoy doomozni kuldesz 😊 inkabb elet a kis eletem aztan majd megnezem a WHt addig meg elvagyok jo mmorpg hijan😊
anti hero
anti hero
Meg különben is, ha nem tetszik a target of target, akkor nyomass egy rejtõzködõ rugót. Nem kell tartani attól, hogy látnak sík terepen, hiszen te jól rejtõzködsz...
irl-ben is látod, ha valaki téged néz és készül valamire, anélkül is, hogy szorongatnád a torkát (/target).
túl sok a problémád, doom-ozz inkább, az eccerûbb 😊
flame on, kezd lehalni a topic 😄DDD
aha egyebkent vagom akkor hogy mi.
na az ilyenek miatt /hanyinger van
anti hero
...
szerintem neki már megvan <#zavart1>#zavart1>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ez komoly?"
igen van.
ez is ugyanaz, mint a target's target, amit pl. instákban is használsz, csak ez tooltip-be irja ki.
nincs benne semmi extra.
mert ugye, aki rank 14-et megcsinálja, az hülye pöcs, idõmilliomos n00b.
aki beveri xyz boss-t, netán elsõként, az hülye pöcs idõmilliomos kocka.
namost akkor ki a normális? 😊
bár én személy szerint magasról lesz*rom, hogy ki csinálja meg a rank 14-et (jelenlegi formájában nekem a wow-ban az egész honor+bg rendszer kb. egyenlõ egy nagy 0-val), s ki nem, de ugyanígy magasról lesz*rom azt is, hogy ki és hol, melyik boss-t veri be elsõként, akár világszinten is.
abszolút hidegen hagy mindkettõ 😊
bár emiatt lehet, hogy én vagyok a hülye -.-
-lesz
-Úgy kapsz reput,ha meghal vki és rajta vagy az agro listáján.Kb olyan,mint a mobok agró listája,szóval igen,sajna harcolni kell.
píszlávjunity!<#puszi>#puszi>
ha minden ideális lett volna, akkor nem lett volna comment belõle.
vagy ha mégis, akkor csak azért, hogy a megfelelõ emberek tájékozódjanak.
cserébe mi is megteszünk mindent, hogy az esetleges hasonló dolgokat elsimítsuk.
szóval ha valakit bekempelnek "igazságtalanul" a guildünkbõl. vagy bármi más sérelem éri, akkor itt szólhat.
MadWolf#11626
Látom a hangulat mit sem változott, totális lávizindijer, szeressükegymástgyerekek <#szeret>#szeret>
Na akkor pár kérdés:
- Nincs valaki a Chuck Norris Fan Club nevû alli guildban Ragnaroson?
- Lesz ma Usás/szerdán Eu-s peccs?
- Pontosan, hogy is változik a peccs után az AV-s repu? Ha csak ácsorgok azért nem kapok majd semmit? Ez érzékenyen érintene, mert mostanában olvasgatás közben szoktam reput gyûjteni ott...
az meg fõképp, mikor a hiperpro gingaone-t felaprogatja apró kis darabokra <#hehe>#hehe>
tényleg ezeket láttátok már? õk a pvp arcok királyai BS-en <#zavart1>#zavart1>
Gingaone
Xiaoz
(movie linkek a topic-okban)
onnan indult amúgy, hogy rinyáltam a PT hullakemp miatt.
szóval... hogy is volt az? 😊
csak vicceltem. ne kezdjük újra
MadWolf#11626
Jaja:
Buff warlocks, Buff hunters, buff mages, meg1 pajzsot a palaknak, es nerf druids, nerf warriors, nerf rogues..
Priesteket nem irom, mert szerencsere buffoljak oket a kov patchbe. Igenyes 😄
Ez volt ebben a témában az utcsó hozzászólásom, legalábbis nagyon remélem.
(BTW kihagytad a buff warlocksot, és a nerf warriors-t)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szervezek egy találkozót valami eldugott helyen...
Ott lesz Bloodpanther, plusz egy kísérõje
Aki azt gondolja, hogy Blood noskillzor, az jöjjön oda, és próbálja ki!
Az esélyek egyenlítése végett Blood felajánlja, hogy nem lesz rajta GM cucc.
Na?
lesz kamera is ám!
MadWolf#11626
"The gate at the lower level of broodlord's room is now open"
vagy
"Players will no longer need to run 10 minutes to reach c'thun after every try"
de nemsirok :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Facts:
- PvP nem egyenlo honor farm!!!
- AFK-olas suxx, de valamilyen szinten megertheto (itt veszti el a honor farm a pvp jelleget)
- GM/HW-hoz leginkabb csomo segg kell, de nem art egy csapat sem. Skill csak annyi kell, hogy a pug-okat be lehessen veluk utni (bar nelkuluk is megy a dolog).
- Az hogy valaki GM/HW nem feltetlen skilles, gyalultam mar be joparat joparszor (raadasul en meg nem is tartom magam überpvp arcnak).
- A GM/HW karaktereket minden tisztelet megilleti, mert eleg gaz vegigcsinalni ezt a sok honap honorfarmot.
- Az emberek mindig beszologatnak mindenkinek, amibol egyre nagyobb flame lesz 😄
- Nerf mages 😊
Én igenis büszke lennék egy rank 14-re, de semmiképp nem bántanék meg másokat akik még nem azok sem kicsit, sem vérre menõen. De attól hogy valaki 60-on nem highgigalordmarshallemperoristencsászárfullepix még nem feltétlenül n00b. Én nem vagyok ezen a fórumon senki, de szeretném ha nem fikázódnánk. Aki tisztességesen játszik, inkább jöjjön a Ragnaros szerver ally oldalán a klánomba, várjuk szeretettel. /bow
anti hero
Én nem szólok be annak, aki 5:0-ra kikap
Én nem szólok be annak, aki GM, és örül neki
Én nem szólok be annak, aki GM, és leszarja a többit
Én nem szólok be annak, aki nem GM, és irigykedik a másikra
Én nem szólok be annak, aki nem GM, és leszarja a többit
Én nem szólok be annak, aki beszól a másiknak
Én nem szólok be annak, aki kiseggeli a GM rankot
Én nem szólok be annak, aki elmegy heti 5x MCbe, BWLbe, és közben TV-t néz, hogy ne haljon meg az unalomtól
Én nem szólok be annak, aki béna
Én nem szólok be annak, aki pro
Én nem szólok be annak, aki nem tud angolul
Én nem szólok be annak, aki nem tud magyarul
Én nem szólok be annak, aki nem tud olvasni
Én nem szólok be annak, aki nem tud írni
Én nem szólok be annak, aki anyázik
Én nem szólok be annak, aki nem anyázik
Én nem szólok be annak, akinek nagy az arca
Én nem szólok be annak, akinek nincs nagy arca
Tudom, bennem van a hiba...
Csak annak szólok be aki nekem beszól 😊