World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha te magad, is tudod, hogy nagy lofasz a teljesitményetek, akkor mire vagy ilyen büszke?
Rohadt nagy bocoh vagy, gyüjtögesd csak a stamina gearedet, mert ugye az kell a hunternek 😛

Nem igazán érted amit mondtam ugynézem, nem akkor kelett volna beverned a durva csapatokat, hanem most nem kéne ennyire felvágnod azzal, hogy a putris lama pick up-ot bevered, mert ez nem teljesitmény.

De a te apukád tuti erõsebb 😛

Nem törölték, nem is volt. Csak ha valakinek van fölöslegbe szeretném elkérni, kiprobálni mielõtt megveszem.

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

cikasz
naja.. nem találtam azért kérdeztem itt hátha valaki tudja.. vagy esetleg sokat av-zik és elmondana egysmást..

http://www.akciofigura.hu

teh clash of egos: )

hozzal inkabb popcornt ;op

anti hero

McHaals
ne add fel ilyen hamar...
amúgy magyarul sztem nincs leírva. ha a worldofwarcraft.hu-n nem találsz leírást, akkor máshol sem valószínû.

MadWolf#11626

kussmár
többiek is.

bocs de nem tudok máshogy reagálni erre a véleményre, minthogy te totál degenerált vagy édes fiam. Ha szerinted egy friss hatvanas zöld ruhás hunter, a 3 fõs guildjével kellett volna elverje az akkori horda elitet? hogy a francba nem gondolod végig amit beirsz? Muszáj ennyire hülyét csinálj magadból? Fél éve lettem hatvanas és Sharkal elmentünk random AB-zni KETTEN.
Akkor kellett volna beverni az epix guild raideket? totál sérült vagy, irtál egy hótfelesleges topicot. Bocs de egy bizonyos mennyiség fölött nem tudom disztingváltan fogadni az emberi birkaságot.
cikasz
Bakker valaki kérdez valamit és a sok nyáltól nem lehet látni/értelmezni. Nyissatok egy wowspit topicot.
Százegynéhány köpés elöttis kérdeztem valamit, de baszik bárki is válaszolni legalább annyit, hgoy nem tudjuk...
na mind1

http://www.akciofigura.hu

törölték?

Hi!

Szeretném kipróbálni a wow-ot de sajnos nincs accountom. Szeretnék megkérni titeket ha tudtok adjatok egy vendég kulcsot. Köszönöm elõre is!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

tier0-t lehet questsorozatban lecserelni ezekre.

Green Dragon
Ezek a setek,hogy lesznek?Ugy mint a tier 2nöl,hogy megváltozik a külsejük vagy megkell öket szerezni?

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

Azért apró eltéréseket én találtam (pl. a rugó setben) amúgy meg fogalmam sincs az egészrõl 😄

Valtoznak az alap set statjai is.

Lynx_TWL
a set bonusok ugyanazok régi ill új setnél is kiírva. ez most hiba, vagy 1.10ben alap set is ez lesz, csak a tárgyak statjai változnak?

๏̯͡๏﴿

Sound
bementem múúúzni 😊)

Sound <Guild master> of a varázslóharcos. ;]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Blood, én csak annyit füznék a ti PvP karrieretekhez, hogyha, fél évvel ezelött akartál volna te GM lenni, nem hogy az nem lettél volna, de még 1 mecset se tudtál volna nyerni. Láttam mit müveltek ti ott, még a szar horda pick up, is szorongatott titeket, szted ez amit ti skillnek neveztek, elég lett volna, mondjuk egy NA, Die, Heartless, vagy hasonlo csapatok ellen?
Sztem közel se.

De, felölem, hidd csak azt, hogy rohadt jo vagy és skilles, és a te csapatod a legdurvább, aki a kezdetektöl fogva bs-en nyomja, és látta a régi pvp csapatokat, és klánokat, az tudja, hogy hozzájuk képest ti nagy nullák vagytok.

Arra lettetek volna jok, hogy a hordások felsóhajtsanak, eh, laza 2 perces gyözelem lesz 😛
TDC Geronimo
Azaz nubhunter (lámapala <#hehe>) <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Emberek valaki pls homályosítson fel, hogy az ambush dmg-ét hogy kell kiszámolni!!! Mi számít? a dagger DPS-e, speed-je vagy mindkettõ?

nah a no dps u palárol ne is beszéljunk😄

BEAST
núb <#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a noob hunterekre..
az snkitse bánt h a rugo 10secig tarto stunlockjával a 4600hp mat leveri h meg se tudok mozdulni...ez is a skilleségrol szol mi?

Qtya
Te csak ezt láttad ? Ügyes😊

McHaals
hehe ez komoly 😊

MadWolf#11626

Még még ilyet <#taps>

általában igen. Van egy menüpont Char. Migration névvel.

az király... és a hivatalos oldalon lehet olvasni hogy honnan hova lehet menni?
Ha jól tudom, akkor bizonyos idõközönként van egy-két szerver amikrõl egy újabbra át lehet menni. Ez mind a Blizzardon múlik, hogy melyiket jelöli ki. Szal csak úgy nem lehet.

Az, hogy tele legyen a server ahol vagy, es akkor is csak egyetlen kijelolt realmre lehet atvinni a karaktert.

Botond
muszály -> muszáj

elõbb megtanul magyarul -> utána szól be
mi a feltétele a "vándorlásnak"?
na mégegyszer😛 link

Ezt pedig csak RangeR-nek 😛 <#nyes>

csak nem bárhonnan bárhova

de át lehet menni én úgy tudom...
Hát azért nem egészen...Gondolom nem minden szerveren van 60-as warriorod 😛

mindegy melyik server
Qtya
Kicsit késve de ehhez azaz iq-szintet fényesen tükrözõ megnyilvánuláshoz muszály hozzászolnom. Ha nem mondod soha nem tudom meg hogy torz a lelkivilágom. Lám mi mindenre jó a wow, meg lehet itélni az emberek lelkét a karakter alapján. Bár szerintem a fórum hozzászólásai alkalmasabbak erre a célra,és erre te vagy az élõ példa. De minden rosszban van valami jó is mert az észlény megnyilvánulásod legalább hírül adta hogy eggyel kevesebb a seggfej akivel osztoznom kell ezen az amúgy nagyon jól kitalált világon amiben allyk és hordások is vannak.

akkor nem neked kene a servert megmondani? 😊

vagy olyan MCt nyomó pve guild is érdekel akinek szüksége van DD warriorra
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy valaki tud olyan PvP szervert ahol magyar hordás PvP guild aktívan PvP-ik?Lvl 60as Ud warrior(DD)vagyok.
Kész ma elegem lett a ....kalapokból WSG-ben az eszméletlen ökörségek sorozata semmi csapatjáték ÁÁÁÁÁÁ 😄
Én voltam a rangidõs tiszt a pályán 😄😄 de senki nem hallgatott rám
2en védtük a zászlót ránkjöttek 5en az ugye 2v5 (10vs10 volt a BG)
tehát támadni maradt 8v5 kb a mi javunkra persze 2en nem tudtuk megvédeni 5 ellen a zászlót de a vicc hogy meg sem szereztük az ellenét 😄 HÁH elképesztõ

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

McHaals
halkan megjegyzem, hogy anno usában panther akkor is elverte az ellenfelek (pvp vagy duel) 98%-át, mikor AV még csak az "under development" alatt figyelt. ja és nem volt akkor még csúnya vörös óriásra nõtt pet sem (mint ahogy sztem most sincs neki)

ezt nem mint részrehajló, hanem mint csendes megfigyelõ mondom.

MadWolf#11626

a hullakemp az szanalmas ebben egyetertunk! 😊 foleg kisebb szintu, xpzni vagyo kollegak kempelese.. (dehat ez is resze a jateknak, eleg benan csinaltak meg). a tobbit meg mar kibeszeltuk sztem boven

anti hero

McHaals
tudom, ezért vettem a bátorságot, hogy nyavalyogjak 😊

MadWolf#11626

Botond
Mindig a leggyávább kiabál a leghangosabban,hogy õ milyen bátor,nincs ez máshogy Bloodék esetében sem.

/edit: végetért az értekezlet,viszont elmegyek haza,úgyhogy /afk megint csak. Ahogy a skillesek és a bátrak és a nagycsávók csinálják.<#gonosz1>
mint tudod, ez a PT már nem a régi PT. sok az új tag, akik a jó isten tudja, milyen klánból kerültek oda.....