World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mostanában az a szokás, hogy kiafkolnak a nehezebb gamekböl, mert csak farm az egész ahol nincs idö ilyenekre, ezért noskill =P

Nem, ez arra vonatkozik hogy ha tavolrol kijelolsz vmit a tamadogombbal, akkor nem kerulsz combatba.

Sephi
Mivel nem naon ertem :

-You are no longer kept in combat while on auto-attack at long range.

Ez azt jelenti hogy pl a Huntimmal maxra van a yard-om es pont a limitbe alok akkor van ra esely hogy off-combat maradok?😄 Mert az agyon rulozna hogy nem kell mindig FD csata kozepen ahoz hogy feligyam magam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
nefi nemfog lemenni olyan hamar😛 még mindig megtud szoptani guildeket szépen... 1x elbaszzátok vége😛
Botond
UD,szal csak roleplayelt a végletekig. ^.^
Sephi
Ez honnan? Oficiel? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Miert is szidni? En majig azon a velemenyen vagyok hogy nem direkt baxak a nepet csak a nep mar tulsagosan "fuggo" es ezt nem vesszi eszre.

Botond
Ez honnan? Blizzard patcher még nem is megy.
Mar itt is hosszabbitottak:

Today's maintenance will start at 04:00 CEST (GMT+2), one hour later than first announced, and will be extended beyond the usual 8 hours due to additional maintenance procedures related to patch 1.10. An early estimate is that the realms will be unavailable for approximately 12 hours, being available again around 16:00 CEST.

We will keep you updated about any changes in this estimate.

Lehet kesziteni a meglevo blizzardot szido hozzaszolasokat 😉 kemeny 15 oras maintance utan feljottek a serverek, de a belepesek meg akadoznak, a jatek random szeruen kivag, el vagyunk mentve bwl-be es mc-be, elsore igy ezek.
Aki dolgozik nem kell rohannia haza, hogy megnezze az ujdonsagokat 😉
De ha mindenképpen valakinek a vérét akarjátok szivni , akkor osszuk gromphot😊
Õ 3 hónapig nem fürdött hogy gm-lehessen és a sexuális vágyit szegény kutyáján élte ki és hogy kerek és szép legyen a történet a jutalma az volt hogy a szülei ezért addig ütötték ameddig sípolni nem kezdett😊)))
Mi a tanulság belõle :a rank 14-ért meg kell szenvedni😊)))))))))
(fujj ezen mekkorát fog aszalni lorog😊)
Omg-ha ennyire nem érdekel senkit ez az egész pvp, akkor miért lett ekkora téma???Amugy meg teljesen hülyeség amiket irkáltok hogy nagy segg, no skill...stb.Nekünk még az adial féle teamel volt ellenfelünk, :zarrak féle brigád, aztán meg a koshy féle delusion,akik ellen néha elég volt 1 embernek elkúrnia valamit és máris vesztettünk,perzse ez fordítva is igaz volt😊
Nem kell hozzá kevesebb skill mint 40 fõs raid dungeonokat kipucolásához😞megfelelõ taktix, és megfelelõen kocka csapat társak),ennélkül normális konkurecia ill. ellenfél mellet nem fog menni ,mint ahogy aq40-et sem fogod beverni"kocka , nagy seggü, epix éhes ,hiénák nélkü😊De egyépként meg nem tom mi van most bloodP-teamjével , hétvégén nagyon gyengén muzsikáltak wsg-n😊
A phabal nevü maget meg etessétek meg valami steroiddal mert annyiszor vágtuk le szerencsétlent hogy kiakadt tõle a honor+😊))))))
köszi 😊
PiszkosFred
Én is most akartam volna javasolni neki, de akkor nem teszem, csak bólogatok hogy "igen-igen" ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

GÉZÉ

anti hero

mi? nem értelek!

A Separationism guild 3. próbára beverte Chromaggust is. Elsõ 2 igazából csak helyzetfelmérés volt, hogy mit is nyom, hogy nyomja. Iszonyat feelinges csata volt. Végre itt állunk Blackrock ura elõtt, aki reményeink szerint 1-2 héten belül lefexik.
2 hónap több mint 4 éve, szal nem éri meg :-P

~3500Ft.

ha megveszem (mert tervezgetem) akkor még van rá havidíjas elõfizetési díj is? és ha igen az mennyi havonta?

lol: WSG-ban 3an õrizték a zászlót (2pala 1warri) a tetõn. odasonfordáltam, mind controlloztam a palákat és leugrattam õket a tetõrõl. a warrior meg nem hogy utánuk ugrott volna, harcolt. és vesztett persze. mire visszatért a két pala már a zászló biztos helyen volt 😊. persze lenyomtak utána, de akkoris. hiába no, ilyen is csak az alli lehet 😄

Those who wish to follow me I welcome with my hands

semo1
memory could not be"read" hibauzenettel mindig kibasz a játék.
Tudna valaki segiteni ebben?

Sound
ééés???????!!!111111

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Ams
old news? 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett
! 😊

elromlott a raid leader mikrofonja? sebaj! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem legyözhetetlenek. gondolj rájuk úgy mint egy group boss, mindig vigyél magaddal egy tank/priest/dd hármast, és akkor minden oké lesz =P

egy class sosem pve ben imba hanem pvp ben😄 halisten miota szarok erre a valamire ami pvp neven fut, nem erdekel kulonosebben hogy egy ujjabb legyozhetetlen lehetosegekkel rendelkezo class lesz a pvp piacon (na mondjuk nem mintha eddig is godn lett volna ezzel pap teren) es itt nem a holyra gondolok hanem pvp papra😊

SinClaiR
széjjel vágom vaelt holy fire vel, és egy shadow pap lesz a tank, akit másik 3 pap fog healelni, többiek egy csendes sarokban fognak popcornt ropogtatni, tapsolni, aztán 20% nál talán megengedjük a warrioroknak, hogy belerakjanak 1-2 execute ot 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

igen holnap patchday lesz euban is, udvozolhetjuk az uj imba classt😄

Ki fog.

MarkBlade
Amcsiban kijött a patch?
Schreck
Nekem nem fáj, ha mindenki epicben feszít, csak dolgozzon meg érte böcsülettel. A Ragna-kompatibilis fire rez összeszedése annak idején komoly, az egész klánt megmozgató meló volt, 1.10 után viszont egy vicc (elképesztõ dropokat raktak be BRD-tõl felfelé, érdemes nézegetni az idevágó fórumokat). Ezzel az erõvel akár egy wind ridert is tehetnének Lucifron elé, hadd mulassanak a népek. :-p

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

van hozzá küldisorozat, aminek keretében bekérik a régi szet darabját ha jól tévedek

NecroJoe
Az új szettet csak a régi upgrade-elésével lehet megszerezni, vagy tartozik hozzá egy új küldisorozat is?

Necro

QuippeR
Garrt tizenkétszer megölni mi, ha nem farm? vagy csak fáj, hogy másnak is lehet jobb cucca?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Egy hónap és jön a kieg. Ezt holnap bepostolja vmi blue,aztán karácsonyra kiadják,és hopp már sikerült is nekik.<#eplus2>
Davidus
velem nem tudtak kibaszni😛 accountomat jegelem és majd csak a kieg elött egy hónappal olvasztom fel

V9ykn8_TZL0

Martin576
Imádnivaló, amikor lecidázol 12 hetet, hogy mondjuk Garr kiköpje a tier 1 sapkádat, és éppen te legyél az, aki el is tudja vinni, vered a segged a földhöz örömödben, aztán jön az új patch, amiben 125 izé meg 245 hozé leadása után, amit AH-ból simán kipecázol, bárkinek lehet közel ugyanolyan cucca. Goldért. Nem ám szopi, ááá, farmold ki.

QuippeR
hmpf. pedig a Blizzard jól csinálja: unod a kasztod? várd meg a talent review-t. igaz ugyanolyan szar maradsz, de két gombbal többet nyomhatsz meg. különben is nemsokára jön a kiegészítõ, már csak 8-10 hónapra kell elõfizetned mielõtt megveheted.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Figyelj, Bloodal semmi bajom, abszolút nem sértésnek irtam a commentemet. Tisztelem, amiért végignyomta ezt az egészet.

Hm, nem emléxem a nevedre a guildunkban. Igy azt sem tudom, hogy lootoltál-e nálunk epixet, kéket, szürkét, vagy bármit is. Igy Te sem tudhatod, hogy mi számit nálunk égõnek, és mi nem. Jah, amikor néha betévedek BG-re, legtöbb epixemet lecserélem kékre. Úgysem kell a manaregen, a nagy int meg a spirit. Inkább crites, dmg up-os cuccokat aggatok magamra. De gondolom, ezzel Te is tisztában vagy, csak nem tudtál már mit irni 😊
semo1
Merre talahatom az Artisan Alchemy trainert? Ami Thottbot-ba van az szart se ér.

Röviden. A rank 14 elérése nem skill kérdése. Bár leszámítva pár kivételt mindenki így látja ahogy én.
Az lenne skill ha felkészült csapatok csapnának össze rendszeresen és nem a honor farmolásról szolna.
Mint annó UT ban vagy egyéb fpsben.
Kis ráfordítással lehetne változtani rajta, hogy valóban a legjobbak érhessék el a legnagyobb rankokat, de a blizz nem sokat tesz az ügy érdekében.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ideje váltani oblivionra =P

RatBaG
hát kb...
"Kedves utasaink balra befáradhatnak a rettenetes AQ ánuszba, jobbra pedig folytathatják a túrát a vicces kis Advanced Vaelhez. akarom mondani huhuran..."

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Meg itt a tavasz,ideje kimozdulni a monitor elõl. <#gonosz1>
ez azért van mert a játék már kezd baromi unalmas lenni. gyakorlatilag 60on már másól sem szól minthogy szedj össze jobbál jobb cuccokat, és itt hibádzik az egész játék. szevasz 1 évig elment a game, de mostmár kezd baromir unalmas lenni mindenkinek, ezért megy mindig a rinya itt

jól érzed, nálad a pont <#eljen>
asszem eljött az a pont, ahol már mindenki beleunt a game monoton ismétlõdésébe...
én legalábbis már igen. leginkább én is már csak raid-ekre log-olok be, amúgy meg inkább foglalkozom hasznosabb dologgal...

Amugy Fankriss lenyomasa utan kezdodik a moka. Balra Viscidus, jobbra Huhuran 😊 Jobbnal jobb fun mobok.