World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
megint más kérdés, hogy akik most a skillességrõl papolnak, azok hogy kerültek high end guildbe kb háromnegyed évvel ezelõtt. biztos skill alapján osztották a meghívókat végülis.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
A high level pve-ben skill nelkul semmit nem ernel el. MC-t es most mar BWL-t is lehet farmolni skill nelkul, de jelenlegi high level pve az AQ, es ott baratom skill nelkul nem jutsz messzire.
saját tapasztalatom annyi a dologban, hogy - mivel élveztem a pvpt, a gold farmot pedig kevésbé - gondoltam kifarmolok 1 Commander rangot magamnak.(oc a hátas miatt) Elkezdetm a wsg/ab runokat, minden skill és más kasztok ismerete nélkül.Az ally nem szuperált valami jól pickuban - igazán tõlem sem lett 1 csapat sen erõsebb - ezt lehet jó ha elismerem.
A lényeg azonban az, hogy ez nem akadályozta a fejlõdést.Kicsit sem. Hetente lépegettem a rangokat, természetesen idõben mindig többet kellett belefeccöljek.
Aztán megváltoztak a dolgok, új guild, új célok.Be is fejeztem a pvp-t egy idõre, de ismétlem magam, nem azért, mert nem tudtam volna továbbhaladni, hanem mert érdektelenné vált számomra, más kihivások jöttek, amikben megtaláltam, amit kerestem a wowban.
Tudom, hogy Commander tõl(vagy talán már elõtte is gyorsabb a haladás) érdemes bekerülni egy fix pvp groupba vagy klánba, de ez ugye nem igazán nehéz, mert pvp kockák ugye egymástól függenek, mindig lesz 10-15 ember aki összeáll 1-2 hónapra a nemes cél érdekében.
És itt a lényeg.Amíg pvp ben maximum 10-15 emberrel el lehet érni a legmagasabb poziciót, addig a PVE legnagyobb kihívását nyújtó instancéiba kell a 40 ember.
40 olyan ember, aki tud elég idõt szakítani a feladat végrehajtására, akiben van annyi kitartás, hogy a 33. wipe után is lelkesen vagy lelketlenül, de megy a többiekkel, nem kifogásokat keres, hanem teszi a dolgát.
40 olyan ember, aki tud bánni a kasztjával, és akik nem sértõdnek meg lootoláskor, akik el tudják fogadni a raid leader szavát és igy tovább..
remélem feltûnt, hogy skilligényrõl nem beszéltem.
a high lvl pve nem kíván meg mindenhol skillt(véleményem szerint van pár Boss, aminek a teljesitéséhez kell a játéktudás egy bizonyos szintje, és ezen nem fogok vitatkozni senkivel)
a battleground - pvp hez pedig csak kitartás, taktikaismeret és idõ kell.
amit természetesen a díj is igazol.(pvp cucok epicek gyengébbek pve s társaiknál)
másrészt miért kötekedünk valakivel, aki nem csinált mást, mintsem hogy elérte a WOW játékosok közötti PVP versenyben az elsõ helyet?
szerintem senkit nem igazol semmiféle magyarázat a kötekedésre, a versen ugyanis tiszta - mindenki egyenlõ esélyekkel indul benne.
aki elsõ lesz megérdemli a gratulációt, és megérdemli a GM lootokat.
gratulálok minden Grand Marshallnak a WOW történelmében.
és gratulálok minden high END instance-os klánnak és játékosnak külön az ottani teljesítményükhöz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
(meret azonos, verzio szam eltér)
<#ticking>#ticking><#nemtudom>#nemtudom>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
mondjuk blizz betehetne egy CDcountert alapból, mert ez a körbemegy a halványszürke több mint gagyi.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Most jut eszembe, addonok nélkül bizony sok klassz nem 2 gombos lesz! Jéézush, mi lesz velünk!! Figyelni kell és gondolkodni. Katasztrófa lesz 😊)
Én már 10%-nál vagyok😊
lol 😊)
Aki nagyobb guildekbol velük jatszott, az max azert tette mert
a.) kib jofejek voltak ^^
b.) egész nap lehetett mit csinálni a ráérõ egyetemistáknak.^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-lefikázod GMeket, persze az eszedbe sem jut, hogy nem csak HUNscalp szerver van a világon és pl. dunemaulon premade fullepic teamek ellen kell nyomnom rank1 óta (amit is félig zöld félig kék TANK gearrel kezdtem), mégis ma vagy jövõhéten GM leszek., és igenis büszke vagyok rá, mert az eltelt 5 hónap alatt láthatóan javult az egész alli oldal játéka, már nics olyan hogy 0-5re kapunk ki puggal, csapatal meg már ki sem kapunk, néha 1-1 DC, lag stb miatti szopiba persze belefut az ember, de overallban elégedett vagyok.
-papok tankolnak, többiek sarokban aztán execute.... látom warriorod polcon tartod. execute-hoz rage is kell ám...
-----------
más..
ugy tünik blizziéknél rájöttek, hogy okosabb ha 4 órát irnak ki mert ha 3ra végeznek ,akkor mindenki heppi, nem forditva. (1 év kellett hozzá)
-lefikázod GMeket, persze az eszedbe sem jut, hogy nem csak HUNscalp szerver van a világon és pl. dunemaulon premade fullepic teamek ellen kell nyomnom rank1 óta (amit is félig zöld félig kék TANK gearrel kezdtem), mégis ma vagy jövõhéten GM leszek., és igenis büszke vagyok rá, mert az eltelt 5 hónap alatt láthatóan javult az egész alli oldal játéka, már nics olyan hogy 0-5re kapunk ki puggal, csapatal meg már ki sem kapunk, néha 1-1 DC, lag stb miatti szopiba persze belefut az ember, de overallban elégedett vagyok.
-papok tankolnak, többiek sarokban aztán execute.... látom warriorod polcon tartod. execute-hoz rage is kell ám...
-----------
más..
ugy tünik blizziéknél rájöttek, hogy okosabb ha 4 órát irnak ki mert ha 3ra végeznek ,akkor mindenki heppi, nem forditva. (1 év kellett hozzá)
Ja Molokay, Phabal-t nyilván könnyû levágni mivel cloth-os, de hidd el 1v1 elég durván tolja. Azon kivül most õ vezeti a csapatomat, és igen nagy szarba lennének ha nem lenne, mivel nem nagyon maradt vezetõ alkat a raidben legalábbis egyenlõre.
Egyébként a mostani lesz az utcsó adag akit PVP re felvettünk és kinevelünk mármint játékost. Lassan elindulunk instákba kockulni, fele wow-ot még nem is láttam a PVP miatt 😊
a PVE guild-ek gondolom meg azért tolták õket, mivel haverok, meg 1-2 taktikai fogás, tipp, ilyesmik azért aranyat érnek még most is a pve guild-ek számára 😊
na igen, s mióta megnyilt AQ, azóta az Aces High is gyakorlatilag teljesen felszívódott...
bár ezek csak az én gondolataim ezzel kapcsolatban, s az is lehet, hogy valójában tök más a szitu 😊
Azon merengek hogy anno a Koshy csapatot is igy lincselte -e a nép mikor õk voltak a top. Tõllük láttuk elõször az AFK trükköt. Aztán egy darabig hisztiztünk miatta, de mivel leszarták mi is elkezdtünk AFK-olni. Lehet õk is kaptak érte ilyen dicséretet mint mi, de valahogy én úgy emléxem hogy nem. Valaki emléxik többre?
nem akarok hánytorgatni, csak érdekel.
bár mondjuk ezen nem is vagyok meglepve, mert ez tipikusan az a build, ami nagy sebzést képes kiosztani - már ha hagyják -, de a védelme az gyakorlatilag egyenlõ egy qrva nagy 0-val.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arathi Basin
The Horde can no longer bypass the gate before the match officially begins.
és én még kerestem az okát, hogy a horda mindig gyõz...
(kicsit elszoktam a dueltõl, a PVP eléggé más)