World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Mijeza WowToc 1.4?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha csak rutin kellene aq40hez, akkor minden bwlt farmolo guild c'thun nal jarna. Nezd csak meg az eu guilds raiding progression forumot, hatha ez a helyzet.

Igen jol mondod, az Inconvenience skill alapjan osztotta a meghivokat.

Hát kb 1 group van, az is a Terrykikki féle, az meg no comment 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Igen, ezzel tisztában is vagyunk. Megpróbáljuk komolyan venni, és idõvel biztosan felnövünk a feladathoz. De most még örülünk annak, hogy ilyen rövid idõ alatt eddig eljutottunk. Ezek után gyakoroljuk a takitkot a többi bosson, gyüjtjük az EPIX-eket és készülünk, ha esetleg legközelebb bekapunk 1 timelapset Chromától.
QuippeR
én nem voltam AQ-ban, sõt még BWL-ben sem, de úgy érzem megint összetéveszted a skillt a rutinnal.

megint más kérdés, hogy akik most a skillességrõl papolnak, azok hogy kerültek high end guildbe kb háromnegyed évvel ezelõtt. biztos skill alapján osztották a meghívókat végülis.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

<#zavart1><#idiota><#banplz>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Szoval mc es bwl 40 fos raid insta, de mar nem a high level kategoria.

a high lvl pve nem kíván meg mindenhol skillt
A high level pve-ben skill nelkul semmit nem ernel el. MC-t es most mar BWL-t is lehet farmolni skill nelkul, de jelenlegi high level pve az AQ, es ott baratom skill nelkul nem jutsz messzire.

kicsit meleg nekem, hogy pvp hez hasonlítjátok a 40 fõs instákat..
saját tapasztalatom annyi a dologban, hogy - mivel élveztem a pvpt, a gold farmot pedig kevésbé - gondoltam kifarmolok 1 Commander rangot magamnak.(oc a hátas miatt) Elkezdetm a wsg/ab runokat, minden skill és más kasztok ismerete nélkül.Az ally nem szuperált valami jól pickuban - igazán tõlem sem lett 1 csapat sen erõsebb - ezt lehet jó ha elismerem.
A lényeg azonban az, hogy ez nem akadályozta a fejlõdést.Kicsit sem. Hetente lépegettem a rangokat, természetesen idõben mindig többet kellett belefeccöljek.
Aztán megváltoztak a dolgok, új guild, új célok.Be is fejeztem a pvp-t egy idõre, de ismétlem magam, nem azért, mert nem tudtam volna továbbhaladni, hanem mert érdektelenné vált számomra, más kihivások jöttek, amikben megtaláltam, amit kerestem a wowban.
Tudom, hogy Commander tõl(vagy talán már elõtte is gyorsabb a haladás) érdemes bekerülni egy fix pvp groupba vagy klánba, de ez ugye nem igazán nehéz, mert pvp kockák ugye egymástól függenek, mindig lesz 10-15 ember aki összeáll 1-2 hónapra a nemes cél érdekében.
És itt a lényeg.Amíg pvp ben maximum 10-15 emberrel el lehet érni a legmagasabb poziciót, addig a PVE legnagyobb kihívását nyújtó instancéiba kell a 40 ember.
40 olyan ember, aki tud elég idõt szakítani a feladat végrehajtására, akiben van annyi kitartás, hogy a 33. wipe után is lelkesen vagy lelketlenül, de megy a többiekkel, nem kifogásokat keres, hanem teszi a dolgát.
40 olyan ember, aki tud bánni a kasztjával, és akik nem sértõdnek meg lootoláskor, akik el tudják fogadni a raid leader szavát és igy tovább..

remélem feltûnt, hogy skilligényrõl nem beszéltem.
a high lvl pve nem kíván meg mindenhol skillt(véleményem szerint van pár Boss, aminek a teljesitéséhez kell a játéktudás egy bizonyos szintje, és ezen nem fogok vitatkozni senkivel)

a battleground - pvp hez pedig csak kitartás, taktikaismeret és idõ kell.

amit természetesen a díj is igazol.(pvp cucok epicek gyengébbek pve s társaiknál)

másrészt miért kötekedünk valakivel, aki nem csinált mást, mintsem hogy elérte a WOW játékosok közötti PVP versenyben az elsõ helyet?
szerintem senkit nem igazol semmiféle magyarázat a kötekedésre, a versen ugyanis tiszta - mindenki egyenlõ esélyekkel indul benne.
aki elsõ lesz megérdemli a gratulációt, és megérdemli a GM lootokat.
gratulálok minden Grand Marshallnak a WOW történelmében.
és gratulálok minden high END instance-os klánnak és játékosnak külön az ottani teljesítményükhöz.

QuippeR
wowtoc-ot ne használjatok! semmire sem jó, egyszerûen azt hazudja a wownak, hogy az adddont késõbb töltötted le mint a patchet. a kód ettõl még nem változik, és ugyanúgy hibás marad. inkább klikkeljétek be, hogy "use out of date addons", ugyanaz a hatás, csak hazugság nélkül.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tyler Durden
AB-ben a randomot ütitek, WSG-ben a kevésbé randommal meg nem tudtok mit kezdeni.. <#ravasz1>A GMhez gratu, de szerintem hatalmas mákotok van, hogy horda oldalon 99%ban random, skilletlen brigád gyûlik össze. Régebben lehetett jókat meccselni, mostanság az ember kedve elmegy mikor belép és meglátja, hogy allyknál szervezett brigád, hordánál meg a sok 14 éves /no offense/ akiknek fogalmuk sincs mit kellene csinálni bg-n.. wsg

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

The Garrett
amit fleko belinkelt az mi akkor?

(meret azonos, verzio szam eltér)

<#ticking><#nemtudom>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

capaszabi
! <3

300k-val jött! 😄

capaszabi
honor+ titanbar menjen azt' csókolom más nekem nem kell 😄
mondjuk blizz betehetne egy CDcountert alapból, mert ez a körbemegy a halványszürke több mint gagyi.

köszi!

megjegyzem van új CTRA, 1.53

Friczy

keep walking... www.artum-inferniti.net

TVelvet
A decursive is müködni fog?😛
Friczy
Ez bizt? Programer srác lefordította a script változásokat és abból úgy jött le, hogy át kell írni azokat is. Pl manakonzerv borul, mondjuk arra van más addon is. De más lesz a casting motor, simán elképzelhetõ hogy baromságokat fog írkálni. Meglássuk!

CTMOD + CTRA mukodnek, a tobbi amugy is lenyegtelen.

Friczy
5p.

a 69907-es post linkje jó? nagyon korainak tûnik... Friczy bá teszel fel linket?

Friczy
De várom már az estét amikor mindeki az addonokkal szív, 2k pinggel próbálunk instázni, és folyamatos auth server problémák lesznek.

Most jut eszembe, addonok nélkül bizony sok klassz nem 2 gombos lesz! Jéézush, mi lesz velünk!! Figyelni kell és gondolkodni. Katasztrófa lesz 😊)

Mûködik a Blizzard Pachelõje (de szép szó lol)!
Én már 10%-nál vagyok😊
TDC Geronimo
Elég zombi a srác 😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
HW/GM

V9ykn8_TZL0

"You are in combat hiba"
lol 😊)
Bocs akkor én láttam rosszul hogy moltenbe vitték õket, és a tier 1 a palájukon is csak káprázat volt. Ja aszem Ony ra is mentek.
Gratulálok elõre is. Egyébként nekünk is az utolsó 3 hét volt lazább konkurencia és komolyabb ellenfél nélkül. Azt az 5 elõtte lévõ hónapot már mindenki elfelejtette mikor vért izzadtunk, hajnalig toltuk és reggel el el aludtam meló közben. És úgy kellett összeimádkozni 15 embert. De a végén már annyira bele voltam fáradva, hogy máshogy nem is sikerült volna. Irigylem hogy neked még most jön az a perc mikor az elsõ fegyvert veszed meg remegõ kézzel a Champion hall-ban (aszem igy hivják) amit megvettem felpróbáltam, többiek körülálltak, és együtt sóhajtoztunk, aztán megvettem a következõt és azzal ugyanez... Akkor gondoltam azt hogy megérte.
The Garrett
Nemtudom melyik pve guild "tolta" az aces high-t. En minden nap velük játszottam kb masfel honapig, de egyiköjükön sem láttam más gear-t mint amit az "endgame" 5 fõs instákból illetve pvpbõl össze lehet szedni.

Aki nagyobb guildekbol velük jatszott, az max azert tette mert
a.) kib jofejek voltak ^^
b.) egész nap lehetett mit csinálni a ráérõ egyetemistáknak.^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

capaszabi
bocs a dupláért

capaszabi
ez azt jelenti, hogy nem kell átfutnom silverwing holdból lumber millbe hogy mountolhassak a "you are in combat" hiba miatt

capaszabi
hmmm. mintha nem ugyanazt a játékot jáccanánk.

-lefikázod GMeket, persze az eszedbe sem jut, hogy nem csak HUNscalp szerver van a világon és pl. dunemaulon premade fullepic teamek ellen kell nyomnom rank1 óta (amit is félig zöld félig kék TANK gearrel kezdtem), mégis ma vagy jövõhéten GM leszek., és igenis büszke vagyok rá, mert az eltelt 5 hónap alatt láthatóan javult az egész alli oldal játéka, már nics olyan hogy 0-5re kapunk ki puggal, csapatal meg már ki sem kapunk, néha 1-1 DC, lag stb miatti szopiba persze belefut az ember, de overallban elégedett vagyok.

-papok tankolnak, többiek sarokban aztán execute.... látom warriorod polcon tartod. execute-hoz rage is kell ám...
-----------

más..

ugy tünik blizziéknél rájöttek, hogy okosabb ha 4 órát irnak ki mert ha 3ra végeznek ,akkor mindenki heppi, nem forditva. (1 év kellett hozzá)

capaszabi
hmmm. mintha nem ugyanazt a játékot jáccanánk.

-lefikázod GMeket, persze az eszedbe sem jut, hogy nem csak HUNscalp szerver van a világon és pl. dunemaulon premade fullepic teamek ellen kell nyomnom rank1 óta (amit is félig zöld félig kék TANK gearrel kezdtem), mégis ma vagy jövõhéten GM leszek., és igenis büszke vagyok rá, mert az eltelt 5 hónap alatt láthatóan javult az egész alli oldal játéka, már nics olyan hogy 0-5re kapunk ki puggal, csapatal meg már ki sem kapunk, néha 1-1 DC, lag stb miatti szopiba persze belefut az ember, de overallban elégedett vagyok.

-papok tankolnak, többiek sarokban aztán execute.... látom warriorod polcon tartod. execute-hoz rage is kell ám...
-----------

más..

ugy tünik blizziéknél rájöttek, hogy okosabb ha 4 órát irnak ki mert ha 3ra végeznek ,akkor mindenki heppi, nem forditva. (1 év kellett hozzá)

Már azon gondolkodtam csinálok oda altot, és megyek anyagot gyüjteni a kapunyitáshoz 😊 Brutális volt mikor velük versenyeztünk volt mikor 5 ezer CP vel vert meg Nos és csúsztam le a standing 2-rõl. Azokban a hetekben dupla annyi pontokat csináltunk mint mikor meglett a 14. Konkurencia nélkül punnyadt a csapat.
Ja Molokay, Phabal-t nyilván könnyû levágni mivel cloth-os, de hidd el 1v1 elég durván tolja. Azon kivül most õ vezeti a csapatomat, és igen nagy szarba lennének ha nem lenne, mivel nem nagyon maradt vezetõ alkat a raidben legalábbis egyenlõre.
Egyébként a mostani lesz az utcsó adag akit PVP re felvettünk és kinevelünk mármint játékost. Lassan elindulunk instákba kockulni, fele wow-ot még nem is láttam a PVP miatt 😊
inco+perf volt (és aki perfböl volt annak egy nagy része abba is hagyta a játékot)

Perfection guild.
ha gyanúm nem csal, akkor az Aces High nem (volt) más, mint a TN-es Inconvenience sokat unt tagjai. erre fõleg akkor kezdtem gyanakodni, mikor te elmondtad ezt, meg mikor láttam a Zumi nevû gnóm mage-et...lehet, hogy csak különös egybeesés egy Zumi nevû Inc-es warrior-ral, bár nem hiszem 😊
a PVE guild-ek gondolom meg azért tolták õket, mivel haverok, meg 1-2 taktikai fogás, tipp, ilyesmik azért aranyat érnek még most is a pve guild-ek számára 😊
na igen, s mióta megnyilt AQ, azóta az Aces High is gyakorlatilag teljesen felszívódott...

bár ezek csak az én gondolataim ezzel kapcsolatban, s az is lehet, hogy valójában tök más a szitu 😊

Botond
Kaptak,csak ingame.
Ha jól tudom ma Maladyce GM lesz, úgyhogy kis csapatunk kifarmolta a 4-dik GM-et mióta hozzákezdtünk. Éljen az AFK meg a hatalmas segg 😊
Azon merengek hogy anno a Koshy csapatot is igy lincselte -e a nép mikor õk voltak a top. Tõllük láttuk elõször az AFK trükköt. Aztán egy darabig hisztiztünk miatta, de mivel leszarták mi is elkezdtünk AFK-olni. Lehet õk is kaptak érte ilyen dicséretet mint mi, de valahogy én úgy emléxem hogy nem. Valaki emléxik többre?
nem akarok hánytorgatni, csak érdekel.
Bár vannak furcsaságok az Aces High háza táján, pl hogy miért tolják õket BS-en az epic PVE guildek cuccal és emberrel, de lényegét tekintve piszok jól jáccanak. Ha nem nyilik ki az az áldott kapu Shilitusban, még csak csorgatnám a nyálam a GM cuccokra.
McHaals
fene egye meg, délben már játszani akartam... kénytelen leszek dolgozni

MadWolf#11626

ezen nem csodálkozok, 31/20-as arc/fire mage-ként az én számat is úgy elkente, hogy köpni-nyelni nem tudtam 😊
bár mondjuk ezen nem is vagyok meglepve, mert ez tipikusan az a build, ami nagy sebzést képes kiosztani - már ha hagyják -, de a védelme az gyakorlatilag egyenlõ egy qrva nagy 0-val.

Es az Aces High-al mi a helyzet Molokay? Hallottam valami 8 perces WSG-rol. ;D

biztos, hogy nem 😊

antgecc
Mi bajod a pvp-vel? A pvp nem feltétlenül egyenlõ a BG-vel és honor farmolással. próbálj meg egyszer úgy elmenni pvp-zni, hogy leszarod a honort és csak arra mész, hogy jól érezd magad. Szedj össze egy kis partyt és irány IF/Orgri, vagy valami nagyobb város és lehet kezdeni a bohóckodást. Legyen a jeliga: FUN! <#vigyor3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

kis szösszenet a mai peccs nócból:
Arathi Basin
The Horde can no longer bypass the gate before the match officially begins.

és én még kerestem az okát, hogy a horda mindig gyõz...
Bár 50 HP-ba maradt viszont elvert 2-1 re Árnyékkéz. /bow
(kicsit elszoktam a dueltõl, a PVP eléggé más)
cikasz
Nem fogja valaki leforditani véletlenül mahyarra a patchnotes-t? 😊

http://www.akciofigura.hu