World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skill = rank 14, nemrég postoltak is egy képet ami ezt bizonyitja. 😊
Az en szememben a skill:

Minden jatekban:
- Jo helyzetfelismeres
- Improvizacios kezseg
- Megfelelõ reflexek
- A jatek ismerete, lehetosegeinek optimalis kihasznalasa
- Taktikai erzek (ez nem feltetlen, de strat jatekok miatt beveszem)
- Jo csapatjatekos

Ha fentieket valaki teljesiti, akkor skill a szememben.

YEE Újabb patch , újabb pala tuning (-:

Amire gondoltam:

Aki akkor 60 volt amikor mas meg 30 korul = van eleg ideje, valoszinuleg rutinja is. Es irtam is, hogy morzsolodtak ha csalodast okoztak.

A pala valoszinuleg azert rohant, mert megszokta a klanjaival, (bar ez csak felteves, lehet tenyleg lama volt).

Botond
Skill az Urban legend.
antgecc
Pls fogalmazd már meg, hogy akkor szerinted mit jelent az hogy skill a wowban. Kezd nagyon érdekelni.... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tyler Durden
Már épp postolni akartam, azt látom te is írtál. Mentségükre legyen mondva, elsõre kikaptunk tõlük.. (;

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Davidus
rossz helyen kopogtatsz tökéletesen egytértek😄

"bambulás, rossz helyezkedés"

magyarul rutintalanság

"Vagy akár a mobok a Twin Emperors után. Maguk az emperorok inkább a gyakorlásra, taktikára és 15 percig tartó tökéletes koncentrációra van kihegyezve"

fegyelem és rutin! ez kell ide nem skill

"helyzetfelismerés és improvizálás"

ez tudod mikor skill? ha elsõre levered a bosst a gyors helyzetfelismerésednek köszönhetõen😊

amúgy meg ez a 3 gombost történet nem arrol szól hogy nem vagy skilles mert csak 3 gombot nyomkodsz. az van hogy egyszerüen nincs szükség a spelljeid nagy részére mert blizzardék mindenre immunis mobokat raktak a 40 emberes instákba mert máshogy nem bírták megoldani hogy kihívás legyen eljutni a bossokig.
az hogy AQban próbálnak ezen változtatni az jó de az igazi az lenne ha 40 helyett 20 emberes lenne MC, BWL, AQ és a trash mobokra hatna minden skill/spell.
Cserébe lehetnénének jó kemények de legalább fun lenne.

V9ykn8_TZL0

mindig az van, coat nerfelték, shadowburnt nerfelték, de ami a legjobban bosszant:
- Curse of Doom - This curse can no longer be cast on players who are
under the control of a creature.
muszáj volt az egyetlen, még fun dolgot is kiszedni a játékból..

FAKKYAAA, MY DOOOOM!!

The Garrett
BTW ahogy elnezem ez a peccs WARLOCK NERERERF volt!
fear-seduce-hot-now has an increased chance to break early? %/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

McHaals
bár a halálok számát tekintve meg de...
szóval visszaszívtam... bénák voltak

MadWolf#11626

LFR to "One" 9 free spot

McHaals
Tyler, ezen a képen valami nem stimmel!
miért van az allyknak csak 2-3-4 honorable killje? tuti nem az elejétõl harcoltak... szóval így ebben a formában nem volt sok értelme a postnak

MadWolf#11626

no, valami történik, már van 15 online english szerver meg kb ugyanennyi német...

TDC Geronimo
majd meglátod

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nemtom kiváncsi leszek én is az új rendszerre 😊

Schreck
Már megbocsáss, de fingod sincs, hogy mirõl beszélsz. ;-)

AQ40-ben a Blizzard - nagyon helyesen - igyekezett viszonylag nagy mozgásteret adni az egyes kasztoknak. Néhol még sikerült is nekik, C'Thun elsõ fázisban pl. mindenképp. Ott a bambulás, rossz helyezkedés alapvetõen végzetes és nem csak rád nézve. Ezen kívül is van még néhány olyen harc arrafelé, ahol a gyors helyzetfelismerés és improvizálás nélkül elég nagyot lehet szopni, pl. Huhuran második fázis, Viscidus vagy Sartura. Vagy akár a mobok a Twin Emperors után. Maguk az emperorok inkább a gyakorlásra, taktikára és 15 percig tartó tökéletes koncentrációra van kihegyezve, de ettõl könnyebbnek nem nevezném. Szóval észt osztani csak arról, amirõl tapasztalataid is vannak. ;-)

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

amikro legutobb olvastam arrol a temarol akkor ugyvolt hogy nem a leadaskor kapott oszzeg no hanam a jatekban szerzett reputation, tehat ha eddig ert egy gyoztes ab mondjuk 100 reput a 2000 potn negyujtesekor akkor most majd kapsz erte 130 at. pasz a konkret novekedes😊 de ha leadod a 3 bizbaszt akkro ugyanannyit fogsz kapni mint 1.10 elott. =50 illetve 55 ha human vagy.

na az se jönne rosszul a pici lockomnak =P

jó dee én már letoltottem és felraktam igyis mukodnifog? 😊
Botond
meg a #70005re is jó lenne válasz,ha vki tudja <#vigyor4>
TDC Geronimo
Nemtom mit kell problémázni, elindítod wowot és leszedi a Blizz downloader ennyi...

kerdeztem vmit vki valaszoljon pls #70038
The Garrett
😄 szerintem kapunk 2 szint rested xp-t.

An issue occurred while applying the 1.10 content patch yesterday that prevented the realms from going live at the end of our scheduled maintenance window. To compensate players for any inconvenience caused by this extended downtime, we will be issuing a 24-hour time extension to all players with an active account. Thank you for your patience during today's maintenance; we hope you enjoy all the new content in patch 1.10!

lol... ha euban is ez lenne lett volna már pár hét ingyen játékunk...

innen töltöttem e a patcht igy is mukodni fog?
Sylvanas szerveren wok 😛 remelem teis 😄DD
Botond
Hogy értetted?<#gonosz1>
na de nemgáz ha masik odlalrol toltotem le apatcht? most instalalja

ma lvl 26 trol lshami wok 😛 3 hete jatszok
Botond
Hallottam hírét akkor és hívtak is többen,de addigra én már teljesen kiábrándultam az ottani társaságból az oroszokkal az élen.
3TOMI3
go bf2zni 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
omfg ruuun!

TDC Geronimo
Nem véletlen váltunk rögtön ki BR-bõl és csináltuk meg újra HP-t. Az akkori HP-s brigád egy nagyon jó kis társaság volt.

jah igen segiteni menni enis szoktam ha ugy adodik 😊 nem igy gondoltam amit irtal, igy np😊

vki felrakta ugy a patchet h nem a jatekbol toltotte? le enis most töltöm masik oldalrol

amugy hy gero enis wowozok 😄
Botond
Igen. Bárki altot indít a haveri körbõl én megyek akár Deadminesba is. Guildbõl is többeket lekísértem már gnomereganba. Idõm egyre kevésbé engedi meg mondjuk,de ha kell és tudok megyek. Inkább,mint Ah elõtt álldigáljak,mert kb ilyen szintû elfoglaltságokat nem tudtak félbeszakítani.

Mondjuk más idõk voltak azok akkor. Még csak Mc volt,és ahhoz köze se volt senkinek a guildbõl. Egyszerûen úgy merült fel a kérdés,hogy megy e 15fõs random ubrsre aznap 20x vagy lejön segíteni Sunkenbe a guildnek,és baszott jönni segíteni,én ilyet sose csináltam.
jah es nem az appen aktualis kis kariddal 😊

TDC Geronimo
Én se BR-es vagyok nem véletlenül ;o

tehat akkro felteszem hogy te meg most is jarkalsz gnomereganba meg sunkentemplebe es tarsaiba 😊

Botond
Black Ravens sem úgy jött létre,hogy HPból páran elmentek leetkedni a 60as instákba a nagyok,és lerázták magunkról a csürhét,akik nem voltak képesek 2hét alatt 60ra jutni,igaz? Warsongon maradt a sámán amúgy,szal tökmind1. Rossz emlékeim vannak azokból az idõkbõl.
TDC Geronimo
költözés óta nincs orosz 😊
A "jajj,én oda nem megyek,mert nem kell onnan semmi" pedig nemnagyon érvényes, legalábbis ránk nem 😊

Botond
1. Nem lehetett randomokkal menni sehova,mert mindenki orosz volt.
2. Beindult a 1337kedés és a lootwhorekodás. "jajj,én oda nem megyek,mert nem kell onnan semmi" ilyesmik
TDC Geronimo
Miért hagytad ott annó a szervert?

Botond
Na abban nem voltam már.
TDC Geronimo
Black Ravens volt az egyesûlt guild neve

undead

melorin
Lehet rájöttem közben, hogy undead 😊

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Botond
igen,tessék?<#gonosz1>
The Garrett
UberDwarf