World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether
Amúgy te melyik szerveren ûzöd és milyen néven?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a masik meg nemtudom ki talalta ki a 40emberes instance faszsagot 😊 talan eleg lett volna 30, de vhogy ugy erzem hogy mar az is boven egyfajta zergraideles, es semmi hangulata nincs ha azt veszem hogy 40emberenek sokkal nehezebb elvezetesen jatszani egyutt mint pl 15nek. persze a bliz celja mindig az aktualis elerhetetlen isntance/stuff szal megertheto, csak zavaro es nem tartom tul jo otletnek.
anti hero
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
😄DDD unatkozom..... de naon 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondjuk rogueal spec én se tudok játszani. Pappal meg még annyira se,de lusta vagyok 6x is felxpzni vmit."
Melyik az a 18-as bag, amelyikben van 2 slot, ahová egy tipusból sok fér el? Nem is tudom, talán 20 db valami..."
a négy apostol a következõ három: Péter és Pál
V9ykn8_TZL0
ez nem fps ahol te döntöd el hogy fejre célzol vagy lébra, itt a gép osztja ki neked mi mikor mennyit sebez, ha sebez egyáltalán...
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
szerintem az, ha mobozás közben hátbavág ambush-al egy rugó, meg rádcharge-olt egy warrior, és a végén te mész el élve, õk meg a mob meg ottmaradnak holtan.
szeritnem pvp-ben ez a skill, nem pedig az, mikor 8-an rontanak rá 1-2 zászlóvédõre és verik halommá õket.
bár ilyen alapon meg forditva az a skill, ha a két védõ bevédi a zászlót és leabálják a 8 támadót.
bár lehetne ezt még ragozni 😊
Nem, nem az. Rutintalanság az, ha mondjuk a pap 20% HPn indítja a flash healt a tankra vagy a rugó elfelejti resetelni a damage metert pull elõtt. A bambulás figyelmetlenség és mint ilyen a profi hozzáállás hiánya, a rossz helyezkedés pedig - legalábbis C'Thunnál – az egyszerre 2-3 dologra koncentrálás hiánya. Továbbra is a nerfelt BWL-ben összeszedett tapasztalatokból indulsz ki, ami meglehetõsen parttalanná teszi a vitát. Nefariannál valóban le lehet manapság parkolni Noname Joe-t a bejárathoz, hogy aztán majd 1000g-ért viheti a fejet, AQ40 viszont kicsit viccesebb hely. De hidd el, a nerfeletlen BWL is vicces volt, különösen t2-k nélkül és sátánkecskestaffok nélkül.
"fegyelem és rutin! ez kell ide nem skill"
A fegyelem és a rutin egy "skilles" játékos alapvetõ ismérve. Ezek nélkül a hajadra kenheted a dueles rutinod (figyelem: rutin!!!), valódi PvP szituációban, egy összeszokott és leosztott taktika szerint dolgozó csapat pillanatok alatt szétszed, hiába voltatok Tyrs handben a farmerek rémei. Egy dolgot megtanultam annak idején BFben: az igazi profik nem szoktak egyedül mászkálni, nem kockáztatnak fölöslegesen és ezerszer begyakorolt sémákra építetenek, azaz rutinból reagálják le a váratlan helyzeteket. A "skill" nem az, hogy ösztönösen ráérzel a helyes megoldásra hanem az, hogy már semmivel nem lehet zavarba hozni. Ugyanolyan szinten felkészült és szervezett csapatok között már dönthet a ping, a milisecben mérhetõ reakcióidõ-különbség vagy a szerencse.
"ez tudod mikor skill? ha elsõre levered a bosst a gyors helyzetfelismerésednek köszönhetõen"
Jó, ilyen marhaságot én is tudok mondani: akkor vagy skilles PvP-ben, ha egy ismeretlen kaszttal elsõre leversz mindenkit, mert oda aztán kell a gyors helyzetfelismerés.
Egyébként szerintem minden csapatjátékra igaz: minél magasabb a szinvonal és minél nagyobb csapatok állnak egymással szemben, az egyén feladatai annál inkább beszûkülnek. Ugyanakkor a végrehajtásnak és idõzítésnek annál pontosabbnak kell lennie. Ne hidd azt, hogy szervezett csapatok között egy tömeges PvP vagy BG másképpen nézne ki...ott is meglennének a szigorúan leosztott szerepek és mindenki a saját szûk részfeladatára koncentrálna. Ha ez nem fekszik neked, akkor szerintem Te választottál rossz játékot, mert egy mmorpg nem építhet 1on1 helyzetekre. Arra ott van a Starcraft vagy NFS.
szerintem amit ez a csávó - Saerdna - mûvel a fos gear-jében, na az pure skill.
(ettõl függetlenül nem biztos, hogy ez a srác profi csapatjátékos lenne)
instához meg kell ugyan skill is, de sokkal inkább kell a rutin és az, hogy tudj alkalmazkodni a csapatodhoz. ami meg a legfontosabb szerintem az a fegyelem és az, hogy kövesd a leader-ed...akármit is mond.
a skill az volna, ha 40 ember bemenne és elsõre hazavágna minden boss-t, na az pure skill volna.
de onnantól, hogy wipe-olnak rajta, 1x, 5x, 10x, 20x, onnantól az már nem skill lesz - persze ofcoz' kell az is -, hanem sokkal inkább a megszerzett rutin, aminek segitségével kitapasztalják lépésrõl-lépésre a boss-t és igy tudnak vele elõre haladni ahhoz, hogy leverjék a végén...
de ez az én véleményem ezzel kapcsolatban...
Faxomba. Megint tobb nap mire megcsinajak.
Nekem max ezek papa :
Equip compare
TellTrack
Es meg 20 addoon >:-(
Melyik az a 18-as bag, amelyikben van 2 slot, ahová egy tipusból sok fér el? Nem is tudom, talán 20 db valami...
Mertha rédben megint ugrik a skilleség ám !!!
Mért is hát azért mert együtt mozognak és 10en levágni 1-2 emberkét az nem Skill !....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
nyilván aki ügyes, okos és szép annak hamarabb megy de aki nem down kóros az simán befér bármilyen guildbe.
pvp-ben már számít a skill mert ott nem betanult mobok ellen küzdesz és ha le akarsz verni egy jó játékost akkor zongorázni kell.
az más tészta hogy ezt jelenleg a rendszer sehogy nem honorálja és nem látszik a rankon hogy ki a skilles😛
én megértem hogy a topguild tagok itt felháborodnak mert hogy jön ahhoz a sekijancsi hogy leháromgombosozza õket és megkérdõjelezze a skilljüket.
azt üzenem nekik hogy ha a skilljükkel akanak menõzni akkor játékot tévesztettek😛
V9ykn8_TZL0