World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mennek... szerintem inkább háromig, mert mintha a 16h az GMT+2 lenne... bár nemtom honnan szedték ezt a GMT+2-õt már megint

Botond
Aham.De mintha más lett volna a guild neve. Amikor egyesülés volt én akkor léptem le.
melorin
Minek a rövidítése az UD a WoW-ban?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

TDC Geronimo
Te toltad régebben a Warsong serveren a Hordeum Pannoniaba? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Radeondutch? ;D

QuippeR
hirtelen nem jut eszembe pl annak a palának a neve, akinek egész egyszerûen minden jó cucca megvolt egy fél évvel ezelõtt, dúskált a pénzben, és mindenféle instance-ekbe járkált, pedig annyit nem tudtunk megértetni vele, hogy legalább addig ne fusson elõre, amíg a priestnek nincs egy fikarcnyi manája sem. õ például rohadt gyorsan hatvanas lett, és nem tudom pontosan melyik überguildben volt, pedig annyi volt az összes érdeme, hogy reggel hattól éjfélig játszott.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Igy van nem a rank 14 a kockulás , Kockulás = Mortiz😊))))
Thalrog
csak nálam nem mennek még a szerverek, vagy télleg hiteles az a délután 4 óra amit írnak? 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

QuippeR
de ez nem skill, hogy itt-meg-itt tartott valaki már egy éve is. egyrészt attól függ mennyi ideje van valakinek, másrészt ahogy mondtad is, sokan már hónapok óta nyomták US-ben, mi többiek meg februárban ismerkedtünk a játékkal.
tehát az, hogy valaki akkoriban UBRS-t nyomott-e vagy még csak Duskwoodban questelgetett, annak sok köze nincs a skillhez.

Botond
"The reputation gain in Warsong Gulch and Arathi Basin has been significantly increased."

Ez számokban kifejezve mit jelent? Többet ér a 3 cucc amit le kell adni a gyõzelem után,vagy 100unit resource ér 10 reput nem 330,vagy mi?<#wow2>
ték

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Botond
miva?<#nyes>
BEAST
rohatt! <#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csak megcsinaltad😄

Botond
ctrl+alt+del
Botond
Mondjuk rogueal spec én se tudok játszani. Pappal meg még annyira se,de lusta vagyok 6x is felxpzni vmit.
Bénának béna , de jóarc , már amikor érted hogy mit mond a skót srác😊
Botond
Stoat rulz.Stabil 300honor pont killenként.
roll a mage and have fun 😄

The Garrett
😊))))))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a 40 fõs raid instákat értem high lvl instáknak.
azaz (ony?)-MC-BWL-AQ40

hogy miért?
eccerûen fogalmazva talán az a high lvl insta, amit nem érdemes pickuppal bepróbálni.
mert MC, ony keményebb, mint ubrs, stratholme, sholomance..amik ugye szintén instancék, mégha má el is felejtettétek volna, hogy vannak.velük összevetve használnám a high lvl instance kifejezést.
nyilván van köztük rengeteg komoly különbség, azonban szvsz egy kategóriába tartoznak.
azt még leírnám, hogy CT_HUNT próbáljuk leölni(igen 2 3mp3r0r már megvolt), és ezt most kivételesen csak azért mondom, hogy elmaradjanak a felesleges "majd ha megismered a komolyabb instákat" hozzászólások.

alt + f4
de lassú -> reset 😊
a titkos 3 gomb😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

capaszabi
HÁT ssrõl csak annyit hogy ilyen ellenfél ellen 50+ killek pfff. idõpocsékolás.

Nekem nem volt rá lehetõségem hogy megválogassam a csapatomat, pedig ha lett volna olyan hirtelen basztam volna ki mint a 2 warlord huntert mint a huzat,
Ha vudut idézem :" bazz ennek a stoatnak még a fsza végén is agility van mégse tud egy kibaszott csapdát lerakni" és ezt minden tulzás nélkül igazolni is tudom hogy mindkét über hunterünk egy rakás szar volt😊
Tyrian jobban tolta amikor a csaja játszott helyete.Pont ez a 2 ember lett volna akik ha jól védtek volna , lehetett volna nyerni.
Nem egészen igy értettem csak zarrak még játszott nomercy-ékkel , ami elõtte volt az meg semmi😊
Davidus
és miért? mert megvolt a BWL, MC rutin és nem azért mert über skilles a banda.
pesrze lehet hogy skilles de a skill nem fog kijönni egy 40 emberes instában akkor sem ha megõrülsz. AQ is csak rutin meg fegyelem kérdése lesz.
ha valaki nem tud idõben megnyomni egy gombot az nem azt jelenti hogy nem skilles hanem azt hogy béna😛

V9ykn8_TZL0

raziel.
utána meg 8-an elmentek vadászni.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Guest
Total Commander szerint megegyezik a 2 file.
SinClaiR
és az azonos logó se tévesszen meg.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

The Garrett
olvasd vegig a postot plz.

SinClaiR
az elsõ részt gondolom nem nekem címezted, sehol nem fikáztam senkit.
második rész meg vicc lenne, ha nem esett volna le.
/sigh

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Botond
Av= a zerg maga ^.^
Davidus
az elsõ balfasz a második meg tudja melyik 3 gombot kell nyomni😄
voltam már énis jelen server elsõ raid boss killnél mégse írogattam ide hogy mekkora sskillesek voltunk. pont azért mert nem skill kellett hozzá hanem fegyelem és szervezés.

V9ykn8_TZL0

Észpower / izompower? Erre nem nyilatkozok. 😄

Az ilyen csapat amugy a jo csapat... Lehet orakat kozepen csepelni egymast, de minek, ha meg lehet oldalni okosabban es foleg gyorsabban is.

Nezd a celokat:
WSG = CTF = keruld a csatat, es hozd vissza a zaszlokat
AB = Domination = Vedd meg, foglald el (itt akkor szamithat a brute force)
AV = nemistudom mi a tokom ez igy hogy csak puggal lehet bejelentkezni.

BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Zarrak õs-pvp teamje" LoL
Ez volt kb. múlt év végefelé... elõtte gondolom még fel sem találták a pvp-t. 😄

Az hogy te visszajottel 2 hetre jatszani, es levittunk MC-be, meg BWL-be amit mar kb. csukott szemmel is vegig lehet vinni, +szenne is farmoltuk johogy neked nem kellett semmit csinalni. Ok, nyilvan neked ezek voltak az uberhighend instak, de nekunk ezek mar csak egyszeru kisinstak.

Quipper: Jo csapatjatek, de ha valaki hibazik egyet, akkor biza gyakran wipe. Es ehhez kell az egyeni skill is.

Lassan kell egy új mottó, miszerint "bezzeg az én idõmben!"
és ezzel le is fedtük 8-80 évesig az egész közösséget

The Garrett
Ha mindenáron erõltetjük ezt a 3gomb, meg elveszunk a számokban témát témát...

Gombok amiket a cthun fight alatt használok, 1 2 3 4 q w e r d f g s a , f1-f5 , elore jobbra balra hatra nyilak,
numpad 1-2-3-4-5-7-del

Akarhogy számolom több mint 3.
a 2. masodperc utan nyomás és a 3 mp után nyomás közt eltelik 1mp, ami idõ alatt ha nem reagalok rogton:
a.) meghal valaki a csapatomban
b.) en halok meg, mert nem nyomtam rogton a jobb/a balra / fel / le iranygombokat.
c.) megolom valamelyik csapattársam mert nem reagaltam rogton.

Ezzel nem azt mondom hogy hu... skilles vagyok, csak probalom elmagyarazni miert nevetseges a #69968. de kivanom hogy 1x te is ott állj és nyomkodd azt a 3 gombot amit jonak latsz:-)

Sephi
Ket dolog.

Igaz az a mondas hogy letezik egy film egy kulfoldi szerverol es azon belul egy klanrol akik 45!!! perc allat vegig toltak MC-et Ragna kill-el egyutt????

Masik meg bazeg igaz e es ha igen honnan toltheto le az a muvi ahol egy csavo 40 perc allat csinalta meg elejetol a vegejik (tobb lock guildtarsal) az Oni kucsot?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

az más volt mi mindig erõböl játszottunk ergo ami él és mozog legyalultuk, miközben a warlord druida zászlót cipelt , náluk meg mindenkire ki volt osztva egy olyan ember aki mozgáskptelenné tudta tenni a rá kiosztott embert---no comment, õk nem harcoltak soha.én a normális wsg teamekröl beszélek😊akik ugyanigy erõböl el tudtak minket kalapálni , bár ez még zarrak õs pvp-teamjének se sürün jött össze.
Inkabb arrol van szo, hogy 1 eve kb. ugy lehetett kivalogatni a skilles embereket, hogy holott meg a legtobb ember scarlet monastery-t kostolgatta, addig paran mar lelkesen farmolgattak Draki-t onyxia bloodert (valakik mar majd fel evet jatszottak elotte usaba meg betaba). Es mivel akkor meg nem volt kifejezetten sok 60-as, ezert random partyk is lejartak, illetve 2-3 klanbol jottek ossze az emberek. Ott lehetett eloszor bizonyitani, es akik jonak tartottak egymast, azok egy csoportba tomorultek. Azota sok morzsolodas / tores volt, es mindig csak azok tudnak tovabbhaladni, akik eleg aktivak es eleg jol is jatszanak.

Es itt nem arrol van szo, hogy nincsenek pl a Substance v. Inconvenience-n kivul skilles emberek, mert vannak meg joparan biztos.

Davidus
nekem nem kell a nagy duma😛 attol hogy ott állsz cthun elött nem kapsz bónusz skilleket. vagy te is olyan vagy mint a múltkor a másik koma aki beleszámolta a mana italt az irány gombokat de még a reset gombot is a számítogép házon?😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
Ha az az egyén mondjuk az MT, akkor igen, mondhatjuk hogy az egyeni skilltol függ.

Mutatok neked olyan tankot aki 3 honap rutin/gyakorlás/seggelés nevezd aminek akarod stb utan sem képes megfogni a mobot es ugy/ott tartani ahogy kéne, és mutatok olyat akinek ez spontán helyzetekbõl 0 rutinnal sikerül.

Ez mi ha nem skill?

The Garrett
"ok ott állunk cthun elött... van a 3 gomb amit nyomni kell"

aki TÉNYLEG ott áll szerintem most csendbe mosolyog ezen a kijelentesen.

"aki 1 másodperc alatt be tudja nyomni a 3 gombot az skilles de aki csak 2 másodperc alatt az nem?"

erre viszont hatványozottan. :-)

QuippeR
komolyan gondolod, hogy annak a 40 embernek az egyéni skilljétõl függ, hogy hol tartanak? a csapatmunkától biztosan függ, és ezért becsülöm is a high end guildeket, de azt mondani, hogy aki ilyen csapatban van, az skillesebb mint a többiek, az enyhén nevetséges szerintem.

Davidus
ok ott állunk cthun elött... van a 3 gomb amit nyomni kell
aki 1 másodperc alatt be tudja nyomni a 3 gombot az skilles de aki csak 2 másodperc alatt az nem? vagy hogy néz ki 40 emberes raidben a skill?😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
#69953?

BEAST
rádnéztek és mondták , baz ez a Boci fasza gyerek és még skilles is? 😄DD lementél MC-be életedben elösször ás vágtál mindent 😄D

No igen, régebben kicsit magasabb volt a szint amit hozni kellett... és nem is igazán értem az olyanokat akik a mostani pvp-nek nevezett szar után, mindenféle összehasonlítási alap nélkül, csillogó távolbarévedõ üres tekintettel, habzó szájjal erõltetik ezt a hazabeszélõ dumát. Bár mondjuk egy GM kikockulása után, a belefeccölt idõt, lemondást, agymosódást vmivel kompenzálni kell, ha mással nem is, talán az önhitegetéssel, hogy biza megérte és különbbé vált így a többinél delikvensünk. Erõsen esélyes, hogy 10-bõl 5 másik ugyanezt tenné és erõsen fel lenne háborodva mikor szembesítik az igazsággal. Csak azt nem értem miért nem elég az elismerés a haveroktól, bajtársaktól... miért kell fórumon segget tartani?

No mind1, aki még aktívan pvpzett azokban az idõkben amikor még ab sem volt és meccselt DiE meg tsai ellen az ismeri is a különbséget. Több mint egy órás wsg PT-s (most Inc-es) keménymag ellen amit végül hoztunk, ugye Friczy? ;D