World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cri. Azt poénosan mondtam viszonyitva hogy Thunder azt mondta 9-en mentek rá😊
Amugy druid vagyok, és mivel te nemnagyon jársz Ab-ra nem értheted akiknek irtam azok tudják mirõl beszélek , ja és ha te vagy mókaficek akkor ismerjük is egymást😊 igaz még nem volt meg ez a MolokayTrutyi párositás de eltudom képzelni mit alkotnának, szivesen megnézném, mert külön külön tudom 😊
jo az ott a polc tetejen ;o) (#70769 u know)

anti hero

Botond
Tintás egy nub. Múltkor ABn bebarizott 10% HPn,aztán vmit csinákolt,addig én full hpre pörögtem bariban kijöttem trinkettel és felrúgtam. <#gonosz1>
Davidus
jööhet privátban a wow accod😄

V9ykn8_TZL0

tintas valszeg 1shotolt volna teged xD

anti hero

Botond
Kivételesen egyetértek.
egyebkent meg ne add el / csereld el, hanem fogod es felrakod a polcra. annyi ilyen acceladas utani sirasrivast hallottam mar, 99% hgoymegbanja az illeto es vissza akarja venni : )

anti hero

kb.
nincs az a penz amiert eladnam a daoc accomat a wowot akar ingyen barki elviheti.
xD

anti hero

de, csak mint eladó értelemszerûen a saját árumat dícsérem....amúgy szerintem jó a gw(grafikailag nagyon) csak meguntam és wow-ot elkezdem mert ha ilyen sokan játszák, nem lehet olyan sz*r azért....

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

cikasz
Szerintem próbálj meg minden cselekvést egy gombra csinálni.
Mozgás, varázslás, pet attack, minden!!!
Igy még a háziállatod is tud játszani majd ha egy kis eleséget szórsz arra a gombra.
<#wilting>

http://www.akciofigura.hu

Davidus
nehogy úgy járjon a ragnaros is mint BS😛

V9ykn8_TZL0

Ma hirdették ki a migrációt a Ragnarosról egy zsír új szerverre, a
Realm Fórumon az egyik legnagyobb klán már be is jelentette migrációs
szándékát ( Nefarious ). Mondjuk rájuk jellemzõ a szopatás ( eddig legalább
3 x oszlottak fel kamuból ) szal ki tudja, de lehet hogy jobb lesz a szitu.

BEAST
naugye , nem is kell neked a wow :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ja mert a gw jobb 😊

[NST]Cifu
Hát egyelõre a Ragna lagol és nyûglõdik sajnos. Tegnap este kész kínszenvedés volt, háromszor volt disconnenctem, és fél óráig tartott, amíg egyáltalán be tudtam lépni (nem, nem a sor miatt). Az átvitelt amúgy sem tartom túl esélyesnek, a Ragna sajnos csont tele van, hétköznap eseténként legalább 200-as sort kell végigvárni a belépéshez, de nem ritka a 400+ fõs sor sem (legalább 30-40 perc várakozás).

Persze ennek megvan az elõnye is, mert azért van bõven játékos, tegnap este a Bulwarkon a szövik nagyon ki akarták nyírni az egyik ottani Hordás NPC-t (valami Questjük lehetett), úgyhogy megpróbáltuk bevédeni... de aztán a túlerõ lenyomott minket (cirka 10-15 szövi vs. 6-9 hordás). Azért feeling volt, ahogy próbáltuk megóvni a öreg fejét. 😊
Na és persze az AH sem kihalt, de ugyanakkor az árnyoldalai is megvannak, mert pl. Alterac Valley a sok játékos miatt úgy laggol és szaggat, hogy csak na... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Botond
Ezt nem te döntöd el. <#gonosz1>
Nem kepvisel egyenlo erteket a ket termek.

Hello!

Elcserélném kiváló állapotban lévõ Guild Wars-omat WOW-ra vagy meg is vennék wow-ot használtan jó állapotban! Privibe írjon akit érdekel!!!

nosztalgia feeling rulz (egy évvel ezelöttrõl)

/sigh
mennyivel másabb volt akkor minden, mint most... -.-

és itt a párja 1 évvel késöbb

Neked milyen karid van, hogy ugy gondolod, hogy 1 warriorra meg 1 papra 15 ember kell? 😊

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

- ok, közben megoldottam. Bejelentkezéskor majd késõbb az elfelejtett jelszó és account név kérésekor átrakhatott az amerikai szerverre, amint bejelentkezni nem a http://www.worldofwarcraft.com/ -ról hanem a https://www.wow-europe.com/account/ -ról sikerült mindjárt meglett minden (amúgy sejtettem, hogy amerikai adatbázisba kerültem, csak nem láttam, hogy tudok európaira átváltani)
- (természetesen jól emlékeztem az account nevemre, a jelszómra és az email címemre is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Az az érdekes, hogy van warrior aki meg tudja tartani, de ha meghal, akkor én tankolom a mobot tovább😛

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

nekem tegnap ez volt fun 😊
sorrow hill-be akartam menni scourgestone-okat gyûjteni, de egy régi ismerõs belezavart a képbe, aztán párbajoztunk 1-et - már ha az párbaj, hogy õ betámadott, én meg megvédtem a seggem attól, hogy rongyosra vagdossák...
a haverja meg végignézte a párbajt és a végén gratulált.
ezért már megérte tegnap belogolni 😊)

- lassan lejár a játékra az elõfizetésem, gondoltam megnézem mikor. Eddig a játékból indítottam a 'Manage account' (vagy hasonló nevû) menüpontot és simán behozott egy oldalt. Most többszöri próbálkozásra is hibát ír. Mondom sebaj, irány a http://www.wow-europe.com/en/lowbw.html oldala, ahol az Account menünél : 1., nincs ilyen account, 2., az adatbázisban nincs ilyen email cím.
- biztosan nagyon láma vagyok, de most kissé megakadtam, hogyan tovább? (összesen 2 email címem van, amióta a @emil.hu meghalt azóta a másikat használom)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Lazarus
Nemtom mi ez a wow magazin, de baromságokat írkál

a Második spell csak akkor fog lefutni, ha az elsõ valamilyen oknál fogva nem valósulhat meg

Én hunterként hogy kevesebb gombot használjak a Távolsági és a közelharci spelleket egy makróba raktam pl:

/cast Arcane Shot(Rank 99) <- Ha az ellenség elég távol van akkor ez
/cast Mongoose Bite(Rank 88) <- Ha elég közel van és erre a spellre van lehetõség akkor ez
/cast Raptor Strike(Rank 77) <- blablabla
McHaals
méghozzá nem is kicsi fun...

MadWolf#11626

ezt úgy hivják, hogy fun 😊

miért, mi nem ezt csináltuk 1 éve? 😄
majd mexokják 😄

Fantasztikus élmény lehetett 1 perc alatt wipeolni és rohangálni a hulla után.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Kul Tirason volt most komoly raid. Az összes Aszunés és egyéb ott lebzselt szerver híjján, 20-25-en indultunk el a deadmines-ba, 1-5-ös szinten
Thalrog
egyenlõre csak 10ig van tervbe véve, az meg randommal is megy, max még a mountért, de HW biztos nem leszek, annyi idõm nincs 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

disconnect
Hordás vagyok, de a Ragnaros-t szimpatizálom nagyon, az lesz, ha végre lehet átvinni accot.

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Tévedsz😊 ismerem a nicket, 14-ig akarod tolni? Bár egyre kevesebb az ally ha meg randommal tolod még nehezebb lesz😞
Thalrog
de jó, kivágott a szerver és azóta retrieving charakter list, persze csak azon a 2 szerveren ahol van karim..

Thalrog
Eyra, még csak rank7 szóval nem hiszem hogy emlékeznél rá, meg full kékben hamar hal szegény 😄

Te tudod minek rá makró, nem én akarok írni. 1.10-be nerfelték a StopSpell...() fv-t szerintem ez így ebben a formában nem fog menni. De szerintem elõtte sem ment (ez nem biztos).

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Thalrog akkor rád csak 9 ment, MolokayTrutyira 15 kell😊 Amúgy mi a rugód neve?
Ragnaros ally oldal.
Várunk szeretettel.
A wow magazin szerint nem.
Annak nincs értelme hogy egy amúgy is létezõ dologra makrót írjak.
/cast aimed shot (rank 1)
Erre ott a spellbookban az aimed shot ikon ami ki van tolva az action bar-ba. Ilyenre minek makró?
disconnect
mostmár elegem lett a Bloodscalp-ból, hova érdemes menni, hol van sok magyar?

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Thalrog
inkább az uncsi hogy ha a rugómmal megambushollak 3 warrior meg 6 pala lesz rajtam 😄

Sziasztok
Molokay, Trutyi, unalmas AB nélkületek, Molokay ventrire sem jössz, azért néha funból bejöhetnétek 😊Elképzeltem egy MolokayTrutyi párost ajajajjj😊
A játék automatizálása nem megengedett ezért 1 makróba max 1 spell fog mûködni.

Eh..bocs a duplázásét
Nagyon köszönöm. Azt még elárulnád, hogy tudok egy makróra két spellt nyomni?
Így csináltam:
/cast Hunter's Mark(Rank 1)
/cast Concussive Shot

Aztán a wow magazin szerint így is:
/cast Hunter's Mark(Rank 1)
/script StopSpellCasting();
/cast Concussive Shot
De így nem megy. Csak azt csinálja amit elõször írok be.
Szóval több lövés egy makrón. Hogyan csináljam?
Nagyon köszönöm. Azt még elárulnád, hogy tudok egy makróra két spellt nyomni?
Így csináltam:/cast Hunter's Mark(Rank 1)
/cast Concussive Shot

Aztán a wow magazin szerint így is: /cast Hunter's Mark(Rank 1)
/script StopSpellCasting();
/cast Concussive Shot
De így nem megy. Csak azt csinálja amit elõször írok be.
Szóval több lövés egy makrón. Hogyan csináljam?
Mighty
Csupa uj arc, es csak anyazni jon ide 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

budos kurva anyjukat mostmár... nem ezért fizetek!

..::IBM X32::..

OMG kijavították az instance bugot és már nem lehet duplikálni cuccokat...<#duhos2>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

KhanCommander
Már 10 kurva perce térdelek egy tetem fölött és nem tudom lootolni. Minden azt kapom, hogy another action in progress. Szemét csigazabálók...

Veni Vidi Vici