World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gondolom 80% heal. Mert gondolkodom hogy indítok egyet, de ha ez a pálya akkor nem.
Na ez pl. poén volt...
ugyanis soxor nem könnyû eldönteni, hogy mi a poén és mi nem az...
amúgy meg soha nem állítottam, hogy nem vagyok az 😉
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
apam... te tenyleg egy newb vagy : )
anti hero
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
pve>damage"
igaz, de pve-ben se mindegy, hogy 5000+ buffed hp-val mész aoe-zni, vagy 3900-al.
valahol félúton az igazi a kettõ között (kell +dmg és stam is).
hey, ez copyright-os ám, azt ugye tudod? 😄
ne lopikáljatok 😛
gondolom Bloodpanthiék még emlékeznek rá, mikor anno november végén, december elején bementünk AB-re és:
- o.O, ezek Molokay-ék, taktika?
- hááát...úgyis elpi**áznak minket...
- ok, akkor mi lenne, ha csak lovagolnánk 1 tömegben körbe-körbe és csak HK-znánk?
- ok, ez fun lesz, csináljuk
ha emlékeim nem csalnak, igencsak meg voltatok lepõdve elsõ alkalommal ettõl 😊)
ok, mondjuk nyertetek ez tény, de fun volt ettõl még 😊)
ez már nem PvP hanem Player versus Nothing !!!!!
2 hete kezdtem csak wowzni, nincs sok ami ottmaradna BS-en Undead lvl29 Priest, Tauren lvl18 Druid
Inkább várom ki a sort hogy bejussak és találkozzak játékosokkal, minthogy sétálgassak a sivatagban 😞
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
pve>damage
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1 shot alatt meg mit értesz?
trinket+ap+nuke?
ja nekem is volt, kb. 3 napig. aztán rájöttem, hogy baromság. ok, szép és jó a qrvanagy szám a képernyõn, csak mi van akkor, ha kisütés elött kapsz egy fear-t, blind-ot, poly-t, counter-t, silence-et, stb., mert millióféleképpen tudnak counter-ezni, mikor megjelennek rajtad az AP szép kis villámjai.
te meg ott kóvályogsz fel alá tehetetlenül, a másik meg fetreng a röhögéstõl a monitor elött.
nincs is rosszabb 31/20-as fire mage-ként, mint ezt látni 😄
You gain Unstable Power
You gain Ephemeral Power (ok, 1.10 óta ez nincs 😛)
You gain Arcane Power
You gain Presence of Mind
Enemy gains Ice Block
Enemy polymorph fades
Your pyroblast hit enemy. Enemy Immune.
Enemy laughs at you.
stb.
1x már láttam ilyet, elég is volt, vissza is specceltem szépen 😊
most már én röhögök az ilyenekre az ice block-omból.
a másik meg, hogy elején nálam is ott volt a mánia, hogy hûûû...na még kettõvel, még 10-zel több +dmg, fel is toltam majdnem 500-ra, minimál epic-kel, csak épp az a 2700 hp volt elég gáz mellé.
nem is volt csoda, hogy egy ambush+backstab combo-val elintézett akármelyik rugó.
de most már inkább úgy vagyok vele, hogy +6 stamina-t többre tudok értékelni, mint mondjuk +10 dmg-et. sok kicsi sokra megy 😊
bár ez csak az én nézõpontom ofcoz', s mindenki úgy lövi be a kariját, ahogy neki tetszik...
Amugy meg a horda azért ennyire vérpisti mostanában mert elég nehéz bg-re bekerülni+baromira kevés az alli a serveren és örömünnepnek számít ha találsz egyet és " addig vered ameddig elhúz máshova"😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Fogalmam sincs miért RP, amikor csak a PVP megy orrba szájba. Bár most, hogy egyre kevesebb kérdõjeles kari van (mer ugye növünk)csökkennek a támadások is, de volt alkalom, amikor 18.00-00.00-ig 2 kibaszott kvesztet alig tudtunk megcsinálni, mert akárhová mentünk leöldöstek minket a hülyegyerekek.
De volt eset, amikor egy 5 fõs ally-s csapat és egy 5 fõs horda party együtt nyomták le ötször Cyclonian-t a warrior küldihez. De sajna ez a ritkább. Ja amúgy Scarshield Legion a szerver neve oszt még Recommended, akármit is jelentsen
MadWolf#11626
Már bérletem van a Griffre. Csak azt a homozigóta Cele-t nem birjuk elkapni, hátbaver valakit, majd még egyszer amikor éled, és már HS-el haza. Kb. 10-szer utaztunk miatta potyára.
Ideje lenne valahonnan feltölteni az ally hiányt a BS-en.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A lagnak 2 fõ oka van : 1. A régi szerverek alatt, amik kezdetek óta vannak (ilyen a BS is, gyengébb a vas mint az új szerverek alatt es le kellene cserelni õket. Ez jövõ hónapban :S meg is fog történni.
A másik ok pedig hogy ha X data centerben van 10 full-high pop szerver, és van 5 lowpop, akkor az a 10 high a nagyobb adatforgalmával, erõforrásigényével lagoltatni fogja a maradék 5 lowpopot is. A migraciókat pedig ugy szervezik hogy az ilyen lagos szar helyzetbol uj datacenterben levo szerverekre kerüljenek a jatekosok.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
topicja alapján - szal azt hiszem a Frostmane sem fog kongani az ürességtõl.
én nem találtam
köszi
azért egy linket dobj már utánam plz
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Here's a quick list of the currently planned migration. Please note that this may change.
April 17th - 21st
Shattered Hand and Ragnaros --> Frostmane (new realm)
Bladefist and Daggerspine --> Outland (new realm)
April 24th - 28th
Warsong and Skullcrusher --> Stonemaul (new realm)
Burning Legion and Stormscale --> Grim Batol (new realm)
The below migration does not have destination realms set, as they will go to the above realms if there's still good space, and to new fresh realms if there's not.
May 1st - 5th
Dragonmaw and Spinebreaker --> (to be decided)
Burning Blade and Stormreaver --> (to be decided)
May 8th - 12th
Zenedar and Ravencrest --> (to be decided)
Dunemaul and Deathwing --> (to be decided)
Web news about migration will come later this week.
anti hero