World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezert van tobb mage, egy ketto bemegy iaezni tobbi meg blizzardozik. minek ide a blizzardosoknak stamina? termeszetesen kell hagyni egy kis idot a "melee" aoesoknak hogy ne huzd le roluk😊

capaszabi
Nefa ofc

BEAST
80% heal , 10% buff , 10% cleanse xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gyermekeim a palákat nagy részben mire használjátok HLI-ben?
Gondolom 80% heal. Mert gondolkodom hogy indítok egyet, de ha ez a pálya akkor nem.
Botond
Grat! Következõ célkitûzés?<#nemtudom>
gyenge*
A mage az egy nagy szar, béna, gyeneg kaszt :-))
Na ez pl. poén volt...
capaszabi
Grand Marshal-e vagy? <#integet2>

hét mivel a kommunikációnak ezen formája - konkrétan a fórumra gondolok - igencsak szegényes, gyk. nem igazán tudsz érzelmeket kifejezni (még smiley-kal sem), ezért igen, általában amit leirsz, azt elhiszem.
ugyanis soxor nem könnyû eldönteni, hogy mi a poén és mi nem az...

amúgy meg soha nem állítottam, hogy nem vagyok az 😉

Tatyla
ezzel nem vagy egyedül...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jezusom te mindent elhizel amit mondanak?
apam... te tenyleg egy newb vagy : )

anti hero

A régi szép idõk..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

matiasmax
?

Life is short, play more!

Mighty
A kockáktat ezzel infuziózzák?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

fun volt de mi ezt max 5-en toltuk, ugy még kihivás is, gondold el milyen vísítozáz volt hogy ki tud talpon maradni a végéig 0 halállal😊miközben az alli egyfolytában arra törekszik hogy szétüsse az arcodat.😊
"pvp>stamina
pve>damage"

igaz, de pve-ben se mindegy, hogy 5000+ buffed hp-val mész aoe-zni, vagy 3900-al.
valahol félúton az igazi a kettõ között (kell +dmg és stam is).

"Sztem triny a poén mecseinkre gondol amikor 4-5-en bemegyünk kikapni a randommal és csak zergelünk körbe a hk -ért"

hey, ez copyright-os ám, azt ugye tudod? 😄
ne lopikáljatok 😛

gondolom Bloodpanthiék még emlékeznek rá, mikor anno november végén, december elején bementünk AB-re és:
- o.O, ezek Molokay-ék, taktika?
- hááát...úgyis elpi**áznak minket...
- ok, akkor mi lenne, ha csak lovagolnánk 1 tömegben körbe-körbe és csak HK-znánk?

- ok, ez fun lesz, csináljuk

ha emlékeim nem csalnak, igencsak meg voltatok lepõdve elsõ alkalommal ettõl 😊)
ok, mondjuk nyertetek ez tény, de fun volt ettõl még 😊)

disconnect
BS-en két napja: este 11-12 között mászkálok Darkshore-ban felfedezem az egész területet, és egy allyst se látok sehol...
ez már nem PvP hanem Player versus Nothing !!!!!
2 hete kezdtem csak wowzni, nincs sok ami ottmaradna BS-en Undead lvl29 Priest, Tauren lvl18 Druid
Inkább várom ki a sort hogy bejussak és találkozzak játékosokkal, minthogy sétálgassak a sivatagban 😞

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

pvp>stamina
pve>damage

BEAST
hát a bejelentett megjelenés nyár eleje , július környéke 😄 ... de még mindig blizzard xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sztem triny a poén mecseinkre gondol amikor 4-5-en bemegyünk kikapni a randommal és csak zergelünk körbe a hk -ért,a recordom ilyen mecsen kb:70hk , 0 halál, 40 killing blow😊semmi értelme nincsen de jó poén.persze a többieknek is hasonló a stat-juk, kivéve lorognak mert õ healel, már mikor eszébe jut😊
én is igy vagyok ezzel...

erre azért ne vegyél mérget 😉

1 shot alatt meg mit értesz?
trinket+ap+nuke?
ja nekem is volt, kb. 3 napig. aztán rájöttem, hogy baromság. ok, szép és jó a qrvanagy szám a képernyõn, csak mi van akkor, ha kisütés elött kapsz egy fear-t, blind-ot, poly-t, counter-t, silence-et, stb., mert millióféleképpen tudnak counter-ezni, mikor megjelennek rajtad az AP szép kis villámjai.
te meg ott kóvályogsz fel alá tehetetlenül, a másik meg fetreng a röhögéstõl a monitor elött.

nincs is rosszabb 31/20-as fire mage-ként, mint ezt látni 😄

You gain Unstable Power
You gain Ephemeral Power (ok, 1.10 óta ez nincs 😛)
You gain Arcane Power
You gain Presence of Mind
Enemy gains Ice Block
Enemy polymorph fades
Your pyroblast hit enemy. Enemy Immune.
Enemy laughs at you.
stb.

1x már láttam ilyet, elég is volt, vissza is specceltem szépen 😊
most már én röhögök az ilyenekre az ice block-omból.

a másik meg, hogy elején nálam is ott volt a mánia, hogy hûûû...na még kettõvel, még 10-zel több +dmg, fel is toltam majdnem 500-ra, minimál epic-kel, csak épp az a 2700 hp volt elég gáz mellé.
nem is volt csoda, hogy egy ambush+backstab combo-val elintézett akármelyik rugó.
de most már inkább úgy vagyok vele, hogy +6 stamina-t többre tudok értékelni, mint mondjuk +10 dmg-et. sok kicsi sokra megy 😊

bár ez csak az én nézõpontom ofcoz', s mindenki úgy lövi be a kariját, ahogy neki tetszik...

Szerintem õsz környékén már jön a kieg. Nem hinném hogy év végéig várni kell.
Kösz tryni megvagyunk, mostanában az a baj hogy bejoinolok egy bg-re és mire behívna addigra már a világ másik végén vagyok😊Meg loroggal jobban komázzuk a 2-en szétütjük "tyrs handet"-mókát.😊bár svájci néger tudna mesélni erröl😊
Amugy meg a horda azért ennyire vérpisti mostanában mert elég nehéz bg-re bekerülni+baromira kevés az alli a serveren és örömünnepnek számít ha találsz egyet és " addig vered ameddig elhúz máshova"😊
Volt ott pár bõven ressurectkedõ pap is azért. Õk lógtak ki egyedül a sereg átlagszintjébõl. Mindenesetre komolyan tervezzük egy Aszune outcasts vagy valami hasonló nevû guild megalakítását, ha továbbra is ilyen szar lesz.
Mighty
Év végéig nem vagyok hajlandó várni...

Botond
Hát én megvárom a kieget,annak még meglesz a varázsa a vad xpzés 70re. De aztán ha ez a BG nélküli,40es instancézõ baromság marad akkor nekem is megy a polcra a játék a DAoC mellé.
BEAST
jah énis gondoltam már erre :S

Mighty
Nem azért szenvedtem fel 60-ra a mágusomat és cuccoltam fel elfogadható szintre, hogy másik serveren kezdjek új karaktert. Ha záros határidõn belül nem történik változás BS-en, hagyom a francba ezt a játékot.

Nemrég kezdtünk páran új RPPVP szerveren ally oldalon karaktereket, de hát valami borzasztó emberek vannak rajta. PVP Szerverrõl mentem át, szóval nem voltam tapasztalat hijján, de amit most itt mûvelnek...
Fogalmam sincs miért RP, amikor csak a PVP megy orrba szájba. Bár most, hogy egyre kevesebb kérdõjeles kari van (mer ugye növünk)csökkennek a támadások is, de volt alkalom, amikor 18.00-00.00-ig 2 kibaszott kvesztet alig tudtunk megcsinálni, mert akárhová mentünk leöldöstek minket a hülyegyerekek.

De volt eset, amikor egy 5 fõs ally-s csapat és egy 5 fõs horda party együtt nyomták le ötször Cyclonian-t a warrior küldihez. De sajna ez a ritkább. Ja amúgy Scarshield Legion a szerver neve oszt még Recommended, akármit is jelentsen

McHaals
öö wildor, tegnap ezt kérdeztem is tõled, még MC elõtt... bloodrabbit is én vagyok 😊

MadWolf#11626

Már nem vagyok, és ha csak róllam lenne szó nem is irtam volna, rengeteg ismerõstõl hallom. A nap nagy része abból áll hogy megyünk bosszút állni.
Már bérletem van a Griffre. Csak azt a homozigóta Cele-t nem birjuk elkapni, hátbaver valakit, majd még egyszer amikor éled, és már HS-el haza. Kb. 10-szer utaztunk miatta potyára.
Davidus
téged azért gankelnek mert GM vagy

V9ykn8_TZL0

Gondolom a hordások is azért kezdtek most bele az ész nélküli gankelésbe, mert a BG-k -en nem tudnak elegendõ pontot összeszedni a haladáshoz. Olyan emberek és olyan klánok tagjai támadnak meg közismert farmoló helyeken, ahol nem annyira jellemzõ a PVP, hogy már már zavaró. Én imádok PVP-zni, az se zavar ha többen támadnak, vagy akár mob közben, de már nem tudok hová bujni egy kis farmolásra, és kb ott mozgok hogy a repair költségre éppen futja. Multkor Silithusban 14G-t kellett reparálnom, úgy hogy ki sem jutottam a városból.
Ideje lenne valahonnan feltölteni az ally hiányt a BS-en.
Ezt nem is értem, mért hagyják, hogy ilyen arányok alakuljanak ki. Egy bizonyos százalék felett le kéne korlátozni, hogy csak a "kisebbségben" lévõ oldalon lehet karaktert indítani. Mondjuk PvE szerveren még elmegy, de pl. Bloodscalpon elég sz.r lehet allisnak lenni, mikor több mint kétszerannyi hordás van.
köszi... érdekes hogy arathor-ról nem írnak ki migrációt, de igazából nem is bánom... annyira kevés a horda, hogyha még el is migrálhatnának, akkor lenne egy full allis szerver...

Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy a szervereket miért kell ott tartani ahol vannak, és miért nem viszik át oda, ahol korlátlan sávszélesség áll rendelkezésre... (ahol a transzatlanti kábel indul)... Persze tudom hogy a Vivendi konszern üzleti érdekei állnak a háttérben, és amikor a rendszert tervezték, akkor nem számítottak ekkora terhelésre/népszerûségre... viszont tartok attól, hogy egy következõ rendszer kialakításánál sem lesznek okosabbak, hanem azt fogják mondani, hogy no, ez a rendszer már úgyahogy kiforrott, jó lesz a wow2-nek... reméljük nem fog exponenciálisan nõni már az elõfizetõk száma, sikerült lefedni a világ összes wow-szerû-játék potenciális elõfizetõjét, és akkor még akár igaz is lehet...

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Botond
Tudom,ezért nem is értem minek kellett szétb@szniuk a BS communityt ennyi költözködéssel.
The Garrett
Van 1 eleg hosszu GM post arról hogy miért lagolnak a szerverek, es nincs köze a playerek számához.

A lagnak 2 fõ oka van : 1. A régi szerverek alatt, amik kezdetek óta vannak (ilyen a BS is, gyengébb a vas mint az új szerverek alatt es le kellene cserelni õket. Ez jövõ hónapban :S meg is fog történni.

A másik ok pedig hogy ha X data centerben van 10 full-high pop szerver, és van 5 lowpop, akkor az a 10 high a nagyobb adatforgalmával, erõforrásigényével lagoltatni fogja a maradék 5 lowpopot is. A migraciókat pedig ugy szervezik hogy az ilyen lagos szar helyzetbol uj datacenterben levo szerverekre kerüljenek a jatekosok.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

woweu forum

A Shattered hand-en 18 nefa killer klán van - a realm fórumuk guild progress
topicja alapján - szal azt hiszem a Frostmane sem fog kongani az ürességtõl.

hm
én nem találtam
köszi
azért egy linket dobj már utánam plz

Botond
Mi sem féltünk,mégsem nyugodtak amíg ki nem ürült BS. Mostmár be is lehetne zárni. És a lag is megvan ugyanúgy.
[NST]Cifu
A kérdés, hogy mennyien mennek illetve mennyien (és kik) maradnak. Az sem lenne jó, ha órákat kéne várni egy AB-re, és az AH kongana az ürességtõl. Bár mondjuk ettõl azért annyira nem félek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Here's a quick list of the currently planned migration. Please note that this may change.

April 17th - 21st
Shattered Hand and Ragnaros --> Frostmane (new realm)
Bladefist and Daggerspine --> Outland (new realm)

April 24th - 28th
Warsong and Skullcrusher --> Stonemaul (new realm)
Burning Legion and Stormscale --> Grim Batol (new realm)

The below migration does not have destination realms set, as they will go to the above realms if there's still good space, and to new fresh realms if there's not.

May 1st - 5th
Dragonmaw and Spinebreaker --> (to be decided)
Burning Blade and Stormreaver --> (to be decided)

May 8th - 12th
Zenedar and Ravencrest --> (to be decided)
Dunemaul and Deathwing --> (to be decided)

Web news about migration will come later this week.

Nincs migráció, úgyhogy tuti csak viccelõdnek a srácok...

amennyit lattam sztem jo a srac.

anti hero